Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Feriluce
lüszike essen már ki.. idegesítõ

Tinman
Igen... ezek a számok (Valami amerika, Hooligans nóták nagy része) izzadságból születtek. Leült a csapat, hogy akkor írjunk slágert. Írtak. Egy pizza mellé jó is, de amúgy...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
És Dávid maradt... a népnek se füle, se esze.
Musicales... meghal, más stílusban láttuk. Mennie kellett volna már most, ehelyett megy a Tamara. Áááá komolyan, ezt a szart. Hülye birka nép.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dávid egy nagy szar volt most! Ezt is musicalesen énekelte. Össze-vissza csúszkált a hangja. Mondjuk nekem amúgy sem tetszik a hangja. Csak a sok lányrajongója miatt van még bennt, mert cukifiú. Pff...
Istencsászár
Amit Dávid énekelt az az a szám amit nem ide valónak tartok. Az eredeti elõadótól jó, elmegy szódával szint, de sláger lett mert dallamos, de ezt leutánozni csak szarul lehet, egyszerûen nem ilyen mûsorba való szvsz, mint ahogy szerintam egy Valami Amerika sem, nem tudom megfogalmazni hogy miért, de ezeket én sterilnek tartom ahhoz hogy jót lehessen róluk koppintani.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tinman
Azt, hogy te nem jársz zenét hallgatni sehova, az nem az én dolgom ;-)

talán azért nem hallottad még mástól mert még senkise énekelte el ^_^
Tinman
Igen és szvsz Krisztián sokkal rockosabb volt, mint Dávid... érezni, hogy igyekezett.

Istencsászár
Krisztiános volt, nekem nagyon tetszett.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a hang jó volt az elõadás közepes

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

MrSpock
Most ez nekem vérszegény volt..Elvis nóta jó,csak most ez nemjött át..szerintem kicsit unalmasan énekelte.

Go Jeff Go!!!!

Örülök, hogy ilyen jó ízlésû emberek is járnak erre😊

és annak is örülök, hogy mama2 most nem spammel ide😄

Nem a megasztárokkal beszélek, hanem az sgzõkkel😊

A Dávid most gyengusz volt... hát ez van... vagy õ vagy a Tamara fog kiesni sztem ma

MrSpock
Ahogy elnézem..ez a plázarock nemigazán jó választás volt!
Eddig a leggyengébb!

Go Jeff Go!!!!

Tinman
Dávid!??
Mit csinálsz? Kiesel baz!
Ezt is musicalre veszi, nem hiszem el.... fúúúújjjj, de szar ez így.

Írjátok meg ide is a véleményeteket. http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=DinnyesTV&id=1227296293 Ezeket a megák is olvasni fogják.
PJack
hát énse. le a kalappal lüszi elõtt<#eljen>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Tinman
Hát igen ^^
Lüszi nem gyenge... Sebestyén Márta azért nem egy kis bárénekesnõ és megkockáztatom, hogy Lüszi 85%-ban utolérte. Persze a maradék 15% már epic kategória, de eddig mástól ezt ilyen jól soha, sehol nem hallottam.

PJack
vóó-ó
ájm an élijön
ájm a lígül élijön
ájm an inglissman in nú joork 😄

Lucy-é is teszett nekem is, szép hangja van még mindig.

Tinman
Sztereo a jel, de felupmixeli, így a mély hangok keményen dolgoztatják a subládát, a többi hang esetében sztereo hangok jönnek a fr,fr,c hangszóróból, és a rr, fr-bõl is.
Mérföldekkel tisztább és jobb, így hallgatni, mint sima sztereoban, próbáltam, maradtam ennél.

wordsworth
Hát igen eddig ez volt az egyik legjobb adás, nem is értem 😄 hogy pontositsak a legjobb 3 szám egymás után, mondjuk nekem még a rainbow is bejött lücitõl.

PSP user n\' soon ps3 user too :)

MrSpock
Hogy én is kicsit belekontárkodjak.:-)
Viktor most jóvolt,alapból kedvelem a számot,de jól énekelte,volt hangulata nagyon.

Go Jeff Go!!!!

PJack
egyik kedvenc számom nekem is, szépen fogalmazva is gecijól énekelte 😄

Istencsászár
Valaki árulja el, hogy eddig milyen adásokat látunk? mert ez a 3 szám magasan a legjobbak amit eddig láttunk x adás alatt... vicc.

Nah ez volt a VIktor 1. jó száma...
és nem azért mert imádom a számot, hanem mert ez a stílus jobban ált neki...

Pro logic...

mit?
5.1be hogy lehet hallgatni? ha dvd-t bekapcsolva hagyod és szólnak a hangszórók akkor csak a 2 elsõ szól nem? 😄
PJack
áá, ez a szekeres nóra de idegesít :||| áá.
krisztián nemtetszett, uncsi már rohadtul e swing, vmi újjal kell jönnie.
lüszié szépvolt, meg a viktoré is, dávid meg kieshetne már, mert szarul énekel, mégha ért is a mjúzikelekhez.

Tinman
Bizony, csak feltettem magamban a kérdést, hogy hol volt eddig?
Jó volt eddig is, de vannak itt jobbak is. Most meg felzárkózott, nem is kicsit. Helyes :-)

Azért sok olyan száma volt, amit nem jól csinált a másik meg, hogy még nagyon pici... még nagyon fog változni a hangja ami ki tudja milyen irányba fog tartani...

Tinman
Dávid volt eddig a kedvencem, imádom a musicaleket, de már tele van Dáviddal nekem is a cipõm. Vagy énekeljen mér mást is vagy menjen a fenébe innen <#duma> U.e. érvényes Lakatos úrra is... ok, tökéletes New York-New York, de elég már! Van ezeknek hangjuk máshoz is!

Na majd kiderül, nyomnak ma végre mást stílust is.

Istencsászár
Megkockáztatom hogy az eddigi egyik legjobb elõadás volt, sõt a legjobb amit ebbe a szériában láttam, ez kell ide...

csak nekem túlságosan fátyolos a hangja... de most így jó volt és még jól is nézett ki😛

Tinman
Lehet, de kiba. jó hangja van... emberileg sajnos nagyon rossz úton jár, de cefet tehetséges.

Tinman
5.1-ben hallgatom Megasztárt és bizony el is küldtem egy SMS-t Tamarára, nekem ez most nagyon bejött. Vad volt, tényleg tisztán szólt és ütött.<#eljen>

Hmmm akkor jól hallottam elõbb is, hogy Stinget fog énekelni...
Ha utazás a témakör akkor tuti, hogy az Englishman in New York... avagy az egyik kedvenc számomat fogja énekelni a faszika😄
Kiváncsi vagyok

Istencsászár
Igen.

magyarul énekelt már amúgy?
tamara naon jó volt most!
feltûnt nektek is,hogy hogyan táncol?
kicsit behajolva 😄
de kurva jó volt ez most!
remélem nem esik ki <#worship>
Nah ez a kancigány viszont ezt nagyon jól nyomja... eddig ez a legjobb a mai napon😊

Akkor osztozunk majd a bûntetõpontokon isXD

Istencsászár
Pont õ az aki a legjobban illik ide.

viktor jó volt,de akkor is essen már ki nem kell õ ide!
LordVenom
Soha nem volt még ilyen,hogy nem köt le az énekesek éneklése...ez valamit jelent. És nem szurkolok senkinek. Viszont a legmagasabb unszinpátiát egyértelmûen Lüszi generálja bennem...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

ááááh viktor mit énekel megint? persze,hogy nem magyar számot.nevetséges 😄
énekelt ez már magyarul?
Kaplan
osztom.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

FZoleee
Hát hallgattam már jobbat is...
Feleslegesen írtok kritikát, Lüszike úgyse fogja elolvasni, az internet cúúúúnnya rossz dolog (Fridi szerint). Olvassatok ti is Dörmögõ Dömötört! <#idiota>
snowkid16
<#idiota>

Rohadjon meg ez a lüszi... egy rohadt egoista kispicsa
és még cigány is...

azért a multkori és elõtte levõ éneklései roszabbak voltak de ez se volt jó =D