6021
Ki lesz a legjobb?
  • Tyler1
    nem azt írtam, h mindenki rájuk szavaz, hanem hogy van x %, ami matematikailag több szavazót jelent Saundersnél. egyszerű példa: "ha Jóska 5 szilvát vesz le arról a fáról amelyen minden harmadik rohadt, Pista meg 15-öt, akk kinek lehet több rohadt szilvája?"
    azt sem írtam, h csak a fb-osok szavaznak, példát hoztam fel, csak az ottani feltételezett szavazat különbségekre.
    nyílván lehet szavazni net nélkül is, meg fb nélkül is, én csak logikusan gondolom, h Melinda sehogy sem tudná Saunderset megverni. de mondok még vmit, az én ismeretségi körömben(ami nem az egész világot jelenti mielőtt vki félreértené) nem hallottam még olyat aki nem utálná. persze biztos szeretik sokan is, de ez megint csak az én állításomat igazolja.

de nem kell velem egyetérteni, véleményszabadság van. nem meggyőzni akarok senkit, h ez manipulált eredmény, viszont én sosem fogok bízni semmilyen kereskedelmi csatorna embert lehúzogató propagandájában :)
  • LordVenom
    Ebben igazad lehet,de mint azt előttem is leírták,én sem hiszem,hogy akik Melindára szavaznak,azok azt a korosztályt/beállítottságot képviselik,akik "fészbúkoznak". ;)
  • Lacee86
    Főleg a fiatal tinicsajok mániája mindenféle klubhoz csatlakozni, naná h Saundersé a nagyobb a Face-n, de ez még qván nem jelenti azt, h ő több szavazatot kapott... Az előttem szólók leírták már, mi a helyzet itt.
  • Dean Winchester
    ahol nincs net de tv igen azzokkal mivan? és mivan azokkal akik nézik a megát de nincs facebookjuk de közben rajonganak valakiért?
    csak mert az én ismerőseim körében is sok ember van aki nincs ott regizve , ergo nem tud egy klubhoz sem csatlakozni :D
    no meg mivan ha regizve van de annyira meg nem érdekli h klubhoz tartozzon :D

egyébként mi a faszért nem tudják erősorrendben mondani a továbbjutókat?
    siman ugy kéne, azt lehetne tudni h hétről hétre ki a "legjobb"
  • Dean Winchester
    "a stúdió 70%-a is tinikből áll, meg fiatalokból, aligha hiszem, h ők rászavaznak, "
    fiatalok vannak a studioban amiből arra lehet következtetni h csak ők nézik a megát? :OOOO
    az egy dolog h ott mivan és az más tészta h a tv előtt kik ülnek :)
    azért ne várd már el h az idősebb korosztály majd ott hajnalig bulizzon :D (főleg állva)
  • Tyler1
    most megint csak a facebookot hozom fel, mint napjaing legszéleskörűbb közösségi site-ja. Saunders klubja 3x több tagot számlál mint Melindáé, ha csak x %-ot veszünk, akik ezekből szavaznak, akk András sehogy nem kerülhet kieső helyre. ha az átlagos korcsoportot nézzük, akik követik az adást, akk Andrásnak megint csak nagyobb esélye van, és ha a nemek szerinti szavazókat nézzük, akk ebben is András a kedvezőbb.
  • LordVenom
    Azért van bőven pénz a szavazatokban. Ha nem lenne, nem ösztönöznék a nézőket Tilláék másodpercenként....pár tíz/százezer forintért nem erőltetnék ennyire.
  • Tyler1
    tévedés, sms szavazások elött is voltak műsorok. azonkívül Magyarországon ebből nem lehet ekkora büdzsés szupershowt finanszírozni. nagyon sok rétegű dolog ez, amelyben az egyik az, h a blikk, sztori, és egyéb másik 100 újság, 10x többet fizet akármelyik műsor sms összegénél, hogy leközölje x versenyző szennyesét.
  • LordVenom
    Én azt tapasztaltam,hogy rettenetesen nagy a rajongótábora Melindának,és többször ecseteltem,hogy miért. Esendő,tiszta,őszinte,hétköznapi. Az emberek azonosulnak vele. Rengetegen szeretik.
    Egyébként a bulvárban a napokban többször látom Renit,és Saunders-t.
    Mindenesetre biztos,hogy nagy a szavazótábora. Aki nem kap sok sms-t,azt nem fogják benn tartani. Még ha manipulálják is a szavazást,kellenek nézők/rajongók/szavazók,hogy benn maradjon.
    Én Melinda fan vagyok,de ettől függetlenül be kell valljam,hogy hangilag már inog a mezőnyben. Emberileg viszont felettébb nagy szimpátiát váltott ki belőlem.
  • Banano007
    Ha nem lenne sms szavazás nem is lenne ez a műsor,de ez mindenkinek egyértelmű...|gondolom|.
  • Tyler1
    mert a bulvár belőle él a legjobban. nagy tragikus hősnő, akinek az életét szétlehet szedni.

sokadszorra mondom, a tv2 és az rtl nem jó szívből keres tehetségeket, meg hangokat.
  • Banano007
    Hogy legyen benne egy asszony is.Mittomén:D Jó a története,sírnivaló xDD.
  • LordVenom
    Miért tartanák bent ha nem szavaznának rá? Mi a tipped? :)
  • Banano007
    Szerintem nem...csak simán bent tartják melindát.
  • LordVenom
    Szerintem ebben tévedsz.
  • Tyler1
    mert nem tudok olyan korcsopoprtot elképzelni, amelyik Melindát favorizálja legjobban. a stúdió 70%-a is tinikből áll, meg fiatalokból, aligha hiszem, h ők rászavaznak, Melinda korosztálya meg azzal van elfoglalva, h Orbán megint emeli az adókat, meg a kenyér árát, nem hogy ők még szavazzanak ilyen baromságra.
  • Magnumrolcsi
    Viszlát Ivett!
  • ricsa008
    van isten
  • Magnumrolcsi
    Már meguntam! Itt már csak sajnos a pénzről szól a téma. Dög uncsi az egész.
    Az, hogy Szíj Melinda nem táncol nem kizáró ok, hangja legyen, már pedig az megvan! Honnan tudod, hogy nem neki van a legtöbb szavazója?
  • Georgie1
    A fületlenek továbbjuttatták Renikét!
    Pedig minden alkalommal hamis.Hogyan lehetett Saunders elé rakni?
    Ivett is sokkal tehetségesebb!
  • Georgie1
    Hát ez a Heal the world !Botrányosan szar volt!
    Kár is a közös produkció!
  • Tyler1
    azért kíváncsi lennék, h Melindát ki tartja benn mindig, mert hogy nem neki van a legnagyobb rajongó tábora az biztos. legalább kicsit mozgatnák, h hihetőbb legyen, h az emberek döntenek...
  • Magnumrolcsi
    Ivettnek szűk a ruhája.
  • Dean Winchester
    nem rajongok szíj melindáért de sztem ez a mai produkció vmi rohadt jó lett
  • Dean Winchester
    jajjjj már unom ezt a verát :D elkezdte még oké jó volt de már rohadtul unalmassá vált :S
    4 sor az egész xD
    am érdekes,hogy sokakat azért basznak le mert nem táncol csak áll egy helyben :D ugye verácska is ezt csinálja de neki ezt elnézzük -.-
  • Lacee86
    Jaja, ez bennem is felmerült...
  • Georgie1
    Azt mondjuk nem értem miért kell szóló dalból duettet kreálni.Jobbnál jobb duett dalok vannak.
  • LordVenom
    Melinda nagyon tetszett,ahogy Giorgio is. Attila is nagyon nagyot énekelt,de az természetes,hogy nem tudta a szintet tartani egy operaénekesnővel. Ennek a nőnek csodálatos hangja van...
  • Georgie1
    Na ma végre kieshet ez a Tolvai lány!
    Ezt az estét elvitte Melinda ,de főleg Attila!
  • Magnumrolcsi
    Szíj Melinda és Kökény Attila a nyerő. :) Dér Henit meg rongyosra kell d..i.
  • Lacee86
    Hát sztem meg Kökény ma volt a legjobb, nekem tetszett.
  • Tyler1
    Kökény most szerintem kifingott a Erika mellett, de hát ő nem is operaénekes, amúgy fasza volt nagyon.
  • Dean Winchester
    kökény produkciónál nem is a zene tetszett hanem ahogy a függönyök táncoltak az emberkék XD
  • LordVenom
    Ez a köcsög gáspár minek beszél? :)
    Nagyon jól énekelt (szerintem sokkal jobb volt,mint Saunders) de inkább maradjon csendben,aztán menjen vissza,ahonnan jött a nagy arcával együtt.
  • Tyler1
    Saundersék jó dalt választottak, az fasza lesz.
  • Dean Winchester
    az elején nagyon megnyujtotta az gáz de am nem rossz eddig :D
  • Tyler1
    ki az az Orsi?:D
    Beyoncé ft JayZ - Crazy in Love-ot énekelték.
  • Dean Winchester
    hááááá ez brutál jó lesz (remélem) ez a bereczki-ivette közös
  • Dean Winchester
    bazzz pont lekéstem reni előadását :D
    mit énekeltek?
    amit az orsival énekelt a zoli azt?
  • Tyler1
    fúú Reni ma nagyon jól néz ki, merjen Mester vmit bepofázni neki...