6021
Ki lesz a legjobb?
  • Willenbrock
    Hát a kiskorúak még senkinek nem sikerült befutnia: Hiába lett Lüszi az áv női hangja 1000 felől rátámadtak.A Hien meg emberkereskedő családban él.Egyébként ilyen fiatalon kár indulni mert kiforratlan úgyis a hangjuk és még sokat fog változni.Szandi jellegű előadóra manapság már nincs igény.
  • Balázs 17
    jah tényleg a rocknagyi is továbbment pfffff:D
    remélem már nem sokáig kell elviselni azt a pitbull fejét
  • precision
    ez M.o. ...
    nehogymár egy "néger" jusson tovább, nekünk csak Árpád igaz vére kell mi? pff, szánalom.

mondta is az egyik riportban a csaj, hogy fél, mi lesz a magyarok reakciója, mert az egy dolog, hogy a zsűri továbbengedte eddig, de most a szavazatok döntenek... és igaza lett
  • Kaplan
    Igen, kibaszottul nem a tudás számít hanem az eladhatóság. Bár ezt eddig is tudtuk. Szakmai szemmel már nem tudom nézni ezt a műsort, igazából lassan sehogy. Sonia abszolút világsztár hanggal rendelkezik.
  • Tyler1
    azért mert így több lóvét tudnak összeszedni az sms-ekből.
  • Balázs 17
    nah megnéztem én is, hát ismét egy nagy fos volt:DDDD
    alapból ez a párbaj hülyeség
    nem értem az előző szériák lebonyolítása miért nem volt jó
    Szeleczki Dávid úgy volt szar ahogy, csak hát lávolják sokan ezért ő megy tovább
  • LordVenom
    Tovább...
  • Dean Winchester
    georgio továbbment vagy nem?
  • LordVenom
    Mindenképp Szonia lett volna nálam a továbbjutó...

A továbbjutottak minimum a felét leénekli,ha nem többet...
  • Tyler1
    legalább Tolvaj Renit megmentették, neki tényleg jó hangja van, és küllemre is megnyerő csaj.
  • Tyler1
    fuck kiesett Szonia. pedig egy ilyen fekete hang kellett volna Magyarországra!
  • LordVenom
    Pfff... Idol Eyed... iszonyat nem szimpatikus ez a Roland gyerek...
    Miért gondolja azt,hogy a fiatalság miatt ők a lányok kedvencei? Vicces...
  • Tyler1
    nem mintha a másikból nem lenne 12 egy tucat a magyar zeneéletben.
  • Coolfire
    Majd a zsűri.
  • FZoleee
    félek, hogy továbbjuttatják :S
  • Rowlend
    Na itt az ideje, hogy kiessen a Genya
  • Tyler1
    az a baj, h itt olyanok esnek ki akiknek jó hangjuk van, csak a párjuk jobb. ez így szar!
  • LordVenom
    Passz,én a tévében nézem.
  • cucumber87
    Sziasztok!

Nem lehet valahol online nézni élőben? Kösszeee
  • LordVenom
    Egyébként ezt a marha nagy baromságot,aki kitalálta,hogy páronként a közönség ejti ki az embereket...

Megint a szimpátia lesz a mérvadó,tuti benn maradnak a 11 évesek,mert az anyukáknak mindegy hogy énekel,de olyan aranyoooos....
  • LordVenom
    No,ez tetszett...de szerintem szegény Bolyki esik ki...
  • Dean Winchester
    sárközi végre kiesett :D hálisten de örülök xD
  • NoRo78
    Szerintem iszonyat jól néz ki az új honlapja a Megának!
    Sokkal jobban illeszkedik a műsorhoz!

http://tv2.hu/megasztar5
  • LoSA
    Abszolút igazad van... Szóval nekem betelt a pohár és kész. Meg nincs kedvem most már 3 órán át nézni és Attilától 3 percenként, hogy szavazzunk erre-arra, küldjük az SMSt, stb... :)
  • hantabb
    én megint lemaradtam szombaton :S mindig utólag nézegetem a videókat!
    én az egyik ismerősömnek drukkoltam. de sajnos kiesett legutóbb....
  • Coolfire
    Naja elkezdte a Csak Van és sokan követték a példájukat.
  • Tyler1
    Petruska Andrásra gondoltam, és közben megtaláltam a honlapján a visszalépésének okait, ami okos és logikus döntésnek tartok én is ezután, sőt így már tisztábban látom a többi visszalépett ám de tehetséges előadók v zenekarok döntését is.
  • Coolfire
    Sejtem melyiket mondod.Na,azt én sem tudom.Elég sokan kiléptek úgymnd a megazarból.Csak akkor veszed észre,ha nagyon követed az eseményeket.Ha nem olvasom a Soho honlapját,vagy a facebookot,még most is várnám őket.:)
  • Tyler1
    volt még egy zenekar, amiből csak a gitárost engedték tovább. azzal milett? kurvajó kis hangja volt.
  • Coolfire
    Zenekarok közül aki jó is volt,az a Soho Music Band.Gondolom ők is diktátumot kaptak,s inkább leléptek.És nagyon jól tették.Bár a favoritom szállt ki,annyira mégsem bánom.:)
  • LordVenom
    Arustei Andrea. ;)
  • Balázs 17
    nagy szarok azok a zenekarok:D
    Adam's Comedy is egy nagy fos szerintem már nem azért... csávó hangját dicsérik, de kb elalszok a zenéjükön meg az ének hangon:_)
    szerintem Alexandra hangja tűrhető elég felnőttes, de a másiknak totál 0 a hangja, de a párosítások se véletlenek
    Tolvai Reni jusson sokáig, hogy nézhessem, jó kis dögös csaj az és még énekelni is tud:P
  • Dean Winchester
    idol eyed -> no ez betette a poharat :D sztem kurvára nem volt hangja a srácnak , a műsort se bírtam végnézni hanem "tekernem" kellett a műsorba :D ezek továbbmennek a kiscsaj meg nem ? :S szomorú vagyok -.-
  • Dean Winchester
    Arustei Adrienn
    első látásra kb 20nak néztem , mint kiderült csak 14 éves :|
    am tényleg jó hangja van és kár h sokkal rosszabb hangú énekeseket meg tovább engednek :(

Horváth Alexandra 11 éves
    ő is továbbment pedig sztem annyira jó hangja nincs!
    mondjuk várható volt,hogy kell 2 11 éves körüli gyerek oda -.-
    de ennek a lánynak a szeme is annyira de annyira sunyi :D mellé társul h cigó :D hát essen minnél előbb ki :D aztán félek ez is odaáig jut mint a tóth luszike :S
  • Dean Winchester
    de miért kell egy 11 éves iskolás gyereket engedni? :S
  • LoSA
    Ha a 11 éves, műmájer kiscsaj tovább jut?!?! :O Akkor... Szóval nem értem én az egészet, de már nem is érdekel.
  • Coolfire
    Hát nem egy Dolores Riordan,de valóban nem volt rossz.Ezt én sem értettem.
  • Balázs 17
    egyik kedvencem volt:)
    de még nem is énekelte rosszul a Zombiet, szal igen ez tök érthetetlen
    ebből látszik, hogy mennyire megrendezett az egész
  • LoSA
    Szóval érdekes dolgok történtek, így már engem nem érdekel annyira ez az egész kamu sz*r!
  • Láma!
    azon én is kiakadtam...

de genyának volt hely... söt "véletlenül" pont a végére maradt a testvérpár is, amikor csak egy hely volt, holott bekerültek náluk gyengébbek is...