Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Koszonom Mama olyan jo hogy megirtad az igazsagot!Te legalabb becsuletes vagy!
Tikis mar olyanok vagytok mint a lefizetett Zsurik hisz eleb irtatok!Mi bajotok a kepevel mar tikis pofara osztajoztok!Jo hazug alakok vagytok!
Gyönyörû a hangja LAKATOS KRISZTIÁNNAK!nAGY A SIKER!eLJEN KRISZTIAN!
mama 2
Ez meg a másik...

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

mama 2
Tényleg csodálatos hangja van ez tény, de azért nem kellene állandóan ezt hajtani...

FZoleee
De nem érted, hogy NEM Õ NYERT???
Õ GYÕZöTT! LAKATOS KRISZTIAN GYÕZÖTT A VIKTOR CSAK JO AMERIKAI SAPASTARCUSAGAERT ES A PENZE MIAT LETT A MASODIG MEG BOTOT IS KAPOT DAVID SZEGENY Õ HARMADIK LETT!JAJ KRISZTIAN HOGY LEHET ILYEN HANGJA VALAKINEK!Es szerenysege es jo megjelenese es normalitasa a gyönyörû hangja!Kellemes ünnepeket Krisztian!
Istencsászár
Cigánynak tetszik a képe? -.- valaki bannolja már ki.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Figyelj csak ide Zolee nez melyen a lelkedbe es nezd meg a Mi Wey-t a harmadik dotoböl Krisztiantol vagy nezd meg a 8.dontöt es vald be öszinten Ki nyert!Nagy a siker ELJEN LAKATOS KRISZTIAN!
FZoleee
NEM Õ GYÕZÖTT
bazdmeg <#idiota>
PERsze a szep hangu inas alat Lakatos Krisztiánt ertettem!
Nagyon szep hangja van es ugy Örülök hogy elsö lett!A ket szerencsetlen meg a 2.es a 3helyert ökörködött!Hat szerintem A plepofaju Viktor a 6 helyre se jo! De ha nem tetszik a pofaja a manusoknak tetszik akkor a penze!
En Testvereim Olyan szep Hangu inast nem lattam Nagyon szep a hangja!
Ki tudja hany oktavon tud enekelni!Nagyon urulok hogy LAKATOS KRISZTIÁN
GYÕZÖTT! NAGY A SIKER ELJEN LAKATOS KRISZTIAN!
FZoleee
Te hülye vagy (már bocs)? Ki mondta, hogy megnyerte? <#wilting>
Ez a döntõ most akkor hogyis van!Viktor a masodig es David a harmadik nem?Mert 2 hete LAKATOS KRISZTIAN MEGYNYERTE az ELSÕ HELYET!
Aminek nagyon ÖRÜLÖK!NAGYON VARAZSLATOS HANGJA VAN LAKATOS KRISZTIÁNNAK!
ELJEN KRISZTIÁN!
Istencsászár
Nem az a gond hogy még nem képzett, hanem alig fejlõdött, sõt én nem vettem észre hogy jobb lett volna adásról adásra, az meg mellékes hogy minden számból olyat csinált ami neki jó, vagyis ezt a musiceles izét, de állandóan ezt hangoztatjuk amikor ebben sem volt kitörõen jó.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Sõt nem is õ éneklet, hiszen nem tud.

Csuhai G
Igazad van, Dávid FTW!!!4 (az nemgond, hogy minden hangja hamis volt és úgy énekelt mint bármelyik színészképzõs)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Kongy
Hát szerintem bunda volt az egész Király Viktor gyõzelme. Megpénzelték a stábót meg a zsûrit, hogy legyen õ a gyõztes... egyszerûen udorítõ. De tóth lüszi is elég sokban hozzájárulhatott a showhoz,mert õ lett az év NÕI hangja. NÕII???????!!!! MIAZ H NÕI???? Õ MÉG CSAK 1 KISLÁNY! NEMIS NAGYKORÚ!!!! Na ezután a kijelentés után UNDORODTAM MEG ÖRÖKRE A TV2-tõl és a MEGASZTÁRTÓL! Szar az egész és undorító. Ehhez gyomor kell. FÚÚÚÚJ!<#levele><#violent><#violent><#violent>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Sgtfathi
Te nagyon okos ember vagy ezekkel a lemezt ki veszi üggyel kapcsolatban.
DE,elmondanám hogy Inkább Szinetár Dóra Musicel lemezét venném meg 2x-mint a Dávid "haverodét" és sztem nem csak én vok igy ...

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Csuhai G
<#idiota>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Kaplan
Múlt hét szombaton volt... :S

Dávid a sztár! IGEEEN! Na szerbusz 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mama 2
muszáj szpemmelned:/?

Hajrá Dávid továbbra is, nekünk te vagy az igazi megasztár!!!!!!!!!!!!!
Mindent bele Dávid !!!!!!!
Dávid te már sztár vagy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Múlt hét Pénteken Király Viktor nyerte meg a 2008-as megasztárt.Én nem örülök neki,mert szerintem egyáltalán nem tehetséges.És szerintem meg volt bundázva az egész,mert amikor a müsor felén volt már a szavazás akkor a Fekete Dávidnak volt 54,6%-a a Király Viktornak pedig 45,4%-a.Attol kezdve amikor a Király Viktor elmondta a müsorvezetönek(T.Attilának),hogy azon nevet hogy a testvére ott van a közönségben(Király Linda),attol kezdve 10%-al lehagyta Fekete Dávidot.A Király Viktor csak azért nyert mert sok ismeröse volt.Szegény Dávidnak ezzel szemben lehet,hogy ellenkezöleg.A müsorban valami volt mert azért alakult igy ahogy alakult.Én nekem semmi bajom hogy a Király Viktor nyerte meg,de arra KIVÁNCSI LESZEK,HOGY HA KI FOGJA ADNI A SAJÁTLEMEZÉT KI FOGJA MAJD MEGVENNI,MERT ÉN BIZTOS NEM.EZZEL SZEMBEN HA A FEKETE DÁVID FOGJA KI ADNI SAJÁT LEMEZÉT ÉN BIZTOS MEG FOGOM VENNI HA 5000FT IS LESZ AKKOR IS.Szerintem a Dávid nagyon tehetséges ö fogja valamire vinni.Õ MÁR SZTÁR !!!!!!!!!!!!!!!!!!Sok szerencsét Dávid !!!!!!!!!!!
Dávidnak kellet volna megnyernije.
Sgtfathi
Dávidkának már vagy az elsõ 5-ben ki kellett volna esnie....

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Ma megnéztem a videókat.Eredményhirdetésnél feltúnt,amikor ünnepelték már a Viktort,hogy a Mesternek micsoda önelégült képe volt már...Gyõzött a szerelme.
Félreértés ne essék,Dávidot se szeretem,sõt véleményem szerint még várhattak volna a Megesztár 4-el,hátha addig felnõ egy generáció,akik tudnak is énekelni.Gyenge volt a felhozatal.
bizonyaz.... + még F1 fanatizmus! 😄 jó csaj lehetsz! 😄 😛😛

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

az a többesszám egy kicsit sántít kicsilány! elhiszem, h 1 napos regisztráltként idejösssz és sztárolod azt a hangtalan majomképût...

sõt, még azt is elhiszem neked, h a zsánered! de hogy Õ a MI megasztráunk! na neeeeeeee!!!!

/bár oviban a 6ökör is többesszámnak minõsült... lehet, h arról van szó?/

LOL!

ha minõségi DÁVIDra vágytok! meg egy fokkal jobb Billie Jean-re, mint a Viktoré /bár asszem a The Bates verziót azért Live bõven felülmúlta... Jacko-t vhogy senkinek sem sikerül/, akkor nézzétek meg az American Idol -os David Cook-ot! ! bõven van mit tanulni tõle... még a zsûrinek isss!!!!

Kaplan
Ha megtudod nekem mondani, hogy Dávidkának miért volt körülbelül tízszer több hamis hangja mint Viktornak akkor esküszöm nekem is Dávid lesz a megasztárom. 😉

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

zsutyesz
szerintem az nyert, aki megérdemelte! <#taps>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Nagyon sajnálom, hogy nem Dávid nyert, végig õ volt a legjobb!!!
Viktor egy tehetségtelen, nyálas, öntelt majom, csak nyávogni tud a színpadon!!!
Hajrá Dávid továbbra is, nekünk te vagy az igazi megasztár!!!!!!!!!!!!!
iko
Kivéve ha vezetéknév.

spam. sry

azt nem tom, de láttam én már nagybajszú, szõröskezû cigánynõt! bajsza még nincs... a másik az asszem a photoshop-pal sem eltûntethetõ 😄

milk41
OMG,ti ilyen kritikán aluli mûsort néztek?Grat...

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Teljes mind1 amúgy kinyert szerintem a megasztár amúgyis hulladék de az mellett nemtudok elmenni hogy a képernyõre engedték a kihány viktornak azt a rettenetes májkül dzsekszon paródiáját akkora szart még a fogyatékosok is tudnak csinálni ha tetszik ha nem az egy szánalom volt.
daxan
Szerintem a Dávidnak már rég ki kellett volna esnie, ugyanis ilyen zenei képességek hiányában egy kapcsolatkoncertre elég ciki lenne kiállítani! Pláne egy "can you feel to love tonight"-tal, megijed a közönség a refrénnél meg a magas hangoknál, és sikítva rohan el, mert botrányosan hamis! Viktor viszont megérdemelte, mert õ tényleg jól énekelt, az viszont nem számít, hogy amerikai vagy sem. Biztosan megvolt nekik az okuk arra, hogy kimenjenek. Nekem is van rá okom...Aki meg ezért elítéli, nos arra csak azt mondom, hogy no comment.

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

DJ RX7
õ férfi nem?

:3

ennyi... asszem nem a linda volt versenyben... elkéne tõle vonatkoztatni!

vikidáááál 😄
gecc. kb 2 honapja hallottam rola eloszor, egy tag full reszegen leult mellém vonaton, roma volt, de normalis fajta, bazmeg, telefonon egész végig vikidalt halglatott és nemgyozte mondogatni h mekkora kurvajo zene 😄 még jo hogy nem voltam beszivva és nem rohogtem végig a nyugati-kecsó utat.
a megasztar meg egy rakat fos. unalmas már baromira. sok hulyének meg ez kell.
az meg h a sracnak van egy felsult ribanc huga/novere az kit erdekel lol

LordVenom
Mekkorákat mulatok a hozzászólásokon...😊))
hát igen,ettõl szép a világ,a sok különbözõ egyéniségtõl...csak ne akarná mind meggyõzni a másikat. <#idiota>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

wordsworth
Dobaloztok itt amcsival meg kulfolddel.. ha megtehetnetek ti nem mennetek ki? en masfel év mulva szasz kovetem oket 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

ejtsük már ezt a himnuszos témát! a nagy magyar vikidál gyula bebaszva hogy énekelte a magyar válogatott meccsen? az mennyivel volt jobb?

bizonyítékokat várok a bundára! indulhat az IQ frei SG-sek oknyomozó riporterkedése! ha tudtok bmily video/hang/nyomtatott/sms/ elektronikus levél bizonyítékot erre, örömmel várjuk!

addig meg azt hiszem csak azt bizonyítjátok ezen hozzászólásokkal, h mekkora elfogult hülyék vagytok!

senki ne értsen félre! nem vagyok viktor fan! csak dávid ellenes... nem ugyanaz! /de a kacsacsõr bõven a viktor felé mutat, szóval..../

Már az elején tudtam,hogy ez az álmagyar senkiházi nyeri meg,akkora bunda,hogy csak na. Mondjuk most az összeset rúgtam volna ki a 'csába már az elején. Egyik sem volt valami tehetséges.

akkora magyar, hogy elhuzott innen az egesz csaladja amint csak lehetett. meg akkora magyar, hogy mar csak torve beszeli a nyelvet.
hien, aki itt elte le az egesz eletet meg perfect beszeli a magyart... o bezzeg nem magyar, o koreai.
amugy mire is kellene irigykednem? lindara, akirol csak annyit tudni, hogy szarra egette magat a himnuszos fellepesevel vagy davidra, aki a szar hangjaval meg a buzis kinezetevel operal?
A magyart kisbetûvel írják...

Avanti Roma!

Csuhai G
Szánalmas és nevetséges a kommentek nagy része..

Jöttök sokan ezzel a Himnuszos dologgal. Attól, hogy Linda nem tudta, honnan veszitek, hogy Viktor sem tudja? Szánalmas ezen a témán lovagolni x éve. Ha ekkora magyarnak hiszed magad, énekeld el a Himnusz 8 versszakát! Látod? Te sem tudod, mégis pofázol egy olyannak, aki a fél életét nem is itt töltötte.

A bundás dologhoz meg nem tudok mit hozzászólni, számomra egyértelmû, hogy Viktornak százszor jobb hangja van. Dávid hangja egyszerûen szar, bármelyik színészetre/kórusba járó fiatalnak van ilyen hangja.

Istencsászár
szóval Magyar, véletlen volt...

Istencsászár
Attól hogy Amerikába élt még magyar...