Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy lehet erre szavazni??????????????????????????????
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy a Viktor már ugye bent van, a párja pedig Dávid.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
lüszi meg hien abszolut nem a döntõs bandába való volt.. meg hát rohadt nagy volt a manipuláció :S
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Imádom a musicaleket, de már nekem is sok, hogy csak ennyit tud, nem való megasztárnak egyik sem.
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
ez még a megasztárságot is megveszi bakker
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
A zsûri már most ELÕRE MENT VALAKIT?
Erõs manipulációt érzek... NEM akarják Dávidot ^^
De most mondom, hogy vagy a Lakatos esik ki.
A mai számok nagyon felejtõsen elõadottak voltak. A nagy gáz itt kérem az, hogy a Megasztár a popcsillagokról kéne, hogy szóljón.
Erre itt van Dávid, aki még akkor is musicalt énekel, ha az nem is passzol a dal stílusához. UNALMAS.
Erre itt Kriszitán, aki meg u.e. csak swingben, bár nála mintha valami fény csillanna az alagút végén, de nem elég. UNALMAS.
És végül Viktor, aki popban jó, csak kár, hogy nekem nem jön át belõle semmi. Énekel, olyan szabályosan olyan érzelmek nélkül és szarrá unom magam. Ez lesz a legjobb hang?
Schwarz Dávidot ki kellett baxni... most jó? Ez a 3 kan maradt bent? Vicc.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nagy kár😊
\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"
Meg is néztem tegnap, és úgy emlékszem, h tényleg mondta Dávid nevét Viktoréval együtt, de majd még késõbb megnézem, hogy biztos legyen a dolog..
\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"
vmit megvágtak? mi kellene nektek pontosan?
Azaz nem mernék rá esküdni, hogy mit hallottam, de yorsan odafigyeltem, mert valami nem stimmelt
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led