Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de am miért nem most derül ki??? ezt nem értem ,valaki magyarázza már meg =)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Valjuk meg õszintén nem a megasztárba való a Dávid,inkább a szinházba,sztem ott is fog kikötni...
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
A legjobb négy között ugyebár Viktor kapta a legtöbb szavazatot emlékeim szerint...
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
de nem... a Viktor fogja... ezt már ki lehetett jelenteni az elején...
na amit javasoltam hogy elsõnek döntsön a zsûri és másodjára a közönség.
de ez felháborító!
ha eddig a közönség volt az elsõ most miért kellett variálni???? akkor eleitõl kezdve csinálhatták volna igy!kcsgk az egész tv2 és a mûsor szerkesztõi vagy akik ezt befolyásolják.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hát persze hogy Dávid a Tini kedvenc😄. Vicc... Mért kellett elsõre most a zsûrinek dönteni? Mert ha a közönség dönt, akkor Viktor megy😄. Ezt nem akarták😄. Rohadjon meg a TV2.
Bár abból a szempontból jó, hogy ha Viktor nyeri meg, hogy õ szinte mindent tud énekelni. Ha Dávid nyer, akkor õ csak Musical... Mondjuk az Aladinos száma remek volt szvsz.
De ha jövõhét UTÁN(mivel Nóra azt mondta hogy két 20.-án dõl el ki nyer, szóval most szombaton nem lesz) a közönség dönt arról hogy ki nyer, akkor: Dávid. Ha a zsûri: Viktor😄.
De kíváncsi leszek, hogy hogy fogják eéhúzni a mûsor idõt akkor amikor ketten vannak már csak benn😄.
Amúgy én arra tippeltem volna hogy Dávid megy, és Krisztiánn meg Viktor marad. Mondjuk LOL volt, hogy az elején Dávid elsõ volt 48(!!)%-al😄.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Hazudtam.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nézted a részeredményeket a megasztárok során? Dávig mindig vezetett Viktorral szemben. Miért lenne ez másképp? Nézted most a részeredményeket? Viktor valami 26%, Dávid meg 47%?
Abs. nem lángoló fényoszlop, abs. nem egy Gáspár Laci. Úgy énekel, mint ahogy az iskolában Józsika összead. Csak szépen, csak rendesen, csak szabályosan, semmi eltérés, semmi egyedi ötlet, semmi innováció, semmi tûz, semmi plusz, semmi szenvedély.
De igaz: Eladható divatnyálhang.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
1. A zsûri Lakatost juttatja tovább. Ki áll ki? Dávid és Viktor. A közönség Dávidot juttatja tovább! A fináléban Dávid és Lakatos. Ezt akartad?
2. A zsûri Dávidot juttatja tovább. Ki áll ki? Lakatos és Viktor. A közönség Lakatost juttatja tovább. A fináléban u.e. lesz, mint az 1. esetben.
3. Ami pedig történt.
Dávidot a közönség akarta végig! Ha egyszer, ha csak egyszer is kint áll zsûri elõtt, akkor neki annyi. Nem így lett, így megnyeri a Megasztárt.
Ezek után azt mondani, hogy a TV2 manipulál elég buta dolog ;-)
sajnos ezek alapján úgy manipulálják majd a finálét hogy király viktor nyerjen, mivel õ már jóelõre megvette magának a 2008-as év hangja díjat
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
You\'ll never walk alone!
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ebben a Twinz formációban volt az ikertestvérével elég vicc.
http://www.youtube.com/watch?v=r33VmpkOJBE