Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
tökmind1 milyen szar a hangja vkinek, ha kedvenc...úgy se a legjobb fogja megnyerni😊
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Melinda tuti nem nyeri meg, ki fog kerülni hamarosan, már keveri a port maga körül azzal, h facebookon üzengeti, h ne szavazzanak rá. Nem vmi szimpatikus húzás... :/ Sztem vagy a Saunders, vagy Yvette lesz a végsõ gyõztes, de messze még a vége.
ez a Saunders kapásból nem Magyar, a méhtelepesekrõl ne is beszéljünk...Yvette kanadából jött haza, Giorgio sem Magyar név nálam, ésatöbb ésatöbbi...
X faktor inkább az az, ami Magyaros nemde? a színvonal is 100x jobb😊
Egyébként a Megasztár az ilyenek ellenére elég jó mûsor, még mindig inkább így, kicsit kultúragyanúsan csináljanak tévémûsort és sztárokat, mint mondjuk valami idióta valóságshow-val...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
A kiesésrõl: messze nem az a 2 állt kint, akiknek kint kellett volna... Tolvai Renáta harmatgyenge a többihez képest, a tegnapi teljesítmény alapján viszont a Gusztost repítettem volna ki. Én sajnáltam az Adam's Comedyt, fõleg, h tképpen egy 11 éves kiscsajjal szemben véreztek el, de ezt már sztem õk tudták abban a pillanatban, h látták, kivel maradtak 2-n. A kis Annácska a Mester meg az Enikõ kedvence.
döntõ hármas úgy is ez lesz😊
Szeleczki-Kökény-Szíj
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
ha a zsûrinek van esze akk a kiscsajt ejti ki, mert 11 éves bassza meg, még elõtte az élet, hova megasztárkodjon egy ilyen!
annácskával viszont nekem semmi bajom és ne haragudj h ezt mondom de Tolvai renátát sztem kenterbe veri ezerszer!
tolvainak a mai száma meg a múltkori pokerface vmi hányinger :S
sanders hangja meg milyen már? õt is veri anna sztem annak ellenére h kicsike és én is ellenzem a 18év alattiak indulását ilyen versenyeken!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
itt pokolian szürke egyének vannak, meg ilyen tinikedvencék is:S elég volt egyszer látnom, hogy megállapítsam...hány ilyen Gusztos Bence van már? úgy néz ki mint a Horváth Tamás tisztára és még hamisan is énekelt azt tapsolták😄 szétnevettem magam...
én mindenesetre inkább azt nézem ahogy a magyarok énekelnek, mint a faszomisten csi-t, meg a krimifaszomokat, amiket egészhéten fõmûsoridõben etetnek az emberekkel.
még egy ilyen kibaszott szar elõadás, maradjanak a lédigagánál meg az ilyeneknél azokat nem lehet elbaszni, na de guns számok... tóth gabi is elbaszta a paradise city-t annak idején
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Mi van Lüszikével? mi lett belõle?
Hien vagy ki? az egyik gálán láttam a Mercyt playbackrõl énekelte😄😄 ennyit ezekrõl a korai nem tini vagy tinicskékrõl
[merlinw.org]
sándorral értettem egyet 😄 én is untam,tök unottan énekelte :S rohadt szar volt nah...
#4836 az eredeti az ezért jobb volt sokkal
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
egyébknt
most nézem a visszajátszást...
háááát TOlvai kurva gáz most is :S semmi ritmus nem volt benne mikor letépte a ruhát magáról :S
Sanders is szar volt...
sodorj meg,pödörj meg
csak gondoltam ha beírod a youtube -ra, úgy is kiadja (nem néztem meg, hogy így van e, mivel 100% hogy így van)
de látod, ha eleve azzal kezded amivel kellett volna (hogy rákeresel) akkor most három felesleges hsz -el kevesebb lenne 😄
Bazinga!
sg -
- kérdés
voilá -
ha vki válaszol :/
nem azért de most ez a hsz helyett simán válaszolhattál is volna 😄
de megnéztem és köszi...
ki õ?
mert sztem rohadtul szar 😄DD
mondjuk az x-faktor egy fokkal rosszabb ilyen téren, mert az õ összeválogatott, elõtte már ismert elõadóik, szarabbul járnak egy korai kieséssel.
de mondjuk a magyar zenei piacra Andreas ideális lett volna/lenne(remélem nem hagyják elúszni), mint ahogyan a Kallay-Saunders is. de a 2 gyökér 16 éves, meg a 11 éves bazki akinek még hova lenne karrierje a zeneiparban könyörgöm, õket persze szavazzák mint az állat.
a Fivérek(hogy írtam az elõbb testvéreket nem értem mind1) meg fasza ilyen koncertes csapat, fesztiválokra meg minden, mint ahogy az Adam's is. a többi meg daráló...szíj melinda pfff...minekhovamiért?