Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Én reménykedem egy Kökény-Tolvaj döntõben (csak a tinicsajok szerintem a Saunderst nem fogják hagyni kiesni)...de hogy mi a fenét esznek rajta...????
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
Melinda, Reni, Kökény unalmas és szar is volt!
Szíj Melinda igazán kieshetne már... csak ordibál állandóan:S Nah meg amikor beszél... tyû az aztán a rémálom:S
András nem rossz, de nem az igazi, ahogy Reni sem (lehet a fogai tehetnek róla😄) Mind a 2 egyre megcsináltabb, de leginkább Reni:S
Szerintem Kökény fogja megnyerni a versenyt... õ a legjobb a mezõnyben.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Amúgy ebbõl az 5-bõl már nehéz lett volna választani, de talán a Saunderst menesztetem volna most. A döntõ egyik résztvevõje Melinda lesz, szinte biztos, a másikat már nehezebb megmondani.
Az izgalom fokozására mennek. SzM-t felesleges bent tartani névsor olvasásnál, mert állandóan úgy alakul, hogy sosincs benne az adás közben folyamatosan váltakozó utolsó 3-4-5-ben, és emiatt már az elején "kiszórják", mert ilyen szempontból nem izgalom fokozó tényezõ.
(persze nem úgy...😉)
Látom te eltántoríthatatlan elvekkel rendelkezel... 😊))
Az a "nyomi" nõ meg miért ne nyomta volna le Kállay-t? Mert NEKED nem tetszik?
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
de Kökény fogja megnyerni, ez számomra már biztos, még ha Szíjjal is maradnak ketten, tõle nem lopja el a (nemlétezõ)szavazatokat.
jövõhéten meg Tolvai fog kiesni...
Nem tudja valaki a barna vokalista csaj nevét? Nagyon meggyõzõen tud nézni... 😊))
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Erre persze még rá tettek egy lapáttal hogy a nép sajnálja és a búlvár sajtó pedig álandóan foglalkozzon vele.
Sajnos a forrásaim nagyon biztosak és megbízhatóak ezért kész vagyok bármikor bárkivel fogadni hogy a Melinda lesz a gyõztes.
hát igen ,siman azt kéne mint a való világban,hogy egy grafikon aztán mutatni h ki hány szavazatot kapott :S
de az h nem mondják mennyi szavazt ment be és azt se tudjuk h hanyadik helyen végzett elég gáz :S
Viszont megint egy ellenpéldával élve az én ismerettségi köröm 80%-a nagyon szereti Melindát. (szavazni viszont egyik sem szavaz,ez hozzátartozik az igazsághoz,de nem hinném,hogy ebbõl kellene kiindulni)
Saunders-t viszont az ismerõseim fele más kiejtette volna. 😉
azt sem írtam, h csak a fb-osok szavaznak, példát hoztam fel, csak az ottani feltételezett szavazat különbségekre.
nyílván lehet szavazni net nélkül is, meg fb nélkül is, én csak logikusan gondolom, h Melinda sehogy sem tudná Saunderset megverni. de mondok még vmit, az én ismeretségi körömben(ami nem az egész világot jelenti mielõtt vki félreértené) nem hallottam még olyat aki nem utálná. persze biztos szeretik sokan is, de ez megint csak az én állításomat igazolja.
de nem kell velem egyetérteni, véleményszabadság van. nem meggyõzni akarok senkit, h ez manipulált eredmény, viszont én sosem fogok bízni semmilyen kereskedelmi csatorna embert lehúzogató propagandájában 😊
csak mert az én ismerõseim körében is sok ember van aki nincs ott regizve , ergo nem tud egy klubhoz sem csatlakozni 😄
no meg mivan ha regizve van de annyira meg nem érdekli h klubhoz tartozzon 😄
egyébként mi a faszért nem tudják erõsorrendben mondani a továbbjutókat?
siman ugy kéne, azt lehetne tudni h hétrõl hétre ki a "legjobb"
fiatalok vannak a studioban amibõl arra lehet következtetni h csak õk nézik a megát? 😮OOO
az egy dolog h ott mivan és az más tészta h a tv elõtt kik ülnek 😊
azért ne várd már el h az idõsebb korosztály majd ott hajnalig bulizzon 😄 (fõleg állva)
Egyébként a bulvárban a napokban többször látom Renit,és Saunders-t.
Mindenesetre biztos,hogy nagy a szavazótábora. Aki nem kap sok sms-t,azt nem fogják benn tartani. Még ha manipulálják is a szavazást,kellenek nézõk/rajongók/szavazók,hogy benn maradjon.
Én Melinda fan vagyok,de ettõl függetlenül be kell valljam,hogy hangilag már inog a mezõnyben. Emberileg viszont felettébb nagy szimpátiát váltott ki belõlem.