Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nade ha élõ adások vannak, akkor azokat élõben jó nézni, szavazás és miegymás miatt (mármint én nem akarok szavazni, csak élõben jó látni hogyan alakul a verseny)
Bazinga!
szánalom ez a vergõdés a 2 csatorna között...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
nekem csak ebben a számban nem jött be egyálltalán 😄 kb egybõl kirugnám a válogatáson 😄
de maga az énekes kegyetlen jó, nagyon tehetséges dalszerzõ és énekes
Bazinga!
viszont az X-faktor az mivel világszabadalom és franchise, teljesen más jellegû és sokkal színvonalasabb
nézzetek már végig azon a Szakmai zsûrin a megaszarban..
Pélyi, Eszenyi, Friderikusz..szánalom
mert én a Dávidot a castingon sem engedtem volna tovább, botrányosan hamisan énekel
a nem hiába lett 2. pedig azt jelenti hogy sokan szavaztak rá, és mint tudjuk a szavazatokat a legkevésbé a tehetség miatt küldik a leánykák
Bazinga!
fõleg amikor Haddawaynek énekelt<#banplz>#banplz>
ennél még Fekete Dávid is jobb volt, és ez már kib*szottul nagy szó... 😄
Bazinga!
kíváncsi vagyok mikor lesz taraja majd a mûsorban😊
El kell mennie balhára oktogonra,végig a 4-6 vili vonalán és láthatod is pket ahogyan szipuznak és fetrengenek.,Veszélytelen félnótások.
Én személy szerint bírom a nagy többségüket,asszem az idei szigeten mintha láttam is volna genyát piát tarhálni vkitõl😄
mármint... nem mint ember, hisz nem ismerem hogy milyen... hanem mint "tehetség" vagy mint "hang"
semmi keresnivalója a mûsorban, csak Enikõnek benedvesedett tõle a nunija + a punkokat, rockereket akarja megnyerni a TV2 sms szempontjából
hát igen, ez a része szánalom a tehetségkutatóknak... de még így is vannak azért tehetségek 😊
Bazinga!
engem amúgy az angolja zavart, viszont a hangja nem volt rossz. de ha ilyen fiatal akk még bõven fejlõdik a hangja.
az öreg csaj egy vicc amúgy, oké h a hangja jó, de ilyen hozzáállással meg félénkséggel lófasz se lenne belõle, remélem kiesik.
állandóan erõlteti a "négeres" éneklést, ahogy berekeszti a hangját... ráadásul iszonyat orrhangja van
amit mondott neki a zsûri, hogy modoros, az teljesen jogos volt
13 éves nincs lemaradva semmirõl, remélem ha idõsebb lesz akkor benõ a feje lágya és normálisan fog énekelni... mert a hangja amúgy nem lenne rossz
Bazinga!
http://tv2.hu/megasztar5/video/hello-kallay-saunders-andras-es-sonia-cassius-clay
A feldolgozás jobb😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ami a "bejátszásokban" meg az ilyen lassított pillanatokban szokott menni zene,annak valaki tudja a címét??
Elõre is köszönöm!
bár azért ez a kislány szimpibb mint a tóth lüszike 😄
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
http://www.facebook.com/pages/Megasztar-Legenda-csak-egy-van/387976970108
nem akartam elhinni, de sztem nem viccelt
ha ez igaz, ez a magyar kereskedelmi tv eddigi legnagyobb égése...
Bazinga!
vajon miért vazzeg, mert jelentkeztek ÉS tehetségesek, azért talán...
pf.
Bazinga!
Vagy jobb szeretnétek,ha szombat este is az ezerszer levetített "ZS" kategóriás tékás filmekbõl válogatnának?
Nem mintha érdekelne más véleménye,meg leszarom a megasztárt is,felõlem "nemtetszhet" az ország nagy részének,de hihetetlen,hogy nem tud a magyar semmit élvezni kritizálás nélkül...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Az Eredeti
És A Legjobb amit YouTube-on lehet találni (még ha a vége kicsit más LOL 😄 )
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Theifel Jenõ
tejfel jenõ aki cigó 😄DDDD
amúgy eddig messze jobb hangokat hallani itt mint a faktorban.