Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
annak örülök, hogy Szakos Andrea tovább jutott 😊
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
am érdekes, hogy a gigi és a viktória is 15-15 éves de a viktórián jobban látszott hogy még kislány míg a gigi meg 19nek is kinéz.. 😮
azért sokat változott a zsûri tavalyhoz képest
viszont az ellenfelének a mély hangja miatt nem ez a szám való.. de remélem a cserpes kiesik
nagyon ismerõs bár ezt a faktorban sztem lil c énekelte
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
no thanxel járt koncertezni a srác is most meg azt mondja, hogy ét év alatt volt 6 koncertjük! De kérem bassza már a nápolyi, az elõtti években meg volt vagy 60 koncertük is. faszért kell ilyeneket beengedni ide...
volt egy csaj akinek a tekintete a pillantása a csaj maga nagyon bejött! õ énekelt valami film betét dalt is, énekléssel foglalkozik most meg itt engedik :S a faktort szidtam mert 1-2 olyan ember volt ott aki már énekelt vagy énekel jelenleg. itt meg jóval több ilyennel találkoztam.
fekete dávid nõjének is már volt videoklippje, ha annyira jó lenne már régen felfedezte volna valaki, faszért kell a megában is nyomni õt? Nem mellékesen szerintem neki sokkal rosszabb a hangja mint annak az idõs néninek aki a feke pál&szij melinda duónak a számát énekelte -.-"
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Tényleg, milyen lenne, ha Adam Lambert megint elindulna az American Idolban, mert múltkor csak második lett?
Sõt, akkor miért nem megy el akár a gyõztes megint, hát miért ne? Õ is az élõ show-ban volt, meg az elõtte távozó is...
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
kocsis tibor élõ showban esett ki majd most a faktort megnyerte.
muri enikõ faktorban a házban esett ki most meg a legjobb nõi hang lett 😄
szóval én is ellene vagyok. aki egyszer próbálkozott az hagyja rá vagy max 7-8 év múlva jöhessen el újra 😄
az az ilyés jenifer lány örülök hogy nem ment tovább, picit frusztráló lett volna hétrõl hétre figyelni...😄
én Szakos Andreának drukkolok 😊
pedig mennyire lávoltam még Sufarloafban😄
de mi lett vele úúúúúúúúristen<#conf>#conf>
Akkor ennyi ennek a tétje? ha kiesel, akkor újra próbálkozol, addig ameddig meg nem nyered? Ez így komolytalan...és nevetséges is.
ennek a csajnak meg drukkolok, feltéve ha igaz amit mond!
eladta a telóját ,hogy feltudjon jönni Pestre? mondjuk azért érdekes ez mert ha feljön Pestre akkor ott kell maradni , feltéve ha továbbjut és az se olcsó mulatság.
miben hasonlít? hát a bejátszások, interjúk, nyomógombos megoldás...
engem annyiban emlékeztet, hogy ez a zsûri is erõltetve bohóckodik, de azért még mindig jobb, mint amit Keresztesék mûvelnek.
Lehet!
<#pias>#pias> Na csá!
<#nevetes1>#nevetes1>
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Gondolom felülrõl lefelé van adássorrendbe rakva.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//