Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Ez a nyikhaj meg a rock?? WTF...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Tyler1
de ez milyen gyenge szöveg volt, h Õ(!!!) megpróbálja M.o.-ra visszahozni a rockot... omg. ez mit hitt megáról de komolyan?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

polluxware
eddig semmi bajom nem volt a Claudiával.. most már kezd idegesíteni

annyit tudott nyígni ,hogy a bulvárék állandóan bá*ztatják.. erre meg olyan hülye kérdéseket tud feltenni állandóan

szaszért nem hajol be élõ egyenesben vkinek?

Lacee86
Ezaz, gusztostalanítás megtörtént!! <#alien>

Kaplan
Ha szerinted az jól volt énekelve, akkor most már tényleg kételkedem benned. 😊

A jóstehetséged messze földön is ismerik nem csak az SG-n szóval ezzel sem jutottál elõbbre. Gusztos genyónak meg ennyi bõven elég volt a megasztárból. Jó pár kör ajándékot kapott, egyelõre még súlytalan akármennyire próbálja magát elõadni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

visszatérve a nõi és férfihang összehasonlítására

I kissed a girl számot is a Katy énekli nõi számként mégis a gusztos milyen faszán elõadta már 😊
szal ennyit errõl! simán összelehet hasonlítani!
am szavazás végén én láttam a gusztoson h ez kifog esni :S aztán meg éreztem is h az ívette fog maradni :S
nekem viszont valami azt súgja hogy q megy haza !
Tyler1
végre van isten. jövõhéten mehet utána a másik köcsög szelektív dávid is 😊

mind 1 Szeleczki - Szeleczki - Szeleczki
mehet vissza kanadába 😄?????
yesyesyesyesyes
Kaplan
Gusztos és Szeleczki is mehet haza, semmi keresnivalójuk egy tehetségkutatóban. Menjenek tini-modellnek! <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Szeleczki --- Szeleczki --- Szeleczki
Kaplan
A probléma az, hogyha a drága pénzért megvásárolt licence-t követné a kedves RTL akkor az X-faktor oda-vissza baszná a Megasztárt koncert hangulatban. Tessék megnézni legalább egy teljes angol X-faktor adást. Ég és föld a különbség a hazai verzióval szemben. Az ott kint egy igazi SHOW. Mielõtt a megasztár-patrióták a torkomnak szegezik a kést, ez nem a megasztár kritikája hanem az X-faktoré.

de hogy a tabániné még csak a 2. helyre se kerül soha ez hihetetlen pedig kizuhanhatna a búsba...
fridi megint megmondta 😄
itt koncert hangulat van míg az X faktor kimódolt XDDDD
Ugyan az, csak Felméri legalább jófej😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

ja , nem ugrott be h kire hasonlít de mondom mintha már láttam volna hasonló fejet 😄
lakatos nem is cigány, hanem KANADAIIIII😄

Tyler1
mért ez az? mind1, mert az ilyen társadalomba beépült rétegükkel nincs bajom, csak a pujárós fajtájukkal 😄
lakatost se nézem cigánynak, hiába lakatos.

Jah te így hívod a cigányokat?😄

Tyler1
nekem ilyen arabos inkább 😄 mondjuk a bátyjánál jobban látszik.

Szeleczkinek nem Felméri Péter feje van?😄

ok

Lacee86
Én inkább téged, te gyökér! <#boxer>

sokakat elásnák a mezõnybõl fõleg a kisisist meg a mester-fridi duót nem tom mi a f...t bújják
Tyler1
hogy õ is képes játszani az érzésekkel éneklés közben mint Jimmy 😊

akkor mit? és én kérek elnézést 😄 csak a Jimmyt hallotam és egybõl erre gondoltam...
VÁÁÁÁÁÁ szíj melinda... de elásnám a kert végében:@

Hát most a többiekkel ahogy énekelt az is semmilyen volt😛
Amúgy jah... múlt héten még elviselhetõen nyomta

Lacee86
Ennek a Gusztosnak kifejezetten idegesít a hangja, mikor nagy néha nem hamisan énekel, akkor is. :/

Tyler1
Reni nem is volt még 😄 múlthéten a legjobb volt.

Ez a két fiatal srác húzzon már a faszba... egyáltalán mit keres bent? Meg Reni is... ok, tudnék vele mit csinálni (ki nem), de nagyon semmilyen a hangja

Tyler1
nem a hangját hasonlította hozzá.

na bazdmeg
presser Jimmyhez hasonlítja a Kökényt 😄DDD beszarok 😄 bazdmg ezt legalább vmi amatörtõl vártam volna és nem a Pressertõl -.-
kökénynek nem tetszik annyira ez a szaggatott éneklése 😞
a múltkori éneklése (amit bevágtak) az bejött nagyon 😄
ívette kifestett szeme csak nekem nem tetszett?:S
ez a presser hülye...
remélem ma hazahuzza a belét az annácska....
jólvan akkor sokkal jobban megéri tv elõtt ülve nézni 😄
Faktorra pont a héten olvastam egy origo cikkben, hogy már csak a nov.20-i elõadásra van jegy, de ez hét elején volt, szóval már lehet, hogy arra sincs.5E ft-ért végig állhatod a mûsort, 17 órára kell ott lenned, ha késel, akkor buktad, nem mehetsz be.Állítólag.
azaz ?
illetve mennyi a belépõ? vagy ingyen lehet bemenni?
xfaktorra is él ez a kérdés.
Lacee86
Ahol eddig. 😊 Miért lenne máshol?

Sephi
Meg tudna valaki mondani, hogy hol lesz este a Megasztar? Konkretan helyszinre gondolok.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Meg amúgy is, ha mindened a zene, akkor neked is itt a helyed: http://www.facebook.com/pages/Megasztar-Legenda-csak-egy-van/387976970108
Lacee86
Igen, Saunderst valóban szeretik a tinilányok, mint pl. a Gusztost is. A különbség az, h Saunders igen is tehetséges, maximum nem mindenkinek jön be ez a fajta stílus, Gusztos viszont qván nem tud semmit.
Szij Melindát is hadd védjem meg: elõször is hadd javítsalak ki, nem tud ritmusra énekelni, ezt mondta egész pontosan. Ha szép hangi adottságokkal rendelkezik vki (márpedig õ igen), akkor a ritmusra való éneklés képessége ugyanúgy tanulható, mint bármi más, nincs ezzel a világon semmi gond. Nem profi énekeseket várnak ilyen mûsorba.

azurrio
Saunders nem tenyérbemászó szerintem, csak nagyjából nem tud mit kezdeni magával, mert szerintem a felét nem érti annak, amirõl épp beszélnek körülötte, így eléggé el van veszve. A közönségnek, fõleg a tinilányoknak meg pont ez tetszik, ezért tartják bent, pedig szerintem közel sincs jó hangja, magas, nyálas és teljesen erõtlen.
Szíj Melindánál meg azt hittem, csúnyát mondok, mikor közölte, hogy õ nem tud zenére énekelni. De hogy akkor mit keres egy zenei tehetségkutatóban, az rejtély...

Thaison
A dalválasztás mindig nagyon fontos, sokan nem tudják hogy mi is az ami hozzájuk illik. Én Melindának drukkolok mert az õ hangja tetszik a legjobban Saundernek a hangja nekem annyira nem jön be de lehet ez azért van mert a srác nem szimpatikus, nagyon tenyérbemászó vagy én nem is tudom hogy lehetne ezt jól megfogalmazni. Fivéreket sajnáltam hogy kiestek, mert Annácska még túl fiatal, neki pár év múlva kéne megpróbálni.Addig kiderül hogy mennyit változik a hangja...! Amúgy a mûsor meg nagyon nívós, tetszik, látványosabb mint az eddigiek😊

Lacee86
Tehát neki jól áll, bocs, ez lemaradt.

Lacee86
Hát igen, a fejhang sokat használva idegesítõ és buzis, de sztem aránylag jól használja az András, kicsit ugyan lehetne még kevesebb. Azért a mostani produkciónál a "kitörõs" rész nagyon ott volt, tehát tud a srác. Meg amúgy sztem ez a fejhang színesbõrûtõl hitelesebb.