Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
a nem élõ adásoknál nekem is tökmindegy, nézem a megát, másnap neten a faktort, tiszta sor
nade ha élõ adások vannak, akkor azokat élõben jó nézni, szavazás és miegymás miatt (mármint én nem akarok szavazni, csak élõben jó látni hogyan alakul a verseny)

Bazinga!

nekem tök 8, h egy idõben van-e vagy sem....ha kiváncsi vagyok mind2re,akkor megnézem a neten 😄
Tyler1
na Megasztár is csinál ilyen almûsort Megamánia címmel. csakhogy ne nagyon maradjanak le az rtl-tõl-.-
szánalom ez a vergõdés a 2 csatorna között...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ya-ya-ya
nekem csak ebben a számban nem jött be egyálltalán 😄 kb egybõl kirugnám a válogatáson 😄
precision
szerintem Caramel nem szar, max az a stílus amit képvisel neked nem jön be 😊 amivel nincsen semmi gond egyébként
de maga az énekes kegyetlen jó, nagyon tehetséges dalszerzõ és énekes

Bazinga!

Dávidnak egy dal állt jól az pedig a rómeó és júlia
Tyler1
hát ez tényleg kurva gyenge lett 😄 de ennek a Dávidnak fonetikusan írták le a szöveget? mert nem is hangja hanem a kiejtése horzsolja a fülemet.

ez egy nagyon jó felvetés..szerintem már így is azok vagyunk, csak valahogy mi nem tudunk róla..amúgy ha megnézitek bármelyik nyugat-európai tehetségkutató egész mûsorfelépítésé és zsûrijét, akkor elég komoly különbségeket lehet észre venni ezek és az itthoni csodálatos Megaszar között..hihetetlen gagyi és silány az a mûsor..
viszont az X-faktor az mivel világszabadalom és franchise, teljesen más jellegû és sokkal színvonalasabb
nézzetek már végig azon a Szakmai zsûrin a megaszarban..
Pélyi, Eszenyi, Friderikusz..szánalom

lol bazz karamel ennyire szar?:S mert az a nõies lágyan magas hangj eléggé kemény volt 😄
precision
hát nemtom... én ennél a produkciójánál pl egyszerre röhögtem és sírtam

Bazinga!

Tyler1
na igaz, a helyezés nem mérvadó a szavazás miatt, de sztem jó hangja van. kicsit olyan mélyebb musicales, nem az a tipikus pop hang.

precision
elnézést kérek... behúzom fülem farkam akkor...
mert én a Dávidot a castingon sem engedtem volna tovább, botrányosan hamisan énekel
a nem hiába lett 2. pedig azt jelenti hogy sokan szavaztak rá, és mint tudjuk a szavazatokat a legkevésbé a tehetség miatt küldik a leánykák

Bazinga!

hát szerintem már bikicsunájjal beégett az egész ország😄
fõleg amikor Haddawaynek énekelt<#banplz>
Tyler1
hát Dáviddal azért ne hasonlítsuk össze. neki tényleg volt hangja, nem hiába lett 2.

precision
én arra vagyok kíváncsi hogy mikor jut el külföldre a híre, és válik Magyarország a közröhej tárgyává

ennél még Fekete Dávid is jobb volt, és ez már kib*szottul nagy szó... 😄

Bazinga!

Genya😄
kíváncsi vagyok mikor lesz taraja majd a mûsorban😊
Messze áll õ a rockerektõl,õ 1 punk...Ez Tény, aki látott már punkot annak eszébe nem jut összekevernie a Rockertársadalommal,de még mindig inkább õ mint gyõzike.

El kell mennie balhára oktogonra,végig a 4-6 vili vonalán és láthatod is pket ahogyan szipuznak és fetrengenek.,Veszélytelen félnótások.
Én személy szerint bírom a nagy többségüket,asszem az idei szigeten mintha láttam is volna genyát piát tarhálni vkitõl😄

youtube video nincs genya eddigi fellépéseirõl?
precision
Genya az ország szégyene
mármint... nem mint ember, hisz nem ismerem hogy milyen... hanem mint "tehetség" vagy mint "hang"
semmi keresnivalója a mûsorban, csak Enikõnek benedvesedett tõle a nunija + a punkokat, rockereket akarja megnyerni a TV2 sms szempontjából

hát igen, ez a része szánalom a tehetségkutatóknak... de még így is vannak azért tehetségek 😊

Bazinga!

N o N a m e
akárki akármit mond, Genya a legjobb!
Tyler1
13 éves?😮 damn kinéz vagy 16-17nek.
engem amúgy az angolja zavart, viszont a hangja nem volt rossz. de ha ilyen fiatal akk még bõven fejlõdik a hangja.

az öreg csaj egy vicc amúgy, oké h a hangja jó, de ilyen hozzáállással meg félénkséggel lófasz se lenne belõle, remélem kiesik.

majd jön a megszatár 10be 😄
precision
hát Elzánál nem sok idegesítõbb énekes volt a mûsorban...
állandóan erõlteti a "négeres" éneklést, ahogy berekeszti a hangját... ráadásul iszonyat orrhangja van

amit mondott neki a zsûri, hogy modoros, az teljesen jogos volt
13 éves nincs lemaradva semmirõl, remélem ha idõsebb lesz akkor benõ a feje lágya és normálisan fog énekelni... mert a hangja amúgy nem lenne rossz

Bazinga!

kalaposkan
sztem eddig nagy meglepetés nem volt,azok mentek tovább akiknek kellett....

Egyszerûen lenyûgöztek.. akkora tehetségek, mint a ház!!

http://tv2.hu/megasztar5/video/hello-kallay-saunders-andras-es-sonia-cassius-clay

azt nemértem Elza miért esett ki, szar az egész ahogy van, az ilyen énekelni nemtudó vén öregasszonyt meg továbbjuttatják, pedig olyan kibszott idegesítõ egy hangja van:@ sikítani én is tudok^^

A feldolgozás jobb😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

precision

Bazinga!

Sziasztok!
Ami a "bejátszásokban" meg az ilyen lassított pillanatokban szokott menni zene,annak valaki tudja a címét??
Elõre is köszönöm!

Büdös Bohóc
ja

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

no kisgyerek megint lsz a házba -.-
bár azért ez a kislány szimpibb mint a tóth lüszike 😄
Büdös Bohóc
És megint nem találtam meg az egyik zenét. Régi kedvenc egy zene, annyit hallottam most is pillanatra, hogy odakapcsoltam a tévét, hogy "It's not easy", amit énekelt az egyik csaj a refrénben, de több szövegre nem emlékszek belõle és nem találom neten. Eredetileg csávó énekli és 80-as évek vége, vagy 90-es évek eleje, többet nem vágok. Ki tudja mi volt az?

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Tyler1
genya ismét továbbjutott, de most kurva jól nyomták együtt tényleg 😄

Ekkora szart ne is reklámozzanak egy ilyen mestermûvel😛😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Imádom ezt a pasast, bevállalná a lehetetlent is!

http://www.facebook.com/pages/Megasztar-Legenda-csak-egy-van/387976970108
Tyler1

precision
van ismerõsöm aki bent van a 12-ben, õ mondta, hogy a Genya is bent lesz a 12ben...
nem akartam elhinni, de sztem nem viccelt

ha ez igaz, ez a magyar kereskedelmi tv eddigi legnagyobb égése...

Bazinga!

precision
hogy az ilyenek mint te szépen agygörcsöt kapjanak...
vajon miért vazzeg, mert jelentkeztek ÉS tehetségesek, azért talán...
pf.

Bazinga!

LordVenom
Ahányszor itt beleolvasok a kommentekbe,tele van szarozással,meg fikázással...nem tudnátok ÉLVEZNI azt a kurva mûsort?

Vagy jobb szeretnétek,ha szombat este is az ezerszer levetített "ZS" kategóriás tékás filmekbõl válogatnának?

Nem mintha érdekelne más véleménye,meg leszarom a megasztárt is,felõlem "nemtetszhet" az ország nagy részének,de hihetetlen,hogy nem tud a magyar semmit élvezni kritizálás nélkül...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Tyler1
mindenkinek van fülese, azon csak az ének jön, semmi taps meg sikonyálás.

Minek ennyi cigó bele?

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Szerintem ott külön tudja hallgatni az éneket zene nélkül.

Szerintem azon hallgatja.

mesteren miért van a füles?
A Soho Music Band hol van?Messze õk voltak a legjobbak.

ZilogR
Hát, Fridi leszólta a két csajt akik Aretha Franklint akartak nyomni, nem tom ehhez mit szóltak volna:

Az Eredeti

És A Legjobb amit YouTube-on lehet találni (még ha a vége kicsit más LOL 😄 )

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

ennek a csajnak tök mély hangja van 😄 de ez menjen tovább mert érdekes
lol 😄
Theifel Jenõ
tejfel jenõ aki cigó 😄DDDD
Tyler1
Genya bazmeg továbbjutott vicc xD
amúgy eddig messze jobb hangokat hallani itt mint a faktorban.

FZoleee
és ezen meglepõdsz? 😊 sose volt az 😄