Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem undorító volt... ezért is vagyunk különbözõek😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

*Viktornak
szerintem jó volt viktornak ez a száma...
Nah jó elegem van ez a mûsor egy kalap fos... ez egy nagyon gyenge elõadás volt... ok szarul is volt megszerkeztve a szám, de ez a Viktornak a leggyengébb elõadása volt... erre mindenki dicséri... Mester Tamás tûnjön a picsába...

No, Viktor már rendben volt.
Tinman
Megint nem érzek semmit Viktornál... sõt... egy kicsit gagyinak érzem.
Ebbõl is az eredetit rongyosra hallgattam.... nekem ez most egy kicsit gáz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ebben a fenyõs dologban van valami

PJack
igen, sztem is. ez nem illett hozzá, Dávid ehhez nem ért. teljes mértékben egyetértek Mester Tamással énis, majdnem mindig azt gondolja amit én is.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Teljesen igaza volt most Mester Tamásnak. Ez a "csókkirály" szar volt Dávidtól. Sem a hanghordozása/stílusa, sem a szinpadi mozgása sem ért kalap szart sem. Erõlködött. Nem értem ezt a Fenyõt. Valaki pisztolyt fog rá, hogy állandóan csak dicsér mindenkit? Ez nem zsûrizés. Csak fürödni akar a tapsviharban.
Istencsászár
Na igen, csak ilyen dolgok a mesében vannak, nem pedig ezen a világon😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Elején is jó volt szerintem😊 Csak tényleg uncsi volt már ez a muzikelesdi... ma egész jól teljesít pedig nem is muzikelt énekel😊

Tinman
Fura egy csóka... a végére kezd belejönni. ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Hát én most kacagok... Dávid egy kicsit olyan ezzel az eltorzított hanggal, mint egy rossz travó. Nem tudom Fenyõ mester ehhez mit fog szólni...

Érdekes, hogy amint elhagyja ezt a torzított erõltetett hangot, nem is lesz rossz a dal. Sokat kell még tanulnia.

Nah ez a szám most egész jó a Dávidnak nemúgy, mint a Hooligans... de ezt a Krisztián tudná mégjobban😄

Tinman
Így van lehet belõle.
Tudod mikor lett volna belõle a nemzet hõse és mikor alapozta volna meg a jövõjét? Elmondom én mit tettem volna helyette.

Múlt héten amikor kint állt Tamarával, fel kellett volna neki egy kérdést a zsûri felé: "A szabályok szerinte egy ember esik ki/mûsor. Én lemondok a továbbjutásról... elértem amit akartam, szeretnék többet tanulni az éneklésrõl."

Hõs lett volna... a nemzet kedvence, ott akkor 30 mp alatt megalapozhatta volna az egész életét!

poppe
sztem már a múltkor is bénább volt mint tamara...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

márpedig ha most kiejtik, akkor észreveszi, hogy nem fenékig tejfel az élet és fel fog MAJD nõni...

ha felnõ...

Nah bakker lemaradtam egy újabb csodáról... úgylátom csoda volt😄

Istencsászár
Kipukkadt, ki kellett volna ejteni multkor! elején édes volt, korához képest szép a hangja, simán lehet belõle énekesnõ ha felnõ.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MrSpock
Ez hihetetlen vérszegény volt! Semmi tûz meg egyebek,az ilyen zenék nemállnak jók,mert túl nõiesek!Kicsit sablonosan énekelte,nagyon koncentrált a szövegre. Ez nehéz feladat volt neki,nemjött be.

Go Jeff Go!!!!

PJack
fail :|

Tinman
MIJEZASZAR???!!!

PEG megvakultam! Mekkora failed volt... nem tudta elég gyorsan mondani és hablaty lett belõle... semmi erõ nincs ebben a számban.

Lüszi! U will not survive! Muhahahahahahah!

poppe
meg is érdemli...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

PJack
szegény Lüszi, ma õ fog kiesni 😞

De mire fel?:S
Bnõm azt mondja, merthogy királylinda... de azért õ se egy akkora valaki...

Tinman
Jaj dehogy, hát hová gondolsz <#zavart2>

PJack
höh, ja. csak egy egész kicsit.

nah igen pont ez😊

amúgy azt észrevettétek, hogy VIktorkának nagyon nyalják a seggét?

Tinman
Hopp... Tamáska kimondta, hogy Megasztárnak szeretné Viktort...hmmmm... ez szerintem nem volt fair.

Fridi már megint azt mondta, amit gondoltam. :-)

Én ebbe most érzelmet nem éreztem...

Tinman
Krisztiánt fölé tenném, de ez már csak ízlés kérdése.

Viktor nótáját vagy 100x hallottam már (és nem túlzok)... nem rossz, de "nem éreztem semmit" ahogy szokták mondani.

A Viktorral nekem az a nagyon nagy bajom, soha semmikor nem éreztem egyik dalánál sem egy kicsike pluszt sem.

Teljes mértékben egyetértek😊

Sztem Dávid ma eddig a legjobb volt8-)

Istencsászár
De semmi gond, még lehet javítani és rontani a 2. nótával.

Tinman
Hát igen... jó volt, de én sem borzongtam. Múltkorinál nekem jobban bejött.

egyetértek,én is így gondolom!
Istencsászár
Pont most nem kellene visszafogottnak lennie, sajnos nem volt erõs.

Fridi jól mondta, mint mindig😞

Tinman
Gonoooooooosz <#bee1>

Tinman
Kövezzetek meg... Dávid most jó... 1-2 hiba van, de abs. pozitív a végeredmény. Tetszik... elég tiszta is, igaz kicsit visszafogottnak érzem a hangját. Azt is tény, hogy a szám elég hálás... egy kicsit jó hanggal nem olyan vészes ezt elõadni.

Istencsászár
Ez már megint egy szerencsétlen szám Dávidnak, semmi, 0a neki is már ki kellett volna esnie...

tudod mi lenne a legbosszantóbb???
ha Lakatos VS Lüszi menne a zsûri elé és Lüszi jutna tovább..na reméem nem következik be de ha igen ááá 😄 na mind1 ne menjünk ennyire elõre
Istencsászár
Vagy õ választja vagy neki választják. Az egy dolog hogy feleslegesen próbál ilyen nehéz dalokat elõadni rosszul, mert a hangja még nem elég érett ehhez, ezért vannak a hamis hangok meg minden más. Elõadás módja szinte zéró, össze vissza néz a kamerába, a zsûrire, a dalra koncentrál 110%al hogy ne csessze el, másra semmi energiája nem marad, totál értékelhetetlen az elõadása, ki kellett volna ejteni múlt héten.

Tinman
Hát nem... szeretem Fridit, amikor pontosan azt mondja ki amit gondolok és nem szarozik.
Tuti nem lesz Lüszibõl megasztár... mondjuk jó nagy marha volt, hogy Seal-tõl ezt a számot választotta.
Múltkor pont azon gondolkodtam, hogy technikailag van-e nehezebb Celine, meg Whitney dalainál és most csaptam a homlokomra, hogy a Kiss from a rose pontosan ilyen. Ezt a lécet oltári csúnyán leverte, a dalt szinte megerõszakolta, nem volt könnyed, hanem izzadságszagú és csúnyán hamis, nagyon sok helyen.

Brothers and sisters! Lüszi will fail today! Váháháháháháháhá!

Tinman
<#eljen>

krisztián fasza volt,néha elcsuszott a hangja de am nagyon jó volt..showmüsort is csinált fasza volt.
Nah Krisztián annyira már nem volt rossz bár nem a legjobb😄

ok akkor nem nekem van szar hallásom😊

lüszi szar fos...
tamás azelõtt mit mondott?
gondolkodjunk el ki képviseli mo-t azaz ne kislányra szavazzanak
most mit mond?
szavazzanak arra is aki elõl van,áá ellenkezik saját magával.

lüszi szar volt mint a fekete éjszaka.
a közönség szemébe nem is nézett,95%ban a földet nézte.egy elõadonak nem igy kell viselkednie sztem.