Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kivéve ha Reni a döntõben nagyon odateszi magát!😊))

Kökénynek és Reninek van a legjobb hangja. Meg Iwette-nek volt de Õ már nincs.
Remélem Kökény és Reni fog döntõzni és Kökény kell hogy megnyerje.

Magoo
Bosszanto ez a Melinda jelenseg. Szamomra is az jon le, hogy jatsza itt az artatlant, kozben meg tudatoan adta ki magarol az infokat a medianak, hogy o mennyire kis szanni valo es stb.
Bazz, kismillio ember ugyanugy szarban van. Kivanom neki, hogy - amennyiben valoban szar az elete - lelje meg a boldogsagot, legyenek koncertjei, CD-je minden, de o nem nyerheti meg az ev enekese dijat!!!!
Emberek....hol elunk mar? O lenne M.o. legjobb noi enekese 2010ben? Jesszus...
Tulsagosan manipulaltak mar a kozonseget, hogy mindig o kapja a legtobb szavazatot. Bazz aki mar a legelso adasnal kijelentette, hogy nem akar tovabb menni, az ne nyerje meg!
A dontoben valoban jo lett volna latni a Reni vs Saunders parbajt.
Fridi is latja mekkora szar ez igy hogy a kozonseg donti el ezeket es nem szolhatnak bele. Nagyon nem okes...

Melinda annyira idegesítõ egy ember!!!!!!!!!! semmi érzelem az arcán, tuti otthon vmi szadista állat
és jól játssza ezt a balfasz vagyok szerepet ami egyenesen a gyõzelemig fogja vinni!:@@
LordVenom
Gondolom Te személyesen ismered Melindát.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Már meg van a gyõztes és nem Szíj Melinda lesz tehát Kökény fog nyerni😄
Flagello
Már vagy 3 hete megírtam hogy a TV2 Marketing osztályán kitalálták és elfogadtatták a producerekkel meg egyébb nagyfejesekkel hogy mennyi nagy bussiness lesz egy Susan Boyle-t csinálni a Szíj Melindából aki nagyón jól el is tudja játsza a sajnálni való pingvin mamát.
Rossz volt nézni ahogy adta a bünbánó Madonnát. Tényleg nem veszik észre az emberek hogy menyire kétszínü rájátszós és sunyi. Mert ha tényleg olyan kis szerény lett volna akkor nem jön ilyen szöveggel.
Amire kiváncsi vagyok az csak az hogy az SMS-ezöknek sikerülni fog-e legyõzni a stábott meg a Marketingeseket.
Valószínü hogy nem, ezért Szíj-Kökény döntõ lesz amit pingvin mama fog megnyerni (mint ahogy a forgatókönyv szerint lennie kell).

Na igen mondjuk Giorgionak nem kellet volna mennie még.
Lacee86
Hát a mai alapján valóban õ volt a leggyengébb. De sztem sosem csak az aznapi produkciót szabad nézni, hanem h összességében hogyan teljesített. És ebben sztem tényleg eljött a Saunders ideje, sõt már a múlt héten neki kellett volna menni, és nem Giorgionak.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Szégyelld magad!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Csak hogy nem személyiség verseny hanem ének verseny és legalább már 2 hete a leggyengébb.Már amikor az Ivettet kiejtették akkor kellett volna mennie.
Lacee86
Az ilyen faszkalapok miatt tart szerencsétlen itt idegileg, mint te, mert szegény elég labilis idegzetû, és a sok balfasznak a mocskolódó beszólása teszi tönkre, mert túl komolyan veszi õket... Nem kell mindenkinek szeretni, de a mocskolódók saját magukról tesznek le bizonyítványt, h emberileg mekkora senkik. :/

LordVenom
Én nagyon kedvelem Melinda személyiségét,ennek ellenére én is azt mondom,hogy itt már õ volt a leggyengébb láncszem.

Viszont nekem mindig tetszett,ha kiadja valaki,azt az érzelmet,ami benne van. Manapság a legtöbb ember szégyelli kiadni,vagy olyan érzéketlen tuskó,hogy nincs mit kiadni.

Megható volt Saunders búcsúzása...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

LordVenom
A beszólásaid alapján te sem...

Tyler1
van hallása az embereknek, csak ehhez az õ véleményük szerint kellett volna kiejteni a versenyzõket, nem a tv2 véleménye alapján.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

megvan a válasz 😄 jövõhéten 1 megy xD
egyértelmû szj-kökény döntõ lesz 😞
remélem kettõ közül szij nyer 😄
tudom a pénz amitt de akkor is faszság 😄
vaternak is tetszett ez 😄 a reni-re meg azt mondta h mindig nyög xD
igen õk emberek, de a szíj nem tartozik közéjük...
Hihetetlen az embereknek ma nem volt hallása hogy a Szíj Melinda maradt bent nyomorult is volt meg szar is már több hete ki kellett volna baszni a francba semmire nem és énekes se lesz belõle a hiszti miatt. Nyafogós picsa
CalebJoe
temetéseken nem sírtam ennyit mint ezek
de most akkor az utolsó döntõben 2en lesznek és kész meglesz a nyertes? vagy már jövõhéten nyertes születik? csak mert tavaly ugytudom h az utolsó 3ban volt a gyõztes hírdetése
Tyler1
én már a selejtõztõll kezdve Andrásnak szúrkoltam, néha kurvára mellé fogott a dalválasztásban, de nagyon tehetséges, és teljesen biztos vagyok benne, hogy õ képes lesz zenei karriert felépíteni.

azért lehet látni h ezek rohadt komolyan veszik és lehet égõ ezt mondani de "jó" látni h ezek is emberek és milyen rosszul érinti õket a veszteség
nos mégis mondott értelmeset encike
pufogtassunk közhelyeket,mi vagyunk a zsûri....
Eszenyi meg beverte a fejét, mert 1 értelmes dolgot nem mondott....
bazdmeg, ez a nõ egy idióta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
teljesen igaza volt mestenek, amikor azt mondta, hogy nem szeretné szm-t 1. helyen látni....
Tyler1
remélem nem õ nyer, mert akk gyakorlatilag nem lesz nyertese ennek a mûsornak. ezt 1 hónap alatt szétszedik, és a büdös életben nem fog énekeln többet.

Kaplan
Szerinted miért kell kétszer szavazni?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Nemhogy örült volna Melinda hogy továbbjutott

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

ez qrva egy szociográfiai tévedés.... (sz.m.)
am hülyeségnek tartom h kétszer kell szavazni :S faszé nem tudják azt mondtani h melyik kettõ megy tovább azt kalap...
szij melinda egyedüliként tuti dobogós 😄
bazdmeg és még elnézést kér XD
és ahogy mondta, hát látszik h még az maradt mint aki az elsõ napon volt...
asszonyonykám üvölteti ezt sz.t , ez ékszíj linda egyszerûen brutális gané...
Lacee86
Hát jah, elég unalmas most... Reni viszont tetszett az elõbb.

azt hittem h aki mellette van az hologramm 😄DDD
jó ez a rehab mûsor...
vazze, tegyék hétfõ délelõttre!
pfffffff ez már uncsi -> gabriel :SSSSSSSSSSs
tök hosszúnak tûnt már
GrandVitara
Dorka
Lacee86
Hát jah, elég bizarr volt...
Hát azt a 3,5 oktávot sztem viccnek szánta a Mester is, azt meg nem igaz h nem hallotta, h tök hamis volt helyenként... :S

Kaplan
Nem tudom, de, hogy mennyire mérhetetlenül kibaszottul unom már ezt a számot az borzasztó.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

amit tolvai énekel azt melyik faktoros énekelte? 😄
Magnumrolcsi
Melinda körül a csajok popója igen jóak.

az tuti hogy azta vén .... csak plastikkal lehetne lerobbantani az 1. helyrõl tököm tele
Kaplan
Azt mondja Mester HÁROM ÉS FÉL OKTÁV! Jézusom 😄DDDD Gyerekek tudjátok mennyi három és fél oktáv? Hát nem tudom, szerintem Jimmynek lehetett úgy három. Ma átlagban két, két és fél oktávot tudnak a jó énekesek.

hát ez vmi borzalom, szegény Axl ha ezt hallaná...
Saundersnek vmi rnb számot kéne énekelnie
Lacee86
Az ilyen embereknek magyarázhatsz a kulturált megnyilvánulásról... Melindának is ezt kellene tennie: egyszerûen leszarni az ilyen megjegyzéseket, és levegõnek nézni az utcán az ilyen embereket, bár gondolom nem lehet könnyû, fõleg aki érzékenyebb az átlagnál.

LordVenom
Nem tudsz kulturáltan megjegyzést tenni egy emberrõl?
Még ha negatív is,akkor is lehet kulturált...

biztos hogy ez a vén qva (a többit már kitalálod) tudod a magyan Susan Bojli
Dorina

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx