Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Hajrá Kullai Timi !!.😊
egyébként x faktorból loptak el jó pár ötletet...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Miért Bochkor Gábornak van netán egy dugi zenekara, vagy konyít mondjuk az énekléshez? én nem tudok róla. Õ ilyen Bakács Tibor féle zsûritag lesz, ha érted mire gondolok, de örülök neki a Bumeráng show-t hihetetlenül jól vezeti
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Egyiknek sincs köze
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ez beteg, vagy szimplán betegség nélkül csunyult ill. öregedett meg ennyire?
Melinda meg lemezt készít? =) biztos valami hard rcok lesz ilyen Cher külsõvel<#ravasz1>#ravasz1>
faktorban meg ugye norbi az aki zenei elõképzettség nélkül a legjobb volt!
mert uyge a csaba háttérénekes volt már pár éve
nikonak cdj-e , video klipp ...stbje volt 😄 meg a sokaknak volt zenei hátterük....
még a reni is idevehetõ hiszen õ is amatör.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
sajnos cudar szakma ez,fõleg így,hogy egy tv csatorna a menedzsment...nem bántom most már megígérem,mert így is ki vagyok utálva innen.. csak én szakmai szemszögbõl is nézem a dolgokat,nem is tudnám másképp sajnos. én sok sikert kívánok minden versenyzõnek,és minden kedves itt fórumozónak is...
ha ez igaz akkor szégyen gyalázat és akkor tényleg undorító amit müvelt!
viszont ha egszer se lépett fel akkor siman kevesebb szavazatot kellett volna kapnia, de nem! õ kapott rendesen és mindig továbbment 😄
Csillagjegy: ismeretlen
Életkor: ismeretlen
Neme: ismeretlen
Regisztráció idõpontja: 2010. 12. 04.
+ ha egy nagy zenész akkor a minium,hogy kiirom a nevem,életkorom ,
weboldalt ha van ...stb (ezzel is reklámozom saját magam -> minnél többen megismernek
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.