Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na az eredeti 10000szor de jobb !
nekem nem tetszett nem volt tiszta a hangja,mint aki rekedt nem?=)
lüszi modnta:
"érdekees,hogy nálam van a legtöbb rosz kritika,de érdekes módon mindig továbbjutottam"

igen mert sok az anyuka,nagymama aki a kedves kis aranyos lánykát látják ...
pontosan erre gondoltam én is!
egy szép számot,hogyan mennyire sikerült elb***nia erre kivi vok.
de sztem jön majd az ordibálás is 😞
tamara döntõbe kell.
viktor vagy lüszi essen ki és kész!!
Sajna 2 nagy kedvencem van:
IHM (irigy hónalmirigy)
Megasztár
Egyszerre vannak...<#help>
Fel lehet
Na csastakozok 😊
Õszintén szólva Lüszit az egész csaslád kiszavazná (velem együtt, a somewhere over the rainbow õszintén szólva szörnyû volt :S )
Inglend 😄 az jó volt.
Tamara most van, nem rossz, de igazán csak Krisztiánra vagyok kíváncsi 😊
Viktor sem rossz, szerintem nem csak a neve viszi tovább.
FZoleee
mencseszter inglend, inglend 😄
Szerintem a Fekete Dávid fog nyerni... a bentmaradók közül csak õ tud énekelni... és most a Tamara fog kiesni

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

FZoleee
Lüszi Celine Dion-t fog énekelni... Kiváncsi vagyok milyen lesz, vajon megint ordibálni fog, vagy nem? <#idiota>
FZoleee
párduc, oroszlán, gorilla
makákóóóó
PJack
szavannák, fekete nõk..
ó-ó, AFRIKA :o

Pain is inevitable. Suffering is optional.

te egy pöcs vagy...
egy nagyon okos pöcs

Sziasztok! Találtam egy fórumot ahol lehet üzenni a megáknak. Sõt hamarosan valamelyik énekessel is lehet majd fórumozni😊 http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=DinnyesTV&id=1227296293
Üdv. Venom! Szerintem sokmindenben egyetértünk, a versenyzõk fehozatala szempontjából az elsõ három széria ténylegesen jobb volt, mindegy, hogy kinek ki volt a kedvence. Én Friderikusz személye miatt tartom igazságosabbnak a versenyt. Ha még emlékszel az elejére, pl. volt egy Ambrus Rita nevû versenyzõ, akinek a férje a zenei producere Eszenyi Enikõnek. Így lényegében egy láthatatlan hierarhián feljebbvalója lett volna a versenyzõ a zsûritagnak. Szerintem a Mega elsõ 3 szériájában is voltak hasonló jelenségek, csak ott nem volt Fridi, aki felette álljon az ilyen hierarhiáknak. Amúgy zeneileg tényleg jobb volt az elsõ három, de ott sokszor igazságtalanság érzésem volt, itt annyira nincs. Dávidnak szurkoltam, bejutott, ez már nagy eredmény, pláne az hogy idáig eljutott. Szerintem kell egy letisztult hang oda. Lényegében a Mega4-ben mindenkit szeretek valamennyire. Az elsõ 3 szériában sokmindenkit utáltam és ez az összképüket lerontja.
musha
mondjuk egy Rúzsa Magdi szint felülmúlása nem egyszerû feladat senkinek...de ettõl még vannak jók, engem a körítés meg az ítéletek lomboznak le...

LordVenom
Szerintem tehetségek tekintetében is bõven a legalacsonyabb szintet hozza a negyedik széria. Hasonlítsunk egy kicsit. És most itt ne álljon utálat vagy szeretet,csak pusztán a tények. (mert nekem is voltak a régiekbõl unszinpatikus egyének)
Ott volt Tóth Vera,aki Cserhátitól kezdve Whitney Houston-ig mindent ki-és elénekel. Elképesztõ hangja van,ezt ismét bizonyította Tamara párjaként.
Aztán volt egy Oláh Ibolyánk,akit ha csak a hangja alapján ítélünk meg,bizony elég páratlan hangal áldotta meg a jóisten. (a viselkedését most ne elemezzük. 😊)
Gáspár Laci iszonyatosan szépen hajlítja a hangokat,és nem egyszer bizonyította mennyire muzikális,akkor is,ha csak improvizálni kell. Aztán jött a kettes széria.
Palcsó Tamás mindenféle zenei múlt,és tanár nélkül eljutott a második helyig,és bár nekem nem volt kimagasló a hangja,de a tehetsége annál inkább.
Caramel,akármennyire nem szinpatikus egyeseknek,a zenei tudása egyedülálló. Talán Gáspár lacihoz tudnám hasonlítani,de nekem Caramel hangja közelebb áll a szívemhez. Szépen énekel,szép dalszövegeket ír,megérdemelten lett megasztár.
A harmadik széria érkezett,ami szerintem is az eddigi legerõsebb felhozatalt hozta.
Például az egyik abszolút favoritom is itt debütált Szabó Eszter néven. Megdöbbentõ a hangorgánuma. Már a Proud Mary elõadásán is libabõrös voltam,és innentõl kezdve minden szombaton õt vártam a legjobban.
Póka Angéla egy számomra kedves mûfajt a gospelt hozta el amerikából. Szép hang,szinte tökéletes elõadás egy kis színházias koreográfiával. minden elismerésemet kivívta.
Varga Ferencnek elsõsorban a rekedtes hangszíne fogott meg (emit ritkán hozott elõ) de sokszínû hangja volt,és van is.
Aztán a gyõztes Rúzsa Magdi. Nem véletlenül ragadt rá a "vastorkú" jelzó. A duettben lesöpörte Király Viktort a színpadról,pedig véleményem szerint Viktorral ellentétben visszafogta magát.
És hogy most ki van itt? Van tehetség,ezt nem kétlem,itt mindenki az,de kihez képest? Egy Rúzsához? Szabó Eszterhez vagy Tóth Verához? Ugyanmár.
Talán emiatt nem köt le. Éerdekes módon nem szurkolok senkinek,és nem várom senki produkcióját,csak megszokásból nézemn meg a felvételt.
De mielõtt ez a hozzászólás vitát gerjesztene ez is csak egy SZUBJEKTÍV véleméyn. Az enyém. 😉

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

pedig a díszlet naon tuti,a mûsorvezetõk is jók!
csak a színvonal gyengült.
ha az elõbbi szériákból legalább egy csipetnyit (énektudó emberkék) hoztak volna akkor egy nagyon penge mûsor lenne ez tuti!
fridi csak egy zsûri????<#idiota>
zsûritag inkább nem? 😊)))
Kaplan
Én már nem is nézem... max a számok miatt leszedem valahonnan és ennyi. Hányok az egésztõl, abszolút amatõr mûsor lett. Pedig milyen jó volt..

Volt egy nagyon jó mondat itt : "Míg a régiek képesek voltak itthon tartani szombat este,ezt már csak felvételrõl nézem meg,és a felét áttekerem."

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

musha
az elõttem szólóhoz hasonlóan nekem is szöges ellentéte a véleményem, ebben a szériában látom a legtöbb igazságtalanságot, már a döntõk megkezdése elõtt kezdve. tisztaságról ebben a mûsorban legfeljebb (!) a versenyzõkkel kapcsolatosan lehet beszélni, már aki lelkes és ki akarja hozni magából a maximumot. a többiek MIND a lóvéért csinálják, stábtól a zsûriig, és fõleg a zsûriig, fridivel az élen. az õ keresnivalója a megasztárban a nulla alatt van nem kevéssel, csak rontani tud az amúgyis gyenge zsûri teljesítményén, a totális inkompetenciájával. énekelni nem tud, de még csak füle sincs hozzá (aki hallotta õt énekelni, az tudja mirõl beszélek: ha valakinek egy csepp füle van, az nem égeti ilyennel magát) viszont az arca az nem kicsi. amikor valaki jól énekel, azt fikázzák, ha szarul, azt dicsérik. ha itt valaki jó, az kihullik, és marad nekünk a végére macilaci lüszike meg mjuzikeldávid.

az eddigi msz széria legjobbja messze a 3. volt, ez most meglátásom szerint (a tehetségek ellenére) a legtisztátalanabb, legmesterkéltebb, legfelháborítóbb technikájú (hangosításilag, zeneileg, reklámilag, mindenhogy).

LordVenom
Érdekes vélemény. Szinte mindenben a tökéletess ellentétjét látom a dolgoknak. Véleményem szerint ez a legrosszabb széria. Míg a régiek képesek voltak itthontartani szombat este,ezt már csak felvételrõl nézem meg,és a felét áttekerem. Te is hangoztatod,hogy nem igazságos valakit nem az énekhangja miatt benntartani,hát szerintem Szecsõdi egy példa volt arra,hogy meddig benntartja az ország a "hangnélküli" (többiekhez képest) embereket,ha az anyukájára hivatkozik minden kisfilmben. Király Viktor nem rossz,de a régi megások árnyékába sem ér. (lásd Rúzsa-Király duett,amiben Viktor jól énekelt,ameddig Magdi meg nem szólalt) Aztán itt van a kis Lüszi. Aranyosnak és tehetségesnek láttam õt a válogatók során.Aztán a döntõben kimutatta a foga fehérjét. Ellentétben Hiennel,Lüszi nem természetes kisgyermeki stílusban beszélt/énekelt/artikulált,hanem erõltetett felnõttes viselkedés tört rá. Kiábrándító volt. És mit szólsz ahhoz,hogy az angol dalokat Hiennel ellentétben halandzsa nyelven énekli? Istenem ne legyünk már botfülûek,és elfogultak,mint az ország nagy része.
És végül,de nem utolsó sorban Friderikusz. Szintén gyerekként csodáltam a mûsorában fellépõ sztárokat,és tekintélyként elismerem akár a médiában,akár a magánéletben. Tetszik az õszintesége még akkor is,ha esetleg éppen nem értek vele egyet.
Ez az egy amiben veled én egyetértek. 😉

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

mama 2
"Hajrá Fridi & Hajrá Fekete Dávid" Fridinek hogy szurkolhatsz?😄 Õ nem is versenyzik, csak egy zsûri-.-".

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Ezt a hozzászólást, már több fórumra is betettem, sok helyen még azóta is megy a vita miatta. Elfogadom, hogy amiket írtam azzal nem mindenki ért egyet, nem lehet objektív igazságként kezelni, de attól még a véleményemet vállalom.
Üdv. Mindenkinek! Melyik az eddigi Megasztárok közül a legjobb széria, szerintetek? Szerintem szakmailag a legjobb Megasztár a 2. széria volt, azon belül nekem Kovács Timi volt a kedvencem (aki azóta már nemzetközi színtéren mozog), de sajnos ebben a szériában én úgy éreztem, hogy nagyon részrehajló a zsûri (ilyen-olyan okokból), a legtehetségesebb versenyzõk ott már az elején kiestek és a "kedvenc"-ek jutottak tovább. A Megasztár 4-et objektívabbnak, igazságosabbnak, ezáltal sokkal szerethetõbbnek tartom. Én nagyon örülök Friderikusz Sándor zsûritagságának, mert a médiában (és talán az üzleti életben is) nagyon nagy tekintélyû, objektív látókörû személyiség és jelenlétével - beleszólásával - szerintem sokban hozzájárult az új megasztár tisztaságához és így a TÉNYLEGESEN valódi tehetségek kibontakozásához. A korábbi Megasztár szériákban mindig az volt az érzésem, hogy az igazi tehetségek már a mûsor elején kiestek és a végsõ döntõkre már - néhány kötelezõ kivételtõl eltekintve - csak olyan emberek maradtak, akik - szubjektív véleményem szerint - elsõsorban fõképp nem a tehetségükkel, sokkal inkább kapcsolataikkal hódítanak. Míg meg nem jelent Friderikusz úr ebben a mûsorban, itt is jelen voltak hasonló dolgok: Én pl. elfogashatatlannak tartom magát a jelenséget, hogy egy zsûri tag zenei producere egy versenyzõ férje legyen (Most ki dirigál kinek?), de azt sem tartom szerencsésnek, ha egy megégett arcú srácon úgy segítünk, ha bejuttatjuk. Oda inkább plasztikai sebész kell. Persze késõbb épp arccal még érvényesülhet a hangjával. (...de nem szabad hogy egy verseny amolyan "szociálshow"-vá átalakuljon) Annak is örülök, hogy végre egyértelmû lett, hogy egy ember tehetségének megítélésénél nem szempont a származása. Nem lehet hátrány, ha valaki cigány, de az sem lehet elõny, ha székely valaki. Sokunkban él a határon túli Magyarokkal szemben egyfajta empátia, de ezzel nem szabad visszaélni, nem szabad a versenyzõnek kérkedni vele. Szerintem abban, hogy ezekrõl a dolgokról ilyen szabadon beszélhetünk oroszlánrésze van Friderikusz Sándornak, talán nem is tudja magáról, hogy milyen gátakat döntött le és hogy milyen sokkal járult hozzá a valódi tehetségek kibontakozásához. Nem csak errõl az egy mûsorról beszélek, hanem a médiába beszivárgó szemléletváltásról. ... Egyébként a gyereksztároknak is örülök, különösen Lucy-nek, mert rajta érzõdik, hogy nem a szülõk erõltetik, hanem Õ akarja. Szerintem a gyereksztárságban ez az lagfontosabb, amikre mindenképp oda kell figyelni. Király Viktorban pozitívan csalódtam, elõször azt hittem, hogy amolyan kamu-protekciós bugasztár lesz, mint egyesek, de bebizonyította - a szkeptikusoknak is -, hogy valóban tud énekelni és jobb mint a nõvére. ... ... Mindent összevetve összképében szerintem ez minden eddigi idõk legjobb megasztárja. Nem érzek benne igazságtalanságokat, minden kiesés reális és az egész összképében szuper. Friderikusz Úrnak valahogy meg val a tehetsége ahhoz, hogy kivívja az irigységem: Gyerekkoromban a Show-jában fellépõ világsztárok miatt irigyeltem, most az egyedülállóan tiszta Megasztárja miatt. Annyi különbség azért van a kettõ között, hogy míg a világsztárokat meg lehet "rendelni" pénzért, ahhoz hogy ez a mûsor ilyen tiszta és igazságos legyen Sándor aktív hozzájárulása kellett. Úgyhogy : Hajrá Fridi & Hajrá Fekete Dávid!!! (Neki szurkolok, de ebben a szériában mindenkit szeretek!)
snowkid16
<#idiota><#nyes> XD, nagyon borzalmas volt a Lüszi duett, mert kiabált, néhol elcsúsoztt, hamarabb kezdte az éneklést<#taps>

wordsworth
bizony

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Kaplan
Nézd, neked van idõd egész nap a TV elõtt ülni.:/

Nekünk nincs.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mama 2
Néztétek a Joshi Barathot? Benne volt Lüszi anyja, és hát... NC!

Székesfehérvár mellett lakom, az itteni helyi tvcsatorna (Dinnyés TV) is índítani akar egy hasonló tehetségkutatót mint a megasztár.<#fejvakaras> Kb. 4-5000 fõs nézettséggel rendelkezik. Ha mind az 5000 ezer jelentkezik az már jó lesz. De ki fogja nézni? Nagyon meghülyültek a tévék az ilyen mûsorok miatt. Most mindenkinek kell valami, még a helyi Csiribiri tévének ahol parasztok rendeznek kapálóversenyt. Az eszem megáll ami nincs<#zavart2><#vigyor3>
wordsworth
Mert valszeg te nem fértél volna bele a hintába 😄

huh vazze most halottam lüszit a reklámban 😄 borzalmas...
minek kiabál ?????? ez nem éneklés hanem kiabálás =D
mama 2
<#idiota> Amúgy nekem tetszett a duett(lehet megkövezni). Szerintem aranyos volt😄!

Kaplan
Susu bolondsáááááág. <#idiota>

vki megtudná mondani melyik számot énekelték közösen, még mielõtt Hien kiesett volna?
Egyszer ez a két kiscsaj is elkezd mutálni😉

mama 2
Lüszike édesanyja már a Joshi Barathban is szerepelt:S. Láttam a bemutatóba. És Dávid is benne lesz(akinek megégedt az arca).
Joshi meg kérdezi Lüszi anyjától, hogy volt olyan pillanat amikor azt mondta, elviszem a lányom?
Lüszi anyja meg: Igen, tegnap reggel. Kérdem én? Akkor mé nem vitte?😄

wordsworth
International Business School, és igen mama, hogy ide eljuss le kell fogynod egy kicsit a hájas seggedbõl 😉))))

mama 2
IBS? Az mi az?😄

MrSpock
Persze igaz,de azért a romák "magyarok",és ugye itt mindent lehet nekik.
A külföldi vendégtanulók,pedig azért megpróbálnak beilleszkedni,ha továbbra is szeretnének ittmaradni,mint ahogy ha te is elmész külföldre nem Gyõzike módra viselkedsz. Ezért írtam,hogy független nációtól,mertmindenhol helyileg eléggé eldurvulhat a helyzet.
De ez igaz,hogy ha nem adsz egy romának,õ egybõl belédköt,hogy miért nem.Ez sajnos bennük van az említettek miatt.

Go Jeff Go!!!!

wordsworth
Na hát más viselkedéssel nekem nincs gondom, Én speciel IBS-re járok, ahol koreaiak, kínaiak, vietnámiak, oroszok, irániak, angolok, sorolhatnám, járnak és semmi gondom nincs velük, sõtt elég sok barátom van közölük 😊
Nekem konkrétan csak a roma viselkedéssel van gondom, most is állomáson megálltam egy cigit elszívni és jött oda kérni egy szálat, persze, hogy adok, mert nem akarok gondot... És ez a bajom, hogy nekem kötelességem adni, mert különben legközelebb ha esetleg nem egyedül van leállnak kötekedni amibõl már volt elég nekem, nem vagyok vékony meg gyenge meg stb, csak szimplán a kötekedésbõl volt már elegem...

MrSpock
Egyébként az a fura,hogy pl ha egyedül van a roma akkor lehet normális,de ha már többen vannak,akkor elõjön az énjuk.
Én találkoztam rendesebbekkel is akik dolgoztak,és el is lehetet velük normálisan beszélgetni,de ez a ritka.Ha sötét van,és mész egyedül,jön veled szemben pár roma,azért jobb ha vigyázol.Ez a nagy probléma,mert bennük nincs annyi gátlás.Nekik más a természetes,más a moráljuk,a viselkedési norma.Persze hogy kialakul az emberben egyfajta elõítélet,és
itt nem a bõrszínnel,vagy származással van a gond,hanem a viselkedéssel!Ez vonatkozik minden nációra!

Go Jeff Go!!!!

errõl beszélek,szal nem alaptalan az elõítélet 😊
wordsworth
természetesen nem azért mert cigány, de visszatérve a példához, nekem mindig is a cigányokkal volt gondom, elhiszem sõtt bízok benne, hogy vannak normálisak, csak én épp nem találkoztam ilyennel 😊 Innentõl kezdve jogosnak érzem az objektív elõitéletemet 😊

Bucser
Most azért ne legyen nagyképû, mert cigány vagy azért, mert kicsi?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Alatta a példa....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

kill3r21
Lüszi az Roma, ha csajon nem is látszik nézd meg a muterját....ez nembaj. csak ne lenne akkor nagyképü m,ár most
PJack
sajnos viktor fog nyerni 😞
Hient sajnálom mert ha most nem is telhjesített túl jól, a boldogság gyere hazá-s éneklése szép volt.
dehát tudjuk hogy ez már nem is az éneklésre megy :|

ja és a rúzsamagdi-viktor duett azért szépvolt bár magdi jóval felülmúlta viktort, nem is kicsit, állatjó hanfja van annaka csajnak sztem, csak kár hogy egyébként ilyen trutyi szarokat énekel.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

wordsworth
Csak tudod mindig ott van az, hogy "éppen nem cigánygyerek, hanem teszem azt magyar" De csak teszed baszod, csak teszed, példát. thy

Bucser
"Miért ha a Te gyerekedet megverik az iskolában a cigányok vagy az utcán beléd kötnek, nem leszel fajgyûlölõ?"

Nem. Nem általánosítok. Mert ha az iskolába a bully éppen nem cigánygyerek hanem teszem azt magyar, akkor mire fogod az okát annak, hogy egy seggfej?

Zrikáltak eleget engem is általános iskolában (gimiben már nem mertek). Ja furcsa mód nem cigányok.

Bucser
Szerintem nem sok olyan magyart tudsz mutatni nekem akinek legalább 1 vonó ne lenne a vérvonalában...

Bucser
Én spec. meg egyel együtt élek immáron 6 éve. A családjával sincs semmi gond. Sõt szomszédaim is vannak odahaza szintén romák, szintén dolgosak, semmi baj nincs velük.

Azért mert egyszer megvertek a cigányok még nem kell az összeset utálni.. mivan ha magyarok vernek meg?? akkor az összes magyart utálod?? ha románok akkor az összes románt ha németek akkor az összes németet??

Általánosítás helyett gondolkodni kell inkább és egyéneket értékelni meg kicsit a prekoncepciókon túllépni. Egy ember értékét a származása a legkisebb mértékben sem befolyásolja.

De bocsi az offért. Csak a lentebbi szalmabáb érvelésen felkaptam a fejem.