Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy Orulok hogy Lakatos Krisztian nyert!A Masodig Harmadik helyert se volt rossz a ket gyerek a Hektor Meg az Árpi Vagy viktor meg david!
Nagyon nagy a siker lejen Lakatos Krisztian!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Rihannát akarja utánozni a kiscsaj(az Umbrella számát). Én elsõre azt hittem amikor ment a háttérben a zene, hogy Hien Umbrella produkcióját indította el, azt akarja utánozni(a Re: Bencsik Tamara -Ima(Molitva) miatt hittem azt.
Komolyan. Hien a magyarországi RihannaxD!
Szóval nem használnak, csak ha nem tudják a szöveget akkor odanéznek.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
ez hihetetlen banolja már valaki az ilyeneket, csak rontják a fórumot mert játsza az eszét<#shakehead>#shakehead><#zavart2>#zavart2><#ejnye1>#ejnye1>
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Sokan megtetek a szukseges lepeseket!Volt olyan aki az xboxot magaval vitte a diskoba es mintha csak egy kalap lett volna levakta a tomegbe a foldre es vad modjara 1percig ugralt rajta!
Sok jelentest hallotam es sokan az sp3kõmûves kanallal szejjel feszittettek mergükbe
Szerintem is sokan boldogok vannak itt akik örulnek Lakatos Krisztian Sikerenek!Leenekelt mindenkit!A masodik harmadik helyert a verseny a ket simlis Viktor meg a masik Manus David kozt eleg Laza Volt!
Nagy a siker eljen Lakatos Krisztian!
az meg, h a negro levetkõzött... az meg csak hab a tortán...
ha ilyen ribanc babérokra akar törni 18 évesen, akkor nagyon nem a megaszarban kéne versengenie!!!
csak sajnálni tudom, h egy tehetséges ember helyett egy újabb "pléjkurvát" ismert meg az ország!!!
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ÉS hogy miért mondjá hogy cigány vagy? Azért mert így normális ember nem ír.. mi ez a fogalmazás? Valószínûleg nincs 8 osztályod sem.
Komolyan mondom ég az arcom ettõl a sok hülyétõl. Amióta adtak gépet meg internetet cigány családoknak, azóta az internet is sokkal szarabb lett😛(minõségileg)
Egyébként meg Tamara volt a legjobb, jellemzõ, hogy neki ki kellett esnie, a kedves kisebbséginek (aki mindig swinget énekelt, rohadt unalmasan és mikor nem a stílusába kellett énekelni szar volt ráadásul egy disznó,aki lefogyni sem hajlandó, mondhatom "nagyon" "szekszi" <#mf1>#mf1> ..) továbbjutnia, hogy a kedves dolgos romáink elkölthessék a kocsmázáson kívül a segélyt, sms-en keresztül..
Jó üzlet volt ez a TV2 elõre megírt forgatókönyvvel, hogy Viktorka fog nyerni, az utolsó pillanatban "véletlenül" megfordul az eredmény..
TAMAAAAAAAAAAARA <#love12>#love12>
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Sokan dicserik hogy ez a jatek egy alom!
Sokan megtetek a szukseges lepeseket!Volt olyan aki az xboxot magaval vitte a diskoba es mintha csak egy kalap lett volna levakta a tomegbe a foldre es vad modjara 1percig ugralt rajta!
Sok jelentest hallotam es sokan az sp3kõmûves kanallal szejjel feszittettek mergükbe
Olvass figyelmesen es donts helyesen mama!
Mink szeressuk egymast nem!
Most miert kell ciganyozni valakit lehet hogy millioszor jobb ember mint egy feher!Ok irtak hogy Viktoral melegednek ossze es nekem nem lessz a gazszamlal kifizetve!
Mama Olvas figyelmesen es ne tartozz a hazug hamis emberek koze!
Meg 10%ka sem a pcnek!Ami merevlemezre instalat jatekkal kitunõ 70billentyûs iranyitassal plusz 3d
szimulator egerell nem valami szar xboxos kar vagy ps 3mar nintendo gombos kitudja mi!Akinek othon van xboxja es ugyerze mar gyûlolet hevull fel benne iranta fogjon egy jo nagy kõmûves kanalat es szurja szet vele az xboxot vagy akar a ps3mat is!
Nagy a siker meg ma is erezni eljen Lakatos Krisztian!
vagy...
Amúgy a Krisztiánnak szerintem is jó hangja van de te meg áljál már le orkocskám...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Jaja, kurva jól jött most így karácsony tájékán Viktorka pénze, tudtam ajándékot venni még a családtagjaidnak is, képzeld annyit kaptam. Te meg csak lottózz tovább, én akkor is a Király család pénzébõl fogok élni mikor te már a gáz számlád sem tudod kifizetni. 😉
<#idiota>#idiota> Ennyi hülye embert, hogy szülhet az anyaföld? 😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
ilyen mollet most!Jovvagyma ne jatszd magad!Jaj Viktor jaj David Budapest fenyei jaj sok ismerõs jaj!Nehogyma!Ne legy ideges csak azert mert Viktor a 2.lett!Orulj hogy nem hajintottak ki hu de abbol galiba lett volna hisz sok penze volt!Huha!Viktorocska!
Nagy a siker Eljen Laktaos Krisztian!Eljen a gyõztes Krisztian!
Valaki bannolja már ki ezeket, könyörgöm, unom olvasni ezt a temérdektelen hülyeséget.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Es ne loditsatok hisz ki lett az elsõ!Lakatos KRISZTIÁÁÁNN!
Tudjuk amit tudnunk kell es azt is Ki az elsõ!Amugy David se volt rossz de a harmadig hely lyutott neki hat igen az amerikai pasanak hiabba volt penze es olaja csak masodik lett!Mar a nagy sikker dolgott nem irom ugyis tudjatok!
Mar megyek majd meg benezek!Nagyon nagy a siker eljen Krisztian ezt mondta mindig a bemondo Tudjatok ki at a Magos Manus!
Szerintem meg nagyon nagy a siker Eljen Krisztian!
"Mi bajotok a kepevel mar tikis pofara osztajoztok!"
vs
" A plepofaju Viktor a 6 helyre se jo! De ha nem tetszik a pofaja a manusoknak tetszik akkor a penze!"
valamit kezdj magaddal, az írásaid alapján neked nincs jövõd...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A híres "mega" karácsonyi buli promója is jól tükrözte, hogy pusztán a világsztárok által sikerre vitt nótákkal tudják becsalni a közönséget amit ráadásul ritka pocsékul adtak elõ(ja a hamisságot a "saját stílusomban éneklem" mondattal tökéletesen tudják leplezni...., és ezek a nagy ""sztárok""???
Ez nem több mint egy erõtlen próbálkozás a pénzcsinálásra, nem véletlen a 4. adás megy. (Ja azért mert sikeres???? meg kell nézni a ráfordításokat aztán el lehet dönteni mennyire az...... de ami még szomorúbb, hogy van rá vevõ, a szereplõkben pedig hiú ábrándokat keltenek egy elõre megírt forgatókönyv szerint...lásd sms szavazatok...igaz kedves TV2?????
Király az év hangja???? Na ne már.......hol a füle az embereknek?? Ez az új generáció???? Õk lesznek korunk zenészei??? Õk akik szinte már szégyelnek magyarul, magyar dalt énekelni?? Nevetséges...
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.