Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
ki nyeri a megasztárt am?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

nem sok esély van rá h továbbmegy😊
meglepödsz-e ha a reni jut tovább? 😄 bár a zsûrin a döntés ugyis...
Rowlend
Nekem is Giorgio volt a kedvencem, és már napok óta ezt hallgatom:

GET OVER HERE!

Én Giorgio helyett vagy Saunderst vagy Melindát dobtam volna ki. Szerintem egyiküknek sincs olyan hangja, mint a Giorgio-nak volt. De hát ez a verseny ilyen, még fognak kiesni, ezt a versenyt csak egy ember nyerheti meg. Sajnos még sok embernek meg kell megválnia a kedvencétõl.
Én reménykedem egy Kökény-Tolvaj döntõben (csak a tinicsajok szerintem a Saunderst nem fogják hagyni kiesni)...de hogy mi a fenét esznek rajta...????
Lacee86
Hát jah ez a baj, h meg van írva elõre... :/

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

így van neki volt az egyik legjobb hangja, de hát ugye már meg van írva elõre a forgatókönyv... döntõ hármas Szíj, Kökény, Saunders
Lacee86
Én csak azért írtam, mert Giorgio egy nagyon tehetséges énekes és ELÕADÓ, színpadra való. Kicsit nagydarab meg esetlen, na és?? Akkor is egyéniség, és én szívesen hallgatom. Ez nem szépségverseny...

Banano007
Nem nézegetem,max belenézek és tudom h kikrõl van szó úgy ahogy,de a mostanit és az azelõtti adást sem láttam,de legalább tudom hogy ki esik ki😊

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Õ legalább különleges volt.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Lacee86
Akkor nézegess agyatlan, tehetségtelen megcsinált mûembereket, akiknek abból áll a fellépés, h zenére ugrabugrálnak meg tátognak... -.-

Banano007
Pedig nem volt színpadra való a kungfupanda.

várható volt, pedig:
Melinda, Reni, Kökény unalmas és szar is volt!
Kár, hogy Giorgio esett ki, õ volt a kedvencem... már csak azért is, mert imádom a Maghõmérõt😊
Szíj Melinda igazán kieshetne már... csak ordibál állandóan:S Nah meg amikor beszél... tyû az aztán a rémálom:S
András nem rossz, de nem az igazi, ahogy Reni sem (lehet a fogai tehetnek róla😄) Mind a 2 egyre megcsináltabb, de leginkább Reni:S
Szerintem Kökény fogja megnyerni a versenyt... õ a legjobb a mezõnyben.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Dynamic
Magányos csónak
a múltheti szij melinda duós dalnak mi is a címe?
azért az is izgalmas lenne ha nem Szij-t mondanák és meglepõdnék h wtf ? 😄
Tyler1
igen, ez mondjuk logikus válasz 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Lacee86
Sajnos lemaradtam a tegnapi adásról, de majd utólag megnézem. Sajnálom, h Giorgio kiesett, én nagyon bírtam, de amúgy biztos fogja vinni még vmire.
Amúgy ebbõl az 5-bõl már nehéz lett volna választani, de talán a Saunderst menesztetem volna most. A döntõ egyik résztvevõje Melinda lesz, szinte biztos, a másikat már nehezebb megmondani.

Dynamic
"direkt kihangsúlyozzák, h nem szavazati sorrendbe szólítják õket."

Az izgalom fokozására mennek. SzM-t felesleges bent tartani névsor olvasásnál, mert állandóan úgy alakul, hogy sosincs benne az adás közben folyamatosan váltakozó utolsó 3-4-5-ben, és emiatt már az elején "kiszórják", mert ilyen szempontból nem izgalom fokozó tényezõ.
(persze nem úgy...😉)
LordVenom
"tõle nem lopja el a (nemlétezõ)szavazatokat."
Látom te eltántoríthatatlan elvekkel rendelkezel... 😊))

Az a "nyomi" nõ meg miért ne nyomta volna le Kállay-t? Mert NEKED nem tetszik?

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Tyler1
amúgy adások óta mindig õt mondják elõször, pedig direkt kihangsúlyozzák, h nem szavazati sorrendbe szólítják õket.
de Kökény fogja megnyerni, ez számomra már biztos, még ha Szíjjal is maradnak ketten, tõle nem lopja el a (nemlétezõ)szavazatokat.

tényleg a végsõ döntõben ugye csak ketten lesznek? tehát nem akkor fog eldõlni h ki a nyertes mikor 3an lesznek?!
szíj vs kökény döntõ lesz ez egyértelmû!
jövõhéten meg Tolvai fog kiesni...
Afe
Nem az a meglepõ, hogy Giorgio esett, hanem az, hogy SzM nyanya még Kállayt is lenyomta szavazásban. Tehát a végén simán esélyes lesz hogy ez a nyomi nõ megnyerjen😞((

am kétszer megmentették 😄 3.jára már nem...
Tyler1
én azt hittem elsõként fog kiesni, karrier, h idáig eljutott 😄

kiesett a favoltam :S
Banano007
Végre kiesett akkor a kungfupanda?xD

Afe
Na baz, alig hogy leírtam már modták is a nevét<#falbav>

Afe
Szerintem Djordjevic Istvánt fogják elküldeni ma, mert már nincs olyan aki ellen megvédenék. Talán Sz.Melinda de õ úgy is bent lesz asok vénasszony rászavaz😞(

de remélem azért akkor sem sértõdik meg nagyon ha én gyûlölöm 😄
LordVenom
Susan Boyle nem nyerte meg a vetélkedõt.

Nem tudja valaki a barna vokalista csaj nevét? Nagyon meggyõzõen tud nézni... 😊))

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Flagello
Na ez igen! Végre egy nagyon jó elõadás: Kállay-Saunders András!

Tyler1
na Reni ma kiesik :/

Flagello
Külömben tökk mindegy a szavazás mert úgy is Melindát hozzák ki gyõztesnek, mert a TV2 marketinges csapata már rég meggyõzte a Megasztár 5 producerét Illés Gabriellát hogy a legjobb lenne lekoppintani az angol modelt és létre hozni egy magyar Suzan Boyle-t.
Erre persze még rá tettek egy lapáttal hogy a nép sajnálja és a búlvár sajtó pedig álandóan foglalkozzon vele.
Sajnos a forrásaim nagyon biztosak és megbízhatóak ezért kész vagyok bármikor bárkivel fogadni hogy a Melinda lesz a gyõztes.

Flagello
Ezek szerint nem ugyanazt az elõadást láttuk

sztem a múlt hét legjobb produkciója címet Szíj Melinda duó érdemli meg
jaja értelek 😊
hát igen ,siman azt kéne mint a való világban,hogy egy grafikon aztán mutatni h ki hány szavazatot kapott :S
de az h nem mondják mennyi szavazt ment be és azt se tudjuk h hanyadik helyen végzett elég gáz :S
LordVenom
Nem is arról van itt szó,hogy védeném a kereskedelmi csatornák igazát,egyértelmû,hogy minden vizet a saját malmuk felé hajtanak,és manipulálnak mindent emiatt.

Viszont megint egy ellenpéldával élve az én ismerettségi köröm 80%-a nagyon szereti Melindát. (szavazni viszont egyik sem szavaz,ez hozzátartozik az igazsághoz,de nem hinném,hogy ebbõl kellene kiindulni)
Saunders-t viszont az ismerõseim fele más kiejtette volna. 😉

Tyler1
nem azt írtam, h mindenki rájuk szavaz, hanem hogy van x %, ami matematikailag több szavazót jelent Saundersnél. egyszerû példa: "ha Jóska 5 szilvát vesz le arról a fáról amelyen minden harmadik rohadt, Pista meg 15-öt, akk kinek lehet több rohadt szilvája?"
azt sem írtam, h csak a fb-osok szavaznak, példát hoztam fel, csak az ottani feltételezett szavazat különbségekre.
nyílván lehet szavazni net nélkül is, meg fb nélkül is, én csak logikusan gondolom, h Melinda sehogy sem tudná Saunderset megverni. de mondok még vmit, az én ismeretségi körömben(ami nem az egész világot jelenti mielõtt vki félreértené) nem hallottam még olyat aki nem utálná. persze biztos szeretik sokan is, de ez megint csak az én állításomat igazolja.

de nem kell velem egyetérteni, véleményszabadság van. nem meggyõzni akarok senkit, h ez manipulált eredmény, viszont én sosem fogok bízni semmilyen kereskedelmi csatorna embert lehúzogató propagandájában 😊

LordVenom
Ebben igazad lehet,de mint azt elõttem is leírták,én sem hiszem,hogy akik Melindára szavaznak,azok azt a korosztályt/beállítottságot képviselik,akik "fészbúkoznak". 😉

Lacee86
Fõleg a fiatal tinicsajok mániája mindenféle klubhoz csatlakozni, naná h Saundersé a nagyobb a Face-n, de ez még qván nem jelenti azt, h õ több szavazatot kapott... Az elõttem szólók leírták már, mi a helyzet itt.

ahol nincs net de tv igen azzokkal mivan? és mivan azokkal akik nézik a megát de nincs facebookjuk de közben rajonganak valakiért?
csak mert az én ismerõseim körében is sok ember van aki nincs ott regizve , ergo nem tud egy klubhoz sem csatlakozni 😄
no meg mivan ha regizve van de annyira meg nem érdekli h klubhoz tartozzon 😄

egyébként mi a faszért nem tudják erõsorrendben mondani a továbbjutókat?
siman ugy kéne, azt lehetne tudni h hétrõl hétre ki a "legjobb"
"a stúdió 70%-a is tinikbõl áll, meg fiatalokból, aligha hiszem, h õk rászavaznak, "
fiatalok vannak a studioban amibõl arra lehet következtetni h csak õk nézik a megát? 😮OOO
az egy dolog h ott mivan és az más tészta h a tv elõtt kik ülnek 😊
azért ne várd már el h az idõsebb korosztály majd ott hajnalig bulizzon 😄 (fõleg állva)
Tyler1
most megint csak a facebookot hozom fel, mint napjaing legszéleskörûbb közösségi site-ja. Saunders klubja 3x több tagot számlál mint Melindáé, ha csak x %-ot veszünk, akik ezekbõl szavaznak, akk András sehogy nem kerülhet kiesõ helyre. ha az átlagos korcsoportot nézzük, akik követik az adást, akk Andrásnak megint csak nagyobb esélye van, és ha a nemek szerinti szavazókat nézzük, akk ebben is András a kedvezõbb.

LordVenom
Azért van bõven pénz a szavazatokban. Ha nem lenne, nem ösztönöznék a nézõket Tilláék másodpercenként....pár tíz/százezer forintért nem erõltetnék ennyire.

Tyler1
tévedés, sms szavazások elött is voltak mûsorok. azonkívül Magyarországon ebbõl nem lehet ekkora büdzsés szupershowt finanszírozni. nagyon sok rétegû dolog ez, amelyben az egyik az, h a blikk, sztori, és egyéb másik 100 újság, 10x többet fizet akármelyik mûsor sms összegénél, hogy leközölje x versenyzõ szennyesét.

LordVenom
Én azt tapasztaltam,hogy rettenetesen nagy a rajongótábora Melindának,és többször ecseteltem,hogy miért. Esendõ,tiszta,õszinte,hétköznapi. Az emberek azonosulnak vele. Rengetegen szeretik.
Egyébként a bulvárban a napokban többször látom Renit,és Saunders-t.
Mindenesetre biztos,hogy nagy a szavazótábora. Aki nem kap sok sms-t,azt nem fogják benn tartani. Még ha manipulálják is a szavazást,kellenek nézõk/rajongók/szavazók,hogy benn maradjon.
Én Melinda fan vagyok,de ettõl függetlenül be kell valljam,hogy hangilag már inog a mezõnyben. Emberileg viszont felettébb nagy szimpátiát váltott ki belõlem.

Banano007
Ha nem lenne sms szavazás nem is lenne ez a mûsor,de ez mindenkinek egyértelmû...|gondolom|.