Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagyon egyet értek😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Ronaldinhos10
sõt sokan csak az aranyos kislányt teszik bele a teljesitménybe

Visca el Barça !

Ahogy elnézem a hozzászólásokat, szerintem Te néztél másik mûsort, vagy annyira nincs hallásod, hogy ennek a kis gyereknek a nyekergését is zenének hallottad. Attól, még hogy népzenét vinnyogott, még nem lett jó énekes.
vagyis hogy tök aranyos,normális nõ lett belõle!
Tinman
"mirõl beszélünk ? lüszi tán jobban oldotta akkor meg? -.-"

Sokkal nagyobb skálám mozog Lüszi hangja és ráadásul szépen is szólnak azok a hangok.

"ezt nem értem 😄 "
Tamara MA VÉGRE áttört, odavágott, tényleg átlépte a határait. Ha ezt a szintet hozta volna végig, akkor ma nem úgy döntött volna a zsûri, hogy fúúúú hát a Lüszike hangja majdnem perfekt, a Tamaráé meg csak jó... menjen tovább Lüszike. NEM. Úgy döntöttek volna, hogy Tamara megasztárnak való Lüszi meg nem mert túl fiatal és hiába arany a torka, érzelem nulla mögötte, ergo mehet.
Lehetett volna így, de Tamara önbizalomhiánya eddig meggátolta, hogy másban is kipróbálja magát, mint azokban a ligh pop számokban amit eddig énekelt. Ha bátrabb és mer kockáztatni, ott lehetett volna a háromban.

Az, hogy kinek az énekstílusa tetszik jobban az csak egy dolog. Egy picit szakmailag érdemes hallgatni, hogy ki mit képes kiénekelni, milyen a mély, milyen a magas hangja, hogyan tud szólamok között zökkenõmentesen váltani. Tamara hiába énekes Szerbiában, Lüszi akkor is szélesebb spektrumban képes énekelni.
Gyerekek... egy Celine Dion számot, elõtte Whitney-t énekelt...naaa... azért az nem semmi... nem nagyon van nehézségben feljebb ám.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

mondjuk õ rá igaz,mert most alapból kényeske 😄 ha nem lenne az akkor lehet más lenne a szitu....pl.szandi!
várjál,sokan a teljesítménybe beleteszik az aranyos kislányt is😄 szal 10bõl kell pontozni akkor a kislányka miatt már ha baromi szarul énekel már kap 10/6ot 😄
Igen, akkor bunkó vagyok ez van... de gondolj bele, ha õ nyerné akkor ez csak rosszabb lesz... és ameddig még felkapott lesz, addigra már 16-17 lesz és akkor már megmarad az igen rossz jelleme...

én is!
Ronaldinhos10
az összteljesitmény alapján szerinted Lüszi volt a jobb akkor te nem ugyanazt a mûsort nézed mint amit én

Visca el Barça !

igen,és miért ugy van,hogy a végén a zsûri jutattja tovább az egy emberkét? arra gondoltaok (mindekihez szól) ,hogy ha a közönség döntetene teljesen akkor más lenne az eredmény? lehet a lüsziket az elsõ helyrõl az uccsora csöppent volna és hát akkor bezony tamika maradt volna.
miért nem ugy csinálják,hogy az összes közül elsõként dönt a zsûri akit továbbjutatt és majd aztán jönne a közönség szavazat!
könnyebb dolguk lenne sztem 😊
na mind1.sajnos tamara elment, ez gáz kár szomorú vagyok.döntõbe akartam látni!
Maxtreme
Ott volt az ima pl. Az messze nem rock, és szvsz baromi jó volt. (persze lehet csak én érzem így 😄)

ezzel egyetértek

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Szerintem alapból szegény Tamara mûfajt választott rosszul... neki nem "dívát" kell játszania, hanem dögös rock nótákat énekelni... valszeg az jobban ment volna nkei... illetve menne is, de úgy se fogja megváltoztatni... neki az tetszik, amit csinál... abban meg valljuk be nem a legerõsebb

Olyan lesz ez mint a csillag születikbe, hogy a kisgyereket megsajnálják és felkarolják.. szerintem a minimum korhatárt felkéne venni 16 - 18 évre. szvsz.

Ilyenkor hol vannak a gyermekvédõk. Miért nem tiltakoznak, hogy tönkre tesznek egy 13 éves gyereket a mama nagyravágyó elképzelései miatt.
fejlõdik de van olyan 13 éves aki nem nagyképûsködik,kb mint hien 😊
Az nekem is fura lenne ha Lüszi nyerné meg, ahhoz még túl fiatal. De ma az volt a gond, hogy õk (Tamara és Lüszi) maradtak a végére. Egyébként érdekes ez, mert ha mondjuk Lüszi nem Tamarával marad hanem Krisztiánnal, és esetleg akkor is Lüszit engedték volna tovább, akkor valszeg sokan azt írnák, hogy hát igen ez egyértelmû volt meg végre kiesett Lakatos, de nem így lett, ez van, a végén csak egy nyerhet.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

egyébként egyik nagyon kó barátom, nem mondom meg a nevét, õ is volt a Megasztárban a válogatáson, ahol sajna nem jutott tovább. ott olyanokat mondtak neki a háttérben dolgozók, hogy nem az ének a fontos, hanem a show! mert az vonzza a nézõket. hát ez alapján, hogy ezt elmondtam, amit egyébként szigorúan titokban tart a televízió, így döntésétek el, mennyire igaz a szavazás. Azért juttatták Lüszit tovább, mert rá több szavazat érkezett, és akkor az ugyebár több pénzt hoz a tévének! Felháborító!!! :@
Maxtreme
Nem megasztár hang, hát ez is relatív hogy kinek mi jön be.
Nem feltétlen kell ahhoz 40 oktávot kiénekelni, hogy valakinek nagyon kellemes, élvezhetõ, és jó hangja legyen.

andaxxin
Tinman
Teljes mértékben igazad van Lüszi 100x tisztábban énekel mint Hien.A többieknek meg mondanám hogy egy 13 éves kislányt nagyképû csitriznek le.Akinek még fejlõdik a jelleme.Ez BUNKÓSÁG.Akinek van már gyermeke az tudja mirõl beszélek.

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

nem értelek😄
"Mert összteljesítményben Lüszi jobb, mint Tamara."
oké

"Tamara szépen mindig megoldotta a feladatokat és ennyi."
mirõl beszélünk ? lüszi tán jobban oldotta akkor meg? -.-
"DE MA végre... eddig hol volt?"
ezt nem értem 😄

akkor is nekem tamara hangja bejön.
ha vkinek a kiabálós kislány hang tetszik hát ámen.
izlések és pofonok!
Jó ok, most itt mindenki hõbörög, de azért hasonlítsuk össze a két hangot... Tamarának abszolút nem egy megasztár hangja van... szerintem...
Ennek ellenére tényleg nem neki kellett volna kiesnie, mert könyörgöm... Lüszi 13 éves... nem lehet megasztár, abszolút nem... az is olyan lesz, mint jónéhány megasztárban résztvett vrsenyzõ.... egy egoista senki, akit felkapnak, kiad 1-2 lemezt aztán 1-2 éven belül már híre se lesz...

Maxtreme
Ja mert Lüszike mindig annyira jó volt mi? 😊
Amit múltkor Hiennel produkáltak pl... kattasztrófaaaaa.

Tinman
Ha szavazás alapján lesz, akkor õ nyeri... katasztrófa lenne.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

nem mai összteljesítményrõl beszélt a zsûri hanem az eddigi 6 döntõn nyújtott teljesítményrõl.

belegondolva,hogy lüszi nyerné meg 😄 ááá nevetséges lenne.
kocsi--vezetésre 3 évet várnia kell.
lakásba beköltözhet 1 évig ,persze majd egyedül bemegy oda és elköltöznek a családi házból =D
lemez,énekelni a koncerten.
persze igen majd ott fog tombolni és egymás után elénekel 3 számot mi?
hahahaha nevetséges és szenny lenne ha megnyerné.
aztán majd hívják a gyereket be a különféle mûsorokba és persze ekkor suli nincs mert fontosabb a tv szereplés.
hal a tortánban majd a lüszike fog fõzni 😄 komolyan mondom kabaré a köbön lenne 😄
Maxtreme
Õszintén szólva nem tudom mi igaz ezekbõl az SMS eredményekbõl khhm....

Tinman
Mert összteljesítményben Lüszi jobb, mint Tamara.
Tamara szépen mindig megoldotta a feladatokat és ennyi. DE MA végre... eddig hol volt?

Maxtreme
ja át Dávidon ma én is baromira meglepõdtem. Most látszott egyértelmûen hogy neki csak a musical fekszik, semmi más.

Az elszomorító az az, hogy végignézve a mostanra bennmaradt mezõnyön, szerintem 2 ember kapásból kiesik a Megasztár kategóriából (Krisztián és Dávid számomra). Az elõzõ szériákban ez azért nem így alakult. Azért az utolsó 4 ott már tudott énekelni. Nem egy stílusban és nem hamis hangokkal.

Azért az érdekes, hogy a Lüszi mûsorközepi 29%-a hogyan olvadt el ennyire a végére, nem szavaztak volna rá a rajongói, gondolván úgy is tovább megy? Mert különben érdekes tendencia.

Aztán persze az is érdekes, hogy a TV2 az extra négy percben nem tudta feldolgozni az SMS-eket. Legalábbis a tõlünk küldöttekbõl egyet sem. A második szériában szavaztam utoljára, azt hiszem legközelebb a hatodikban fogok 😊 Most is Krisztián ide nem illõsége miatt küldtünk volna a lányokra csak. Mert már irritálóak kicsit az eredmények, szerintem objektív kritériumok alapján is.
Tamara azért nem jutott tovább, mert kár volt egy határon túli gyõztes. Remélem nem egy 13 éves fogja képviselni hazánkat.
Tinman
Igen, annak a Viktornak aki !jó!, de nálam u.a. van, mint amirõl a Fenyõ is regél, hogy nem tör át.
Jól énekli a dalokat, mint valami profi, de elénekli és ennyi. Semmi plusz... és 90% már, hogy õ lesz a Megasztár. Szomorú.

mai összteljesítménybne mivel volt jobb lüszi? fõleg a 2.számnál? a közönség is egyhangúlag Tamaránál buzdult meg!
a zsûri meg azt mond amit az emberek hallani akarnak.
persze majd neked nyíltan kimondják,hogy a kislány aranyos és ez is közrejátszik--hát nem mondják ki 😊
A mamája 25 éves álmokat kerget, neki nem jött össze, most a gyerekét akarja tönkre tenni. Mi lesz ebbõl a kislányból? Ki fog a "hóna" alá nyúlni, mint azt tették a Szandival is.
Evidens volt, hogy a Tamara esett ki, bár sajnálom, hogy õ és nem a Lüszi😞

Tinman
Hidd el nem ízlés alapján "döntök"... akkor Dávidot választanám, mert imádom a musicaleket és amiket eddig elõadott az nekem, mind bejött, amit ma mûvelt, az meg egy rossz álom volt csak remélem.
Mindig azt "választom" akinél felkapom a fejem, feltekerem a hangot és vagy borsódzok vagy nem. Lüszinél és Tamaránál nálam ma ezek megvoltak, pedig Lüszit emberileg nem szeretjük ugye...

nem néztem meg a végét,de most jol olvasom,hogy tamara és lüszi volt a zsûri elõtt?
és lüszi jutott tovább?
miért?
tamara miylet robbantott??????????????? a köznsögé nála lendült meg igazán,ez kamu.
ócsár szar fos gány mûsor az egész.nem nézem többet tuti.tamara végett néztem ,na meg más miatt is de fõleg miatta!
Nem értem miért mindig Lüszit piszkálja/hibáztatja mindenki. A zsûri elmondta(még az eredményhírdetés elõtt), hogy összteljesítmény alapján fog dönteni. Az alapján pedig szerintem Lüszi megérdemelten jutott tovább. Egyébként én azt reméltem, hogy Lakatos Krisz fog menni, de hát õt megint valahogy benyomták. Ebbõl a csapatból viszont egyértelmûen a Viktornak kellene nyernie.

Maxtreme
Erre szokták mondani hogy ízlések és. 😊
Nem azt mondom hogy Lüszi nem tehetséges, de számomra túl gyerekes a hangja (tudom tudom, milyen legyen hisz gyerek) Igazából 4-5 év múlva lehet belõle igazán versenyképes jó énekesnõ (szerintem).

Nekem ez így jelenleg nem.. Nem tehetek róla 😊

Hien viszont más tészta volt. Nála annyira nem lehetett észrevenni ezeket a gyerekes vonásokat, sõõt.

Aztán mondom, ez csak az én véleményem 😊

ps: Ami viszont gáz, hogy a Lüszike már most átesett a ló túloldalára.. Mi lesz késõbb.

Ide is leírhatjátok a véleményeteket. http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=DinnyesTV&id=1227296293 Ezt a megák is olvasni fogják.
igaz, hogy a TV ebbõl él az sms-bõl, de az emberek nem tudnak igazságosan dönteni, csak szimpátia alapján. Dávid ma tényleg otthon hagyta a hangját!!! Eddig is Tamara volt a kedvencem, és a jövõben is õ lesz. Most már csak abban bízom, hogy fényes jövõt sikerül kialakítania!!! 😊
Már megint Lüszi??? :@ Azzal a hamis hangjával már a Top 15-be sem kellett volna beengedni. Tamara pedig a mai estén magasan legjobb volt, ahogy Tilla is mondta. Sajnálom, mert ma volt Tamara a legjobb, és egyébként is nagyon jó volt mindig!!!
Tinman
"Hient meg kidobták múltkor, pedig aztán 25x jobb volt mint a Lüszi."

Füled van? Töltsd le valami normális minõségû MP3-ban Hien számait, meg Lüsziét. Abs. nem szeretem Lüszi erõszakos, nyomulós stílusát, de durván tehetséges. Hien hozzá képest egyszerûen jó, de NEM tiszta sokszor a hangja, és sokszor erõsen hamiskás.
Az Umbrella tõle a kedvencem, vagy 30x hallgattam már mindenfélén és bizony vannak benne hibák, de 1-2 hiba miatt egyedi vonású lett a dal, ettõl meg jó lett.
Lüszi dalai SOKKAL nehezebbek és mégis kevesebb hiba van bennük.

Maxtreme
*hangját*

Tinman
Csalódott vagyok én is, mert MOST kellett volna már tényleg Dávidnak robbantania, de már bocsánat, de fingania sem sikerült és emiatt MOST jött el az idõ, hogy távozzon.

Jó, mindegy... jövõ héten majd megy... esélye nincs megnyerni a megasztárt, csak késleltetett ügy volt. Amúgy Lakatos u.e. Jövõ héten õ megy.

Szerettem volna egy Király, Lüszi, Tamara triót látni a döntõben, ahol tudjuk, hogy:
a, közönség dönt? ---> Lüszi nyer
b, zsûri dönt? ---> Király nyer, mert azért õ már van olyan sokoldalú, hogy égõ arc nélkül kiállhat elõénekesnek a nagyok elé.

Maxtreme
Én Tamarán jobban felhúztam magam. Én nagyon csíptem a stílusát/hangát stb. Ehelyett ezt a hülye nagyképû kis csitrit juttatják tovább. Hát grat.

Az is érdekes hogy pl Hient meg kidobták múltkor, pedig aztán 25x jobb volt mint a Lüszi... Most meg ugyanolyan felállás mellett, azt dobják ki aki.. áhh..ha ez nem bunda akkor semmi.

Aszsem számomra itt Cancel.

Ronaldinhos10
hát itt most a tv2 megint megmutatta hogy az sms-ek végett tovább kellett juttatnia Lüszit mivel minden adásban rengeteg smst kap legalábbis többet mint Tamara(és a tv ebbõl él)

Visca el Barça !

andaxxin
Teljes mértékben fel vagyok háborodva.A sok barom továbbjuttatta ezt dávid gyereket a semmilyen nagy nulla produkcióival.Nehogy má hooligans musical módra nagyon fos volt és tele hamis hangokkal.Nem most, már 5 adással ezelött mennie kellett volna.A megasztárnak mega-sztárokat kell kitermelni nem színészeket.

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Istencsászár
Itt volt a lehetõség hogy a zsûri ésszerûen jó versenyben kiejtse a kislányt, de nem õk továbjutatták, grautálok, meg azoknak akik Dávidra voksoltak.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES