Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem nem tetszett nem volt tiszta a hangja,mint aki rekedt nem?=)
"érdekees,hogy nálam van a legtöbb rosz kritika,de érdekes módon mindig továbbjutottam"
igen mert sok az anyuka,nagymama aki a kedves kis aranyos lánykát látják ...
egy szép számot,hogyan mennyire sikerült elb***nia erre kivi vok.
de sztem jön majd az ordibálás is 😞
tamara döntõbe kell.
viktor vagy lüszi essen ki és kész!!
IHM (irigy hónalmirigy)
Megasztár
Egyszerre vannak...<#help>#help>
Fel lehet
Õszintén szólva Lüszit az egész csaslád kiszavazná (velem együtt, a somewhere over the rainbow õszintén szólva szörnyû volt :S )
Inglend 😄 az jó volt.
Tamara most van, nem rossz, de igazán csak Krisztiánra vagyok kíváncsi 😊
Viktor sem rossz, szerintem nem csak a neve viszi tovább.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
egy nagyon okos pöcs
Ott volt Tóth Vera,aki Cserhátitól kezdve Whitney Houston-ig mindent ki-és elénekel. Elképesztõ hangja van,ezt ismét bizonyította Tamara párjaként.
Aztán volt egy Oláh Ibolyánk,akit ha csak a hangja alapján ítélünk meg,bizony elég páratlan hangal áldotta meg a jóisten. (a viselkedését most ne elemezzük. 😊)
Gáspár Laci iszonyatosan szépen hajlítja a hangokat,és nem egyszer bizonyította mennyire muzikális,akkor is,ha csak improvizálni kell. Aztán jött a kettes széria.
Palcsó Tamás mindenféle zenei múlt,és tanár nélkül eljutott a második helyig,és bár nekem nem volt kimagasló a hangja,de a tehetsége annál inkább.
Caramel,akármennyire nem szinpatikus egyeseknek,a zenei tudása egyedülálló. Talán Gáspár lacihoz tudnám hasonlítani,de nekem Caramel hangja közelebb áll a szívemhez. Szépen énekel,szép dalszövegeket ír,megérdemelten lett megasztár.
A harmadik széria érkezett,ami szerintem is az eddigi legerõsebb felhozatalt hozta.
Például az egyik abszolút favoritom is itt debütált Szabó Eszter néven. Megdöbbentõ a hangorgánuma. Már a Proud Mary elõadásán is libabõrös voltam,és innentõl kezdve minden szombaton õt vártam a legjobban.
Póka Angéla egy számomra kedves mûfajt a gospelt hozta el amerikából. Szép hang,szinte tökéletes elõadás egy kis színházias koreográfiával. minden elismerésemet kivívta.
Varga Ferencnek elsõsorban a rekedtes hangszíne fogott meg (emit ritkán hozott elõ) de sokszínû hangja volt,és van is.
Aztán a gyõztes Rúzsa Magdi. Nem véletlenül ragadt rá a "vastorkú" jelzó. A duettben lesöpörte Király Viktort a színpadról,pedig véleményem szerint Viktorral ellentétben visszafogta magát.
És hogy most ki van itt? Van tehetség,ezt nem kétlem,itt mindenki az,de kihez képest? Egy Rúzsához? Szabó Eszterhez vagy Tóth Verához? Ugyanmár.
Talán emiatt nem köt le. Éerdekes módon nem szurkolok senkinek,és nem várom senki produkcióját,csak megszokásból nézemn meg a felvételt.
De mielõtt ez a hozzászólás vitát gerjesztene ez is csak egy SZUBJEKTÍV véleméyn. Az enyém. 😉
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
csak a színvonal gyengült.
ha az elõbbi szériákból legalább egy csipetnyit (énektudó emberkék) hoztak volna akkor egy nagyon penge mûsor lenne ez tuti!
zsûritag inkább nem? 😊)))
Volt egy nagyon jó mondat itt : "Míg a régiek képesek voltak itthon tartani szombat este,ezt már csak felvételrõl nézem meg,és a felét áttekerem."
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
az eddigi msz széria legjobbja messze a 3. volt, ez most meglátásom szerint (a tehetségek ellenére) a legtisztátalanabb, legmesterkéltebb, legfelháborítóbb technikájú (hangosításilag, zeneileg, reklámilag, mindenhogy).
És végül,de nem utolsó sorban Friderikusz. Szintén gyerekként csodáltam a mûsorában fellépõ sztárokat,és tekintélyként elismerem akár a médiában,akár a magánéletben. Tetszik az õszintesége még akkor is,ha esetleg éppen nem értek vele egyet.
Ez az egy amiben veled én egyetértek. 😉
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Nekünk nincs.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
minek kiabál ?????? ez nem éneklés hanem kiabálás =D
Joshi meg kérdezi Lüszi anyjától, hogy volt olyan pillanat amikor azt mondta, elviszem a lányom?
Lüszi anyja meg: Igen, tegnap reggel. Kérdem én? Akkor mé nem vitte?😄
PSP user n\' soon ps3 user too :)
A külföldi vendégtanulók,pedig azért megpróbálnak beilleszkedni,ha továbbra is szeretnének ittmaradni,mint ahogy ha te is elmész külföldre nem Gyõzike módra viselkedsz. Ezért írtam,hogy független nációtól,mertmindenhol helyileg eléggé eldurvulhat a helyzet.
De ez igaz,hogy ha nem adsz egy romának,õ egybõl belédköt,hogy miért nem.Ez sajnos bennük van az említettek miatt.
Go Jeff Go!!!!
Nekem konkrétan csak a roma viselkedéssel van gondom, most is állomáson megálltam egy cigit elszívni és jött oda kérni egy szálat, persze, hogy adok, mert nem akarok gondot... És ez a bajom, hogy nekem kötelességem adni, mert különben legközelebb ha esetleg nem egyedül van leállnak kötekedni amibõl már volt elég nekem, nem vagyok vékony meg gyenge meg stb, csak szimplán a kötekedésbõl volt már elegem...
Én találkoztam rendesebbekkel is akik dolgoztak,és el is lehetet velük normálisan beszélgetni,de ez a ritka.Ha sötét van,és mész egyedül,jön veled szemben pár roma,azért jobb ha vigyázol.Ez a nagy probléma,mert bennük nincs annyi gátlás.Nekik más a természetes,más a moráljuk,a viselkedési norma.Persze hogy kialakul az emberben egyfajta elõítélet,és
itt nem a bõrszínnel,vagy származással van a gond,hanem a viselkedéssel!Ez vonatkozik minden nációra!
Go Jeff Go!!!!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Hient sajnálom mert ha most nem is telhjesített túl jól, a boldogság gyere hazá-s éneklése szép volt.
dehát tudjuk hogy ez már nem is az éneklésre megy :|
ja és a rúzsamagdi-viktor duett azért szépvolt bár magdi jóval felülmúlta viktort, nem is kicsit, állatjó hanfja van annaka csajnak sztem, csak kár hogy egyébként ilyen trutyi szarokat énekel.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Nem. Nem általánosítok. Mert ha az iskolába a bully éppen nem cigánygyerek hanem teszem azt magyar, akkor mire fogod az okát annak, hogy egy seggfej?
Zrikáltak eleget engem is általános iskolában (gimiben már nem mertek). Ja furcsa mód nem cigányok.
Azért mert egyszer megvertek a cigányok még nem kell az összeset utálni.. mivan ha magyarok vernek meg?? akkor az összes magyart utálod?? ha románok akkor az összes románt ha németek akkor az összes németet??
Általánosítás helyett gondolkodni kell inkább és egyéneket értékelni meg kicsit a prekoncepciókon túllépni. Egy ember értékét a származása a legkisebb mértékben sem befolyásolja.
De bocsi az offért. Csak a lentebbi szalmabáb érvelésen felkaptam a fejem.