6021
Ki lesz a legjobb?
-
Akkor vedd fel az ismerőseid közé őket. ;) -
egyszerűen nem hiszem el, h a jelenlegi trióból Szíj kapja a legtöbb szavazatot. ez nonszensz, ez átverés, ez vicc! egyértelműen jobbak nála, és nem létezik, h mégis több szavazatot kapjon. nem gondolhatja komolyan a tv2, h ezt akárki is beveszi... -
xxxpaulxxx #5379 pedig igazuk van:) -
Dean Winchester #5378 "Hihetetlen,hogy ha egy ember természetes,mennyi teóriát gyártanak köré. :)"
jahhh ezzel egyetértek :D
ha meg ugye ténylegesen megjátsza vki magát akkor is azt mondják h látszik ... ha nem játsza meg magát akkor meg azt mondják h mennyire profi xD
de aki látta az első adásban a mimikáját a tekintetét az láthatja h nem jtásza meg magát! olyan most is mint amikor elkezdödött ez az egész!
tolvai remélem nem esik ki mert a mai nap nagyon tetszett!
kökény essen már ma ki xD aztán kiderülne mesterrel mi történne -
Egyetértek. Csak az bosszant,hogy a sok előember nem tudja ezt hozzád hasonló értelemmel kifejezni,és kurváznak folyamatosan... -
Még egyszer sem hallottam,hogy bármivel utalt volna erre...
Csak nehogy az összeesküvés elmélettel gyere,miszerint mindent megjátszik,és tudatosan manipulálja a népet. :))))
Hihetetlen,hogy ha egy ember természetes,mennyi teóriát gyártanak köré. :) -
Nekem nincsenek feltétlen ekkora problémáim Szíj Melindával, szép a hangja, szerintem fejlődőképes. Az önbizalomhiány ilyen szintű jelenléte tényleg borzasztóan frusztráló tud lenni. Az ilyen típusú embernek semmi sem jó, ha dicséretet kap azonnal azt hiszi, hogy csak sajnálatból kapja. A ritmusérzék hiánya pedig.. nem tudom. Ha ennyi idő után nem sikerült megtanulnia akkor nem hiszem, hogy valaha is képes lesz rá. Kellemes de személy szerint egyáltalán nem tartom esélyesnek. -
"aki nem tehet róla,hogy őt juttatják tovább..."
ezt Te sem gondoltad komolyan -
Ironman2 #5373 Hát igen.Itt a tehetség számit,és nem a faktor. -
A sok paraszt nem tudja jó dolgában mit tegyen. És ezért csak úgy belerúgnak egy emberbe,aki nem tehet róla,hogy őt juttatják tovább... -
Dean Winchester #5371 de nem is értem az embereket :D érted most tökmind1 kire szavazol mert ugyis ujra indul az utolsó körben vagy mostmár csak 1 jut tovább és most is a zsűri dönt? :D -
Én nem mondok ilyet rá, de itt már semmi keresnivalója. -
azert mert azt akarja a Tv2, hogy a ven k_rva nyerjen.. ennyi -
Szegény Renire miért ilyen kevés szavazat jön? :/ -
Most nincs is ertelme szavazni mert ugyis Renis es Atilla fog maradni :\ -
xxxpaulxxx #5366 klikk:D -
Ironman2 #5365 Már nem nagyon akar szerepelni.Lefogadom hogy botrányt fog csinálni élőben. -
Ironman2 #5364 Az szombaton van,akkor többen ráérnek fórumozni.A Megasztárban nincsen lökött zsüri. -
xxxpaulxxx #5363 Bazdmeg... Melindának rájöttem mi a baja... epilepsziás:D -
fityere #5362 Arra vagyok kíváncsi hogy a nézők észre veszik már hogy a Melinda egyáltalán nem élvezi az ott létet. Remélem hogy nem ő jut tovább, bár ennek kicsi a valószínűsége.Nekem ez a véleményem. -
Dean Winchester #5361 szijnak ez a tánca nem tetszik :D
nem passzol hozzá -
Dean Winchester #5360 többen nézik azt mint ezt ? :D
meg azért van olyan ember mint a KLN :XD
am ez a reni most is kurva jó xD remélem nem esik ki...
am a hátsó énekes hosszú szöszi énekes csajt h hívják? -
érdekes h a műsor ideje alatt ebbe a topikba 5 hsz lett ideáig, míg a faktor topik ilyenkor már benne van a top10-ben -
Dean Winchester #5358 szted szerződést nem íratnak alá velük?
gondolom igen, sőt lehet van benne valami olyasmi is h ha elhagyja a megasztárt akkor pénzbüntetéss a jutalma :) -
Es ezek a dumak hogy megbanta hogy jelentkezett meg be akarja fejezni stbb.. dumak csak azer vannak hogy szavazzanak ra megtobben es be is jott a taktikaja, ha annyira megbanta volna otthagyna az egeszet es elhuzna ennyi... -
Ironman2 #5356 Köszönjük Melinda! Te voltál a leggyengébb láncszem! -
lol fridi :) -
Dean Winchester #5354 mi a fene itt már 5 dalt adnak elő? :O -
Dean Winchester #5353 hmmmm
most kapcsoltam ide
reni énekel - hush - hush - hush - elég fasza :D tetszik xD
am dalolt már valaki ma? -
Majd akkor bácsi,ha kiérdemled a tiszteletet...de ahhoz igen messze vagy a beszólásaiddal... ;) -
robertzenesz #5351 neked Robi bácsi(róbertgidásnak..) -
robertzenesz #5350 nem fogunk tüntetni, meg senkit megverni sem,csak gondolom azért van ez a fórum, hogy mindenki szabadon elmondhassa a véleményét,a műsorról,a versenyzőkről.. csak azért írok én is ide,mert van 1 véleményem,amit szeretnék megosztani, mert azért vannak akik egyetértenek velem..ugyanis megosztja a nézők egy részét az, hogy hogyan tud valaki egy zenei tehetségkutató műsorban ennyire kevés zenei tudással,a legjobb 3 között ott lenni, esetleg még meg is nyerni ezt a műsort.. ez a zene és a magyar média szégyene, valamint itt kiderült,hogy nem szabad ma Magyarországon megtanulni rendesen énekelni-zenélni,... minél szarabb vagy, annál nagyobb a sikered.. ezek szerint -
Menj is! -
Daza500 #5348 És ha Melinda nyer, mit fogtok csinálni ? Mentek tüntetni a székház elé vagy megveritek csapatosan a Fridit ? LOÁL :D -
robertzenesz #5347 majd nézzétek vasárnap a frizbit, Mester Tamás-t, már ő is kibukott idegileg emiatt a szar ribi miatt, meg miattatok, akik szavaztok egy ilyen gyenge énekesre... -
robertzenesz #5346 megyek is... sötét faszkalapok gyülekezete... -
Menj a francba a Gáspár Lacival... :/ Caramel meg 5 éve Mo-i viszonylatban profi körülmények közt énekel, még jó h leiskolázza azt, aki most bontogatja a szárnyait. -
Figyelj róbertgida,nem szállnál le Melindáról?
Már rég felfogtuk,hogy nem kellene nyernie szerinted,nem kell napokig ezt szajkózni.
Menj,vegyél egy feltöltőkártyát, nyomd el pénteken Kökény Attilára,és nyugodj meg,nehogy infarktusod legyen... ;) -
robertzenesz #5343 aki tud zenélni, annak valószínű, több köze van a zenéhez, mint aki nem tud zenélni, csak otthon a fürdőszobában .. egyébként azt tudtátok, hogy melinda már 2 szer jelentkezett a M.sztárba? csak mind a 2-szer ki..ták, addig amíg ez a s.boyle kint nem lett ekkora szár, és mostmár a m.sztár 5 be bevették, mert kellett 1 idősebb díva jellegű karakter, és azok között tényleg ő volt a legjobb... -
robertzenesz #5342 és lám, egy ország nyalja a s..egünket(Melcsikének)!halgassatok már meg gyerekek egy Gáspár Lacit, vagy amikor Caramell énekelte a mostani "Megaszarban" a lélekdonort, hát úgy leiskolázta az egész jelenlegi csapatot, mint a sz..rt! majd, ha Melcsike énekel úgy mint ezek,akkorfogom szeretni, addig nem.