Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amerikában már egy ideje alapvetõ egy filmben, hogy szerepeltetnek benne egy jófej négert, mintegy megszerettetve a fehérnéppel õket, mivel ott a feketék olyan helyzetben vannak, mint nálunk a cigányok. Bár az USA-ban mintha lennének jó fekete színészek, sportolók, professzorok stb, tehát jobb a helyzet, mint nálunk.
Ezért volt a megasztár elsõ gyõztese kövér, a második cigány, a harmadik határontúli, nem véletlen. + akadt egy feka, és 1-2 roma is az eddigi 3ban
De ami most történt, az az elõbbi erõs túlzásbavitele. Jóformán alig volt magyar énekes alkat, kínai, feka, cigány, kisgyerek, szerb, egy bohóc.
A viktor meg egy rókaképû fos, egyértelmû a fater miatt nyert. A billy jeant olyan debilen énekelte, hogy bortány. Persze hidegen hagy engem ez, de azért van róla véleményem.
javaslom mosd ki a szemeid...
A másik pedig, hogy miért õ nyert, mert meg kell mutatni hogy hú itt bárki nyerhet, nehogy már egy amerikait lenyom egy szaros magyar.
te magad írtad volt már pár cigó, köcsög stb. most lett egy zsidó is...
hogy jön ide a blik? ki a f*sz mondta hogy olvastam valahol...
annál butább ember nincs mint aki elhiszi amit a tv-ben lát/hal, vagy az újságban olvas...
Azzal meg hogy menyi bevétele van belõle nem mondtál újat, nem is azért csinálják hogy a sok paraszt ne unatkozzon szombat este...
(ja és tisztázzunk valamit, ez volt az elsõ (meg az utolsó) amit néztem)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
az, hogy az idiot 14-16 éveseken + a rokonokon múlik-e az egész, vagy az egész ki van találva, nem az én tisztem eldönteni, nem is akarom...
viszont az már inkább baszta volna a csõröm, hogy a 2 döntõs közül a lényegesen... /bár ezt nem tudom kellõképp fokozni/ szóval a sokkal szarabb nyer... szerencsére nem így történt.
én nem tudom, hogy hogy vagytok vele, de ha musical-t akarok nézni, akkor elmegyek a madách színházba, és lesem... ha meg populáris zenére vágyok, akkor bekapcsolom az mtv-t viva-t... vagy bmelyik fos zeneadót!
de egy zeneadón nekem ne énekeljen egy fahangó majomképû gyerek musicalt.../ráadásul kurva szarul./
én nem drukkoltam senkinek... láttam egy cigányt, egy szerbet, egy vágottszemût.. 2 buzit, egy amerikait... ja mégegy cigányt... /az elsõ a lüszike lett volna, a másik meg a kolompár, vagy lakatos, vagy ki/
egyiket sem raktam volna be a végsõ 10-12-be vagy mennyien voltak...
mint minden a tv2-nél itt is minden az emberi butasággal, meg a pénzzel van kapcsolatban! életemben nem szavaztam ilyen hülyeségekre! ha tesóm lett volna benne, és meggyõzõen jobb, mint bmelyik másik, akkor természetes... de fölöslegesen nem szeretem kidobni a pénzt az ablakon!
úgyhogy, ha lett volna nála jobb, akkor a faxom se küldi az emeltdíjas sms-t.../hiába családtag... nem vagyok milliomos/
a tv2-nek megéri a sok sms-bõl egy pár százezres /nem tom mi volt most a kisorsolandó ajándék/ szart odadobni az egyik szavazónak... mivel bõven milliós nagyságrendekrõl van szó a szavazásnál...
szóval az egésznek a tanulsága számomra most is az, hogyha folytatódik ez a szánalmas legenda sorozat... akkor ismét keresek egy spanyol bajnoki meccset szombat esténként vmelyik sportadón... pláne, ha ez a fantasztikusan válogatott hozzáértõ zsûri fog dönteni, meg értékelni....
amúgy javaslom a sok idiot beszûkült látókörû embernek, hogy ne a magyar megasztár legyen a mérvadó... /mivel itt a legjobbak be sem kerültek a legjobbak közé/ kapjatok el 1-1 american idol-t....
ott minõség van...
itt meg... mint ahogy az egész országra jellemzõ marad az elmaradt, amerikáról másolt /vagyis csak másolni próbált/ felhígult gyenge fos!!!!!
és a végére mégegy dolog!
szeretem az olyan embereket, akik tényként közlik azon dolgokat, hogy a király gyerek apja finanszírozza... te voltál a tanú? vagy mi a pöcs?
vagy megírta a leghitelesebb napilap a blikk?
esetleg te vagy a szavazatszámlálólány, vagy a közjegyzõ? vagy a rendszergazda? esetleg vmelyik telefontársaság fõmunkatársa vagy?
öcsi, szállj már le a földre, és tényekkel dobálózz, ne szájról-szájra terjedõ kitalációkkal, aminek valóságalapja egyenlõ az IQ-ddal /segítek -> 0/
arról dumálj inkább, ami ennek az egésznek a lényege lenne, melyiknek volt jobb a hangja, meg a színpadi megjelenése! /mondjuk így a döntõ kapcsán ez teljesen egyértelmû és egyoldalú/
de! ameddig ilyen emberek bombázzák a fórumot, addig lesz mirõl beszélni, addig lesz blikk /mert az ilyenek veszik/ és addig lesz a tv2-nek hatalmas bevétele....
remélem minden kérdésre sikerült kielégítõ választ adnom!!!
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
és ki finanszírozza?
viktor gyerek apja...
nevetséges volt az egész... a fõ vicc pedig, hogy a sok birka hogy nyomja a szavazatot mintha azon bármi is múlna...
A zsûri is tudta végig hogy ki nyer végig céloztak rá, a kocsi a gitár meg a többi pedig csak azért van, hogy a gyerek elnyugodjon... viktornak ugyebár nem nagyon számít se a kocsi se a többi, a reklám a lényeg...
dávidot végig fikázta a zsûri, viktornak meg tükrösre nyalták már a pitscháját...
(ántsz-t kelett volna kiküldeni)
Eleve 2 óra alatt kiakault 10% különbség, majd alig 20 percel késöbb már kiegyenlítették az állást...
És a sok birka meg ilyeneken izgul...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
mondjuk jobban is megáldhatta volna, mert ilyen fos hanggal egy kapcsolatkoncert sztárvendége elõtt elég égõ lett volna kiállnia annak a majomképûnek!!!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
suttyó ez nem a 60 as évek no retró mikrofon frizit nem akar ez a nyomi meg lesz verve hih csak poén deidegesít ez a amûmosolynak nevezettt valami amit ez a megnem nemvezettt kultúrálatlan élõlény ad elõ chh nem is tudom hogy lehet ilyet értelmes homo sapiens sapiensek nek vvetiteni wazze nem vunk elõemberek. na válaszoljatojk plííííííz!thx xd
ilyen nyomit mint ez a viktor csak vigyorog minta nemm tom mi de majd elszáll mint a gyõzelmizászló
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Õ legalább nem angolosan ,vagy vietnámi akcentussal ejtette ki a magyar szavakat!<#hehe>#hehe>
Akit az istenek szeretnek!Örökre meghagyják gyereknek!
Ezért nem mondták meg a szavazás lezárásának idõpontját!És 2 hete ezért a zsûri döntött , hogy Viktor bent maradjon!
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Szerintem az lett volna a korrekt, ha elõre megmondják, hogy pontosan mikor (nap óra perc másodperc) zárják le a szavazást ...
Az egész szavazási rendszert / szabályokat elõre le kellett volna fektetni .... Persze bocsi, ha csak én vagyok tájékozatlan, de szerintem a verseny alatt a tv2 és a zsûri gyakorlatilag azt csinált amit akart ...
Ja, és a szavazás erõsen pénzfüggõ volt .... Ki mennyit tud áldozni rá (pl. ugyanarról a telefonról ...)
Hát nem tudom? Most magunknak csinálunk megasztárt, vagy külföldre?
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ez a retardált meg a szánalom teteje. 😄
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Eddig csak figyeltem miket írogattok!
Szerintem megint meg lett etetve a magyar!Fizetett mindenki!
Tök mindegy melyik tv,tök mindegy melyik kormány!
A magyart mindenki csak eteti!Karácsonykor meg jót pezsgõznek együtt!
Meg röhögnek a sok lámán,aki pénzt szánt erre a csalásra!
A zsûri meg hétrõl-hétre hazudtolta meg magát a véleményeivel!
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led