Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már jó napot van -.-
de am miért nem most derül ki??? ezt nem értem ,valaki magyarázza már meg =)
jóreggelt😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

mos mivan? akkor most nem fog kiderülni,hogy ki nyeri meg? majd csak jövöhét szombaton?
no want to talk with the... ez szarXD

PJack
am eddig a megasztár 4bõl sztem ez volt a legjobb

Pain is inevitable. Suffering is optional.

PJack
ja xD

micsoda fontos témák vannak az aktívban😄

PJack

Sgtfathi
Bár nekem nem volt szimpi a Krisztián,de jobban énekelt mint a Dávid.
Valjuk meg õszintén nem a megasztárba való a Dávid,inkább a szinházba,sztem ott is fog kikötni...

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Szerintem Krisztián magasan jobb a Dávidnál,kár,hogy nem ez szerint esnek ki vagy maradnak bent...Ha meg csak szimpátián múlik,akkor minek a zsûri??A Dávid is szimpi fiú de éneklés szempontjából vannak jobbak,akik már ki estek,ez nagyon nem igazságos!<#ejnye1>.Utolsó percekben meg nem is lehetett szavazni...
ez nem is volt kérdés😄

Ja egyébként meg ritka vicces mezõny lett a vége, miközben azért voltak itt igazi jó énekesek is. Most hallgattam valami régebbi megasztáros cédét ma és hát megdöbbentõvel jobb hangok voltak akkortájt.
Ne borítékoljátok Dávid gyõzelmét.
A legjobb négy között ugyebár Viktor kapta a legtöbb szavazatot emlékeim szerint...
Nekem szimpatikus a Dávid.. mégse szavazok ráXD

mondja meg nekem valaki, hogy mit eszik a közönség Dávidon? A musical-"jeit"? ha még jól nézne ki, akkor azt mondom, hogy azért szavaznak rá a fiatalok,mert helyes. De szerintem ezt nem lehet mondani rá..Akkor miért szavaznak rá? mi tetszik benn nekik? Hát Krisztiánnak mennyivel jobb hangja volt...ez hihetetlen.
Aha... aztán meg ki tudja mennyire múlik a közönségen😉

mama 2
Ha Krisztián-Dávid döntõ lett volna, akkor sem Krisztián nyert volna. Mert gondolom a közönségen fog mulni, és a közönség Dávidot választotta volna... De így is õt fogják:|.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Huhh nem voltam itt tegnap de visszaolvasva látom hogy Viktor-Dávid döntõ lesz... váá nemár😄 Viktor egy kis mû buzi, a Dávidnak meg szimplán sok hamis hangja van... én szerettem volna ha Krisztián-Dávid döntõ lesz (mert azért Dávidnak nincs hangja, de legalább átéli amiket énekel)... és akkor Krisztián nyerte volna meg... sztem ebben a szériában õ volt a legjobb...
de nem... a Viktor fogja... ezt már ki lehetett jelenteni az elején...

most elsõre a zsûri döntött??? met nem láttam a mûsort most 😞
na amit javasoltam hogy elsõnek döntsön a zsûri és másodjára a közönség.
de ez felháborító!
ha eddig a közönség volt az elsõ most miért kellett variálni???? akkor eleitõl kezdve csinálhatták volna igy!kcsgk az egész tv2 és a mûsor szerkesztõi vagy akik ezt befolyásolják.
Tinman
Dávidtól nagyon jó volt még a "Fény" no meg a Rómeó és Júlia-féle "Lehetsz király".

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

mama 2
A FRANCBA😞(. Mondjuk szemétség: Amikor meghallottam hogy elsõre a zsûri dönt, akkor tudtam hogy ez BUNDA. A Zsûri egyértelmûen ugye Viktort juttatja tovább... És maradt Krisztián vs Dávid.
Hát persze hogy Dávid a Tini kedvenc😄. Vicc... Mért kellett elsõre most a zsûrinek dönteni? Mert ha a közönség dönt, akkor Viktor megy😄. Ezt nem akarták😄. Rohadjon meg a TV2.
Bár abból a szempontból jó, hogy ha Viktor nyeri meg, hogy õ szinte mindent tud énekelni. Ha Dávid nyer, akkor õ csak Musical... Mondjuk az Aladinos száma remek volt szvsz.
De ha jövõhét UTÁN(mivel Nóra azt mondta hogy két 20.-án dõl el ki nyer, szóval most szombaton nem lesz) a közönség dönt arról hogy ki nyer, akkor: Dávid. Ha a zsûri: Viktor😄.
De kíváncsi leszek, hogy hogy fogják eéhúzni a mûsor idõt akkor amikor ketten vannak már csak benn😄.
Amúgy én arra tippeltem volna hogy Dávid megy, és Krisztiánn meg Viktor marad. Mondjuk LOL volt, hogy az elején Dávid elsõ volt 48(!!)%-al😄.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Klemice
vagy király viktor befizet egy 'jelképes' összeget ismét és hopp megfordul a szavazatok száma

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

andaxxin
Jövõ héten megnyeri a Megaganyét ez az unalmas sz*r Dávid gyerek aki mindent csak operettként tud énekelni és majd jókat röhöghetünk a Kapcsolatkoncerten amikor egy világsztár elött többtízezer embernek elénekli a Padlást.Ha ha ha ha hah hah ha ha hah ha hah ha.Mert az okos magyar embörök jó hallásuk és a k*csög szimmpátiájuk alapján megszavazzák semmi kétség.

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Tinman
Fizetek érte, ha picit visszaolvasol.

Hazudtam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Részeredmények, de mindegy olyanról kár vitázni, amit nem tudunk bebizonyítani, mert csak feltételezés.

Tinman
Akkor manipulált a szavazás.
Nézted a részeredményeket a megasztárok során? Dávig mindig vezetett Viktorral szemben. Miért lenne ez másképp? Nézted most a részeredményeket? Viktor valami 26%, Dávid meg 47%?

desigo
Ki esett ki?
Guilty01
Lakatos vs viktornál meg lakatos? ne röhögtess már...

You\'ll never walk alone!

Tinman
Nem a hangjával van baj, hanem azzal, hogy nem egyéniség.
Abs. nem lángoló fényoszlop, abs. nem egy Gáspár Laci. Úgy énekel, mint ahogy az iskolában Józsika összead. Csak szépen, csak rendesen, csak szabályosan, semmi eltérés, semmi egyedi ötlet, semmi innováció, semmi tûz, semmi plusz, semmi szenvedély.

De igaz: Eladható divatnyálhang.

Guilty01
Dávid vs viktor sima viktor. Jövõhéten meglátod.

Istencsászár
Viktornak korrekt a hangja nem értem miért kell fikázni... azért mert van egy buta testvére aki lejáratta magát? attól õ még szép a hangja, az utolsó közös dalban is magasan a legjobb volt, egyszerõen nem hiszem hogy valaki erre azt mondja hogy szar, nagyon sokat fejlõdött és mostanra egy igazán jó énekes lett belõle, aki megállja a helyét a pop iparban.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tinman
Olvasgass.

Tinman
Ok, akkor:

1. A zsûri Lakatost juttatja tovább. Ki áll ki? Dávid és Viktor. A közönség Dávidot juttatja tovább! A fináléban Dávid és Lakatos. Ezt akartad?

2. A zsûri Dávidot juttatja tovább. Ki áll ki? Lakatos és Viktor. A közönség Lakatost juttatja tovább. A fináléban u.e. lesz, mint az 1. esetben.

3. Ami pedig történt.

Dávidot a közönség akarta végig! Ha egyszer, ha csak egyszer is kint áll zsûri elõtt, akkor neki annyi. Nem így lett, így megnyeri a Megasztárt.
Ezek után azt mondani, hogy a TV2 manipulál elég buta dolog ;-)

Klemice
srácok király viktor megvette az egész mindent
sajnos ezek alapján úgy manipulálják majd a finálét hogy király viktor nyerjen, mivel õ már jóelõre megvette magának a 2008-as év hangja díjat

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

John Cena
ki nyert?😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Guilty01
A zsûri értelmi szintje ismét megmutatkozott. Nyílvánvaló volt, hogy dávidot kéne kiszórni, ebben egyetértettek... de ha kicsit is gondolkoznak, tudják, hogy dávid 1v1-be ha csak a közönség számí simán lenyomja a krisztiánt, magyarul kiesik az egyik nagykedvenc (így is lett). Ha viszont viktort küldik ellene, akkor viszlát dávid... tök mind1 végülis, a 3 srác közül a krisztián ért egyedül valamit, az más kérdés, hogy a magyar közönségnek a hangnélküli szépfiúkra van szüksége...

én jobban szerettem volna egy Krisztián - Dávid döntõt de sajnos valakinek menni kellett
ááááááááááááá... ez a megasztár 4.... semmi értelme..
LordVenom
Mit idegeskedtek...három szar közül nem mindegy ki nyeri meg? 😊)

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Sgtfathi
Na ebben egyetértünk kishaver!!!Schwarcz Dávid a király!😊

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Tinman
Így van.

Tinman
"Isten álld meg a magyart, jó kedvel... ööööööööö, segítsetek...ööö"

DAvid nyeri meg az egeszet mert az utolso adasban csak a kozonseg fog donteni. 😉 hajra Magyarorszag. Ez az ev hangja = rohej....

lehet, h a színházban megállja a helyét, de itt nem...
Klemice
linda? hagyjuk az egész király családot a picsába

Istencsászár
tinik bálványa + Gyõri

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

CalebJoe
Közel nincs olyan hangja Viktornak mint Lindának
Ebben a Twinz formációban volt az ikertestvérével elég vicc.
http://www.youtube.com/watch?v=r33VmpkOJBE
Yesssss!!
Istencsászár
Gyönyörû... Dávid ebben az utolsó közös számban is pocsék volt, már csak az hiányzik hogy õ nyerje meg.

FZoleee
vagy mégsem? xD