Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a közönségnem nincs esze
hogy lehet erre szavazni??????????????????????????????
Tinman
Tudtam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

PFFFFFFFFFFFF

Tinman
NEM!

Amúgy a Viktor már ugye bent van, a párja pedig Dávid.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Klemice
így van.. egyik sem megasztárnak való!
lüszi meg hien abszolut nem a döntõs bandába való volt.. meg hát rohadt nagy volt a manipuláció :S

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Ok kishaver. Kar h nincs hallasod 😉 Esetleg nezz korul es kerdez meg par embert h kinek van jobb hangja 😉 Amugy meg hirtelen felindultsag miatt irtam. De nekem8 h ki nyer. Schwarc DAvid volt ugy is a legjobb.

krisztián és viktor!!!!!!!!
Tinman
A musicaeleket, jól eladható, emészthetõ számok és a Dávid kellõen jól is adja elõ. Ennyi a trükk.

Sgtfathi
Többet fizet a Lakatos család elhiheted...

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Tinman
Nem. Ez egyszerûen helytelen döntések sorozata, hogy a Viktor lesz 2008 legjobb hangja. Ill. lenne, de ha a közönség dönt és a TV2 nem manipulál, akkor kedves feleim a Dávid nyeri.
Imádom a musicaleket, de már nekem is sok, hogy csak ennyit tud, nem való megasztárnak egyik sem.

nem tudom a közönség mit esz fekete dávidban!!!!!!!!! krisztián!!!
Sgtfathi
Miért szted jobb a Krisztián mint a Viktor? Elõször tanulj meg irni meg szépen beszélni aztán adunk a véleményedre is kis-haver!!!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Klemice
bameg mennyit fizet király viktor hogy ennyire kinyalják a seggét?
ez még a megasztárságot is megveszi bakker

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

FZoleee
most meg újraindították a szavazást, igaz, de azt nem mondták, hogy az eddigi szavazatok bele fognak számítódni
FZoleee
Valaki elmagyarázná az egészet? Eddig mi a f*szért szavaztak a nézõk, ha tulajdonképpen semmit nem értek vele, hiszen a zsûri döntött most? Rohadjon meg a TV2 ahol van...
Hajrá DÁVID!!!!!
Elmeheten a Picsaba sok csalos majom geci!!!! nem erdekel a bunti pont!!! Le van zsirozva minden.

A jo kurva edes anyjukat Fridinek es Mesternek!!!!!

John Cena
majd emg írod lécci ki nyert?😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Tinman
Hallottátok?

A zsûri már most ELÕRE MENT VALAKIT?
Erõs manipulációt érzek... NEM akarják Dávidot ^^

Tinman
Még csak most kezdõdik az eredményhirdetés...
De most mondom, hogy vagy a Lakatos esik ki.

John Cena
haljátok ki nyert? barátnõm kérdezi én meg nem néztemxD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Tinman
Nézem, de baromi unalmas.
A mai számok nagyon felejtõsen elõadottak voltak. A nagy gáz itt kérem az, hogy a Megasztár a popcsillagokról kéne, hogy szóljón.

Erre itt van Dávid, aki még akkor is musicalt énekel, ha az nem is passzol a dal stílusához. UNALMAS.

Erre itt Kriszitán, aki meg u.e. csak swingben, bár nála mintha valami fény csillanna az alagút végén, de nem elég. UNALMAS.

És végül Viktor, aki popban jó, csak kár, hogy nekem nem jön át belõle semmi. Énekel, olyan szabályosan olyan érzelmek nélkül és szarrá unom magam. Ez lesz a legjobb hang?

Schwarz Dávidot ki kellett baxni... most jó? Ez a 3 kan maradt bent? Vicc.

Mit is enekel most?? a Szam cimet ha valaki tudja 😄

Sztem Kriasztian a legjobb. Van hangja meg minden. Csak hat soknak nem teccik mert "mas".😄

EmThor
azt nem értem, hogy 3 órás mûsort csinálnak "ennek", ki az aki végignézi? pénteken leforgatnák, szombatra egy órás pörgõ mûsor lenne... ja, az sms pénz :\

Kaplan
Nekem az éneklés kb. a fél életem, az eddig megasztárokat imádtam, néztem egy percet nem mulasztottam. Ezt már a felétõl kezdve alig követem...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

LordVenom
Meddig erõltetik ezt a szar mûsort még...nem hittem volna,hogy én,aki imádtam az eddigi szériákat,így fogok egyszer érezni...😊

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Sgtfathi
Egyetértek.

Istencsászár
Teljesen mindegy. Viktor továbbjutott, vagy elsõként vagy másodikként ( akár Dávid akár Krisztián lesz mellette ) legalábbis remélem hogy a zsûri fog választani nem a nép...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

desigo
nem...
Írjátok meg ide is a véleményeteket: http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=DinnyesTV&id=1227296293
Kaplan
Fekete Dávid ma megkoronázta a teljesítményét. Komolyan nem vágom ez szakmai füllel miért olyan jó.. Hamis, nem tudja kitartani a hangokat, nincs levegõje és még sorolhatnám. Hogy mi a jóbüdösfasztkeres a legjobb háromban... FOGALMAM NINCS! ez az ember az év vicce. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

desigo
jövõ héten gondolom nem lesz...
mama 2
Mér mondta Nóra hogy 20.-án kerül sor arra hogy kiderül ki nyer? Hisz ma kiesik 1 ember, marad 2. Jövõhéten még egy kiesik, marad egy, és õ nyer. De az akkor is csak 13.-a nem?😄

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Istencsászár
Ez szánalom. Viktor megint tökéletes produkciót nyujtott, így kell, erre jön Dávid, aki SEMMIT nem mutat, lényegében a gyrekkórus hangját hallottama szám 80%ban... nem ide való, ez rossz volt, és erre 40%al õ vezet mert Gyõri és mert a tinik ájuldoznak tõle, ki kell neki esnie, harmat gyenge.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mama 2
Hát Krisztiántól ezt a summer in the cityt nem tudom megunni😄. Kecijó😄!

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Akkor ketten tévedtünk😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

avan
Ja akkor semmi... ja kár 😊

Na megnéztem, és aszonta, Krisztián, Lüszi, Dávid és Viktor, aki már továbbjutott, és mehet a ...

Nagy kár😊

\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

avan
Csak akkor van para, ha a Viktor neve után mondta, de már erre nem emlékszem pontosan. Minden majd nézd meg és mondd mi volt. Kösz!

Tesóm felveszi ezt a szart, szóval nekünk megvan...
Meg is néztem tegnap, és úgy emlékszem, h tényleg mondta Dávid nevét Viktoréval együtt, de majd még késõbb megnézem, hogy biztos legyen a dolog..

\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

avan
Csak megnézni a mostani megasztár döntõjét homemade felvételrõl. És ott az azt a bizonyos pontot, amirõl szóvan. Kimondta-e a Fekete Dávid nevét, amikor még csak a K. Viktor volt a tuti bejutó, vagy nem. A K. Viktor neve után mondta a F.Dávidod, vagy ahogyan a megasztar.hu oldalon van...

skacok most mirõl van szó? nem értem 😄
vmit megvágtak? mi kellene nektek pontosan?
avan
Nincs senki, aki esetleg felvette? Meg kellene nézni, hogy mi az igazság, de nem a neten lévõ videókon, hanem kizárólag otthon felvetten.

zsutyesz
szerintem semmi nem volt.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Ahogy korábban írtam... én is úgy hallottam😛
Azaz nem mernék rá esküdni, hogy mit hallottam, de yorsan odafigyeltem, mert valami nem stimmelt

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

avan
Hát így már én sem tudom pontosan. Az kizárt, hogy csak én láttam így, úgyhogy nem tudom... Az biztos, hogy az a videó, amin ez van késõbb került fel, mint bármelyik. A búcsúdal videója felkerült már, de ez még nem. Pedig idõrendben ez volt elõbb. Szóval nem teljesen értem. A megasztár fórumában erõteljesen elküldtek, hogy mit pofázok ilyeneket, pedig a Bunda... topic-ban írtam. Érdekes mindenesetre...

neten néztem (megasztár.hu-n), esetleg már megvágták?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

avan
Hali!

Ja, de neten nézted meg az oldalon, vagy felvetted és úgy?

Kösz