Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mármint, hogy biztosan nem fog kiesni.😊
A zsûri valóban 2színû, bíztatják Tamarát, hogy nem biztosan nem fog kiesni...
Amúgy meg szerintem elõre borítékolták már a 2008-as év hangját, tuti bunda az egész és az idei tényleg nem olyan színvonalas mûsor, mint az elõzõ 3 Megasztár volt. Olyan "nagyságok" pedig, mint Caramel vagy Rúzsa Magdi pedig ebben a szériában még csak véletlenül sincsenek.
Ja, és Szecsõdi világsztár típus? Akkor miért is ejtették ki? Ez a zsûri összevissza beszél...
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Kuss!-magyarázta.
Az valami katasztrófa volt <#levele>#levele>
Tamara sokkal jobb volt nála <#wink>#wink>
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
annyira futtatja a zsûri is,hogy hihetetlen
lehet,hogy szép hangja van és aranyos de azon kívül botrány ahogy a színpadon kinéz...
szegény Tamara sokkal jobb volt...
A zsûri teljesen korrekt volt! Nem õk tehetnek róla, hogy Tamara és Lüszi kerültek eléjük! Nem is egyszer tették szóvá, hogy nem jól van ez így és baromi nehéz helyzetbe kerültek.
Fridi és Tamás ÁLLVA tapsoltak Tamarának, nem akarták ezt... érted?!
Lüszi csak akkor nyerheti meg a megasztárt, ha a "népre" bízzák a döntést.
Ha így lesz, az katasztrófa lesz... ahogy így leírtam eszembe jutott a tegnapi eszmecsere Szandiról aki éppen ennyi volt, amikor 250 ezer magyar vette meg az elsõ albumát ^^
Mirõl is beszélünk tulajdonképpen? Miért baj, ha Lüszi nyer, azon kívül, hogy a személyisége nagyon aggasztó.
Ja, amúgy én tegnap Tamarára szavaztam ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Már akkor tudtam h minden eddiginél sz@rabb lesz, mikor kiszórták a csávót aki a fábriban We Are The World-öt énekelt meg egy kiscsajt aki ugyanugy a fábriban nyomult valami Amercan Idolos számmal.
Véleményem a megmaradtakról: Dávid gyerek azon kivül h rohadt unalmas még sz@rul is énekelt tegnap (is). A Cigó kölök is unalmas bár õ egy fokkal jobb. Lüszike a koránál fogva nem fog nyerni ez 100%.
Király Viktor az sztem aki még megnyerheti (õ nem olyan sz@r mint a többi), de utánna szvsz nem lesz tartósan a köztudatban.
Összefoglalva ez a széria messze alul múlja a többit, sajnos.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Tegnap ki esett ki??????
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Lüszi sztem se jobb mint Hien,és olyan kis unszipatikus kislány,talán egy jó horror filmben "csúnya" nézésbõl oszkárt is kapna.
Már a selejtezõkben a zsûri által kiejtett Schwartz Dávid -lett volna a jó választás, de hát ez van😞
(Pl: American Idol-nál is Carrie Underwood gyõzelménél,az nemvolt semmi.) Itt is ez a széria kevesebb jó hangot proodukál,lés tényleg számomra már teljesen mindegy ki nyer. Nincs olyan teljesítmény fõleg vegyes mûfajt nézzük amire azt mondanám,hogy igen. Mindenki egy bizonyos szinten jó,a hangja megfelel egy adott mûfajnak,ennyi.
Tamara jóvolt most,neki kellett volna benntmaardni,mert szerintem sokoldalúbb,de õ sem igazából az igazi. Szerintem magas a léc,és nemtudják átugrani,így csak a jobb kisérlet nyer.
Go Jeff Go!!!!
ez a második megasztár amit nézek... de ezt most önszántamból, kiváncsiságból😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Egyébként meg bátor dolog kijelenteni,hogy Lüszi jobb,mint Hien. Ez csak egy szubjektív vélemény lehet. Viszont én éppen az ellenkezõjét láttam. Lüszi kiabált sokszor,Hien nem. Lüszi halandzsa nyelven énekel,Hien nem. Lüszi unszinpatikus,Hien nem. Mindegy,ez is csak egy vélemény a sok közül. Remélem Lüszi nyeri meg,és õ fogja magyarországot mindenhol képviselni. Illik az ország imázsához. 😄DD
A többiekrõl sajnos nincs véleményem. Krisztiánt unom,pedig szeretem a szvinget. Dávidot unom,és nem is rajongok a msical-ért. Viktort unom csak simán. Egyiknél sem érzem,azt,amit a régi szériák top ötöseinél éreztem sokszor. Tamara hangja nekem sem tetszett igazán a túl fátyolossága miatt,de semmiképp nem ejtettem volna ki a többi unalmas elõtt. Fõleg nem Lüszi elõtt. Asszem én is végeztem a mûsorral,mostantól nincs miért/kiért néznem. Nem kötnek le.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Igen, Hien énekelt angol számot, sõt... de technikailag azok könnyebbek voltak, mint a két nagy díva (Celine, Whitney) dalai.
Persze, Hien, meg Tamara is elénekelte volna és kaptak volna szép leszúrást a zsûritõl, hogy nem ugrották át a lécet... ez spekuláció, pont olyan, mint, hogy képesek lettek volna jól is elénekelni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Majdnem lehidaltam mikor tovább jutott a "3 tenor", két legjobb meg ott állt a zsûri döntésére várva.
Viktor g*ciszar volt,alapból iritál a fátyolos hangja......de a végén úgy is õ nyeri meg,mert a TV2 így akarja,a kapcsolat koncert szervezõi már rég lezsírozták a TV2 fõnökével hogy kit szeretnének látni.
Szvinges nem nyerhet,Lüszi a kora végett nem nyerheti meg,Mjuzikelcsávónak esélye nincs.....egyedül Tamarának lett volna esélye megszorongatni Viktorkánkat,de mint láttuk hamar kiszórták,gond letudva.
A Tipp-mixen Viktornak 1.0-ás odsa lenne,a többinek 10-es.
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
siman elénekelte volna akár õvagy akár a Tamara is ezt a számot sztem 😉
lüszinél egyszer halottam tisztán a hangját de az is kb 10 másodpercig aztán jött a rekedt hang megint 😄
na ebben nem jutunk düllõre.
te lüszi én tamara mellett vagyok és leszek is sztem!
:-)))
Erre rosszul emlékeztem, sorry!
"/13 éves korában/ jelenik meg elsõ albuma : "Kicsi lány" címmel, s hetek alatt 270 ezer példányban fogy el. Õ a legfiatalabb magyar platinalemezes elõadó."
Szerk: Hát...öööö... szerintem Lüszi tehetségesebb, mint Szandi volt anno. Lehet köpködni :-D
Egy 13 éves magyar anyanyelvû kislány kiáll 2 millió nézõ elé... angolul elénekli 2 díva világsikerû számát és döbbenetesen jól oldja meg. Zihált? Kapkodta a levegõt? Még jó! Még jó, hogy nem 100%-os ^^
Ha az lenne, akkor elvinné a US Army, hogy kísérletezzen rajta.
Nehézségbe ennél már nincs nagyon feljebb és mégis megcsinálta.
Ha Tamara egy ilyen számot kapna, azt hiszem csúnya vége lenne... nincs meg hozzá a hangja.
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
és gondoljunk bele pl 5bõl kiválasztanak egyet aki jusson tovább akkor nincs akkora felelõsség is rajtuk!
mivel nem 2bõl kell választani,erre miért nemgondoltak a szerkesztõk?
jóéjt skacok!de már nemtudom kinek kéne drukkolnom 😞
õszintén mondom kinek miért és ezért melehet kövezni.
viktor---linda tesója,ne nyerje meg 😄
lüszi---kcsike,rosszul énekel.
krisztián---cigány (elegem van,hogy mindig õket karolják fel,volt már elég gyõztes belõlük..stb)
dávid---nemtudott eddig más mûfajt megénekelni 😄
dávid vagy krisztián nyerje meg ennyi.ha nem a 2õ közül vki nyeri meg akkor az tré 😄
Visca el Barça !
És igen, Szandi egy tök normális, jópofa nõ lett, normális családdal és élettel.
Lüszire szvsz nem ez vár. Tuti az anyja cseszte el szerencsétlent ennyire.
13 évesen felnõttet erõltetni rá, oltári hiba. Ha az én lányom lenne nem engedtem volna a megába, hanem taníttattam volna és minimum 17 után állítom az ország elé.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
na mind1.