Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
adam's comedy pont h populáris zenét játszik, és vannak felnõttebbek is a zenekarban. mondjuk nekem annyira nem osztanak, na de a múltkori 15 éves emobanda, h mit keresett egy ilyen versenyen...
testvérek zenekarnak is lófasz hangja van, de ritmusos, zenével ilyeneket ki lehet küszöbölni, mint ahogy a nagy amerikában is tele van híres de kibaszott szar hangú emberrel a piac, de van egy jó zeneszerzõjük és megvan oldva.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Ez a mûsor vége szégyenteljes volt! Az egyik toronymagasan legjobb énekes kiesik, mellettük meg a legszórakoztatóbb banda is ott áll, míg ilyen Giogiok meg Tolvai Renáták továbbmennek a nulla teljesítményükkel!
ÉN be is fejeztem a mûsort, ez egy vicc!
kill3r21
egykis vélemény 😄
baxa meg a megasztár, meg a sok tinip....csa akik ilyen adam genyókra szavaznak, meg csillagszemû .....nemtumomkikre, az egyik nyertes esélyesnek kellet kiesni miattuk szégyen :S
igazad van, mert nekem mindig ez ugrik be róla😄D
Tyler1
fuck no! pedig Andreasban volt lehetõség, én Dzsordzsót úgy kibasztam volna ahogy illik, egyszerûen egy rajzfilmbe illik az a faszi, semmi szerepe nem lesz a zenei piacon, hangtól függetlenül.

MrSpock
Szerintem most igaza volt Mester Tominak!Lett volna nekem is más jelöltem a végére. Nem értem pl. Tolvai Renátát miért tartják még bent? Válogatón jó volt,de azóta egyre lentebb teljesít,ez a mai GaGa szám eléggé szarul sikerült. Ott én is lelkesedtem,de pillanatnyi teljesítmény volt,és csalódok elõadásában már nem elõször. Valamiért favorizálják nagyon,lehet csak mert esetleg dekoratív csaj.

Go Jeff Go!!!!

Hát nem nagyon láttam más tehetségkutatón 11 éves versenyzõt.Hungaricum.😊
De kis cuki,és mennek rá az SMS-ek.Hogy mennyi,azt senki sem tudja.Azért kiírhatnák,kinek mennyi van.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Nem akarják kiejteni õket.Az egyik aranyos(tényleg az),a másik problémás.Ilyen kell a magyarnak,ez szimpi.😊

MrSpock
Annácskád végig ott lesz,tuti top 3as lesz! Közönség,emberek odavannak érte,de nem tudom miért?Azért 16évnél meghúznám a korhatárt. Ez nem gyerekeket fedezzünk fel mûsor,ha megnõ induljon addig meg lépjen fel iskolai rendezvényeken itt-ott,képezze magát. Melinda is bent,bár neki azért jó hangja is van.

Go Jeff Go!!!!

Melinda<#violent>
Mekkora hatásszünetek...a mûsoridõ negyede.

Jajj még az Annácska és a Melinda bent van?Illene már kiesniük.😊

sztem mindkettõ az de mind1😄😄

MrSpock
Dekoratív csajokat rendesen odaültették azért:-) Elég rossz azért tényleg így kapcsolgatni,bár most nem volt vészes,de mondjuk élõ adásnál neccesebb. Megát néztem inkább mert ez élõ volt..de azért odaát van pár kedvenc,meglestem õket közben. Jó,hogy nem minden produkció kötött le annyira,hogy ne kapcsoljak át.

Go Jeff Go!!!!

Tyler1
rtl akk sem változtatna, ha érdeke lenne, mert nagyképû k*csög csatorna...

presser mögött látszik a legjobban, egy szöszi csaj elég feltûnõ😄
Tyler1
csak a Presszer mögött látok 3mat, a komlett zsûri mögött meg van vagy 10 😊

lol a fridi..😄😄
jóhogy a Tv2 hajlik rá, az RTL meg nem....
minek változtatna az RTL ha jobb a nézettségük

presseer mögött közvetlenük?

Presserék mögött a csajnak milyen melle van<#finom>😄
hát de most egy Kispállal mit akar elérni a srác?
sztem nem azt kellene figyelni, hogy mennyire értelmes dalokat választanak, mert még azt sem tudják elénekelni.

de még annak is szar egy hangon énekel.

Tyler1
bazzmeg lady gaga...
ahhoz nem is kell hang.

MrSpock
Fridinek,és Enikõnek igaza volt most Renivel kapcsolatban. Eddig számomra harmatgyenge elõadások voltak.

Go Jeff Go!!!!

húh de értelmes számokat választanak/kapnak
Ezt skubizzátok mire leltem: http://tv2.hu/megatv/panorama
360 fokban mutat mindent és úgy mozog a kamera, ahogy én irányítom, nagyon bejövõs!!!
uhh ez az adams comefy de hamis😄
Tyler1
Reni mindig szexi 😛 tuti vmi Abbát nyomat, v nem tudom miez a kalap haj 😄
Andrásnak sok volt ez a Jacko szám :S Dzsordzsó meg tényleg mint a Balu baszki xD

hát eddig az elsõ kettõ énekes=0
Tolvai hogy néz ki istenem😞
xBobtailx
igen

mostmár minden héten csak 1 személy esik ki ?
xBobtailx
igen... Bernadett esett ki

szij melinda és giorgio továbbment?
xBobtailx
Sziasztok! Jegyeket nem tudjátok hogy hol/mikor/mennyiért lehet venni?!

😄DDDDDd

giorgio-t bírom 😄
Láma!
FAIL😄

Qwerty4
Nem volt elég nektek a másik fekete Sonia? 😊

Bár szerintem lehetnek itt akármilyen jók, úgy is csak gagyit fognak erõltetni rájuk.Lásd Rúzsa Magdi esete az ilyen "Hip-Hop" féle szörnyû dalokkal.

Qwerty4

Tyler1
sztem azért baszták ki Szoniát, mert õ londoni, tehát ez neki csak egy ugródeszka lett volna egy külföldi karrierhez. hiába jött volna a szerzõdés, ide jönnek az angolok, aztán úgy megfingatják a producereket, h csak néznek.

õ maga is azt mondta, h "talán" itt maradna, ha esetleg gyõzne.

Willenbrock
Hát a kiskorúak még senkinek nem sikerült befutnia: Hiába lett Lüszi az áv nõi hangja 1000 felõl rátámadtak.A Hien meg emberkereskedõ családban él.Egyébként ilyen fiatalon kár indulni mert kiforratlan úgyis a hangjuk és még sokat fog változni.Szandi jellegû elõadóra manapság már nincs igény.

jah tényleg a rocknagyi is továbbment pfffff😄
remélem már nem sokáig kell elviselni azt a pitbull fejét
precision
ez M.o. ...
nehogymár egy "néger" jusson tovább, nekünk csak Árpád igaz vére kell mi? pff, szánalom.

mondta is az egyik riportban a csaj, hogy fél, mi lesz a magyarok reakciója, mert az egy dolog, hogy a zsûri továbbengedte eddig, de most a szavazatok döntenek... és igaza lett

Bazinga!

Kaplan
Igen, kibaszottul nem a tudás számít hanem az eladhatóság. Bár ezt eddig is tudtuk. Szakmai szemmel már nem tudom nézni ezt a mûsort, igazából lassan sehogy. Sonia abszolút világsztár hanggal rendelkezik.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Tyler1
azért mert így több lóvét tudnak összeszedni az sms-ekbõl.

nah megnéztem én is, hát ismét egy nagy fos volt😄DDD
alapból ez a párbaj hülyeség
nem értem az elõzõ szériák lebonyolítása miért nem volt jó
Szeleczki Dávid úgy volt szar ahogy, csak hát lávolják sokan ezért õ megy tovább
LordVenom
Tovább...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

georgio továbbment vagy nem?
LordVenom
Mindenképp Szonia lett volna nálam a továbbjutó...

A továbbjutottak minimum a felét leénekli,ha nem többet...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Tyler1
legalább Tolvaj Renit megmentették, neki tényleg jó hangja van, és küllemre is megnyerõ csaj.