Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
fuck kiesett Szonia. pedig egy ilyen fekete hang kellett volna Magyarországra!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LordVenom
Pfff... Idol Eyed... iszonyat nem szimpatikus ez a Roland gyerek...
Miért gondolja azt,hogy a fiatalság miatt õk a lányok kedvencei? Vicces...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Tyler1
nem mintha a másikból nem lenne 12 egy tucat a magyar zeneéletben.

Majd a zsûri.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

FZoleee
félek, hogy továbbjuttatják :S
Rowlend
Na itt az ideje, hogy kiessen a Genya <#vigyor3>

GET OVER HERE!

Tyler1
az a baj, h itt olyanok esnek ki akiknek jó hangjuk van, csak a párjuk jobb. ez így szar!

LordVenom
Passz,én a tévében nézem.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Sziasztok!

Nem lehet valahol online nézni élõben? Kösszeee
LordVenom
Egyébként ezt a marha nagy baromságot,aki kitalálta,hogy páronként a közönség ejti ki az embereket...

Megint a szimpátia lesz a mérvadó,tuti benn maradnak a 11 évesek,mert az anyukáknak mindegy hogy énekel,de olyan aranyoooos....

LordVenom
No,ez tetszett...de szerintem szegény Bolyki esik ki...

sárközi végre kiesett 😄 hálisten de örülök xD
Szerintem iszonyat jól néz ki az új honlapja a Megának!
Sokkal jobban illeszkedik a mûsorhoz!

http://tv2.hu/megasztar5
LoSA
Abszolút igazad van... Szóval nekem betelt a pohár és kész. Meg nincs kedvem most már 3 órán át nézni és Attilától 3 percenként, hogy szavazzunk erre-arra, küldjük az SMSt, stb... 😊

én megint lemaradtam szombaton :S mindig utólag nézegetem a videókat!
én az egyik ismerõsömnek drukkoltam. de sajnos kiesett legutóbb....
Naja elkezdte a Csak Van és sokan követték a példájukat.

Tyler1
Petruska Andrásra gondoltam, és közben megtaláltam a honlapján a visszalépésének okait, ami okos és logikus döntésnek tartok én is ezután, sõt így már tisztábban látom a többi visszalépett ám de tehetséges elõadók v zenekarok döntését is.

Sejtem melyiket mondod.Na,azt én sem tudom.Elég sokan kiléptek úgymnd a megazarból.Csak akkor veszed észre,ha nagyon követed az eseményeket.Ha nem olvasom a Soho honlapját,vagy a facebookot,még most is várnám õket.😊

Tyler1
volt még egy zenekar, amibõl csak a gitárost engedték tovább. azzal milett? kurvajó kis hangja volt.

Zenekarok közül aki jó is volt,az a Soho Music Band.Gondolom õk is diktátumot kaptak,s inkább leléptek.És nagyon jól tették.Bár a favoritom szállt ki,annyira mégsem bánom.😊

LordVenom
Arustei Andrea. 😉

nagy szarok azok a zenekarok😄
Adam's Comedy is egy nagy fos szerintem már nem azért... csávó hangját dicsérik, de kb elalszok a zenéjükön meg az ének hangon:_)
szerintem Alexandra hangja tûrhetõ elég felnõttes, de a másiknak totál 0 a hangja, de a párosítások se véletlenek
Tolvai Reni jusson sokáig, hogy nézhessem, jó kis dögös csaj az és még énekelni is tud😛<#puszis>
idol eyed -> no ez betette a poharat 😄 sztem kurvára nem volt hangja a srácnak , a mûsort se bírtam végnézni hanem "tekernem" kellett a mûsorba 😄 ezek továbbmennek a kiscsaj meg nem ? :S szomorú vagyok -.-
Arustei Adrienn
elsõ látásra kb 20nak néztem , mint kiderült csak 14 éves :|
am tényleg jó hangja van és kár h sokkal rosszabb hangú énekeseket meg tovább engednek 😞

Horváth Alexandra 11 éves
õ is továbbment pedig sztem annyira jó hangja nincs!
mondjuk várható volt,hogy kell 2 11 éves körüli gyerek oda -.-
de ennek a lánynak a szeme is annyira de annyira sunyi 😄 mellé társul h cigó 😄 hát essen minnél elõbb ki 😄 aztán félek ez is odaáig jut mint a tóth luszike :S
de miért kell egy 11 éves iskolás gyereket engedni? :S
LoSA
Ha a 11 éves, mûmájer kiscsaj tovább jut?!?! 😮 Akkor... Szóval nem értem én az egészet, de már nem is érdekel.

Hát nem egy Dolores Riordan,de valóban nem volt rossz.Ezt én sem értettem.

egyik kedvencem volt😊
de még nem is énekelte rosszul a Zombiet, szal igen ez tök érthetetlen
ebbõl látszik, hogy mennyire megrendezett az egész
LoSA
Szóval érdekes dolgok történtek, így már engem nem érdekel annyira ez az egész kamu sz*r!

Láma!
azon én is kiakadtam...

de genyának volt hely... söt "véletlenül" pont a végére maradt a testvérpár is, amikor csak egy hely volt, holott bekerültek náluk gyengébbek is...

LoSA
Én azt hiszem, hogy többet nem nézem a Megasztárt, legalábbis ebbõl a szériából elég volt.
Nem jutott tovább a Two duo-s csaj, ami nekem felfoghatatlan... Szóval ennyi volt ebbõl a sz*rból! 😉

hát én kb 5embert ha továbbengedtem volna, de gondolom ezek is csak kellett az a bizonyos létszám xD
élõben majd kiderül mennyire szar 1-2ember
Genya kb 20másodpercig volt mutatva...persze tovább kellett juttatni😊
kabel15
Hello!
Tegnapi részben volt genya? És ha igen valaki tudna mutatni róla egy videót?

BattleTag: kabel15#2672

a sárközi lányt nemtudom mifaszé juttaták tovább :S sztem kurvára szar hangja van -.-
Vááá ez a vén kurva de idegesítõ már... dobják ki amint van rá lehetõség!

Ez a Tolvai Renáta Tímea viszont kurvajó és iszonyat jól néz ki!😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

komolyna nem értem a "srácot" hogy volt képes ilyen ruciban , ilyen sminkel , ilyen énekhangal szereplni :S tiszta retek :S
Ebben teljesen igazad van.

az Megasztár számomra egy igazi énekest hozott, az pedig Rúzsa Magdi😊
Hát ha olyasmit mint a Csak Van bandával,ergo stylist,bármikor cserélhetõ bandatag etc..akkor nem is csodálom.

Tyler1
Sohot én is sajnálom, de gondolom mivel õk nem hobbizenekar, olyan szerzõdést kínáltak nekik, ami lehet h visszalépés lett volna(pl. egy korai kiesés esetén).

LordVenom
Rossz hír....

LordVenom
Csak a csajnak van jó hangja. A homi már a megasztárban is orrból énekelt,és monoton hangon mindent.

Én is õket vártam,de a facebookon és a honlapjukon:www.sohomusicband.hu -n is írják.😞Már a második jó zenekar aki kilépett ebbõl a posványból.

LordVenom
Kiszállt? Hogy-hogy? A válogatás óta õket várom...

Na most már a Soho Music Band is kiszállt,ki a tökömnek szurkoljak?Tegnap néztem meg a múlt szombatit,hát nem voltam elájulva.Nincs már-igaz nem is hagyják-egyéniség a mûsorban.Szerintem a konkurenciánál még a kiesettek is jobbak,mint az itt beesettek.

Qwerty4
Ja, lehet, hogy jó hangjuk van, de ez a klip, zene és a szöveg is minõsíthetetlenül ócska, gagyi.Gyerekeket lehet ijesztgetni vele.

Qwerty4

PJack
ez hihetetlen hogy a csajnak milyen fasza hangja van és mégis egy ekkora kalap szar zenéhez és szöveghez teszik be.

azok az elõadók sokkal többet érnek a szememben akik nem a megasztárt felhasználva fényezik magukat.
azt elismerem hogy valóban van EGY-KÉT igazán jó hangú énekes, de ezekbõl mind ugyanolyan béna mainstream popszart csinálnak. semmi egyediség, semmi kreativitás.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

aztakurvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
az a srác nem is homokos😄DDD

pedig amikor bekerült nem volt ilyen, de hát az ilyen mûsorokban elkurvulnak az emberek
Qwerty4
Ezt a hulladékot (videó) termelte ki magából a megaszar.Ilyen szenzációs elõadókat.Most már méltóan lehet megaszarnak nevezni ezt a szutyok mûsort...borzalmas. <#schmoll2>

Qwerty4