Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõzõ héten:
TV2 - Megasztár 4: 1,333M (26,0% SHR), 18-49: 545e (26,7% SHR)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A popdarálót ugye a Kovács Áron vezeti. Na de most õ hogy vezetheti amikor kinn van õ is Afrikában a "Sztárok a fejükre estek" miatt.
Vagy nem is õ van kinn? Vagy nem is élõ? De hát az, hisz olyan három hete még hülyéskedtek is, hogy átnéznek a megasztár házba. Akkor ez most hogy van?
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Amúgy szvsz Lüszi és Hien tök aranyos volt, nekem tetszett. Krisztiánnak az elsõ produkciója Zsédával, hát nem volt a legjobb.
De a többi produkció tetszett, fõleg most az utolsó😄. Hát Dávid és Krisztián nagyot alkotott, rohadt jó volt😄!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
De Lüszike meg Hien.. kritikán aluliak szerintem, nem értem miért kell erõltetni ezt.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Pain is inevitable. Suffering is optional.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
PSP user n\' soon ps3 user too :)
PSP user n\' soon ps3 user too :)
De miután Mester Tamás jövõ 7en felhívja a nézõk figyelmét arra, hogyan válasszanak, tényleg Dávid lesz a befutó.😊
Egyébként ha így állunk hozzá,akkor tényleg csak Dávid nyerhet. 😄DD
Nekem Hien az abszolút favoritom. Nagyon szépen énekel.
azért Magyarország,hogy magyarok lakják ,kár hogy sok külföldit beengedtedk :@ mind1...
Tán csak nem te vagy az eredeti Lakatos Krisztián?😄
Én nem akarnám a bûn ronda meleg transz Karcsikát bámulni, sõt, látni sem akarom többet az életben. Hál istennek hogy kiesett.
most csak éép ezért a dávid nyerheti meg:S hisz a tamara is erdélyi 😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Amúgy. Bármennyire utáltam is Karcsit, most ez szíven ütött. Majdnem sírtam. VISZONT!: Hien tovább ment ez a lényeg😊.
Lüszi meg sírt...
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
na amugy mester tamás mikor emliti:
gondoljanak arra,hogy hogyan álna meg a helyét a jövõ évi kapcsolat koncerten...igaza van ,de most szecsõdinek kelett mennie valóban..
ha szecsõdi marad akkor nem hiszem el..szecsõdi és a királynak kelett voln a szûri elõtt maradnia..remélem hien marad!!!
most 3an vannak azt megint kell szavazni ez vmi naon szemét ötlet :@ áááá
ennyi erõvel a kedvencemre nem szavazok elõtte hanem csak ilyenkor a végén és kész 😄(sose küldök sms-t amugy ,nem is fogok)
a döntõben most 2 vagy 3 ember van?
én a döntõben õket látnám szívesen.: Hien,Tamara,Lakatos
a megoldás: kicsi gyerek még nem tud viselkedni...nem tudja mi aza kötelezettség!