Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ez se gy Axl Rose...

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Ezen szerintem többet fogok röhögni,-ahogy eddig is.😊))
Hajrá Kullai Timi !!.😊

kezdésnek elég fasza volt ez !

egyébként x faktorból loptak el jó pár ötletet...
Friderikusznál csak jobb lehet valamivel😄 elvégre is rádiós...naponta szokta hallani a zenéket a NEO FM-en. Legalább azokkal képbe lesz <#hehe>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ezaz,hogy totál feleslegesek az ilyen "megmondó" emberkék a músorba.Az OK,hogy mindenhol van ilyen,de akkor is.😊

szerintem is jó választás...

Miért Bochkor Gábornak van netán egy dugi zenekara, vagy konyít mondjuk az énekléshez? én nem tudok róla. Õ ilyen Bakács Tibor féle zsûritag lesz, ha érted mire gondolok, de örülök neki a Bumeráng show-t hihetetlenül jól vezeti

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Még Presser kellett volna ide Bochkor helyett pl.

Tyler1
???<#nemtudom>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

<#idiota>
Egyiknek sincs köze

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Tyler1
Most olvasom, hogy új zsûrit kap a 6. széria: Mester, Bereczki, Falusi, Bochkor. Hát szerintem az eddigiek közül ez lesz a legjobb felállás. Végre 4 ember, akiknek van közük a zeneiparhoz!

még mindig<#szeret><#szeret>
ASD:ADA?DSA?A

Lacee86
Jah én is láttam, nagyon rút és kövér lett szegény... :/

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

póka angéla most a fábryban :S bazz , görnyedt hát 140kg súly
ez beteg, vagy szimplán betegség nélkül csunyult ill. öregedett meg ennyire?
zenei karrierrõl eddig nem sok infó jött, pedig már eltelt 3hónap xD
Melinda meg lemezt készít? =) biztos valami hard rcok lesz ilyen Cher külsõvel<#ravasz1>
koder
Ja és " "

koder
Ennyi volt..mese volt.Mindenki leszarja az új sztárunkat xD

<#buck>
nem az mondták, hogy már nyert egy Román tehetségkutatót?<#vigyor1>
hát ha azt nézzük h amatörök közül sztem õ volt aki tehetséges.
faktorban meg ugye norbi az aki zenei elõképzettség nélkül a legjobb volt!
mert uyge a csaba háttérénekes volt már pár éve
nikonak cdj-e , video klipp ...stbje volt 😄 meg a sokaknak volt zenei hátterük....
még a reni is idevehetõ hiszen õ is amatör.
Na,végre valaki,aki megértette mirõl akartam beszélni..és nagyon igaz, hogy igazán karakteres férfi hang nagyon kevés van az országban, valamint a zenei piacon is..én azt vártam egy "tehetségkutató" mûsortól, hogy majd igazi tehetségeket fogunk hallani,felfedezni.. hát számomra a Sz.Melinda nem volt az! de már megígértem,nem szapulom,ezért többet nem fûzök ehhez a témához!Egy nagy átverés volt az egész,jó kis lóvé a tv-csatornáknak,ennyi!
Kaplan
Róberttel sok szempontból egyet értek. Fõleg a zeneiskolás mondatával, amíg én oda jártam és nem magánórákra csodálkoztam, hogy mennyi szép nõi hang van. Mert férfi rajtam kívül egy volt, tény ami tény az én generációm és az utánam lévõ férfi énekesi szinten komolytalan, igénytelen. Magyarország nõi hangból el van látva rendesen de komoly célokkal rendelkezõ férfi énekes réteg nincs. S ezek a tehetségkutatók sem tehetségkutatók hanem pénznyelõk. Egyik mûsor sem tudott zeneileg olyat adni nekem amire azt mondom, hogy igen ezért megérte nézni. Ez a karaoke feeling nem igazán jön be ebben a formában.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

értelek,jogos...
igen,ez így volt,de ez már a vége-felé.. akkor már sajnáltam
sajnos cudar szakma ez,fõleg így,hogy egy tv csatorna a menedzsment...nem bántom most már megígérem,mert így is ki vagyok utálva innen.. csak én szakmai szemszögbõl is nézem a dolgokat,nem is tudnám másképp sajnos. én sok sikert kívánok minden versenyzõnek,és minden kedves itt fórumozónak is...
Lacee86
De õ nem zenész, nem is elõadó. Belecsöppent hirtelen ebbe a közegbe, azt se tudja, mi mi fán terem. Szted belegondolt ilyenekbe? Azonkívül tisztességesen többször is megköszönte az emberek szavazatait.

A válaszom neked: engem már elegen ismernek, nem törekszem a nagy hírnévre.. ez nem álszerénykedés,remélem megértesz, köszönöm
már elnézést, de egy ilyen klub-koncerten, ami amíg a mûsor tartott, minden kedden került sor,kb-200-300 ember férhetett be, esetleg egy kicsivel több. Ez a személyes találkozásról szólt volna a versenyzõk,és rajongóik között! A mûsort, ha jól tudom, meg 3 millióan nézték!!A szavazatokkal miért kellett,hogy gond legyen? Ott a koncerten sem akadtak ki rá,mert ez a dolog akkor nem derült ki, hogy õ miért nem lép fel, ez késõbb derült ki.Ott csak várták a rajongók hiába,és a legtöbben az õ rajongói voltak,de nem vették zokon, inkább szomorúak voltak, hogy nem láthatták a mûvésznõt. De attól szavaztak rá, mert szerették-szeretik..csak azt hitték, halljatják szemtõl-szemben, esetleg 1 fotó,aláírás, stb..És mivel a közönség szavaz, illet volna neki félretenni a saját önmarcangolását,és tisztességesen elvégezni a dolgát,azokért az emberekért,akik õt idáig eljuttaták!Mert egy zenésznek,énekesnek a legfontosabb a közönsége kell,hogy legyen, hiszen azokból él!Bár szerintem,õ a mûsor közben jöhetett rá arra,hogy ez nem az õ világa,de ez nem jogosította fel arra, hogy tiszteletlenül bánjon a közönségével..ez zenész berkekben a legocsmányabb dolog...
bocsáss meg, természetes LACEE-nek címeztem a válaszokat.
"nos õ egy megasztár klub-koncerten,nem volt hajlandó megjelenni, "

ha ez igaz akkor szégyen gyalázat és akkor tényleg undorító amit müvelt!
viszont ha egszer se lépett fel akkor siman kevesebb szavazatot kellett volna kapnia, de nem! õ kapott rendesen és mindig továbbment 😄
bazzzz faszért nemtudsz válasz erre gombot használni? :S most honnan a tökömbõl találjam ki,hogy nekem vagy a laceenak irtal? -.-
Nem akartam õt bántani, inkább nem értem..Világ élteében énekesnõ akart lenni,2-szer jelentkezett a Megasztárba,most bejutott,ráadásul a legnépszerûbb versenyzõ lett! Abszolút gyõztes lehetett volna! Nos, ha én nem akarok valamit, azt nem csinálom,de õ akkor miért jelentkezett?engem ez bántott,meg az,hogy átláttam rajta, legalábbis szerintem.. én úgy gondolom manipulatív volt végig, és sokan osztják az országban a véleményem,de mondjuk itt gyorsan hozzáteszem,hogy ki nem lenne az ilyen helyzetben..? De az,hogy azokkal,akik hétrõl-hétre rá költötték a kenyér árát,nem becsülte meg,és nem tiszteli,az nyilvánvaló,és ez végképp feldühít! ugyanis egy elõadó,ha "alázatos" félreteszi a gondjait akkor amikor a színpadra kell lépni, és a közönségéért képes önmagát is feladni..na nálam ez az alázat a zene,ill. a k9z9nség iránt, aki fizet azért,hogy pl: a Szíj Melindát,vagy bárki mást hallgasson,vagy gyõztesként lásson 1 mûsorban.. nos õ egy megasztár klub-koncerten,nem volt hajlandó megjelenni, holott a klub tele volt az õ pólóját viselõ tinikkel,sõt nagymamákkal,akik valószínû pénzt,és energiát költöttek azért, hogy lássák,ezt az "ikont",és minden versenyzõ fellépett,volt aki lázasan, arcüreg-gyulladással, vagy aki már rég kiesett,õ viszont nem volt hajlandó még megjelenni sem..na, akkor erre mit mondjak..
Lacee86
Egyáltalán nem. Csak nehezen viselem, ha vkit igazságtalanul bántanak.

de ahogy olvasom,nagy Melinda rajongó vagy, nem?
nagyon helyes,hogy így gondolod,hogy csak 1 fórumozó vagyok,én is annak tartom magam,mért ne lehetnék komoly zenész, mert fenn vagyok 1 fórumon? a zene iránt alázattal vagyok,sosem mondtam magamról hogy jó vagyok, nem is tartom magam annak! azt mások döntsék el,ne én! ja,és ki az a mi,? te írtad ezt,nem? nem mindenki!! Én csak azért regisztráltam erre a fórumra, mert szerettem volna megosztani a véleményemet, és itt olvasgattam hozzám hasonló gondolkodású emberek véleményeit, azárt mertem én is ide írni.. úgy érzem szabad országban élünk, jogunk van véleményt nyílvánítani.. ja, és nem vagyok mûvész,ezt sohasem mondtam!
robertzenesz felhasználói adatlapja
Csillagjegy: ismeretlen
Életkor: ismeretlen
Neme: ismeretlen
Regisztráció idõpontja: 2010. 12. 04.

+ ha egy nagy zenész akkor a minium,hogy kiirom a nevem,életkorom ,
weboldalt ha van ...stb (ezzel is reklámozom saját magam -> minnél többen megismernek
Lacee86
Komoly zenész lehetsz, ha itt nyomulsz sg fórumon. Ezenkívül egy zenész/mûvész alázattal viselkedik, nem szitkozódik és nem ajnározza magát. Te a mi szemünkben csak egy fórumozó vagy a sok közül.

akinek inge magára veszi...
válasz erre gombot használhatnád 😊
Mert Melinda hova jutott el?Ti juttatátok idáig a saját pénzeteken, és ezt õ nem hálálta meg!Õ annyit tett, hogy leadott egy jelentkezési lapot, meg elment a meghallgatásra..hogy én hova jutottam?Japánig..
na akkor elmondom neked, hogy apa vagyok, van egy gyönyörû 5 éves kislányom, mellesleg 5 éves korom óta zenélek,mai napig az éjszakában dolgozom,rengeteg zenészt tanítottam, így talán valami közöm van a dolgokhoz! pont azért kerestem fel egy ilyen jeéllegû fórumot, mert eszméletlenül berágtam arra, hogy kiváló,tehetséges énekeseket a kutya sem ismer,meg kib..ák a tehetségkutató mûsorokból,és egy ilyen nudli nõt meg egy ország imád, miközben pl a Vikidál Gyula éhezik,mert nincs munkája..vagy hallgass meg egy Veres Mónikát,(Nika),hogyan énekel, én nemrég hallottam egy klubkoncerten a nem kis hírnevû Póka Egon zenekarában, és akkorát énekelt,hogy Melinda,meg Renike igencsak salakolhatna, és neki eszébe sem jutott indulni,nem is égetné le magát, azt mondta..tehát ne okítsatok már a zenérõl engem mert ha ismernétek az állatok leesne,sok fórumon fenn vagyok, de ilyen buta társasággal még nem találkoztam , tisztelet a kivételeknek. zene,meg jó hang?Menj be egy zeneiskolába, gyönyörû, szép,okos fiatalok vannak világszintû hanggal, és nem is érdekli õket a "megaszar", vagy az x- faktor,Szíj melinda,meg még vagy 10000 önértékelési hibával küszködõ ember(pl:Bigicsunáj)meg azt hiszi,hogy õ jó..? melindára azért rágtam be, mert ha már az a szerencse érte,hogy bejutott,nem becsülte meg, és legfõképpen a közönségét nem becsülte meg, fõleg akkor, amikor azt mondta,abbahagyja..(dehogy hagyja..),szopat egy országot? ki õ? óhol van õ a tehetséges énekestõl? sehol,egy fostalicska,ez egy tv-show volt, aminek semmi köze nem volt ahhoz, hogy ki a jó! ez most divat, hogy kellett egy kislány, meg egy idõsebb hölgy,külföldön bejött,pénzt hozott és ez a lényeg! aki valójában szerintem jó volt az a Kökény Attila, a Patai kislány ,Georgio,és még Renike sem volt olyan roszz, Melinda sem, csak nem a legjobb 10 között!
Lacee86
Majd ha addig eljutsz vmiben, mint most a Melinda, akkor lesz jogod gúnyosan röhögni, vagy még akkor sem... :/

"mi tapostuk földbe melindát? kisköcsög.. egy rafinált ribanc..." Én nem ismerem egyikötöket sem személyesen , de ez amit te kedves robertzenesz meg még néhányan mûveltek ez nagyon dúrva . Miért kell a másikat kisköcsögnek nevezni , mindenkinek van rendes neve , illetve nickneve amin itt bejelentkezett ?! Ha valakinek a hozzászólásával nem értesz vagy nem értetek egyett , elég ha annyit irsz , irtok , normális stilusban "szerintem nincs igazad , ezért meg ezért " ,hiddjétek el mindegyikünk megfogja érteni . Nem kell az illetõt rögtön sértegetni ! Adjuk már meg a tiszteletet egymás irányában ! A Szij Melinda pedig egy Anya , akinek jó hangja van . Mikor az ember szülõvé válik , megváltozik az értékrendje . És számára a családja egészsége , biztonsága lesz a legfontosabb , nem más . Majd te is megtudod , ha apa leszel !

gyémánt nem platina!!!
+platina lemez<#nyes>
egy rafinált ribanc...még hogy abbahagyja, meg ilyenek... figyeljétek meg 1 hónapon belül jön a cd-je.... és a vée a Mûvészetek palotája koncert lesz....
Tyler1
engem a személyisége taszított. 1 darab porcikáját sem találtam szerethetõnek. soha nem is mutatott egy kis örömöt sem, hogy ott lehetett végig a döntõk során.

ja, ezt negatív értelemben gondoltam...
valamit azért csak tud, mert még mindíg õ a téma(Melinda)
Lacee86
Jó, nem sajnálod, ez is egy vélemény. Nem mondtam, h szeretni kell meg dicsérni, csak mikor az ilyen büdös kurva, meg az olyan vén ribanc megy, az már több a soknál.

bakkerman
AKKOR MI A FASZÉRT JELENTKEZETT??!! nem pocskondiázom,nem mondok rá semmit csúnyát,csupán annyit,hogy NEM TUDOM SAJNÁLNI EZT A NÕT.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!