6021
Ki lesz a legjobb?
-
#5421 Durva, igen, majd megkapom érte a büntipontjaimat biztosan. De herótom van attól, hogy itt a kellő manipulációk hatására (köszönhető ez nagy részben a kis faszkalap mesternek) egyesek itt úgy ünnepelnek, mintha Adolf Hitler esett volna ki személyesen.
Pedig ez a szerencsétlen nő nem volt más, mint egy szépen éneklő, idősebb nő, aki nem akarta minden másodpercben produkálni az agyát, és akit történetesen ezért imádott a közönség egy jelentős része.
Erre pedig a tv2 a műzsűriével minden létező erőt mozgósít, hogy az amúgy mindig elsöprő fölénnyel elől járó Szíj Melinda kizuhanjon, majd érdekes módon az utolsó pillanatban Kökény javára fordul a szavazás, akinek addig fele annyi szavazata volt...
-
#5420 Pontosan ezekkel a szavakkal fogalmazódott meg a fejemben ez a mondat. Piros pont! :) -
ricsa008 #5419 csak nem renáta győzelem lessz -
#5418 Tökéletesen igazad van,de annyi hasonló tapasztalata van az embernek ebben az országban,hogy muszáj volt a mosolygós szmájli a mondandóm végén...mert ezen kár bosszankodni.
Viszont azt el kell,hogy mondjam,Melindától sokat tanulhatna az ország. Többek között alázatot. Én örülök,hogy egy ilyen embert is láthattam a megasztárban. -
ricsa008 #5417 csit legyen iszok!!!!
eks -
Ironman2 #5416 Amúgy kiváncsi lennék egy Melinda lemezre.Biztos hogy 10-szer több fog elfogyni belőle,mint a Renáta lemezből. -
Dean Winchester #5415 miért ne? már bocs de az első körben h ki megy tovább az nekik tökmind1! ha megvan h kökényt akarják nyertesnek akkor mind1 ki párbajozik mert akkor a kökényt jutattja tovább a zsűri mintahogy tette 2 alkalommal...
am én is meglepődtem h fordult a kocka
am nem 48 hanem 42% volt az ami meg sztem nem sok :D
22%-36%-42% -
Ironman2 #5414 Igaza volt Fridinek.Itt nem csak a jó hang számít,hanem sajnos együtt kell működni a müsorral is.Melinda elfáradt,és ez volt a veszte. -
#5413 amúgy nem akarok most már tényleg elméleteket gyártani, de eddig az összes versenyen Szíj kapta a legtöbb szavazatot, csak épp most előzte meg Kökény.
(gondolom semmiképpen nem azért, h még több sms-t rángassanak ki az emberekből, ha nem Melindát akarják a döntőben látni) -
Dean Winchester #5412 azért ez picit durva volt :) -
#5411 Mellesleg az is érdekes, hogy a 48%-ból hogyan tudott Kökény hirtelen megfordulni? Akkora kamu az egész, hogy öröm nézni. -
Dean Winchester #5410 nem kéne felállva örjöngenie de miért ne lehetne nekik is kedvencük? a döntőben már nem ők döntenek itt már siman drukkolhatnak sztem..
ugyanaz mint a faktorban h a feró is mondja mindig h bírja a a norbit...
de am a megában bírom ezt abucsudalt nem ugy mint a faktorban h csá csumi azt kész :D meghatobb ez :S -
#5409 ti pedig fogjátok már be picit a pofátokat könyörgöm, rém idegesítőek vagytok...
ezt teszi a TV2... -
#5408 Én se nagyon hiszem el ! Ezt meg kell ünnepelni ! XD
Egészségetekre ! -
#5407 Picit a révületbe belerondítanék:
Egyszerűen gusztustalan az, ami történt itt néhány adáson keresztül. A zsűri döntést meg sem vártam, teljesen egyértelmű, hogy kit küldenek haza, nem is itt a probléma.
Hanem ott, hogy a TV2 gyakorlatilag mindent elkövetett, amit fizikailag lehetséges azért elkövetni, hogy a nézőket manipulálják.
LordVenom alattam, nem tudom a kegyetlen a TV2 hsz-ed végén a sok mosolygós szmájli mit keres.
Én ezen őszintén szólva semmi derűset nem találok. Gusztustalan, ahogyan az is, hogy Mester Tamásnak csak a köcsög vonal az elfogadható, Szíj Melindát pedig nyíltan kritizálja mindenhol, hogy lehúzza a nézők előtt..
Mester barátunk ne örjöngjön már felállva, hogy a Kökény jutott tovább...a zsűrinek elvileg nem az lenne a dolga, hogy amennyire lehet, pártatlan maradjon? Röhejes... -
Dean Winchester #5406 azért igaza volt afridinek ma a reni kurva jó volt :D meg szépe nhaladnak előre :D
a pokerface volt az alja sztem... -
ricsa008 #5405 hogy kell a tálca naptárba pirosra átírni euzt a dátumot !!!!!!!!
EZT NEM HISZEM EL!!!!!!!! -
Dean Winchester #5404 bazdmeg de örülnék ha reni nyerne jövőhéten ha ő nyer akkor nincs bunda ez 10000% :D -
#5403 Igy mar egy igazi donto lessz;) -
#5402 KÖSZÖNÖÖÖÖÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! igazságos döntő lesz. -
Dean Winchester #5401 zaz :D na bazdmeg most borult vkinek az írása h a szij lesz a 2. mint susan boyle XDDD -
#5400 Huráááááááááááá !!!!
Ez igy van jól !
Kökény - Reni párbaj lesz ! -
fityere #5399 Hazament ez az -
fityere #5398 Melinda megy haza nekik kell. -
#5397 Ez tényleg így igazságos,mert most hang alapján Melinda már mehet...
Viszont ennyire nyíltan manipulálni a szavazatokat,és birkának nézni az embereket,vérlázító...
Hetekig Melinda volt az élen,még ma is,és nem kevés szavazattal,de ma hirtelen beelőzték. Jézusom...kegyetlen a TV 2. :))) -
#5396 hát nagyon remélem... -
#5395 Kökény megérdemelte ! -
Ironman2 #5394 Ok,ez igy volt rendjén -
Dean Winchester #5393 na bazdmeg :D zsűri előtt a szij XDDDDDDDDDDDDDDD
na már bocs de kikell ejteniük ennyi negatív jelző után szij-t és ennyi pozitiv jelzők után meg továbbjutattni a renit!
ez egyértelmű! -
#5392 Van Isten ! xD -
#5391 Yeee es most melindat kiszavazza a zsuri:) -
#5390 Vazeeeeeeeeeeeeeeeee ! Yeah !!!!!!!!!!!!!!!!! xDDDDDD -
#5389 Csoda Történt!!!
-
Dean Winchester #5388 pedig ha szij - szöszi lenne a zsűri előtt akkor a szöszi továbbmenne -
#5387 Gondoltam vazee ! -
#5386 Én is igy gondolom ! ez tuti ! -
#5385 Ugye elég rég mutatták a szavazatok állását? Hátha csoda történt. -
Dean Winchester #5384 annyira egyértelmű h a szij jut tuti tovább -
Dean Winchester #5383 vera
karamella
magdi
viktor
azért fasza egyszer nő nyer egyszer férfi...
ugye most jönne h megint nő nyer de sztem a széria megfog szakadni és férfi nyer -> ergo kökény..
de jöhetne épp a széria folytatódása XD -
xxxpaulxxx #5382