Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
elõzõnél nem rosszabb, sem a mûsor, sem a versenyzõk...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bakkerman
nagy nagyon nullák a versenyzõk,ahogy telnek az évadok,úgy válik egyre világosabbá,hogy a TV2 mostmár csak a kinézetet nézi a jelentkezõknél...vicc,hogy az átlag életkor kb 20 év...jó,tehetségkutató mûsör,dehogy a fiúk egytõl egyig tucat buzigyerekek legyenek...az a kamuamerikai burgeszbendzsi tejóisten...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Kaplan
Totál színvonaltalan szar. Radics Gigi az összes versenyzõt együtt toronymagasan agyonveri hangban.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

nem csak te
báttyó02
csak én érzem úgy hogy iszonyat gyenge az egész mûsor/énekesek?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Just B
Sziasztok... Mondja már meg vki mi az az instrumentális zene a mûsor legelején. A válogató képsorai alatt megy

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

Krisztiam
sziasztok
annak örülök, hogy Szakos Andrea tovább jutott 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

remélem a no thekszes kiesik a picsába 😄 egyébként egyik sem rossz most
Tyler1
ez a Bon Jovi dal kurvaszar volt, mind2nél jobb volt pl. Andreas...

ki ment tovább? gigi vagy andrea?

am érdekes, hogy a gigi és a viktória is 15-15 éves de a viktórián jobban látszott hogy még kislány míg a gigi meg 19nek is kinéz.. 😮
ez a Mester Tamás hasonmás volt/van valami viszonylag ismertebb zenekarban nem?

Tyler1
abnormális ez a párbajrendszer, összerakják az erõs énekeseket, hogy felét már most kiszórják. nem lenne érdeke a mûsornak, hogy igényes elõadókat lásson a közönség(mert hogy késõbb õk fognak dönteni)?

ez valahogy nekem is eszembe jutott...miért a két legjobbat(nekem legalábbis rakják össze?😮😮...nem létezik...
elõre lefogadom h Andreas a végén továbbmegy 13.ként

pozitívum ,hogy nem jutott tovább a cserpes lány (fekete dávid nõje) illetve a kislányt is kiejtették ..
azért sokat változott a zsûri tavalyhoz képest
duffy-mercy

ez a cserpes laura tök szar , full amatõr :S a magasnál nagyon gáz.
viszont az ellenfelének a mély hangja miatt nem ez a szám való.. de remélem a cserpes kiesik
nemtudja valaki, hogy mi volt annak a számnak a címe, amit a két csaj énekelt akik piros-feketében voltak felöltözve?

két csaj azért elég jó volt, de kellett hozzá egy jó dal is, de tényleg borzalmasan szar eddig😄
a brazil kiesésének örülök, nagyon elszállt volt , szerintem...
Borzasztó gyenge az idei mezõny. Egy igazi hangot, egyéniséget nem hallottam. Ráadásul a zsûri sem áll a helyzet magaslatán, pl. a két vegyes párbajból egyértelmûen a rosszabb ment tovább.

bruno mars-grenade

az elsõ páros melyik számot énekli?
nagyon ismerõs bár ezt a faktorban sztem lil c énekelte
davidka003
TV2 bekaphatja, hogy youtube-on már semmi új megasztár videó nincs feltöltve. Régen csomó volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

ezt én is..
no thanxel járt koncertezni a srác is most meg azt mondja, hogy ét év alatt volt 6 koncertjük! De kérem bassza már a nápolyi, az elõtti években meg volt vagy 60 koncertük is. faszért kell ilyeneket beengedni ide...

volt egy csaj akinek a tekintete a pillantása a csaj maga nagyon bejött! õ énekelt valami film betét dalt is, énekléssel foglalkozik most meg itt engedik :S a faktort szidtam mert 1-2 olyan ember volt ott aki már énekelt vagy énekel jelenleg. itt meg jóval több ilyennel találkoztam.

fekete dávid nõjének is már volt videoklippje, ha annyira jó lenne már régen felfedezte volna valaki, faszért kell a megában is nyomni õt? Nem mellékesen szerintem neki sokkal rosszabb a hangja mint annak az idõs néninek aki a feke pál&szij melinda duónak a számát énekelte -.-"
azthittem Gigi 22-23 körüli<#wow3>😄
Krisztiam
én Adrit sunáznám jó kis nõ 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Tyler1
Nem is profikat keresnek, hanem eladható termékeket. Más kérdés, hogy mindkettõ már kész termék, mit akarnak mégis itt.

Kaplan
Kifejezetten nevetségesnek és etikátlannak tartom, hogy immáron nem csak a múlt évi adásokban részt vett énekesek jönnek vissza hanem ismert elõadók is. Egész egyszerûen ez undorító..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Jó kérdés.De elég szarok voltak a profi szinthez képest.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Tyler1
Cserpes Laura meg az Adri mi az anyámnak jelentkeztek de komolyan? Õk aztán kurvára rászorulnak erre a mûsorra, mikor a zene tévék velük vannak tele -.-

Cabell
Igazából az sem tök kóser, de ezt még a nagy brit és mostmár amerikai X Factorban is engedik, de az teljesen példátlan, hogy valaki az adott show élõ mûsorából esik ki, és jövõre megint elindul.
Tényleg, milyen lenne, ha Adam Lambert megint elindulna az American Idolban, mert múltkor csak második lett?
Sõt, akkor miért nem megy el akár a gyõztes megint, hát miért ne? Õ is az élõ show-ban volt, meg az elõtte távozó is...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

vagy ne nevezzék tehetségkutatónak...
nagy renáta hangja tökre hasonlított tóth gabiéra.. de jó a csaj nagyon 😄 minden szempontból
hát tehetségkutatónak nevezhetjük a csillag születiket..
kocsis tibor élõ showban esett ki majd most a faktort megnyerte.
muri enikõ faktorban a házban esett ki most meg a legjobb nõi hang lett 😄
szóval én is ellene vagyok. aki egyszer próbálkozott az hagyja rá vagy max 7-8 év múlva jöhessen el újra 😄
Cabell
nemtudom szerintem ez elveszi a komolyságát a dolognak, de mindegy.

az az ilyés jenifer lány örülök hogy nem ment tovább, picit frusztráló lett volna hétrõl hétre figyelni...😄

Krisztiam
sziasztok
én Szakos Andreának drukkolok 😊

Tyler1
Szerzõdés függõ, Kökényéket azért jóval hosszabb idõre kötik. De hogy mennyire bûnszar volt ez az Andreas most...

hát Kövér Erika sokkolt😮

pedig mennyire lávoltam még Sufarloafban😄

de mi lett vele úúúúúúúúristen<#conf>
Cabell
Én nem is értem, ez az Andreas srác hogy indulhatott el megint? Sehol, semelyik országban, egyik tehetségkutatóban sem engednék ezt, hogy aki már egyszer az élõ show-ban szerepelt, az a következõ szériában megint elinduljon. Nem is értem komolyan, ennyi erõvel miért nem jön el Kökény Attila, aki legutóbb csak második lett, hátha megint megnyeri?
Akkor ennyi ennek a tétje? ha kiesel, akkor újra próbálkozol, addig ameddig meg nem nyered? Ez így komolytalan...és nevetséges is.

jövõhéten lesz promoban az elsõ faszinak a hangja nagyon hasonlított a Demesnek a hangjára vagyis õ jutott egybõl eszembe 😄 de lehet ha a teljes elõadást hallom akkor más lesz a véleményem.
sugarlofe együttes énekese , õ már megkapta egyszer a lehetõséget akkor miért kell megint megadni???

ennek a csajnak meg drukkolok, feltéve ha igaz amit mond!
eladta a telóját ,hogy feltudjon jönni Pestre? mondjuk azért érdekes ez mert ha feljön Pestre akkor ott kell maradni , feltéve ha továbbjut és az se olcsó mulatság.

miben hasonlít? hát a bejátszások, interjúk, nyomógombos megoldás...
Tyler1
mármint miben hasonlít? 😊
engem annyiban emlékeztet, hogy ez a zsûri is erõltetve bohóckodik, de azért még mindig jobb, mint amit Keresztesék mûvelnek.

ez a 15 éves kislány egész jó
én most kapcsolódtam be 😄 ez a csaj nem rossz.. de h nem látnám a mega logót meg a tv2-õt azt hinném, hogy faktort nézek 😄 a sémája nagyon hasonlít a faktorra...
Tyler1
nézi valaki? ki volt a srác aki a Bon Jovi - Livin on a prayer-t énekelte? kurva jó volt az az átdolgozás.

zotya10002
Azt nem tom :-DD

Lehet!

<#pias> Na csá!

<#nevetes1>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Köszi szépen!<#wave>
Gondolom felülrõl lefelé van adássorrendbe rakva.
zotya10002
Szia!!

Itt meg tudod nézni!darabolva.

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Lakatos RAJMUND úristen:_D<#gun><#gun><#gun>