Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha nem is az teljesen,de egy vonóval van benne =D
am nem céloztam egyik megasztárosra sem most,csak álltalánosságban iram amit irtam!
Kaplan
A Lüszike roma, ez már mindenkinek leesett..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mama 2
Hát de Lüszi nem cigó. Nem is olyan se a bõre se semmi...

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

+elnézést a kicsi offért!
csak az országban is kit védenek ???
zsidókat,külföldieket,cigányokat.
lsd. ki kap a tanulmányi eredménye után pénzt? cigányok..
mintha maagyarok közt nem volna olyan aki rászorulna...ennyit errõl!
de am nem véletlen ,hogy az emberek többsége gyûlöli a cigányokat.
valami alapja csak van!
én is ismerek egy két cigányt és bizony nem jó félék.
nem láttam még1 rendes cigányt sem sajnos!!!
snowkid16
(már csak egy), ha nem õ nyer*?

snowkid16
Miért ha a Te gyerekedet megverik az iskolában a cigányok vagy az utcán beléd kötnek, nem leszel fajgyûlölõ?<#nemtudom>. Hien télleg nem tette úgy magát, mint Lüszike, ebben egyetértünk XD. Bucser gúnyolódj még 😄. Nem érted, mekkora lelki sérülést okozhat ha nem a két kicsi8már egy) nyer? Nem tudhatod, hogy neki milyen sérülékeny a lelke -..-. Undorító, hogy elmondom a véleményem? Egyben mi is egyet értünk, nincs helye 18 éven alattinak ott lenni 😄 . Felõlem szent a béke.

Bucser
Tök lényegtelen. egyik sem odavaló.

A 2 nem odavaló egyed között nem teszek különbséget😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hányszor mondod még el hogy hien fan vagy? mondtad elégszer,köfi!
mama 2
Azért azt vald be, hogy Hien jobban viselte ezt az egészet mint Lüszi. Hien nem volt elszállva magától, nem tette magát a kamera elõtt mint Lüszike...

Bucser
Csak arra céloztam, hogy a vitában semmi szerepe nincs annak, hogy az illetõ személy cigány származású-e vagy sem. Te mégis felhozod érvként/állításként, hogy a legtöbb ember számára negatív töltettel támaszd alá az állításod, hogy nem szereted.

ezt hívják strawman érvelésnek. lényegtelen, hogy tudatosan vagy tudattalanul alkalmazod mindkét esetben udorító. Az elsõben azért mert manipulációs célod van vele a második esetben meg csak szimplán fajgyûlölõ vagy.

Azzal a résszel egyetértek, hogy Hiennek és Lüszinek semmi keresnivalója nincs a showban. Sõt egyik 18 alattinak sem. egyszerûen elhamarkodott.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

mama 2
Én izs<#smile>!

snowkid16
Hiennel semmibajom....Én bírom a Japó, Vietnámikat.

snowkid16
Cöh, hova süllyedt ez a világ. Lüszi cigány, látszik rajta, meg hogy honnan jött (nincs bajom vele, hogy cigány, de ha akkor az)! Stylist, jah-jah, én meg vagyok a Télapó. Ez M.o. tiszta naívitás.Igaz vannak emberek, akiknek van sütnivalójuk.
Sorrend: Lakatos Krisztián+Fekete Dávid , Király viktor, Bencsik Tamara, Hien, Lüszi (nem a származás miatt, hanem csak a hangja, a többiek lesöprik). Kész, egyébként se kellett volna indulniuk, TÚL FIATALOK, hogy szerepeljenek, különben is, még tanulniuk kellenne egyenleteket, gyököket XD

mama 2
Én egy szóval nem mondtam, hogy attól hogy cigány(De nem az), rosszabb lenne a hangja. Én meg Hient szerettem legjobban, azért is vagyok most kiakadva...

Bucser
És ha az? Attól még nem lesz rosszabb hangja. A Viselkedésért sem a származása fele, hanem a stylistok akik körbeveszik meg a mediafrenzy körülötte.

Hien meg vietnami. na és?

mama 2
Lüszi nem cigány Ezt honnan vetted? És miért akarsz engem idegesíteni? Jobb dolgod nincs?

snowkid16
Egyetértek! 😄DD, nem tud vezetni, nem idevalók ilyen fiatalon, ráadásul kitudja milyen hatással lesznek a kisebbeknek, hogyha kiesnek. Maradnék 18+ felettiek menjenek csak, lakást úgyse vehetnék igénybe egyedül max. családjával, rezist nem tudnának fizetni (kiskorúak, ninsc jövedelmük max addig, amíg megvan az anyeremény, de ugye azt a szülõk is elkölthetik stb.) Autót nem tudnak vezetni... Ennyi

snowkid16
Hát gratulálok, hogy nem jöttél rá, hogy nem élõ -.-. Azért írok a topicba, mert unom a fejem, hétvégén nincs jobb dolgom, mint téged idegesíteni XD. Lüszi akkor is c*gány, második adásban, "úgy lekapnám a szemeit, ennek a latin csávónak" (élõ adásban) cöhh, és még õ aranyos -.-. Popdarálót én is szeretem, fõleg azok a jó kinézésû fiatalemberek <#zavart1> xD

popdaráló nekem is bejön 😄
miért a közepén kell?õhát hogy tudjanak szavazni az emberek,ez szánalmas valóban 😞
am egyszer mondtam,de még1szer.
ha ugy gondolkodna a többi szavazó mint én akkor nem menne be szinte semennyi szavazat 😄
hisz az utolsó 3nál ugyis törlödik minden.
akkor minek küldjem be a szavazatot addig?
megvárom még3an lesznek és akkor nyomatnám és kész!
de ez is egy lehúzás...
am lehet,hogy már eddig más esett volna ki ha nincs ujraszavazás???
sztem igen,bíztos vagyok benne!
és a végén valóban kurva szarul van összevágva 😄
most is vmi 2 szót énekelt elcsuszott hangal (vagyis igy volt vágva) hien..ááá gáz 😄
musha
elõre is szorri, nem olvastam az eddigieket, csak kikívánkozik belõlem, mert azért egyszer egy adássorozatban kell, szóval:
az elõzõ megasztárokban is mocsok gusztustalan volt a reklámtenger, de ez minden eddigit alulmúl (az eredményhirdetés támogatója a ...<#violent>)
az elõzõt kivéve mindig a duett estéken estek ki a kedvenceim, most sem lehetett ez másként -.- Hien megkapta elsõ párnak Lüszit, akiben bár van némi tehetség, de nem lehet egy lapon említeni. szerintem nagyon sz@r számot választottak, és nem mondhatni, hogy jól sikerült - hála Lüszi csúnya melléénekléseinek. a Gáspár Lacis szám meg csak szimplán egy tök semmilyen energiamentes szám volt, nem jöhetett ki belõle semmi jó.
amikor a három lány állt a végén kint, tudtam, hogy Lüszit fogják választani (nagymutereknek, és kiscsajoknak hála). Tamara szerintem nagyon jó, megérdemelte a továbbjutást, de Hien is megérdemelte volna.
macilacinak, mjuzikeldávidnak meg Lüszinek rég ki kellett volna hullaniuk, még Schwarz Dávid, Sonja, Ambrus Rita és Farkas Zsófi elõtt.

ja és zsûrirõl annyit, hogy nem hittem volna, hogy valaha ilyet mondok, de visszasírom az elõzõt. sokkal jobba volt a rendszer. visszaemlékezéseket meg tényleg hagyjuk, a régiekben mind nagyon jókat csináltak még azokról is, akik nem voltak annyira jók, ezek most teljesen használhatatlanok.

a lényeg, hogy ha még nézem, akkor Tamara és Viktor akiknek drukkolok, de a legszimpatikusabbak ma végleg elbúcsúztak számomra...

😊Köszi és jó éjt mindenkinek!
Istencsászár
Tökéletesen egyetértek mindenben...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Bocsi, biztosan van akinek bejön az a mûsor, csak nem értem, miért egy másik kellõs közepén van. Én pl. nem szeretem.
1. sztem fenyö is jó zsûri
2. a reklám az télelg gáz
3. nekem tetszik a popdarálo : )
Most már nem bírom ki, hogy ne írjak véleményt. A TV2 tönkre vágja a Megasztárt! A hosszú reklámokkal, a gagyi Popdarálóval nézhetetlen már a mûsor. A szavazás meg...totál gáz. Szavazz egy hétig, aztán meg még 4 perc, tiszta lehúzás. Persze a kiesõ helyeken lévõk mutogatása is, hiszen akiket utoljára mutatnak, utána azok jutnak tovább és a jók állnak kint, a vak is láthatja. A zsûribõl csak Friderikusz korrekt szerintem, a többi felesleges, bár Enikõ ruhái és hajkölteményei nekem bejönnek.
Tamarát továbbjuttatni???? Ez meg a top gáz. Hien fantasztikusan énekel. Ez nem jelenti, hogy Tamara hangja nem tetszene, de ma például nekem semmit sem tett le az asztalra, igaz eddig sem, mert utálom Shakirát és az utánzóit is.
Lüszi viszont meglepett, szerintem elõször volt jó végre(kivéve a gagyi csinibaba szám, aki azt választotta a két lánynak, jól ki akart velük tolni). Dávid és Krisztián nekem nem fekszenek, bár a duettjük cuki volt. A fiúknál csak Viktor üti meg szerintem a szintet, de õ Ruzsa Magdival fantasztikus volt és vagány, akármit is mondjon Fenyõ.
És végül, a kisfilmek a kiesõkrõl undorítóak. Még véletlenül sem hallgathatunk bele a régi produkciókba, helyette minden más béna szövegek mennek, meg eltorzított hangok. Az elsõ Megasztárban rendesen meg voltak vágva ezek is. Nem csoda, hogy esik így a nézõszám.
Lassan már én is kezdem unni. De jól esett kiírni magamból.
Jó fórumozást!
kötelezö magyar számot is énekelni a korncerten? sztem nem...
mama 2
Aha. Akkor majd szerinted Viktor nyerjen? Amikor õ szépen csak angolt tud énekelni, Magyar számot meg úgy artikulál? Hadjál már. Akkor ha minden kötél szakad Tamara(Dávidot akartam mondani, de akkor biztos azt mondod, hogy õ meg csak musicalt tud.)

én õszíntén szólva azért nem drukkolok viktornak mert minek nyerje meg õ? ott a tesója ha énekes akar lenni akkor bármikor az lehet.
dávid-krisztiánnak lennének ilyen lehetõségei?---nem!(vagyis ugytudom ,nem)
legalább érelmes helyre kerülne afõnyeremény is!
viktornak mi az a +1 kocsi 😄
a gyerekek nem tudják vezetni sem,szal...
ja persze lüszi essen ki elsõre akkor aztán me gviktor és kész. 😄
sry h szarul írok😄
igen és madj egész koncerten emgy a swing... tudod ki szereti azt...olyan énekes kell aki mindenben jo nem cask egy müfajban
mama 2
Krisztián esetleg?

nem értem miért mondjátok hogy viktor kiessen...Gondoljatok bele ki fog majd énekelni a kapcsolat koncerten?
mama 2
Azért remélem nem fog Hien elfelejtõdni, és lesz CD-je meg minden. Ha lesz akkor én megveszem az is kurva biztos.
Bazdmeg levettem a hangot amikor mondták hogy ki jut tovább, 5 másodperc mulva kinyitottam, láttam hogy Tamara ölelgeti Hient, mondom akkor kiesett. Erre hangot visszakapcsolom, Tilla mondja hogy a Zsûri Tamarát választotta...
Hát NAPALMOT AZ RTL-RE!!!

kill3r21
ohhh hogy a k. annyát....ez az ostoba édibédi kis lüszike bentmaradt....szégyen gyalázat....néha amijen hamis....ez gáz.....Tamara viszont télleg jobb mint Hien ez tény...de ha lüszi maradt volna tamara ellen akkor bukta volna....de még sztem hiennel szemben is....most a családanyukák megmentették....fuuu de rühellem ezt a kis picsát....nagyképû szûz k...rva 😄 bocsi gyerekek de ez a véleményem...
Dávidnak meg hajrááá 😊
bocs h beleszólok, de azért viktor sokkal jobb mint lüszi... nagy a különbség kettejük között
mama 2
Hát ez... Én bõgtem. A rohadt életbe. Hien nem, de Lüszi meg igen?:@
A kurva annyát ennek a rohadt bötfülû országnak bazdmeg(nem, nem érdekel hogy ezért most büntetõpontot kapok, akkor is hülye az a sok ember aki az édes lüszire szavazott(direkt kisbetû, igen).).
Elõször Sonia most meg Hien. ÁÁÁÁ!!!

Kaplan
Hát igen ez az eddig leggyengébb mezõny..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

lüszi nem lehet évhangja... 12 évesen... elég gáz lenne

én meg annak,hogy lüszi és viktor essen ki!
viktor a kövi és aztán lüszi.
😞 Hien

LordVenom
Egyébként ma bebizonyosott,hogy mennyivel gyengébb a mezõny,mint a régebbi megasztár mûsorokban...iszonyatosan bosszant ez a manipulálható nézõközönség...de aranyos kislány,de édi...maradjon még bent...mindegy,hogy nem tudja a szöveget,mindegy,hogy sokszor hamis...nem baj,még csak 13 neki még szabad...köcsögök...
Hiennek drukkoltam.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

LordVenom
Na,itt a botfülû ostoba családanyák magyarországon...szánom a sok seggnyalót,akik az ide nem tartozó lüszit tolják...ostobák.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

ez kész,persze majd a lüszike kapja a legtöbbet nemhiszem el .@@@@@@@
LordVenom
szerintem Hien esik ki sajnos...😞

áááááááá nem hiszem el : (
viktor továbbment ,pedig neki drukkoltam ma,hogy kiessen!
áááh akkor lüszi menjen!
Én is Tamarára vagy Viktorra gondoltam, de vagy egy olyan érzése hogy Hien is lehet ma kiesõ.
mama 2
Viktor. Vagy Tamara.

Szerintetek ki fog ma kiesni?