Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RTL-be is csak 1-2 "profi" van Sz Mariann, Nicholas és talán a Wolf Kati, Veca akik e tekintetben elõnyben vannak, és a többiek? nem az egész mezõny profi...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Lacee86
Hát ez a baj, h a sok hülye tini kiscsajnak veszi anyuci a feltõttõkártyát, h tudja nyomatni az SMS-eket ilyenekre... :/

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

múltkor is mi volt: kijött a Gusztustalan gyerek bõrszerkóban elnyomott egy fos hangot és mindenki õrjöngött^^
tökmind1 milyen szar a hangja vkinek, ha kedvenc...úgy se a legjobb fogja megnyerni😊
Ez így van sajnos.De a mega5 sem ér sokat.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Tyler1
mert a magasztár fõként amatõrökbõl áll, nem olyanokból akik már x éve profi pályán állnak. tény, h az rtl jól összeválogatta a csapatát.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

nem tudom, de vhogy az X faktorban lévõk többet tudnak, mint a Megasztárosok...erõsebb a mezõny, de biztos mást nézünk...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Lacee86
Nem azt kell nézni, h magyar vagy nem magyar, hanem h mit tud. Volt a válogatón elég magyar, láttuk az eredményt... Mondjuk a Saunderst én sem értem, New Yorkban már kis szerencsével világsztár lehetne, minden adottsága megvan hozzá (jó hang, megfelelõ kiállás stb.).
Melinda tuti nem nyeri meg, ki fog kerülni hamarosan, már keveri a port maga körül azzal, h facebookon üzengeti, h ne szavazzanak rá. Nem vmi szimpatikus húzás... :/ Sztem vagy a Saunders, vagy Yvette lesz a végsõ gyõztes, de messze még a vége.

"A mûsorról meg magáról annyit hogy nekem jobban bejön a Megasztáros vonal, ez legalább magyar dolog"

ez a Saunders kapásból nem Magyar, a méhtelepesekrõl ne is beszéljünk...Yvette kanadából jött haza, Giorgio sem Magyar név nálam, ésatöbb ésatöbbi...

X faktor inkább az az, ami Magyaros nemde? a színvonal is 100x jobb😊

Kaplan, szerintem ez a lényeg 😄 Most, hogy péntekre mentek, már nem csak a hangban kell lenyomni a Faktort, hanem drámában is a Barátok Köztöt xD
Egyébként a Megasztár az ilyenek ellenére elég jó mûsor, még mindig inkább így, kicsit kultúragyanúsan csináljanak tévémûsort és sztárokat, mint mondjuk valami idióta valóságshow-val...
Kaplan
Melindát nem elrontani fogja a média, hanem lelkileg szétmarcangolni és akkor évekig lesz mirõl sztorizni, hogy eladósodott, gyógyszereket szed, elhagyták a gyerekei és a többi, és a többi és a többi.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Thaison
Kíváncsi vagyok hogy ki fogja megnyerni a versenyt, én személy szerint Melindának drukkolok a legjobban, nagyon szimpatikus, és benne bízom hogy nem fogja elrontani a média. A többieknek annyira nem drukkolok, még talán Yvette-nek,mert neki is nagyon-nagyon jó hangja van,benne is van potenciál. Amúgy titeket nem zavart hogy eddig egy idõben volt a két mûsor? Én most nagyon örülök neki hogy a Megasztár péntekenként van mert így legalább mindig meg tudom nézni(ilyenkor otthon vagyok) + nem kell folyamatosan kapcsolgatni. A mûsorról meg magáról annyit hogy nekem jobban bejön a Megasztáros vonal, ez legalább magyar dolog + Tilla is szimpatikusabb mint Balázs az X-ben!

LordVenom
Öregem ezt a fatökû zsûrit...végre ki lehetett volna rakni a tökmagot...sajnálom Ádámékat,fõleg,hogy van náluk sokkal trébb is benn.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Lacee86
Hát nemtom mit csodálkoznak ezen, 250 Ft-ot csak úgy nem dobálnak az emberek ki az ablakon... Még ha több meg értelmesebb nyeremények lennének, akkor az talán plusz húzóerõ lenne. (50 e Ft értékû padló vásárlási utalvány, amivel vehetek kb egy kis szobára való anyagot, vhogy nem motivál...)

Lacee86
Sztem nagyon is jól énekelte. Nem utánozta a G n R-t, hanem legjobb tudása szerint elõadta a dalt. Nem kell hasonlítgatni az eredetivel, fõleg h azt férfi énekli, ezt meg egy 16 éves csaj...

A kiesésrõl: messze nem az a 2 állt kint, akiknek kint kellett volna... Tolvai Renáta harmatgyenge a többihez képest, a tegnapi teljesítmény alapján viszont a Gusztost repítettem volna ki. Én sajnáltam az Adam's Comedyt, fõleg, h tképpen egy 11 éves kiscsajjal szemben véreztek el, de ezt már sztem õk tudták abban a pillanatban, h látták, kivel maradtak 2-n. A kis Annácska a Mester meg az Enikõ kedvence.

kill3r21
Szeleczki??? kizárt szerintem 😊
+1
döntõ hármas úgy is ez lesz😊
Szeleczki-Kökény-Szíj
kill3r21
ami langyi az langyi mese nincs, akinek meg ez jön be szíve joga... PEACE
LordVenom
Mennyit tudtok ti fikázódni....<#vigyor>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

kill3r21
király kiestek az adams genyók, van isten, ez volt a revans a multkori andreas kiesés mellet....király 😊
Tyler1
rémálom ez a mûsor. a gusztos bezzeg bennmarad, mert az összes tinimocsok rászavaz anyuci pénzébõl.
ha a zsûrinek van esze akk a kiscsajt ejti ki, mert 11 éves bassza meg, még elõtte az élet, hova megasztárkodjon egy ilyen!

lüszike hulladék beképzelt csita volt 😄
annácskával viszont nekem semmi bajom és ne haragudj h ezt mondom de Tolvai renátát sztem kenterbe veri ezerszer!
tolvainak a mai száma meg a múltkori pokerface vmi hányinger :S
sanders hangja meg milyen már? õt is veri anna sztem annak ellenére h kicsike és én is ellenzem a 18év alattiak indulását ilyen versenyeken!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
így van, de még az X faktor legalább szórakoztatónak tûnik és egész normális arcok kerültek be még úgyis, hogy mennyi jót löktek ki a selejtezõben is:S

itt pokolian szürke egyének vannak, meg ilyen tinikedvencék is:S elég volt egyszer látnom, hogy megállapítsam...hány ilyen Gusztos Bence van már? úgy néz ki mint a Horváth Tamás tisztára és még hamisan is énekelt azt tapsolták😄 szétnevettem magam...

Tyler1
mert ez tehetségkutatónal álcázott népvakító showmûsor. ha tehetségeket kutatnának, akk nem a nézõ döntené el a kiesõket és továbbjutókat 500ft-ért. errõl szól az összes kereskedelmi csatorna, nyugati mintára építik fel az egész programjukat. a faktor sem különb, hiába a nagy név. az rtl-nek sem más a célja mint a tv2-nek: A LÓVÉ!!!!
én mindenesetre inkább azt nézem ahogy a magyarok énekelnek, mint a faszomisten csi-t, meg a krimifaszomokat, amiket egészhéten fõmûsoridõben etetnek az emberekkel.

most bocsi, hogy itt fikázni jöttem, de rohadtul felháborít az egész, már nyoma sincs a régi Megasztároknak, bár azok sem túlzottan csak a tehetség kutatásról szóltak, de legalább még volt benne valami amiért nézte az ember...azok tûrhetõek voltak, de már a 4 is szar volt, Lüszike berondított a képbe...de ez 1 mûsorba belenézek és máris elmegy a kedvem mégcsak nem is szórakoztató...ez van, nem tetszik úgyhogy tutira nem fogom nézni😄 csak nem értem ez mivel jobb mûsor mint az X Faktor...

Klemice
+1

még egy ilyen kibaszott szar elõadás, maradjanak a lédigagánál meg az ilyeneknél azokat nem lehet elbaszni, na de guns számok... tóth gabi is elbaszta a paradise city-t annak idején

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

tökmind1...10 éves "kislány" mi a fenét keres itt? csak nem hiszi el a sok ember, hogy ez jobb, mint a rendes "profi énekes"???
Mi van Lüszikével? mi lett belõle?
Hien vagy ki? az egyik gálán láttam a Mercyt playbackrõl énekelte😄😄 ennyit ezekrõl a korai nem tini vagy tinicskékrõl

pöcs? punci XD
pff elõször néztem bele, de hányingerem van a mûsortól...mit keres itt ennyi méhtelepes és fõleg egy 10 éves pöcs megint?

TG Gida
<#eljen>

Isten áldja a pogányokat!

MerlinW
Ivettnek sorrendben: pisztolyt, aztán rózsát élettelen testére. Botrányos😊) Mint GNR rajongó, kikérem magamnak😊

[merlinw.org]

Tyler1
remélem vmelyik tinibálvány esik ki, pl. a gusztustalan bencének kibaszott szar volt a produkciója. idegesít is a gyerek.

ja
sándorral értettem egyet 😄 én is untam,tök unottan énekelte :S rohadt szar volt nah...
Armagedown
remélem kiesik
#4836 az eredeti az ezért jobb volt sokkal

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Tyler1
eredetinél jobb az biztos.

Banano007
Ez kritikán aluli a mostani britni szpriszes-.-

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

igen de hát akkor FAQ-ba való h ki mit énekel ne kérdezzük mert ott a youtube? XD
egyébknt
most nézem a visszajátszást...
háááát TOlvai kurva gáz most is :S semmi ritmus nem volt benne mikor letépte a ruhát magáról :S
Sanders is szar volt...
Tyler1

a bajusz
az öreg csajszi engem is nagyon idegesít, egész adás alatt csak szenved. áll, mint egy kupac szar,magassarkúban se bír járni, de mondjuk a hangja nem rossz, de egy megasztárnál nem csak ezt kéne nézni. mondjuk fontos lenne, h mennyire eladható a kiválasztott jelölt, mennyire van egyénisége, amivel többet v mást tud nyújtani a többieknél. Mondjuk ilyet nem igazán találni a résztvevõk között, akkor inkább már az x-faktor.

sodorj meg,pödörj meg

precision
én sem tudtam a nevét
csak gondoltam ha beírod a youtube -ra, úgy is kiadja (nem néztem meg, hogy így van e, mivel 100% hogy így van)

de látod, ha eleve azzal kezded amivel kellett volna (hogy rákeresel) akkor most három felesleges hsz -el kevesebb lenne 😄

Bazinga!

aha de azért van ez a topic,hogy az ehhez hasonló kérdéseket feltegyük 😊
sg -
- kérdés
voilá -
ha vki válaszol :/

nem azért de most ez a hsz helyett simán válaszolhattál is volna 😄
de megnéztem és köszi...
precision
youtube.com
megasztár pokerface
voilá

Bazinga!

inkább, ha az idõsebb nõ nyer, akkor buta az ország 😊
a spotban hallottam,hogy vki énekli a pokerface-t !
ki õ?
mert sztem rohadtul szar 😄DD
mentopes
nem tudom ki hogy van vele,de az én véleményem,hogy ebben a szériában egy jo énekes van.....a többi sehol sincs az elözö évekhez képest..mondjuk már tavaly is észrevehetö volt ez a tendencia,de a mostani az kb nézhetetlen..számomra annyira mindegy h ki esik ki,ha nem az idösebb nö nyer akkor buta az ország!!!másdiknak a 12éves kislányt raknám,neki legalább van hangja...

Tyler1
voltak még tehetségek, csak sokan visszaléptek, mert nem mindenkinek felel meg a tv2 szerzõdése.
mondjuk az x-faktor egy fokkal rosszabb ilyen téren, mert az õ összeválogatott, elõtte már ismert elõadóik, szarabbul járnak egy korai kieséssel.

érdekes ez a mûsor. a legjobbakat kiejtik? én nagyon sajnálom a csonka andrest, jó énekes, míg a fivérek? igen, valóban jó hangulatot csinálnak, de idevalók a megasztárba? szerintem nem. õk nem elõadók! és egyébként átlagában nem éppen a legtehetségesebb versenyzõk jutottak be a megasztárba. szerintem voltak ettõl sokkal jobban is, bár ebbõl a 12 emberbõl 2-3 igen jó, a többi elbújhatna mellettük..
Fivérek nekem tetszik, talán azért mert jó hangulatot csinálnak😊
Tyler1
Reni tényleg fos, amúgy én tuti nem õt mentettem volna meg még múltkor(bár dzsordzsót leénekelte sztem), de most meg neki szurkolok pont azért mert jó nõ 😄D
de mondjuk a magyar zenei piacra Andreas ideális lett volna/lenne(remélem nem hagyják elúszni), mint ahogyan a Kallay-Saunders is. de a 2 gyökér 16 éves, meg a 11 éves bazki akinek még hova lenne karrierje a zeneiparban könyörgöm, õket persze szavazzák mint az állat.
a Fivérek(hogy írtam az elõbb testvéreket nem értem mind1) meg fasza ilyen koncertes csapat, fesztiválokra meg minden, mint ahogy az Adam's is. a többi meg daráló...szíj melinda pfff...minekhovamiért?

kill3r21
hát igen, ezért mondta Mester is hogy böven tudna mondani két embert a helyükre, tolvai reni jó nõ azt csõ, de semmi több, a mostani gaga zene egyenesen gyalázatos volt, fivéreket is sajnáltam volna ha kiesnek , de azért andreasnak az elsõk között lett volna a helye....ha kökény is igy jár én tényleg végeztem a megával ...