Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
De õt nagyon megdicsérte a zsûri, azok meg mindig több szavazatot kapnak. Meg hát pretty face rokker, csajok megõrülnek érte.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Zeraa
jááj mki bõõõg <#rinya>

böröczk
Most ez komoly? Talán Attila? Vágják már ki azt a papagájt..
Benji is mehet, de , hogy pont a Talán gyerek kapta a második legtöbb szavazatot..

Kumiho #2179

Zeraa
szerintem itt az ideje h kiessen Balázs vagy a Benji gyerek

Tyler1
Döntõben Flo Rida lesz a sztárvendég<#rolleyes>

Én átkapcsoltam közben

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

SP borzalmasan szar volt.
Azért a gázsit viszi , ez a lényeg (neki). 😄
Tyler1
Ezt a Gigit nem sokára a legnagyobbakkal lehet együtt említeni. Brutál a kiscsaj.

Zeraa
Bozont durvajó 😊

Szerintem a Balázs eléggé... gyenge volt, meg hamis is. Nem jósolok neki nagy jövõt.
Zeraa
szerintem ma benjit rakják ki

böröczk
Ezt a Benjit mikor rakják ki, ne haragudjon meg a világ? Borzasztó hamis, ez a Friends fõcímdal egyszerûen gyalázat volt, valódi szentségtörés.
Rohadtul neki kellett volna tegnap ott állnia a zsûri elõtt a végén.

Kumiho #2179

csodás volt a tegnapi rész is😄

nemtom ez a Talán gyerek mit erõlködik
fájdalmas volt hallgatni
én csak most néztem meg, de ez most komoly?
az összes énekes, fõleg a fiúk vmi borzalmasak voltak😮OO
Gigi is totál unalmas hangú...
böröczk
Ja, és szerintem is igazságos a zsûri. Bár Benjit én is kiejteném, és nem azért, mert 16 éves mitugrász, kislányok kedvence, hanem mert nem tud énekelni.
Ugyanez vonatkozik Adrira.
A mások három lányzó rendben van, ahogy a fiúk is.
Talán Attilával nagyon kezdtem antipatizálni, de ebben a tegnapi produkcióban megmutatta, hogy tud dalolni : D

Kumiho #2179

böröczk
Én egyre inkább unom ezt a Gigit.
Elõször még leesett a pofám tõle, mekkora hangja van (ami igaz is), de most már uncsi.
Egyféleképp tud énekelni, vagy csak mindig ennyire ratyi számokat kap. Bár szerintem utóbbi, kéne neki már valami jó kis feladatot adni, nem a tánc hiányával van a baj, hanem, hogy borzasztó ócska zszámokat kap. Szerintem.

Kumiho #2179

Zeraa
Azt kell mondjam h a mûsor elejétõl kezdve jól alakulnak a dolgok,teljesen igazságos a zsûri és a nézõk is,nagyon reális döntéseket hoznak,elégedett vok és végre nem csalódottan állok fel a tv elõl megasztár után xD

Tyler1
Horváth István a kedvencem volt a válogatáson a Bon Jovival, azóta viszont hatalmas nulla teljesítményt produkált. Nem sajnálom, bár kicsit drukkoltam neki a végén.

CalebJoe
ja bár a Sucker Punch féle verzió se rossz
Grove4
Megnéztem volna a csajtól ezt a verzióját a Sweet Dreams-nek 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

báttyó02
ezt a bendzsit remélem kirugdossák már innen...

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Tyler1
Hogy lehet Party Rock-al egyáltalán fellépni ilyen mûsorban? Jó hogy nem 50 Centet hozott 😄

CalebJoe
úristen de szar volt éneklés helyett inkább menne enni egy jó nagyot<#nevetes1>
Rage47
nem csoda, hogy nem nézik már ezt a mûsort annyian 😄
Laza
Omg, ezek a legjobbak? Még szerencse, hogy az eredetit nem ez a gyerek nyomja ......

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Rage47
ez a benji meg hamis sz.r

Rage47
mintha azt hallanám totál 😄
CalebJoe
kajak Beyonce hangja van
Zeraa
dehogy... baki xD annyira ellazult a csávó h elejtette a mikit lol xD

Norbi1990
Ez a mikrofon elejtés ez direkt volt?? 😄DD
Zeraa
estét mkinek 😊 na nézzük mit produkálnak ma a megások xD

Caramel-t leszólni lol
Még hogy Caramel és Gáspár Laci mint legnagyobb tehetségek, remélem te most vicceltél. Borzalmas fos mindkettõ.

Amúgy nem értek egyet, lehet hogy a mutálás elõtt álló "buzigyerek", akire a tinipicsák szavaznak, 4-5 éven belül sokkal jobb lesz, mint az a jó hangú, de dögunalmas 30 éves, akire a sznobok verik ki.

Tyler1
na mert ott aztán hatalmas tehetségek voltak.

Grove4
Lesz még egy csaj, akinek szerintem nagyon jó hangja van, de az õ nevét nem tudom, majd figyelj arra is.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Na egy életre most megjegyeztem a nevét.Jól is néz ki ráadásul!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Grove4
Radics Gigi

Na ez a csaj tud jól énekelni.Ki ez? Annyira nem ismerem õket

Vazze! Ezeket a faktorból páros lábbal rúgták volna ki

Grove4
Numbról nem is beszélve.

Grove4
Húúú vazzzeg az American Idiotot így elbaszni, tiszta hamis... :S:S:S

Lõjétek már le ezt az ürgét! Vazze,egyik szarabb mint a másik.Ilyen botrányt!!!!

böröczk
De amúgy miért bántod azt a 16 éves srácot?
Nekem se tetszik, hogy ilyen fiatal gyereket szavaztak be, rengeteget fog még változni a hangja, és simán jobb volt a párbajtársa nála (egyébként elég sok esetben rosszul döntött a zsûri, sõt volt, hogy legszívesebben mindkettõt kiejtettem volna, máshonnan meg mindkettõt továbbjuttattam volna).
Viszont ócsárolni, mert bekerült a megasztárba, annyira gusztustalan, kíváncsi lennék, az ilyen emberek mit értek el.
Én nem bántom, bár jobban örültem volna, ha nem jut be, de ha már ott van, akkor max szurkoljatok a kieséséért, nem kell leszarozni, bántani ismeretlenül. <#szomoru2>
Az interjújában egyébként szerintem pont az derült ki, hogy egy tök rendes kisgyerek, a vele egykorú társainál simán különb, amilyenek manapság vannak..
Persze mit keres a Megasztárban, amikor nála jobb hangokat kiejtettek.

Kumiho #2179

böröczk
NEKEM nem tetszik Caramel hangja, nem szeretem a hajlítgatásokat, nem szeretem azt a zenét, amit csinál,
ellenben ELISMEREM, hogy Caramel tehetséges, és tiszteletben is tartom, nem ócsárolom, de hallgatni se fogom.
Viszont Gáspár Lacit úristen hagyjuk már, te sem mondhatod komolyan. Az az ember a világ szégyene, és nem csak tehetsége nincs, de egy batárnagy bunkó tapló is ráadásként. Caramellel egy kommentben említeni se lehet, nem hogy hozzá mérni.

Nem szarok a mostani énekesek se, miért kell leszarozni õket?

Tóth Vera, igen, van hangja, de nem megasztár, nem hallgatja a mai generáció, és bár én nem, de hidd el, hogy a legtöbb fiatal elõbb hallgat meg holmi magyar popszennyt, mint egy Tóth Verát.
És akik most bejutottak a top 12-be, még mindig többet érnek szerintem azoknál, mint amiket a magyar viva, vagy a rádió nyomat orrba-szájba, és tukmál a mai gyerkõcökbe.

Nézz már meg egy Majkát például, ki a fene õ, kinenk képzeli magát, mit keres a tévében, hogy meri kinyitni a száját egyáltalán?

A megasztár úgysem fog véget érni, amíg van benne pénz, amíg van rá igény, márpedig hajjaj, van mindkettõbõl bõségesen, és SAJNOS nem lehet minden évben Rúzsa Magdikkal tele a mûsor.

Kumiho #2179

bakkerman
Tóth Vera, az is hova lett? Nagy hulladék volt, számomra bõven kiesik a megasztár kategórián kívülre. Ki hallgatta õt a Megasztár után?

embeer,nézd már vissza tóth vera produkcióit a megasztárból...olyan fantasztikus hangja van,hozzá fogható a megasztárok történetében csak rúzsa magdinak volt.

Nem ajnározom a mûsort, szerintem se lehet ennyi "legjobb hang" minden évben, de azért évrõl évre szerintem pár, a címre érdemes énekes feltûnik.

ja,feltûnik,csak évrõl évre egyre szarabbak kerülnek be a top12-be,mert azt nézik mostmár,hogy kire szavaznának a tinik,inkább beraknak egy fahangú,mutálás elõtt álló buzigyereket,mert hogy rá szavaznak a tinipicsák,mint egy 25-30 éves érett,képzett hangú faszit...

Végre nincsenek ezek a Carameles, hanghajlítgatós förtelmek, amiktõl levakarom a tapétát.

te nem tudod ki az a Caramel szerintem. Gáspár Laci mellett a legjobb férfi hang a tehetségkutatók történetében,nézz meg egy koncertfelvételt,vagy hallgass végig egy albumot,egy istenáldotta tehetség az az ember,tipikusan annak a példája,hogyha valaki rossz helyre születik...befutott sztár lehetne amerikában,de még addig se kéne elmennie,pl.: nagy britanniában is nagy karriert futott volna be. Hallgasd végig a régi nagy megasztárosok produkcióit,és utána nézd meg a mostaniakat.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Kaplan
Réti Nórinak hívják a kicsi lányt.. Én beszéltem vele pénteken, (egy énektanárunk van) de sajnos éreztem, hogy ki fog zuhanni. Nagyon kilógott még ebbõl a gyenge mezõnybõl is. 😞 De nincs gond, van még ideje fejlõdni bõven.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

hogy is hívják aki most kiesett? nekem õ tetszett az összes közül szóval most már nincs is miért néznem 😄 ... talán még a nagy alexandra(?) az aki bejön 😄
böröczk
Miért?

Az elõzõ szériát én se néztem, nem tetszett, már azt se tudom kinyerte, az utolsó, akire emlékszem, Tóth Vera, az is hova lett? Nagy hulladék volt, számomra bõven kiesik a megasztár kategórián kívülre. Ki hallgatta õt a Megasztár után?

Most viszont a zsûri jól válogat. Nem ajnározom a mûsort, szerintem se lehet ennyi "legjobb hang" minden évben, de azért évrõl évre szerintem pár, a címre érdemes énekes feltûnik.
Ott van például az a fickó, aki a selejtezõben Gigi párbajtársa volt, na az olyanoknaknak nincs helye ebben a mûsorban szerintem.
Végre nincsenek ezek a Carameles, hanghajlítgatós förtelmek, amiktõl levakarom a tapétát. Lehet, nem mind kiemelkedõ tehetség, de igenis van köztük, és olyan is, akit szívesebben nézek és hallgatok, mint Tóth Verát, vagy akármelyik elõzõ szériás gyõztest.

Kumiho #2179

pedig igaza van😊
böröczk
<#levele>
Te "tejóisten" inkább, meg ez a komment.

A gyõztes amúgy Gigi, de szerintem mindnek jó hangja van, az a fiatal kis srác lóg ki talán a sorból kissé.

Kumiho #2179