Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sokadszorra mondom, a tv2 és az rtl nem jó szívbõl keres tehetségeket, meg hangokat.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Az, hogy Szíj Melinda nem táncol nem kizáró ok, hangja legyen, már pedig az megvan! Honnan tudod, hogy nem neki van a legtöbb szavazója?
Pedig minden alkalommal hamis.Hogyan lehetett Saunders elé rakni?
Ivett is sokkal tehetségesebb!
Kár is a közös produkció!
4 sor az egész xD
am érdekes,hogy sokakat azért basznak le mert nem táncol csak áll egy helyben 😄 ugye verácska is ezt csinálja de neki ezt elnézzük -.-
Ezt az estét elvitte Melinda ,de fõleg Attila!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Nagyon jól énekelt (szerintem sokkal jobb volt,mint Saunders) de inkább maradjon csendben,aztán menjen vissza,ahonnan jött a nagy arcával együtt.
Beyoncé ft JayZ - Crazy in Love-ot énekelték.
mit énekeltek?
amit az orsival énekelt a zoli azt?
show most go on -> énekli és már tépnie kéne a ruhát magáról nem pedig szépen gombolni :S
na azt mondták h milyen jól adta ezt elõ 😄 hát ja ez volt a legjobb eddig...
Ez nem vetkõzésrõl szól, ha nyerni fog, akkor belõle az elvakult tini lányok csinálnak majd SZTÁR-t..., és nem más.
What would Jesus do?
egyébként pont András, aki hasonlóan szerény, és pont semmi haszont nem akar a kinézetével. az, h eljött a csoki hiányos M.o.-ra aztán a lányok sorra ujjazák magukat a képére, arról õ nem tehet.
A hangja viszont nagyon jó, ha olyat énekeltetnek vele, ami az õ stílusa, pl. a George Michael nagyon ment neki, olyannal már ellehet adni egy elõadót.
András nekem sem szimpatikus, nem értem a körülötte lévõ nagy rajongótábort. A fejhangjaitól a fejem verem a falba, és az érte epekedõ lányok??? Komolyan szerintük jól néz ki?
Tolvaj Reni a favorit...Jó hang, érzelmes, õszinte stb. Husis? Mekkora pofátlanság ezt élõ mûsorban... inkább nem is kommentálom.Pontosan, végre lenne a tini lányok elõtt egy olyan példa, hogy nem kell zsebkendõt enni ahhoz, hogy énekes legyél, és vidd valamire...
Remélem nyer, vagy legalább döntõben lesz...
What would Jesus do?
Andrásról nem ejtenék különösebben szót. Kurválkodik. Vetkõzik a fotózásokon és ezzel akar tinilányok hadát SMS írásra befogni.
Yvette sem rossz, de még kicsit fiatal ehhez az egészhez.
Én személy szerint Giorgionak és Tolvai Renátának drukkolok. Elõbbihez személyesen az egyetemi karaoke bulikon volt szerencsém és hihetetlen partikat tud csinálni a hangjával és a személyiségével, Reni meg egész egyszerûen csodás hangjával tud nagyot alkotni. És persze pont úgy szép ahogy van... nem kellene Mester Tamásra odafigyelnie, nem baj, hogy "husis", pont az elõnyére válik, hogy nem piszkafa. Talán egy kis példát is mutatna a tinilányoknak, hogy nem kell mindig úgy kinézni, mint egy pálcikaember.
Írtam is neki pár napja egy kis bátorító üzenetet Facebookon, hogy ne foglalkozzon annyit a súlyával, pont olyan jó ahogy lennie kell. Nagy meglepõdésemre írt vissza egy levelet amiben megköszönte a kedves szavakat! Szóval közvetlen ember! <#papakacsint>#papakacsint>
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
Úgy a mûsor felénél járva, nekem a dobogó: András, Renáta és Yvette.
Viszont azon ritka "énekesek" közé tartozik,akik minden dalt 100% érzéssel éneklik el,és nem erõlködve,próbálva a legjobbat adni. Egyszerûen belemerül....
Nem is értem,hogy lehet valakinek unszimpatikus. Azt elfogadom,hogy valakinek nem tetszik a hangja,de hogy a sok mû sztár között van egy hétköznapi esendõ ember,ez valakinek szemet szúr,azt nem értem...
Õ ilyen ember a valóságban is,nincs benne rájátszás,csak a csatorna részérõl.
Egyébként nekem meg éppen a végtelen egyszerûsége és a tisztasága miatt szimpatikus. Végre egy EMBER,aki nem veszíti el a személyiségét,ahogy a tévébe bekerül.
De persze mindenkinek megvan a maga értékrendje, meg az ízlése, meg azok a frusztrációk vagy motivációk amik mozgatják.
A Kökény jó hangú, de õ már megrekedt azon a bárzongorista/énekes illetve lagzi fellépõs szinten.
A Giorgiót pedig csak a furi kinézete meg a Klaudia viszi tovább.
Szerintem a legtehetségesebbek az Yvette az András meg a Renáta.
Ha igazságos akarok lenni hármajuk közzül is talán a Reni a legszinesebb és legtisztább hangú.
De sajnos, már el van döntve és a TV2 szeretne egy angol mintára kreálni egy magyar Suzan Boyle-t és az egész Marketing osztálynak nyomnia kell az SMS-eket hogy mindig elsõ helyen legyen és õ nyerje meg az M5-öt.