6021
Ki lesz a legjobb?
  • Thaison
    Kíváncsi vagyok hogy ki fogja megnyerni a versenyt, én személy szerint Melindának drukkolok a legjobban, nagyon szimpatikus, és benne bízom hogy nem fogja elrontani a média. A többieknek annyira nem drukkolok, még talán Yvette-nek,mert neki is nagyon-nagyon jó hangja van,benne is van potenciál. Amúgy titeket nem zavart hogy eddig egy időben volt a két műsor? Én most nagyon örülök neki hogy a Megasztár péntekenként van mert így legalább mindig meg tudom nézni(ilyenkor otthon vagyok) + nem kell folyamatosan kapcsolgatni. A műsorról meg magáról annyit hogy nekem jobban bejön a Megasztáros vonal, ez legalább magyar dolog + Tilla is szimpatikusabb mint Balázs az X-ben!
  • LordVenom
    Öregem ezt a fatökű zsűrit...végre ki lehetett volna rakni a tökmagot...sajnálom Ádámékat,főleg,hogy van náluk sokkal trébb is benn.
  • Lacee86
    Hát nemtom mit csodálkoznak ezen, 250 Ft-ot csak úgy nem dobálnak az emberek ki az ablakon... Még ha több meg értelmesebb nyeremények lennének, akkor az talán plusz húzóerő lenne. (50 e Ft értékű padló vásárlási utalvány, amivel vehetek kb egy kis szobára való anyagot, vhogy nem motivál...)
  • Lateralus
    http://www.origo.hu/teve/20101015-56-ezer-sms-erkezett-a-legutobbi-megasztar-alatt.html?
  • Lacee86
    Sztem nagyon is jól énekelte. Nem utánozta a G n R-t, hanem legjobb tudása szerint előadta a dalt. Nem kell hasonlítgatni az eredetivel, főleg h azt férfi énekli, ezt meg egy 16 éves csaj...

A kiesésről: messze nem az a 2 állt kint, akiknek kint kellett volna... Tolvai Renáta harmatgyenge a többihez képest, a tegnapi teljesítmény alapján viszont a Gusztost repítettem volna ki. Én sajnáltam az Adam's Comedyt, főleg, h tképpen egy 11 éves kiscsajjal szemben véreztek el, de ezt már sztem ők tudták abban a pillanatban, h látták, kivel maradtak 2-n. A kis Annácska a Mester meg az Enikő kedvence.
  • kill3r21
    Szeleczki??? kizárt szerintem :)
  • Balázs 17
    +1
    döntő hármas úgy is ez lesz:)
    Szeleczki-Kökény-Szíj
  • kill3r21
    ami langyi az langyi mese nincs, akinek meg ez jön be szíve joga... PEACE
  • LordVenom
    Mennyit tudtok ti fikázódni....
  • kill3r21
    király kiestek az adams genyók, van isten, ez volt a revans a multkori andreas kiesés mellet....király :)
  • Tyler1
    rémálom ez a műsor. a gusztos bezzeg bennmarad, mert az összes tinimocsok rászavaz anyuci pénzéből.
    ha a zsűrinek van esze akk a kiscsajt ejti ki, mert 11 éves bassza meg, még előtte az élet, hova megasztárkodjon egy ilyen!
  • Dean Winchester
    lüszike hulladék beképzelt csita volt :D
    annácskával viszont nekem semmi bajom és ne haragudj h ezt mondom de Tolvai renátát sztem kenterbe veri ezerszer!
    tolvainak a mai száma meg a múltkori pokerface vmi hányinger :S
    sanders hangja meg milyen már? őt is veri anna sztem annak ellenére h kicsike és én is ellenzem a 18év alattiak indulását ilyen versenyeken!
  • IXEMGabeo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    így van, de még az X faktor legalább szórakoztatónak tűnik és egész normális arcok kerültek be még úgyis, hogy mennyi jót löktek ki a selejtezőben is:S

itt pokolian szürke egyének vannak, meg ilyen tinikedvencék is:S elég volt egyszer látnom, hogy megállapítsam...hány ilyen Gusztos Bence van már? úgy néz ki mint a Horváth Tamás tisztára és még hamisan is énekelt azt tapsolták:D szétnevettem magam...

• Tyler1
    mert ez tehetségkutatónal álcázott népvakító showműsor. ha tehetségeket kutatnának, akk nem a néző döntené el a kiesőket és továbbjutókat 500ft-ért. erről szól az összes kereskedelmi csatorna, nyugati mintára építik fel az egész programjukat. a faktor sem különb, hiába a nagy név. az rtl-nek sem más a célja mint a tv2-nek: A LÓVÉ!!!!
    én mindenesetre inkább azt nézem ahogy a magyarok énekelnek, mint a faszomisten csi-t, meg a krimifaszomokat, amiket egészhéten főműsoridőben etetnek az emberekkel.
  • IXEMGabeo
    most bocsi, hogy itt fikázni jöttem, de rohadtul felháborít az egész, már nyoma sincs a régi Megasztároknak, bár azok sem túlzottan csak a tehetség kutatásról szóltak, de legalább még volt benne valami amiért nézte az ember...azok tűrhetőek voltak, de már a 4 is szar volt, Lüszike berondított a képbe...de ez 1 műsorba belenézek és máris elmegy a kedvem mégcsak nem is szórakoztató...ez van, nem tetszik úgyhogy tutira nem fogom nézni:D csak nem értem ez mivel jobb műsor mint az X Faktor...
  • Klemice
    +1

még egy ilyen kibaszott szar előadás, maradjanak a lédigagánál meg az ilyeneknél azokat nem lehet elbaszni, na de guns számok... tóth gabi is elbaszta a paradise city-t annak idején
  • IXEMGabeo
    tökmind1...10 éves "kislány" mi a fenét keres itt? csak nem hiszi el a sok ember, hogy ez jobb, mint a rendes "profi énekes"???
    Mi van Lüszikével? mi lett belőle?
    Hien vagy ki? az egyik gálán láttam a Mercyt playbackről énekelte:D:D ennyit ezekről a korai nem tini vagy tinicskékről
  • Dean Winchester
    pöcs? punci XD
  • IXEMGabeo
    pff először néztem bele, de hányingerem van a műsortól...mit keres itt ennyi méhtelepes és főleg egy 10 éves pöcs megint?
  • TG Gida
  • MerlinW
    Ivettnek sorrendben: pisztolyt, aztán rózsát élettelen testére. Botrányos:)) Mint GNR rajongó, kikérem magamnak:)
  • Tyler1
    remélem vmelyik tinibálvány esik ki, pl. a gusztustalan bencének kibaszott szar volt a produkciója. idegesít is a gyerek.
  • Dean Winchester
    ja
    sándorral értettem egyet :D én is untam,tök unottan énekelte :S rohadt szar volt nah...
  • Armagedown
    remélem kiesik
    #4836 az eredeti az ezért jobb volt sokkal
  • Tyler1
    eredetinél jobb az biztos.
  • Banano007
    Ez kritikán aluli a mostani britni szpriszes-.-
  • Dean Winchester
    igen de hát akkor FAQ-ba való h ki mit énekel ne kérdezzük mert ott a youtube? XD
    egyébknt
    most nézem a visszajátszást...
    háááát TOlvai kurva gáz most is :S semmi ritmus nem volt benne mikor letépte a ruhát magáról :S
    Sanders is szar volt...
  • Tyler1

a végén Saunders "oh shit" :DDD
  • a bajusz
    az öreg csajszi engem is nagyon idegesít, egész adás alatt csak szenved. áll, mint egy kupac szar,magassarkúban se bír járni, de mondjuk a hangja nem rossz, de egy megasztárnál nem csak ezt kéne nézni. mondjuk fontos lenne, h mennyire eladható a kiválasztott jelölt, mennyire van egyénisége, amivel többet v mást tud nyújtani a többieknél. Mondjuk ilyet nem igazán találni a résztvevők között, akkor inkább már az x-faktor.
  • precision
    én sem tudtam a nevét
    csak gondoltam ha beírod a youtube -ra, úgy is kiadja (nem néztem meg, hogy így van e, mivel 100% hogy így van)

de látod, ha eleve azzal kezded amivel kellett volna (hogy rákeresel) akkor most három felesleges hsz -el kevesebb lenne :D
  • Dean Winchester
    aha de azért van ez a topic,hogy az ehhez hasonló kérdéseket feltegyük :)
    sg -
    - kérdés
    voilá -
    ha vki válaszol :/

nem azért de most ez a hsz helyett simán válaszolhattál is volna :D
    de megnéztem és köszi...
  • precision
    youtube.com
    megasztár pokerface
    voilá
  • Balázs 17
    inkább, ha az idősebb nő nyer, akkor buta az ország :)
  • Dean Winchester
    a spotban hallottam,hogy vki énekli a pokerface-t !
    ki ő?
    mert sztem rohadtul szar :DDD
  • mentopes
    nem tudom ki hogy van vele,de az én véleményem,hogy ebben a szériában egy jo énekes van.....a többi sehol sincs az elözö évekhez képest..mondjuk már tavaly is észrevehetö volt ez a tendencia,de a mostani az kb nézhetetlen..számomra annyira mindegy h ki esik ki,ha nem az idösebb nö nyer akkor buta az ország!!!másdiknak a 12éves kislányt raknám,neki legalább van hangja...
  • Tyler1
    voltak még tehetségek, csak sokan visszaléptek, mert nem mindenkinek felel meg a tv2 szerződése.
    mondjuk az x-faktor egy fokkal rosszabb ilyen téren, mert az ő összeválogatott, előtte már ismert előadóik, szarabbul járnak egy korai kieséssel.
  • monikkkk
    érdekes ez a műsor. a legjobbakat kiejtik? én nagyon sajnálom a csonka andrest, jó énekes, míg a fivérek? igen, valóban jó hangulatot csinálnak, de idevalók a megasztárba? szerintem nem. ők nem előadók! és egyébként átlagában nem éppen a legtehetségesebb versenyzők jutottak be a megasztárba. szerintem voltak ettől sokkal jobban is, bár ebből a 12 emberből 2-3 igen jó, a többi elbújhatna mellettük..
  • Balázs 17
    Fivérek nekem tetszik, talán azért mert jó hangulatot csinálnak:)
  • Tyler1
    Reni tényleg fos, amúgy én tuti nem őt mentettem volna meg még múltkor(bár dzsordzsót leénekelte sztem), de most meg neki szurkolok pont azért mert jó nő :DD
    de mondjuk a magyar zenei piacra Andreas ideális lett volna/lenne(remélem nem hagyják elúszni), mint ahogyan a Kallay-Saunders is. de a 2 gyökér 16 éves, meg a 11 éves bazki akinek még hova lenne karrierje a zeneiparban könyörgöm, őket persze szavazzák mint az állat.
    a Fivérek(hogy írtam az előbb testvéreket nem értem mind1) meg fasza ilyen koncertes csapat, fesztiválokra meg minden, mint ahogy az Adam's is. a többi meg daráló...szíj melinda pfff...minekhovamiért?
  • kill3r21
    hát igen, ezért mondta Mester is hogy böven tudna mondani két embert a helyükre, tolvai reni jó nő azt cső, de semmi több, a mostani gaga zene egyenesen gyalázatos volt, fivéreket is sajnáltam volna ha kiesnek , de azért andreasnak az elsők között lett volna a helye....ha kökény is igy jár én tényleg végeztem a megával ...