Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Lemaradtam róla..😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota> (majd leestem a székrõl a röhögéstõl)
Am. Soho music band <#worship>#worship>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
No amugy Nagy út vár rám az is Nagyon Jo
Örülök hogy gyõzött szegény megerdemelte
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Mit szolnatok ha Zsotesz huzna fel a motorcsónakot es szajon Hajintana Minket veletlenül
Örülök higy örültök Lakatos Krisztian Gyõzelmenek!
Nagy a siker eljen Lakatos Krisztian __de amugy ezt mindig az a vekony Magas Csávo mondta az a Hosszu tudjatok a Mamival a bemondó
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Nagy a siker Eljen Lakatos Krisztian Boldog vagyok gondolom ti is Hogy Õ Gyõzött
Zene iskolában magyarul tanítottak vagy más nyelven? 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Jo megkevertel mindent itt az oldalon.Nem szegyeled magad te Cudar
Lakatos Krisztian az elsõ lett le vagy maradva egy Kicsit Ne legy mar te is Botfülû! En zenekar iskolaba jartam 12 evig ne bolondijjad itt a jo nepet! Kaplan is megmondja neked az igazsagot hogy Hektor azaz vikto hogy ritt
mer az Masodik lett Arpi vagyis David meg a harmadik!
Mer 2elõtte Lakatos krisztian nyert!
Te reszeg vagy a foci mecseken hogy van otis ugy van!
2./Dávid- Gyengécske, ordítógép. Talán szinházba elmegy!
3./Krisztián-Egysíkú,nagyseggû, (Jobb, mint Dávid)
4./Lüszi- Tehetséges, de még gyerek!
5./Tamara_ Középszerû.(jobb, mint Lüszi)
A legjobbakat korábban kiejtették.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ha ingyen árulnák a CD-iket, akkor sem kéne!!!!<#violent>#violent>
Sokan megtetek a szukseges lepeseket!Volt olyan aki az xboxot magaval vitte a diskoba es mintha csak egy kalap lett volna levakta a tomegbe a foldre es vad modjara 1percig ugralt rajta!
Sok jelentest hallotam es sokan az sp3kõmûves kanallal szejjel feszittettek mergükbe!
Örülök ,hogy jo erzed magad nem is kell mas csak hogy ep testben ep lelek legyen!Kaplan En sosem akartam veled veszekedni szerintem meg assuk el a csattot es Mar akkor zarjuk le az egeszet!
Amugy engem hidegen hagy hogy ki lett a masodik es a harmadik Árpi vagy Hektor vagyis dévid meg viktor kozul!
Amugy nem kellene engem leblamalni jo ez a Fórum igy ahogy van!
Es nem szeretnem ha banannal dobalnanak!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!