6021
Ki lesz a legjobb?
-
cargame #4420 Nem aze de Viktor megis jobb mint DAvid. En elhiszem h neked DAvid bejon, meg aranyos meg minden , de nezd a tehetseget is ;) -
#4419 Nekem egyikre sincs szükségem...azért mint pártatlan megint mondok egy szubjektív véleményt. Ha már két rossz közül kellett nyernie valakinek,jogosan nyert Viktor. (ja és a két rosszat nem magamhoz mértem. ) -
tomonor #4418 -akkor a részesedésemről...
-ODA NÉZZ, ARNOLD SVÁJCÉNEGGER!!!444
-Pwnt lol! -
kisspiroska #4417 Minél pocsékabb az élet, annál inkább előretör a lélek ... ez már csask így működik .... mert más már nem marad .... mert akkor már csak önmagából tud építkezni az ember ....
Viktor mire menne/ment volna pénz nélkül?
Dávid pénz nélkül is sokat ér .... -
cargame #4416 Nezzetek az RTL-t Lagzi Lajcsi a szombat esti lazban XD -
#4415 "nem énekelt viktorka ilyen jól mindig"
de fejlődött nagyon sokat... túlzáskép egy amatörből egy profi énekes lett belőle ma estére -
tomonor #4414 a probléma nem az eredmény, mert az várhaó volt a kezdetektől. Sajnos túl nagy volt a korruptság és ugyebár nem énekelt viktorka ilyen jól mindig. Egy szó mint száz, gáz volt ez a megasztár. -
#4413 most kellene szájról olvasni, hogy mit mondanak egymásnak... -
#4412 Amúgy Fenyő mondta a műsor közepén, hogy most hogy itt van a kettő legjobb... Nos, akkor lehetne mondani hogy ott van a kettő legjobb a döntőben, ha az egész megaszar végéig a zsűri döntött volna, és nem a közönség. Mert amíg a közönség dönt, addig nem lehet mondani hogy szakmailag a legjobb kettő van a döntőben, mert a gözönségnek halvány lila fingja sincs a zenéről(tisztelek a kivételnek). -
kisspiroska #4411 Ja, nálam is volt, hogy foglaltat jelzett a telefon .... Ennyit a korrket szavazási lehetőségről ..... -
cargame #4410 DAvidra van szukesege a nepnek ? :DDD na ne nevettes mar :DDD Viktorra sincs szuksege amugy. Itt Schwarc davidra lenne szukseg. -
Dean Winchester #4409 most zavarban vok..nem gáspár laci nyerte meg eaz egyik megasztárt? -
#4408 Vonatkoztassatok el attól hogy van egy ( butuska ) de nagyon jó hangú huga vagy növére fogalmam sincs, s jómódu családból származik. A hangja alapján neki kellett megnyerni, és habár nem egy karamell ( ami nekem nem kimondottan tetszik, de elismrem hogy nagyon jó a hangja ), megállja a helyét az eddigi nyertesek mellett, a mai száma amivel megnyerte tökéletesen sikerült, egyszerűen erre csak ő volt képes már hetek óta, senki más... -
tomonor #4407 Mondjuk már alapba az volt a csalás hogy Viktor a Sirály családba tartozik. Még azt sem tartom kizártnak hogy miatta indították az egész megasztár 4-et... *khöm* -
#4406 :o -
kisspiroska #4405 Szégyen! Magyar népnek angol nyelvű megasztár! Durva .....
Dávid, fel a fejjel! A népnek nem Viktor dalára, hanem a Tiédre van szüksége .... Meg arra a szeretetre, ami Belőled a verseny folyamán végig áradt!
Dávid, ne törődj senkivel, ez csak egy verseny, a közönség majd eldönti, kit szeretne hallgatni a jövőben, vagyis menj tovább az elkezdett úton!
Nem szoktam én megasztárt nézni ... Egyszer véletlenül belenéztem .... Jéééé .... olyan dalok, amikre ebben a zord világban szükség van ....
Azóta drukkolok Neked, Dávid .... Az élet Téged fog igazolni!!!
Remélem eljut Hozzád a véleményem.
Piroska -
#4404 ! -
tomonor #4403 Jé ott volt az unokatesóm a tv-ben :o!!! -
#4402 Engem is, engem is -
Gyuszopapa #4401 Szégyelhetik magukat.Bár szerintem nagy karrier áll Dávid előtt,nem féltem őt.Viktor mögött nagy anyagi támogatás áll,a megasztár nélkül is nagy sztárt faragnak belölle. -
#4400 Hát jah. Adja nekem:D. -
#4399 A CSÍTER *** ANNAK A *** TV2-NEK ***MEG -
Dean Winchester #4398 viktor majd rászorul a luxuslakásra :D biztos benem költözik sztem :Ddddd -
cargame #4397 Mondjuk igazad van :) -
tomonor #4396 hiába hívtam a szavazás lezárása előtt a számot 5 perccel, ne mkapcsolta a hívást o_O CHEAT LEET HAXORZ!!!!444 -
#4395 Mit sztrájkoltok,nem mindegy ki nyert? :DDD
És így még Mesternek sem kellett harakirit végeznie. :)) -
cargame #4394 Jaja mutattak a szazalekot es utanna bumm le is zartak. Akkor mi ertelme volt mutatni az alast??? pffff -
#4393 meg szokott lenni a popdaráló. És szerintetek most mér hozták előrébb az eredményhirdetést? Azért mert a Viki vezetett:C. -
SlayR #4392 Megakamu mint tudjuk drága jó viktor apukája nagy támogatója a tv2nek ninc smin csodálkozni
:) -
ricsa008 #4391 szopjon le az összes .................................................................................................. -
cargame #4390 CSALAS!!!!!!!! MERT MUTATTAK H 51 %49%, DE RA 1 PERCRE LEZARTAK A SZAVAZAST!!! ES H MIERT????????? MERT AKKOR VIKTOR VEZETETT !!!!!! MASKOR MEG FEL ORAN AT KELL SZAVAZNI MEG BLA BLA -
#4389 Nem Utasi Ápri nyert neeeeeeeeeeeeeeee -
Gyuszopapa #4388 Na a buzi örülhet igy nem kell öngyilkosnak lennie mert nem tudta volna elviselni a vereséget.A meleg fiu. -
#4387 cinkelés, fake, csalás... -
#4386 A zsűri nyalása és ez a bunda valami gyomorforgató volt. Apuka elintézte -
Dean Winchester #4385 megnéztem volna a zsűri képét ha a dávid nyer..kcisit csalódott vok.dávidnak drukkltam :) -
#4384 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiggggggggggggggggggggggggggggggggggggeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#4383 Sejtettük. -
xxxpaulxxx #4382 nah Viktor nyert... -
#4381 Akárki akármit mond,én csípem Fridit. :DDD