Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Benji is mehet, de , hogy pont a Talán gyerek kapta a második legtöbb szavazatot..
Kumiho #2179
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Azért a gázsit viszi , ez a lényeg (neki). 😄
Rohadtul neki kellett volna tegnap ott állnia a zsûri elõtt a végén.
Kumiho #2179
nemtom ez a Talán gyerek mit erõlködik
fájdalmas volt hallgatni
az összes énekes, fõleg a fiúk vmi borzalmasak voltak😮OO
Gigi is totál unalmas hangú...
Ugyanez vonatkozik Adrira.
A mások három lányzó rendben van, ahogy a fiúk is.
Talán Attilával nagyon kezdtem antipatizálni, de ebben a tegnapi produkcióban megmutatta, hogy tud dalolni : D
Kumiho #2179
Elõször még leesett a pofám tõle, mekkora hangja van (ami igaz is), de most már uncsi.
Egyféleképp tud énekelni, vagy csak mindig ennyire ratyi számokat kap. Bár szerintem utóbbi, kéne neki már valami jó kis feladatot adni, nem a tánc hiányával van a baj, hanem, hogy borzasztó ócska zszámokat kap. Szerintem.
Kumiho #2179
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Amúgy nem értek egyet, lehet hogy a mutálás elõtt álló "buzigyerek", akire a tinipicsák szavaznak, 4-5 éven belül sokkal jobb lesz, mint az a jó hangú, de dögunalmas 30 éves, akire a sznobok verik ki.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Nekem se tetszik, hogy ilyen fiatal gyereket szavaztak be, rengeteget fog még változni a hangja, és simán jobb volt a párbajtársa nála (egyébként elég sok esetben rosszul döntött a zsûri, sõt volt, hogy legszívesebben mindkettõt kiejtettem volna, máshonnan meg mindkettõt továbbjuttattam volna).
Viszont ócsárolni, mert bekerült a megasztárba, annyira gusztustalan, kíváncsi lennék, az ilyen emberek mit értek el.
Én nem bántom, bár jobban örültem volna, ha nem jut be, de ha már ott van, akkor max szurkoljatok a kieséséért, nem kell leszarozni, bántani ismeretlenül. <#szomoru2>#szomoru2>
Az interjújában egyébként szerintem pont az derült ki, hogy egy tök rendes kisgyerek, a vele egykorú társainál simán különb, amilyenek manapság vannak..
Persze mit keres a Megasztárban, amikor nála jobb hangokat kiejtettek.
Kumiho #2179
ellenben ELISMEREM, hogy Caramel tehetséges, és tiszteletben is tartom, nem ócsárolom, de hallgatni se fogom.
Viszont Gáspár Lacit úristen hagyjuk már, te sem mondhatod komolyan. Az az ember a világ szégyene, és nem csak tehetsége nincs, de egy batárnagy bunkó tapló is ráadásként. Caramellel egy kommentben említeni se lehet, nem hogy hozzá mérni.
Nem szarok a mostani énekesek se, miért kell leszarozni õket?
Tóth Vera, igen, van hangja, de nem megasztár, nem hallgatja a mai generáció, és bár én nem, de hidd el, hogy a legtöbb fiatal elõbb hallgat meg holmi magyar popszennyt, mint egy Tóth Verát.
És akik most bejutottak a top 12-be, még mindig többet érnek szerintem azoknál, mint amiket a magyar viva, vagy a rádió nyomat orrba-szájba, és tukmál a mai gyerkõcökbe.
Nézz már meg egy Majkát például, ki a fene õ, kinenk képzeli magát, mit keres a tévében, hogy meri kinyitni a száját egyáltalán?
A megasztár úgysem fog véget érni, amíg van benne pénz, amíg van rá igény, márpedig hajjaj, van mindkettõbõl bõségesen, és SAJNOS nem lehet minden évben Rúzsa Magdikkal tele a mûsor.
Kumiho #2179
embeer,nézd már vissza tóth vera produkcióit a megasztárból...olyan fantasztikus hangja van,hozzá fogható a megasztárok történetében csak rúzsa magdinak volt.
Nem ajnározom a mûsort, szerintem se lehet ennyi "legjobb hang" minden évben, de azért évrõl évre szerintem pár, a címre érdemes énekes feltûnik.
ja,feltûnik,csak évrõl évre egyre szarabbak kerülnek be a top12-be,mert azt nézik mostmár,hogy kire szavaznának a tinik,inkább beraknak egy fahangú,mutálás elõtt álló buzigyereket,mert hogy rá szavaznak a tinipicsák,mint egy 25-30 éves érett,képzett hangú faszit...
Végre nincsenek ezek a Carameles, hanghajlítgatós förtelmek, amiktõl levakarom a tapétát.
te nem tudod ki az a Caramel szerintem. Gáspár Laci mellett a legjobb férfi hang a tehetségkutatók történetében,nézz meg egy koncertfelvételt,vagy hallgass végig egy albumot,egy istenáldotta tehetség az az ember,tipikusan annak a példája,hogyha valaki rossz helyre születik...befutott sztár lehetne amerikában,de még addig se kéne elmennie,pl.: nagy britanniában is nagy karriert futott volna be. Hallgasd végig a régi nagy megasztárosok produkcióit,és utána nézd meg a mostaniakat.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Az elõzõ szériát én se néztem, nem tetszett, már azt se tudom kinyerte, az utolsó, akire emlékszem, Tóth Vera, az is hova lett? Nagy hulladék volt, számomra bõven kiesik a megasztár kategórián kívülre. Ki hallgatta õt a Megasztár után?
Most viszont a zsûri jól válogat. Nem ajnározom a mûsort, szerintem se lehet ennyi "legjobb hang" minden évben, de azért évrõl évre szerintem pár, a címre érdemes énekes feltûnik.
Ott van például az a fickó, aki a selejtezõben Gigi párbajtársa volt, na az olyanoknaknak nincs helye ebben a mûsorban szerintem.
Végre nincsenek ezek a Carameles, hanghajlítgatós förtelmek, amiktõl levakarom a tapétát. Lehet, nem mind kiemelkedõ tehetség, de igenis van köztük, és olyan is, akit szívesebben nézek és hallgatok, mint Tóth Verát, vagy akármelyik elõzõ szériás gyõztest.
Kumiho #2179