Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
testvérek zenekarnak is lófasz hangja van, de ritmusos, zenével ilyeneket ki lehet küszöbölni, mint ahogy a nagy amerikában is tele van híres de kibaszott szar hangú emberrel a piac, de van egy jó zeneszerzõjük és megvan oldva.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ÉN be is fejeztem a mûsort, ez egy vicc!
baxa meg a megasztár, meg a sok tinip....csa akik ilyen adam genyókra szavaznak, meg csillagszemû .....nemtumomkikre, az egyik nyertes esélyesnek kellet kiesni miattuk szégyen :S

Go Jeff Go!!!!
De kis cuki,és mennek rá az SMS-ek.Hogy mennyi,azt senki sem tudja.Azért kiírhatnák,kinek mennyi van.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Go Jeff Go!!!!
Go Jeff Go!!!!
jóhogy a Tv2 hajlik rá, az RTL meg nem....
minek változtatna az RTL ha jobb a nézettségük
ahhoz nem is kell hang.
Go Jeff Go!!!!
360 fokban mutat mindent és úgy mozog a kamera, ahogy én irányítom, nagyon bejövõs!!!
Andrásnak sok volt ez a Jacko szám :S Dzsordzsó meg tényleg mint a Balu baszki xD
Tolvai hogy néz ki istenem😞
giorgio-t bírom 😄

Bár szerintem lehetnek itt akármilyen jók, úgy is csak gagyit fognak erõltetni rájuk.Lásd Rúzsa Magdi esete az ilyen "Hip-Hop" féle szörnyû dalokkal.
Qwerty4
õ maga is azt mondta, h "talán" itt maradna, ha esetleg gyõzne.
remélem már nem sokáig kell elviselni azt a pitbull fejét
nehogymár egy "néger" jusson tovább, nekünk csak Árpád igaz vére kell mi? pff, szánalom.
mondta is az egyik riportban a csaj, hogy fél, mi lesz a magyarok reakciója, mert az egy dolog, hogy a zsûri továbbengedte eddig, de most a szavazatok döntenek... és igaza lett
Bazinga!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
alapból ez a párbaj hülyeség
nem értem az elõzõ szériák lebonyolítása miért nem volt jó
Szeleczki Dávid úgy volt szar ahogy, csak hát lávolják sokan ezért õ megy tovább
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
A továbbjutottak minimum a felét leénekli,ha nem többet...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...