Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FZoleee
pfff... nézettségi adatokat láttál már?
elõzõ héten:
TV2 - Megasztár 4: 1,333M (26,0% SHR), 18-49: 545e (26,7% SHR)
Istencsászár
Nehéz nem észrevenni hogy össze van vágva a mûsor...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mama 2
Amúgy egy kis OFF:
A popdarálót ugye a Kovács Áron vezeti. Na de most õ hogy vezetheti amikor kinn van õ is Afrikában a "Sztárok a fejükre estek" miatt.
Vagy nem is õ van kinn? Vagy nem is élõ? De hát az, hisz olyan három hete még hülyéskedtek is, hogy átnéznek a megasztár házba. Akkor ez most hogy van?

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

mama 2
Hát úgy tudom MO.-n laknak 10 millióan. Na most abból a 10 millából, 5-6 millió biztos nézi. ezek közül szavaznak 4 és félmillióan(SZVSZ!).

ilyenkor összesen kb mennyien szavazhatnak sms-be?

mama 2
Jack, és Snowkid: Ha nem tetszik akkor miért nézitek? Sõt, miért írtok a topikoba?😄 Szánalmas.
Amúgy szvsz Lüszi és Hien tök aranyos volt, nekem tetszett. Krisztiánnak az elsõ produkciója Zsédával, hát nem volt a legjobb.
De a többi produkció tetszett, fõleg most az utolsó😄. Hát Dávid és Krisztián nagyot alkotott, rohadt jó volt😄!

PJack
az nekem is tetszett, jóvolt.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Istencsászár
Remek elõadás volt, de nem ide tartozik, amúgy ez az eddigi leg rosszabb mûsor, ezek a duettek elég gyengék voltak úgy szumma szummárum. A két kislány kieshetne nem ide tartoznak, a többiek meg kb egy szinten vannak, de nincs köztük olyan személyiség aki kimagaslik...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kaplan
Ez az utolsó dal vitte nálam a prímet. Ez volt a legjobb, esküszöm. Itt még a Dávid is alíg volt hamis, nem értem mi lelte õt.😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

snowkid16
Kalap sz*r az egész, de a Retek klub se jobb -.-'. Ennél még a South Park is értelmesebb xD

ja meg már kurva szép télleg de ki a rákot érdekela muzsikus cigány meg a papirpöcsû musicel boy 1000. ugyanolyan elõadása?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

lol, reklámok között van egy kis megafrász. És abban sem szólal meg midne zsûri csak2 meg aza ribanc csak rinyál a tomika meg átadja aszót, mondjuk friderikuzs is egy kalap szar talán a fenyõ lehet e érétkelhetõ de hát a "kereskedelmi szünteek" között nincs elég idõ a megafaszra

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Kaplan
Jó, akárhogy is nézem ma Viktor-Magdi a nyerõ, a többiek... Még a Tamara és a Vera volt értékelhetõ.

De Lüszike meg Hien.. kritikán aluliak szerintem, nem értem miért kell erõltetni ezt.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

PJack
jujj ez a lüszi-hien duett most nagyon rossz volt :S

snowkid16
Amúgy két emberrel nincs semmi bajom 😄, az Amerikaival, meg Lakatos Krisztiánnal, akinek van sütni valója -.-

snowkid16
Ehhh, ja ezen mi is háborogtunk, hogy miért kell ilyen "menekültekek" elindítani, meg ilyen kis 12 éves Lüszikét, aki úgy beszél , mint egy *****, közben ugye kiderült, hogy elõbújt a "nem" magyar vér. Nem akarok fajgyûlölõnek lenni, de ott van az a Szerb énekes(nõ)?, akit ugyebár támogatnak a szerbek, szal 1/3 M.o vs egész Szerbia...Nem olyan ferr ez. Meg a másik csatornán, A Csillag micsinál,nál is szerb kiskölyök nyert -.-, holott, ott volt a 4 for Dance (nyíregyiek, mint én), akik megérdemelték volna, bár nem azonos mûfaj, de akkor is, ezen a világon magyaroknak vajmi kevés esélye van a felemelkedésnek(nem gazdagok). no ennyi 😄

visszavonom, most jutott eszembe hogy nem is Õ nyert.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

és Oláh Ibolyát se hagyd ki.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Istencsászár
Mást is tud és azt is elõ tudja adni profin, de õ ez, nem is kell hogy más legyen, Hien is megmutatta hogy tud magyarul is énekelni, de neki is megvan a stílusa és azt mutassák meg, mert abban a legjobbak.

PJack
hú, a mostani adásban Hien elõadása tetszett a legjobban. mostmár tényleg szép hangja van. de Krisztián se volt rossz, tetszik ez a swinges stílus, mégha csak ezt tudja. mindketten esélyesek a gyõzelemre úgy vélem.

LordVenom
Vajon a zsûri mikor fogja megszólni a kis édeskedves Lüszike halandzsa nyelvezetét? Vagy ezt is el lehet nézni egy 13 évesnek? 😊))

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

LordVenom
Az ország ázsiója ennél lejjebb már úgysem süllyedhet...<#hehe>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

wordsworth
"lejáratná ezt a nagy hírû országot?"- Ja mostanában híresek vagyunk CNN meg BBC bácsinál 😄 Az kell még nekünk, hogy egy 14-15 éves vietnámi álljon ki karattyolni, Következõ main topic az lenne, hogy a magyarok vietnámi kisjányokat dolgoztatnak a recesszió hatására ójee, I'm lovin' it

PSP user n\' soon ps3 user too :)

wordsworth
Na mert a lászlóka nem az? nyalhatnám róla a csokit, szerintem egy egész hegedûgrupp benne van..

"4 megasztárból kettõ roma lett..."-3 megasztárunk van eddig és egyedül Caramel roma.😊 De lehet még 4:2.
Nekem semmi bajom senkinek a származásával sem, Hien az egyik kedvencem, sõt most már az egyetlen kedvencem, miután Karcsi távozott, csak kicsit érdekes lenne, ha a kapcsolat koncerten a magyar megasztárként konferálnák be. Bár akkor inkább a vietnámi Hien legyen, mert õ tud és mer is magyarul énekelni, míg Király Viktor nem mer...
De miután Mester Tamás jövõ 7en felhívja a nézõk figyelmét arra, hogyan válasszanak, tényleg Dávid lesz a befutó.😊
LordVenom
Éppen ezért Szecsõdi se képviselje. Semmivel nem jobb egy langyi,mint egy vietnámi. Ha meg a hangjukat nézzük,akkor Szecsõdi adjon hálát szegény anyukájának,hogy idáig eljutott,mert én a 30-ba sem tettem volna be a monotón búgó hangjával...
Egyébként ha így állunk hozzá,akkor tényleg csak Dávid nyerhet. 😄DD
Nekem Hien az abszolút favoritom. Nagyon szépen énekel.

Kaplan
Nem, és még roma sem vagyok mielõtt erre asszociálsz. 😉

hát sztem meg MO-ról van szó akkor magyar ember képviseljen már ne egy vietnámi,roma,zsidó,meleg vagy egyéb polgár!
azért Magyarország,hogy magyarok lakják ,kár hogy sok külföldit beengedtedk :@ mind1...
mama 2
"Az egész család az, én pedig már évek óta tanulom a zene (éneklés) apró-cseprõ fortélyait. 😊"
Tán csak nem te vagy az eredeti Lakatos Krisztián?😄

Kaplan
Olyasmi. 😊 Az egész család az, én pedig már évek óta tanulom a zene (éneklés) apró-cseprõ fortélyait. 😊

Már nem azért, de ne a származás döntsön abban, hogy ki képviseli majd Magyarországot a Kapcsolat koncerten! Mert komolyan ez a legnagyobb baja már mindenkinek. Kit érdekel. Ha Hien nyer lejáratná ezt a nagy hírû országot?
Én nem akarnám a bûn ronda meleg transz Karcsikát bámulni, sõt, látni sem akarom többet az életben. Hál istennek hogy kiesett.
csak nem zenész vagy ?
Kaplan
Elmondom, hogy a Lakatos Krisztiánnak van messze-messze a legjobb hangja. Szakmailag is már majdhogynem perfekt.

pontosan!most is a lákátos nyeri meg???? 3 roma :@
most csak éép ezért a dávid nyerheti meg:S hisz a tamara is erdélyi 😄
mama 2
Hát hallod ha már Magyar megasztár, akkor Lakatos Krisztián... Viszont Hien ha meg nem lesz megasztár, akkor úgy is lesz lemeze meg minden. Már Pacsírtának is készûl, Valnetín napra jelenik meg...

wordsworth
na ez az egyik problema,.,

Istencsászár
Ez mióta baj? 4 megasztárból kettõ roma lett...

Mondjuk ez igaz. Ki legyen a MAGYAR megasztár? Nem sok magyar van közöttük. Az egyik angol, a másik vietnámi, aztán volt valami indiai is vagy mi a fene.
Hien nagyon tehetséges,jó hangja van, na, de inkább õt akarjuk MAGYAR megasztárnak, mint Karcsit?
matyi0323
jogos..😄 bambultam.:😄XD de kössz!

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

mama 2
Egy hsz.-el alattad...
Amúgy. Bármennyire utáltam is Karcsit, most ez szíven ütött. Majdnem sírtam. VISZONT!: Hien tovább ment ez a lényeg😊.
Lüszi meg sírt...

Szecsõdi esett ki.
matyi0323
Hello! A végét nem láttam a mûsornak.. ki esett ki?? Valaki pls!! köszi

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

végre!
na amugy mester tamás mikor emliti:
gondoljanak arra,hogy hogyan álna meg a helyét a jövõ évi kapcsolat koncerten...igaza van ,de most szecsõdinek kelett mennie valóban..
ez nem igaz :@@@@
ha szecsõdi marad akkor nem hiszem el..szecsõdi és a királynak kelett voln a szûri elõtt maradnia..remélem hien marad!!!
amugy akkor pénzszedõ mocskok ezek :@
most 3an vannak azt megint kell szavazni ez vmi naon szemét ötlet :@ áááá
ennyi erõvel a kedvencemre nem szavazok elõtte hanem csak ilyenkor a végén és kész 😄(sose küldök sms-t amugy ,nem is fogok)
kb egyetértünk.
a döntõben most 2 vagy 3 ember van?
én a döntõben õket látnám szívesen.: Hien,Tamara,Lakatos
Én is nagyon unom már a Fekete Dávid és a Lakatos Krisztián egyhangú stílusát. Én Hiennek szurkolok. A legvégén Lüszit és Hient szeretném látni versnyezni egymással. Vagy Hient valamelyik fiúval. Szerintem Szecsõdi egy határ sz.r, nekem nagyon nem tetszik.
huh most volt egy rész a lüszirõl..
a megoldás: kicsi gyerek még nem tud viselkedni...nem tudja mi aza kötelezettség!