6021
Ki lesz a legjobb?
  • Lacee86
    Még a Megasztár alatt bírtam, de a Szállok a dallal-on kívül katasztrófálisak a saját számai. :/
  • Tyler1
    hát igen, pl. a lélekdonor elég csöpögős lett, de nekem annyira bejön a hangszerelése, és Caramel hangja hozzá, h öröm hallgatni :)

nem hiába mondta Mester is, h a ez magyar zenetörténelem egyik legmonumentálisabb dala.
  • Kaplan
    S nem mellesleg kiváló zeneszerző is. Én is becsülöm nagyon, még akkor is ha néha a szerelmes dalszövegektől már kiráz a hideg. De itt nem csak Caramelről beszélek. :)
  • Tyler1
    ezzel pedig nem értek egyet, női hangban lehet, de a Megasztár és talán az ország legnagyobb tehetsége, amit semmilyen xfaktoros és megasztáros sem fog überelni soha, az Caramel. a színtiszta hanghoz, egy remek szövegíró párosul, és mint ember is megmaradt ugyanolyan szerénynek, mint amikor először lépett színpadra.
  • Tyler1
    úgy ahogy egy horrorfilmben szerepel egy gyerek. semmi köze nincs egymáshoz a kettőnek.
    de ha lenni is, a karikák szülői felügyeletre figyelmeztetnek, neki pedig ott voltak a szülei.
  • xxxpaulxxx
    Sztem Caramel, meg Gáspár Laci volt a legjobb

#5055: Sehogy... pont ezért baszták ki:D
  • Jim Morrison
    nemtom volt e mar :

megasztárban 12 es karika mellett hogy énekelhet egy 11 éves lány ?
  • Lacee86
    A "Tonnadonna" messze aláz mindenkit az eddigi összes Megasztárban.
  • Dean Winchester
    Felméri :A:?SD:?AS:DASDDddd
  • Dean Winchester
    ooh köszi szépen
  • xxxpaulxxx
    Úgy is Felméri fogja megnyerniXD

Ha minden igaz így volt:
    1. Tonnadonna
    2. Caramel
    3. Magdi
    4. Király Viktor (LOL)
    5. Felméri

A dobogósokat nem tudom:P
  • Grove4
    Segíts magadon!:D
  • Dean Winchester
    lolllll
    am kökény az aki megnyerheti a megát..
    sztem ő az akinek egyedi hangja illetve stílusa van!
    ahogy énekel bele viszi mindegyik számba a saját stílusát és ezzel egyedi
    ugy mint a karamellnek is egy különös hanglejtése van!
    bár nem csípem kökény-t de hát a realitás az h ő nyerje meg a megasztár 5öt!

am senkise tudja melyik szériát ki nyerte meg és kik voltak benne a top3ba?
  • xxxpaulxxx
    megasztár honlapján: Mester Tamár számára új hír volt, hogy Giorgionak zenekara is van
    Mert nem jár a Morrisons 2be:D
  • Dean Winchester
    egyik mondat üti a másikat :DDDDD

am nem csípem a kicsiket az ilyen vetélkedőn és ellenük is vagyok, de annácska jó volt nah! azért százszor jobb mint anno a lüszike :D
  • Willenbrock
    Jó de eléggé egyféle a hangfestés,tele van közepesen magas hangokkal,nincsenek nagyobb ingadozások-ezért lehet hogy csak bizonyos operadarabok mennek rendesen a kiscsajnak.Persze meglepően felnőttes a hangja-az is lehet hogy kamu.
  • Tyler1
    aha, nem szabad mi? alatta egy sorral azért belinkelsz egy általad nevezett tehetséget ugyanabban a korosztályban. legalább ne saját magadnak állítanál gerendát azzal, h a vélemélnyedet meg is cáfolod azon nyomban. mielőtt vkit lefikázol, magadat győzd meg, h igazat mondasz-e.

annácska igenis tehetséges, ha elfogadod, ha nem. azért mert nem operaénekesnek készül, nem biztos, h kevesebb mint ez a kiscsaj. tény, h kicsi egy ilyen vetélkedőhöz, és jobb is, h most kiesett. ez azonban a hangjából semmit nem von le, ami 11 éveshez képest varázslatos volt.
  • Kaplan
    10 éves, ha jól értelmeztem amúgy ez a kislány, ráadásul egy évvel idősebb mint Anna.
  • Kaplan
    A könnyűzene és az opera teljesen más tészta. Mellesleg mennyi idő lehet ő? Anna tehetséges és ezt aki megvétózza azt abszolút nem tudom komolyan venni. Nem értem miért fáj a magyar embereknek bevallani, hogy valaki tehetséges. Nem kapsz holnaptól több fizetést azért mert valakit lefikázol akiről tömegek állítják, hogy van benne potenciál. ;)
  • kovi04
    Korhatár kell, a kislány meg idegesítő volt, ilyen fiatalon senkiről sem szabad kijelenteni, hogy tehetség.
    Ez már tehetség.
  • LordVenom
    Ez a baj...a média mindig is embertelen volt,és átgázolt bárkin. Ehhez pont megfelelő "végrehajtó" az érzéketlen buta Klaudia.
  • Kaplan
    Annácska tehetségben a korához mérten tényleg leveri az egész mezőnyt. Viszont Giorgio egy már majdnem kész kiváló énekes aki számomra egy nagyon szimpatikus stílusirányzatot ad elő. Ez a döntés így volt helyén, Annácskának van még ideje tanulni, az alap nagyon jó amiből építkezhet de tanulni még sokat kell. :)
  • Lacee86
    Hát vicc lett volna, ha harmadszor is megússza, ezt a zsűri is belátta. Annácskának itt ért véget, nem az álom, csak a Megasztár 5.
  • Tyler1
    megjegyzem, nem volt ide való a koránál fogva, viszont olyan hangja van 11 évesen, h az vmi eszméletlen. remélem pár év múlva visszatér, mert óriási tehetség lehet belőle tényleg.
  • Dean Winchester
    de már anna állt kint a színpadon és akkor is őt engedték tovább :D
    szóval ezért furcsa... (méghozzá az Adam's Comedy vérzett el vele szemben)
  • Dean Winchester
    no filmslágerek lesznek a jövőhéten :D
  • Rage47
    legfiatalabb, gondolom ezért küldték el
  • Dean Winchester
    na bazdmeg
    ez meglepetés :S
    aztán meg ő a legtehetségesebb de ő megy haza? XDDDD bár ez sztem csak presser véleménye , no meg kicsit jót akart neki h ne sírjon XD
    mind1 ment ...
    félek jövőhéten meg giorgio megy
  • ricsa008
    ide a korsót :D
    vége a gyerek napnak :D
  • koder
    jovok egy korsoval :dddd
  • ricsa008
    yesss
  • koder
    haza
    ugy ertem
  • ricsa008
    tovább jah
  • koder
    Egy korsót arra h dzsordzso megy
  • ricsa008
    Giorgio!!!!
  • ricsa008
    kössz
  • Dean Winchester
    ha valaki tudja,hogy melyik megasztár ki nyerte és ki volt benne az utolsó 3ba akkor az írja már meg ha kérhetem :)
  • FZoleee
    most múlik pontosan
  • Dean Winchester
    ha annácska lesz a kettőben akkor ugye 90% h a zsűri őt fogja továbbjutattni? :D
  • ricsa008
    ez meik quimby szám?