6021
Ki lesz a legjobb?
-
#5061 Még a Megasztár alatt bírtam, de a Szállok a dallal-on kívül katasztrófálisak a saját számai. :/ -
#5060 hát igen, pl. a lélekdonor elég csöpögős lett, de nekem annyira bejön a hangszerelése, és Caramel hangja hozzá, h öröm hallgatni :)
nem hiába mondta Mester is, h a ez magyar zenetörténelem egyik legmonumentálisabb dala. -
#5059 S nem mellesleg kiváló zeneszerző is. Én is becsülöm nagyon, még akkor is ha néha a szerelmes dalszövegektől már kiráz a hideg. De itt nem csak Caramelről beszélek. :) -
#5058 ezzel pedig nem értek egyet, női hangban lehet, de a Megasztár és talán az ország legnagyobb tehetsége, amit semmilyen xfaktoros és megasztáros sem fog überelni soha, az Caramel. a színtiszta hanghoz, egy remek szövegíró párosul, és mint ember is megmaradt ugyanolyan szerénynek, mint amikor először lépett színpadra. -
#5057 úgy ahogy egy horrorfilmben szerepel egy gyerek. semmi köze nincs egymáshoz a kettőnek.
de ha lenni is, a karikák szülői felügyeletre figyelmeztetnek, neki pedig ott voltak a szülei. -
xxxpaulxxx #5056 Sztem Caramel, meg Gáspár Laci volt a legjobb
#5055: Sehogy... pont ezért baszták ki:D -
#5055 nemtom volt e mar :
megasztárban 12 es karika mellett hogy énekelhet egy 11 éves lány ?
-
#5054 A "Tonnadonna" messze aláz mindenkit az eddigi összes Megasztárban. -
Dean Winchester #5053 Felméri :A:?SD:?AS:DASDDddd -
Dean Winchester #5052 ooh köszi szépen -
xxxpaulxxx #5051 Úgy is Felméri fogja megnyerniXD
Ha minden igaz így volt:
1. Tonnadonna
2. Caramel
3. Magdi
4. Király Viktor (LOL)
5. Felméri
A dobogósokat nem tudom:P -
#5050 Segíts magadon!:D -
Dean Winchester #5049 lolllll
am kökény az aki megnyerheti a megát..
sztem ő az akinek egyedi hangja illetve stílusa van!
ahogy énekel bele viszi mindegyik számba a saját stílusát és ezzel egyedi
ugy mint a karamellnek is egy különös hanglejtése van!
bár nem csípem kökény-t de hát a realitás az h ő nyerje meg a megasztár 5öt!
am senkise tudja melyik szériát ki nyerte meg és kik voltak benne a top3ba? -
xxxpaulxxx #5048 megasztár honlapján: Mester Tamár számára új hír volt, hogy Giorgionak zenekara is van
Mert nem jár a Morrisons 2be:D -
Dean Winchester #5047 egyik mondat üti a másikat :DDDDD
am nem csípem a kicsiket az ilyen vetélkedőn és ellenük is vagyok, de annácska jó volt nah! azért százszor jobb mint anno a lüszike :D -
#5046 Jó de eléggé egyféle a hangfestés,tele van közepesen magas hangokkal,nincsenek nagyobb ingadozások-ezért lehet hogy csak bizonyos operadarabok mennek rendesen a kiscsajnak.Persze meglepően felnőttes a hangja-az is lehet hogy kamu. -
#5045 aha, nem szabad mi? alatta egy sorral azért belinkelsz egy általad nevezett tehetséget ugyanabban a korosztályban. legalább ne saját magadnak állítanál gerendát azzal, h a vélemélnyedet meg is cáfolod azon nyomban. mielőtt vkit lefikázol, magadat győzd meg, h igazat mondasz-e.
annácska igenis tehetséges, ha elfogadod, ha nem. azért mert nem operaénekesnek készül, nem biztos, h kevesebb mint ez a kiscsaj. tény, h kicsi egy ilyen vetélkedőhöz, és jobb is, h most kiesett. ez azonban a hangjából semmit nem von le, ami 11 éveshez képest varázslatos volt.
-
#5044 10 éves, ha jól értelmeztem amúgy ez a kislány, ráadásul egy évvel idősebb mint Anna. -
#5043 A könnyűzene és az opera teljesen más tészta. Mellesleg mennyi idő lehet ő? Anna tehetséges és ezt aki megvétózza azt abszolút nem tudom komolyan venni. Nem értem miért fáj a magyar embereknek bevallani, hogy valaki tehetséges. Nem kapsz holnaptól több fizetést azért mert valakit lefikázol akiről tömegek állítják, hogy van benne potenciál. ;) -
kovi04 #5042 Korhatár kell, a kislány meg idegesítő volt, ilyen fiatalon senkiről sem szabad kijelenteni, hogy tehetség.
Ez már tehetség. -
#5041 Ez a baj...a média mindig is embertelen volt,és átgázolt bárkin. Ehhez pont megfelelő "végrehajtó" az érzéketlen buta Klaudia. -
#5040 Annácska tehetségben a korához mérten tényleg leveri az egész mezőnyt. Viszont Giorgio egy már majdnem kész kiváló énekes aki számomra egy nagyon szimpatikus stílusirányzatot ad elő. Ez a döntés így volt helyén, Annácskának van még ideje tanulni, az alap nagyon jó amiből építkezhet de tanulni még sokat kell. :) -
#5039 Hát vicc lett volna, ha harmadszor is megússza, ezt a zsűri is belátta. Annácskának itt ért véget, nem az álom, csak a Megasztár 5. -
#5038 megjegyzem, nem volt ide való a koránál fogva, viszont olyan hangja van 11 évesen, h az vmi eszméletlen. remélem pár év múlva visszatér, mert óriási tehetség lehet belőle tényleg. -
Dean Winchester #5037 de már anna állt kint a színpadon és akkor is őt engedték tovább :D
szóval ezért furcsa... (méghozzá az Adam's Comedy vérzett el vele szemben) -
Dean Winchester #5036 no filmslágerek lesznek a jövőhéten :D
-
#5035 legfiatalabb, gondolom ezért küldték el -
Dean Winchester #5034 na bazdmeg
ez meglepetés :S
aztán meg ő a legtehetségesebb de ő megy haza? XDDDD bár ez sztem csak presser véleménye , no meg kicsit jót akart neki h ne sírjon XD
mind1 ment ...
félek jövőhéten meg giorgio megy -
ricsa008 #5033 ide a korsót :D
vége a gyerek napnak :D -
#5032 jovok egy korsoval :dddd -
ricsa008 #5031 yesss -
#5030 haza
ugy ertem -
ricsa008 #5029 tovább jah
-
#5028 Egy korsót arra h dzsordzso megy -
ricsa008 #5027 Giorgio!!!! -
ricsa008 #5026 kössz -
Dean Winchester #5025 ha valaki tudja,hogy melyik megasztár ki nyerte és ki volt benne az utolsó 3ba akkor az írja már meg ha kérhetem :) -
#5024 most múlik pontosan -
Dean Winchester #5023 ha annácska lesz a kettőben akkor ugye 90% h a zsűri őt fogja továbbjutattni? :D
-
ricsa008 #5022 ez meik quimby szám?