Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyönyörû a hangja LAKATOS KRISZTIÁNNAK!nAGY A SIKER!eLJEN KRISZTIAN!
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nagyon szep hangja van es ugy Örülök hogy elsö lett!A ket szerencsetlen meg a 2.es a 3helyert ökörködött!Hat szerintem A plepofaju Viktor a 6 helyre se jo! De ha nem tetszik a pofaja a manusoknak tetszik akkor a penze!
Ki tudja hany oktavon tud enekelni!Nagyon urulok hogy LAKATOS KRISZTIÁN
GYÕZÖTT! NAGY A SIKER ELJEN LAKATOS KRISZTIAN!
Aminek nagyon ÖRÜLÖK!NAGYON VARAZSLATOS HANGJA VAN LAKATOS KRISZTIÁNNAK!
ELJEN KRISZTIÁN!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
DE,elmondanám hogy Inkább Szinetár Dóra Musicel lemezét venném meg 2x-mint a Dávid "haverodét" és sztem nem csak én vok igy ...
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Dávid a sztár! IGEEEN! Na szerbusz 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Félreértés ne essék,Dávidot se szeretem,sõt véleményem szerint még várhattak volna a Megesztár 4-el,hátha addig felnõ egy generáció,akik tudnak is énekelni.Gyenge volt a felhozatal.
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
sõt, még azt is elhiszem neked, h a zsánered! de hogy Õ a MI megasztráunk! na neeeeeeee!!!!
/bár oviban a 6ökör is többesszámnak minõsült... lehet, h arról van szó?/
LOL!
ha minõségi DÁVIDra vágytok! meg egy fokkal jobb Billie Jean-re, mint a Viktoré /bár asszem a The Bates verziót azért Live bõven felülmúlta... Jacko-t vhogy senkinek sem sikerül/, akkor nézzétek meg az American Idol -os David Cook-ot! ! bõven van mit tanulni tõle... még a zsûrinek isss!!!!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Viktor egy tehetségtelen, nyálas, öntelt majom, csak nyávogni tud a színpadon!!!
Hajrá Dávid továbbra is, nekünk te vagy az igazi megasztár!!!!!!!!!!!!!
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
gecc. kb 2 honapja hallottam rola eloszor, egy tag full reszegen leult mellém vonaton, roma volt, de normalis fajta, bazmeg, telefonon egész végig vikidalt halglatott és nemgyozte mondogatni h mekkora kurvajo zene 😄 még jo hogy nem voltam beszivva és nem rohogtem végig a nyugati-kecsó utat.
a megasztar meg egy rakat fos. unalmas már baromira. sok hulyének meg ez kell.
az meg h a sracnak van egy felsult ribanc huga/novere az kit erdekel lol
hát igen,ettõl szép a világ,a sok különbözõ egyéniségtõl...csak ne akarná mind meggyõzni a másikat. <#idiota>#idiota>
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
PSP user n\' soon ps3 user too :)
bizonyítékokat várok a bundára! indulhat az IQ frei SG-sek oknyomozó riporterkedése! ha tudtok bmily video/hang/nyomtatott/sms/ elektronikus levél bizonyítékot erre, örömmel várjuk!
addig meg azt hiszem csak azt bizonyítjátok ezen hozzászólásokkal, h mekkora elfogult hülyék vagytok!
senki ne értsen félre! nem vagyok viktor fan! csak dávid ellenes... nem ugyanaz! /de a kacsacsõr bõven a viktor felé mutat, szóval..../
hien, aki itt elte le az egesz eletet meg perfect beszeli a magyart... o bezzeg nem magyar, o koreai.
amugy mire is kellene irigykednem? lindara, akirol csak annyit tudni, hogy szarra egette magat a himnuszos fellepesevel vagy davidra, aki a szar hangjaval meg a buzis kinezetevel operal?
Avanti Roma!
Jöttök sokan ezzel a Himnuszos dologgal. Attól, hogy Linda nem tudta, honnan veszitek, hogy Viktor sem tudja? Szánalmas ezen a témán lovagolni x éve. Ha ekkora magyarnak hiszed magad, énekeld el a Himnusz 8 versszakát! Látod? Te sem tudod, mégis pofázol egy olyannak, aki a fél életét nem is itt töltötte.
A bundás dologhoz meg nem tudok mit hozzászólni, számomra egyértelmû, hogy Viktornak százszor jobb hangja van. Dávid hangja egyszerûen szar, bármelyik színészetre/kórusba járó fiatalnak van ilyen hangja.