6021
Ki lesz a legjobb?
  • Tyler1
    Mert aztán kurva fontos, hogy ebben a műsorban ki a harmadik. A kutya nem fog emlékezni rá 1 év múlva. A 2 csaj mögött mérföldekkel volt lemaradva mindkét srác, akkor? FJB-ből 12 egy tucat évente a viván, Talán meg egy teccrokker, semmi keresnivalójuk nem lett volna már az első 8 között sem.
  • böröczk
    Szerinted. Meg a süketek szerint. Vagy egy részeg karaoke esten.
  • Tyler1
    Jó pár ismertebb zenészt is(köztük ugye Csipát vagy ki a f*sz az). Amúgy a Bochkoros közös dal sztem jó volt, a 2. már nem annyira, de a FJB-nél így is jobb volt.
  • Kaplan
    Attila évek óta ismeri Mester Tamást. Pont.
  • böröczk
    Mennyire sokat eláruló volt a zsűri arckifejezése a végén.
    Mariann beszólásáról nem is beszélve. Ezért még repül a jövő évi zsűriből.
    Értékelésnél is megmondták, hogy a vágóhídi malac hamis volt, minta bűn. Egy ócska karaoki színvonal, amit produkál már adásról adásra.
    Mostanra már 100%-ig bebizonyosodott, hogy Attila valakinek a csókosa ott.
    Hogy egy ismerősömtől idézzek:
    "Mi csak a Balazs miatt neztuk de elore tudtuk h o fog kiesni, pedig az az Attila ugy sivit mint vagohidon a diszno, es total meleg sztem, szal a csajok is hiaba ragadnak ra - de nem baj mert 2ev mulva mar senki se fog emlekezni ra, csak a Mester Tamas nyalhatja tovabb a segget :D"
  • Ironman2
    A 2 nyálas közül az egyik ki is ment hála istennek
  • Tyler1
    Továbbjutás sorrendjében el is dőlt a döntő :D
  • Ironman2
    Ez a Gigi tuti megnyeri az egészet.Ő a mi Selena Gomezünk.DDD
  • Tyler1
    A F.J.B. gyerek gyengébb szerintem, totál tucathang, karaoke bár szint, Talán néha legalább sikít egy hatalmasat :) Mondjuk vicc, hogy a kettő közül vmelyik dobgós lesz.
  • böröczk
    Axl Rose-t próbálja utánozni, szerintem borzasztó hamis, és abszolút nem változatos az énekhangja. Benjit se sirattam meg, igazából egyiket se siratnám, de annak örültem, hogy nem a lányt ejtették ki.
    Viszont ebből a bagázsból szerintem egyértelműen az Attila a leggyengébb..
  • Tyler1
    De őt nagyon megdicsérte a zsűri, azok meg mindig több szavazatot kapnak. Meg hát pretty face rokker, csajok megőrülnek érte.
  • Zeraa
    jááj mki bőőőg
  • böröczk
    Most ez komoly? Talán Attila? Vágják már ki azt a papagájt..
    Benji is mehet, de , hogy pont a Talán gyerek kapta a második legtöbb szavazatot..
  • Zeraa
    szerintem itt az ideje h kiessen Balázs vagy a Benji gyerek
  • Tyler1
    Döntőben Flo Rida lesz a sztárvendég
  • Ironman2
    Én átkapcsoltam közben
  • McCartman
    SP borzalmasan szar volt.
    Azért a gázsit viszi , ez a lényeg (neki). :D
  • Tyler1
    Ezt a Gigit nem sokára a legnagyobbakkal lehet együtt említeni. Brutál a kiscsaj.
  • Zeraa
    Bozont durvajó :)
  • Richardix
    Szerintem a Balázs eléggé... gyenge volt, meg hamis is. Nem jósolok neki nagy jövőt.
  • Zeraa
    szerintem ma benjit rakják ki
  • böröczk
    Ezt a Benjit mikor rakják ki, ne haragudjon meg a világ? Borzasztó hamis, ez a Friends főcímdal egyszerűen gyalázat volt, valódi szentségtörés.
    Rohadtul neki kellett volna tegnap ott állnia a zsűri előtt a végén.
  • Balázs 17
    csodás volt a tegnapi rész is:D

nemtom ez a Talán gyerek mit erőlködik
    fájdalmas volt hallgatni
  • Balázs 17
    én csak most néztem meg, de ez most komoly?
    az összes énekes, főleg a fiúk vmi borzalmasak voltak:OOO
    Gigi is totál unalmas hangú...
  • böröczk
    Ja, és szerintem is igazságos a zsűri. Bár Benjit én is kiejteném, és nem azért, mert 16 éves mitugrász, kislányok kedvence, hanem mert nem tud énekelni.
    Ugyanez vonatkozik Adrira.
    A mások három lányzó rendben van, ahogy a fiúk is.
    Talán Attilával nagyon kezdtem antipatizálni, de ebben a tegnapi produkcióban megmutatta, hogy tud dalolni : D
  • böröczk
    Én egyre inkább unom ezt a Gigit.
    Először még leesett a pofám tőle, mekkora hangja van (ami igaz is), de most már uncsi.
    Egyféleképp tud énekelni, vagy csak mindig ennyire ratyi számokat kap. Bár szerintem utóbbi, kéne neki már valami jó kis feladatot adni, nem a tánc hiányával van a baj, hanem, hogy borzasztó ócska zszámokat kap. Szerintem.
  • Zeraa
    Azt kell mondjam h a műsor elejétől kezdve jól alakulnak a dolgok,teljesen igazságos a zsűri és a nézők is,nagyon reális döntéseket hoznak,elégedett vok és végre nem csalódottan állok fel a tv elől megasztár után xD
  • Tyler1
    Horváth István a kedvencem volt a válogatáson a Bon Jovival, azóta viszont hatalmas nulla teljesítményt produkált. Nem sajnálom, bár kicsit drukkoltam neki a végén.
  • CalebJoe
    ja bár a Sucker Punch féle verzió se rossz
  • Grove4
    Megnéztem volna a csajtól ezt a verzióját a Sweet Dreams-nek :D

• báttyó02
    ezt a bendzsit remélem kirugdossák már innen...
  • Tyler1
    Hogy lehet Party Rock-al egyáltalán fellépni ilyen műsorban? Jó hogy nem 50 Centet hozott :D
  • CalebJoe
    úristen de szar volt éneklés helyett inkább menne enni egy jó nagyot
  • Rage47
    nem csoda, hogy nem nézik már ezt a műsort annyian :D
  • Laza
    Omg, ezek a legjobbak? Még szerencse, hogy az eredetit nem ez a gyerek nyomja ......
  • Rage47
    ez a benji meg hamis sz.r

• Rage47
    mintha azt hallanám totál :D
  • CalebJoe
    kajak Beyonce hangja van
  • Zeraa
    dehogy... baki xD annyira ellazult a csávó h elejtette a mikit lol xD
  • Norbi1990
    Ez a mikrofon elejtés ez direkt volt?? :DDD