Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
am most mivan? ma még kiesik vki és jövöhéten lesz a döntõ?
http://noi.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=57965
Ö az igazi Megasztár!
eddig minden msz-t végignéztem, ezt most nem fogom.
Na mindegy én próbálom elhitetni magammal hogy nem fizetik le a zsürit. Nagyon szeretem Eszenyi Enikõt, és szerintem Fridi nagyon jókat szokott mondani. Fenyõ Miki pedig egészen furcsa ... Nem tudom miért kellett agyondicsérnie Lakatost, nem látja a tehetséget az már biztos
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
A zsûri baxtatása helyett játszd le magadban a variációkat:
Kint áll a zsûri elõtt
a, Tamara vs Fekete Dávid ---> Dávidot küldik el!
b, Tamara vs Lakatos Krisztián ---> Krisztiánt küldik el!
c, Tamara vs Király Viktor ---> Tamara megy
d, ami megtörtént.
Ezért biztatta zsûri, mer JÓ esélye volt!
gondoljanak arra,hogy ki fogja képviselni MO-t a kapcsolatkoncerten,már csak ezért sem ejthették volna ki Tamarát!
sõt amelett hogy ez az egyik indok,a másik meg,hogy most is jobb volt mint lüszi!.
szal szégyen gyalázat a döntés.
tuti majd vmit fognak okoskodni a kövi adáson mint anno a fridi kemény kritikáját illetõen.😄
csak most mit mondanak?
hát a lüszi képviselhetné jobban minket ill jobb is volt,ja bocs nem mert a Tamara izé....
- x-lábú kövér cigánypubi, buta szegény mint egy marék pillangó, és ha éppen nem dicsérik megmered és majdnem zokog.
- lepényképû másik pubi, fogalmam sincs mit keres itt
- gazdag család gazdag gyereke de legalább jól nyomja az angolt
- szellemifogyatékos egoista génhibás anya, és lassan de biztosan a hozzá hasonló szerencsétlen lánya (ja és kedves anyukának üzenem éppen most b@ssza el a lánya életét, bocs én szóltam)
- és aki most kiesett, na talán Õ egyedül rendben van
Pain is inevitable. Suffering is optional.
amúgy abszolúte igaza van a Mester Tominak, mert mondta õ is hogy nem érti a szavazókat, mért a azokra szavaznak, akik nem érdemlik meg. na mindegy, ez a verseny már nem az éneklésrõl szól, csupán a hírnévrõl.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
De az a lüszi kisugárzása van meg ilyesmi.. sztem ahogy irtam korábban a Ring egy újabb részében jókat tudna ijeszgetni az unszipatikus "baba-arc mögött gonoszság" nézésével.
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Ha meg szerinted gyenge a topik, akkor ahogy Desigo is mondta, nem kötelezõ idejárni. Ennyi...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mint egy bálna...
és mégis veszik a lemezét.
A Krisztián legalább próbálkozik még ha kicsit esetlen és béna is.
Lüszi mit csinál az éneklésen kívül?Semmit...