Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

batman
Kontor T.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Amse
Igen<#vigyor3>

Amse
Kontor Tamás

KeKKSZike
Ki esett ma ki?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Szabina
Rúzsa Magdi ma megint nagyon nagyon jó volt! <#eljen>

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

magus
nekem annyira nem tetszik Szabó Eszter hangja, most latom eloszor ezt az uj szeriat, mindenki agybafobe isteniti, de az hogy elorditja magat es nem annyira szembetuno h nem birja a hangja amit enekelnie kene az nem jelenti azt h nincs jelen

Amse
tudja valaki ennek a Red Hot Chili Peppers számnak a címét ami a visszaemlékezés alatt megy a Bíborka riportok alatt?

Davidus
durva

V9ykn8_TZL0

Amse
de komolyan az.nem akartam itt a romákra utalni, de tényleg õk tudnak babakocsit tologatni susogós gatyában és makkor körömcipõben....

Rózsalány
bejön a divatba a romalányok évszázados viselete: suhogós melegítõ meg körömcipõ - lehetõleg rózsaszín😄D<#eplus2>

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Amse
hát nemtom hol volt a melle eddig, de most nagyon szembetûnõ volt.ez a kick-box alsó magassarkúval viszont nagyon szar <#szomoru2>

Rózsalány
épp azt akartam beírni, hogy az öltöztetõje monnyon le, meg hogy hétrõl hétre nagyobb a cickója😄D<#wow2><#hehe>

Amse
<#wow1> fú az Esztinek milyen szép a "ruhája"<#zavart1>

Szabina
<#eplus2><#eljen>

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Blabla, hallgasd meg pl. Oláh Ibolya albumait, találsz rajtuk feldolgozást az igaz, de javarészt saját számok. Vagy esetleg ajánlom figyelmedbe Szabó Leslie számait..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

geronimo77
akkor ti csak nézzétek Gyõzikét õ igazi sztár és az is lesz <#eplus2><#eplus2>

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

musha
aha...

Miféle zenéjük van a megasztároknak? Más világhírû énekesek dalait éneklik újra, ha meg sikerül kitalálniuk valami újat, az akkora baromság lesz, hogy legfeljebb a legelfogultabb rajongók veszik meg. Egyébként kevés ember van, aki igényli a zenéjüket, amint vége az adott megasztár sorozatnak, vége a hírnevüknek is. Csak addig érdeklik az embereket, amíg aktuálisak-aztán õk is eltûnnek a süllyesztõben.
Super Mario
Igy van. Nem nyujtottak ok semmit! Azert a Megasztarosok megerdemlik az ismerettseget.

https://supermario4ever.wordpress.com

Amse
Azért nem.
Akik a megasztárban vannak azok valamit adnak az embereknek és sok olyan ember van aki igényli a zenéjüket.
A Big Brother-es emberket meg senki nem fogja keresni, mert minek? 😊

A Megasztárral csupán egy baj van. Persze ez mindegyik részre igaz. Hogy egyáltalán van. Ezekbõl a nyertesekbõl úgysem lesznek IGAZI sztárok, csak olyanok, mint annak idején a Big Brotheres szereplõk voltak. Azok is eltûntek a süllyesztõben...
batman
Az szerintem inkább a "sing it" felszólítás lehetett. Tehát ez a nagy átélésben történõ felszólítás, hogy kapcsolódjon be, vagy vegye át, vagy mittomén. Minden esetre bután jött ki, az tuti. Szegény amúgy sem csípem, mert nem tudom levetkõzni azt, hogy zavar a viselkedése, ami a gospel magyarországi nagykövete és egy gyakran vert, 4 éves, született skizofréniával és kóros paranoiával küszködõ kislány között váltakozik. Persze azt nem vitatom, hogy nagyon tud énekelni. De egyszer szeretném hallani, hogy csak úgy énekel, színház nélkül.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Rózsalány
Padig ha kiállna így valakmeylik másik ismert ember, lehet hogy az õ stílusát sem csípnénk - én pl a Soma stílusától kivagyok, és fele annyira sem tartom tehetséges elõadónak mint az Angéla. Csak az Angéla nagyon a reflektorfényben van most.

Super Mario
A poka tehetseges. Az embereknek a stilusaval van problemaja.

Remélem Póka is kiesik, mert nem csak hallgatni, de nézni is szörnyû...

Talán a TV2 marketingesei szólnak a 4 marhának és Pressernek, hogy ne tartsák már vissza azt, akire a kutya sem küld szavazatot😊

http://gaborszantai.co.uk/

Amse
jah szól neki 2x is... nem hiszem, hogy beszol, csak ketyós egy kicsit 😊

A mostani duetteknel en voltam az egyetlen akinek feltunt, hogy Poka beszolt Gaspar lacinak hogy "enekelj!" ..? nezzetek csak vissza..
azért egy kicsit sajnálom mert számomra õ az én földim... 😞

STREEX
Bíborka, nagyon helyesen.Most már toronymagasan õ volt a legszarabb.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

ki esett ki utoljára?

geronimo77
Akinek megvan az utolsó három döntõ mp3-ban az kérem szóljon.
Elõre is köszi

Amse! Az utolsó 2 döntõ címét eltudnád küldeni?

geronimo77
Hát bízom benne.
Bár a pulzusom nem kevés volt amikor már ketten voltak továbbjutók és Magdi még mindig a padon volt.

Nem tudom hogy vajon a zsûri is jobbnak látja e Magdit Pókánál. Nagyon rá vannak kattanva. Fõleg az a majom Soma aki állandóan beleköt Eszterbe

geronimo77
<#eljen><#eljen> Egyértelmû

geronimo77
nincs ülõhely csak az asztalokhoz.
Mi is beszívtuk. De gyorsan elfoglaltuk a legjobb állóhelyet a lépcsõn a keverõpult mellett.

Super Mario
No, aztan lattam. A noveremnel vagyok, es azzal lepett meg, hogy felvette a Megasztart, ugyani van UPCjuk, es fogjak a magyar adokat. Igy en is lattam. Nagyon-nagyon jo donto volt! Mondtam en, hogy meg fog erosodni a mezony! Sajnalom Biborkat, mert azert kedves, aranyos lany volt. Es azert visszanezve, voltak nagyon nagy pillanatai. De akarhogyis nezzuk, o volt a leggyengebb. En megszerettem, sajnalom ot.

Sil3nt
aki voltmar a new orleans clubban megtudna mondani, hogy ott van-e ulohely? mert asztalt mar nem ehet fogllalni , de a koncertre odalehet menni...tehat ott lelehet ulni es nyugiban hallgatni?

Rózsalány
Bíborka. Talán megérdemelten...😊

Super Mario
Gyerekek, ki esett ki? Nem lattam, mert Angliaba repultem.

setuh
sztem is o lesz az elso meg is erdemli.masodik pedig Varga

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

talán az imagine-t másként kelett volna....

setuh
sziasztok!nem vette fel vki a mai megasztart?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Szabina
Szerintem mindenki nagyon nagyon jó volt, bárki fog kiesni, sajnálni fogom.

Davidus
ez volt szerintem eddig a legjobb megasztár! nem tudom eldönteni kik voltak a legjobbak😊

V9ykn8_TZL0

A Magdi lesz az elsõ figyeld csak meg, ne félj messze a legtehetségesebb.<#mf1><#eljen><#vigyor3>

Sil3nt
atya ur isten milyen volt az ac dc-is szam...wow, de valahogy nem jott at tv-en keresztul a hang...illetve a hangszerek hangja

remelem biborka megy, mert hihhetetlenul nem birom se a hangjat se a kepet

Amse
igen, nagyon szar hangmérnöki munka volt az a duett pedig maga az elõadás jó volt.

Bucser
MIután az AC DC az egyik kedvenc együttesem legszívesebben kirúgattattnám a hangmérnököt aki ezt a produkciót a tv-re lekeverte ugyanis a Kontorból sem az ének sem a gitár nem hallatszott csak amit a többi mikrofonból visszaszûrõdött és egyedül aZ Eszter éneklése és a Boogie gitározása halattszódott. Az elektromos gitár mintha be sem lett volna kapcsolva meg a dob mikije is ki lett volna kapcsolva.. szerintem õk fognak kiesni emiatt a hanyag munka miatt

Gratulálok TV2<#mf3>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

geronimo77
Magdinak maradni kell különben felgyújtom az egész TV2-t 😊)<#violent><#violent><#gun><#boxer>

Rózsalány
Hát az biztos, hogy elég vegyes estének nézünk elébe<#wilting>
Szerintem Bíborka megy...