6021
Ki lesz a legjobb?
-
#4140 nem... -
Meretei #4139 Írjátok meg ide is a véleményeteket: http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=DinnyesTV&id=1227296293 -
#4138 Fekete Dávid ma megkoronázta a teljesítményét. Komolyan nem vágom ez szakmai füllel miért olyan jó.. Hamis, nem tudja kitartani a hangokat, nincs levegője és még sorolhatnám. Hogy mi a jóbüdösfasztkeres a legjobb háromban... FOGALMAM NINCS! ez az ember az év vicce. -
#4137 jövő héten gondolom nem lesz... -
#4136 Mér mondta Nóra hogy 20.-án kerül sor arra hogy kiderül ki nyer? Hisz ma kiesik 1 ember, marad 2. Jövőhéten még egy kiesik, marad egy, és ő nyer. De az akkor is csak 13.-a nem?:D -
#4135 Ez szánalom. Viktor megint tökéletes produkciót nyujtott, így kell, erre jön Dávid, aki SEMMIT nem mutat, lényegében a gyrekkórus hangját hallottama szám 80%ban... nem ide való, ez rossz volt, és erre 40%al ő vezet mert Győri és mert a tinik ájuldoznak tőle, ki kell neki esnie, harmat gyenge. -
#4134 Hát Krisztiántól ezt a summer in the cityt nem tudom megunni:D. Kecijó:D! -
xxxpaulxxx #4133 Akkor ketten tévedtünk:) -
#4132 Ja akkor semmi... ja kár :) -
underclass hero #4131 Na megnéztem, és aszonta, Krisztián, Lüszi, Dávid és Viktor, aki már továbbjutott, és mehet a ...
Nagy kár:) -
#4130 Csak akkor van para, ha a Viktor neve után mondta, de már erre nem emlékszem pontosan. Minden majd nézd meg és mondd mi volt. Kösz! -
underclass hero #4129 Tesóm felveszi ezt a szart, szóval nekünk megvan...
Meg is néztem tegnap, és úgy emlékszem, h tényleg mondta Dávid nevét Viktoréval együtt, de majd még később megnézem, hogy biztos legyen a dolog.. -
#4128 Csak megnézni a mostani megasztár döntőjét homemade felvételről. És ott az azt a bizonyos pontot, amiről szóvan. Kimondta-e a Fekete Dávid nevét, amikor még csak a K. Viktor volt a tuti bejutó, vagy nem. A K. Viktor neve után mondta a F.Dávidod, vagy ahogyan a megasztar.hu oldalon van... -
Dean Winchester #4127 skacok most miről van szó? nem értem :D
vmit megvágtak? mi kellene nektek pontosan? -
#4126 Nincs senki, aki esetleg felvette? Meg kellene nézni, hogy mi az igazság, de nem a neten lévő videókon, hanem kizárólag otthon felvetten. -
#4125 szerintem semmi nem volt. -
xxxpaulxxx #4124 Ahogy korábban írtam... én is úgy hallottam:P
Azaz nem mernék rá esküdni, hogy mit hallottam, de yorsan odafigyeltem, mert valami nem stimmelt -
#4123 Hát így már én sem tudom pontosan. Az kizárt, hogy csak én láttam így, úgyhogy nem tudom... Az biztos, hogy az a videó, amin ez van később került fel, mint bármelyik. A búcsúdal videója felkerült már, de ez még nem. Pedig időrendben ez volt előbb. Szóval nem teljesen értem. A megasztár fórumában erőteljesen elküldtek, hogy mit pofázok ilyeneket, pedig a Bunda... topic-ban írtam. Érdekes mindenesetre... -
zsotesz #4122 neten néztem (megasztár.hu-n), esetleg már megvágták? -
#4121 Hali!
Ja, de neten nézted meg az oldalon, vagy felvetted és úgy?
Kösz -
xxxpaulxxx #4120 De voltam, csak ezek szerint nem akkor:D -
Dean Winchester #4119 naplóban: Össztűz Lüszi ellen!
:D
nézzétek :) -
#4118 Addig nem merték Schwarz Dávid-ot kirakni a megasztár selejtezőkből mivel tudták ha azonnal kirakják lejön mindenkinek miről van szó!
Ezért vártak egy kicsi,és mikor már a nézők szavazása jött volna gyorsan kipenderitettélk:( -
Dean Winchester #4117 ja igen a dávid ugye tudjátok jelizett a csillag születikre is :D
csak ott azt mondták neki majd értesítik és nem értesítették :) -
Dean Winchester #4116 ja lüszi az év női hangja nem lehet,hsizen kislány!
az év női hangja: Tamara
az év kislány hangja: Lüszi (de csak azért mert kb 5 kisány jelizett a megasztárra és ebből az 5ből 2 be is jutott X-D -
Dean Winchester #4115 schwarz dávid--
nos szerződése van az rtlel ??? akkor minek jelizik a megasztárra?
2.lehet rosszul választott számot de sztem is bekelett volna kerülnie a 10emberes döntőbe minimum.
3.elfelejtettm mit akartam irni,majd eszembe jut:D -
#4114 Nem a stílusom a szám, de amikor berobbant a csapból is ez folyt, ezért egy idő után megkedveltem....
Szal ez a scrác kibaszott jól énekli! -
zsotesz #4113 Megnéztem mégegyszer az eredményhírdetést, szerintem nem volt itt semmi baki. El kezdte sorolni a neveket (ilyen sorrendben álltak egymás mellett),ezt mondta: "Lakatos Krisztián, Tóth Lüszi, Fekete Dávid és Király Viktor aki már továbbjutott". Szerintem ebből még nem az következik hogy Dávid is már továbbjutó volt. Akkor lett volna gáz ha előbb modja Viktort és utána Dávidot. -
cargame #4112 Esetleg meg leheten irni az egyik ujsagnak h kicsit csamcsogjanak rajta...mondjuk e-mailen... -
#4111 Köszönöm,hogy végre kiesett!!!
ennyi :) -
zsotesz #4110 Ja, bocs Te nem voltál múlt héten, akkor ki lett tárgyalva. -
xxxpaulxxx #4109 Erre mondjuk, hogy FAIL:) -
xxxpaulxxx #4108 Most ki rágódott? Már kérdezni sem szabad? -
#4107 Hallottátok Ti is?!
Amikor a második fordulós szavazás ment a Szekeres "Amatőr" Nórika kimondta, hogy Király Viktor és Fekete Dávid mehet vissza a helyére, mikor még csak a Viktor volt a biztos bejutó és akkor még ment a szavazás nagyban! Szavazzanak, Önök döntenek, Csak Önökön múlik...szánalmas. Remélem ez nem marad megtorlás nélkül. -
zsotesz #4106 Mert nem kapott annyi szavazatot a nézőktől amennyivel biztosan tovább tudott volna jutni. Nem értem mit kell ezen annyit rágódni. -
xxxpaulxxx #4105 Amúgy ha már 2008 női hangja és megasztár, akkor Farkas Zsófi... Nem értem őt miért nem juttatták tovább.... őt már hallottam énekelni és tényleg van tehetsége ehhez... van egy bandáj Funk Factory (és még sok más helyre is közreműködik) és egyszer voltunk koncertjükön (véletlen elcsíptük) és azt mondtam... ez aztán dögös stuff! Iszonyúan jó hangja van, a megasztár meg egy nagy hülyeség, hogy nem juttatták tovább az elődöntőből... -
xxxpaulxxx #4104 De őt miért is nem engedték tovább? -
obsession #4103 Fáradok látom, lemaradoznak a betük ... -
obsession #4102 Bár tény, Tamarától a Bonni Tyler szám az nagyon karaj volt ! -
obsession #4101 Sőt, elnézni elnézem a TV-ben, de biztos nem fogok venni sem swing, sem musical sem pedig Viktros lemezt. Mondjuk amúgy sem vennék :) .