Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LordVenom
Bazzeg napok óta nem néztem be ide,de itt még mindig Melinda fikázása megy... 😊)))

Hihetetlen mennyi kurva okos gyerek gyûjtõhelye lett ez az sg. Rosszabbak némelyek a kocsmai mindentudóknál is. Mindenki tudja mindennek és mindenkinek a hátterét,sõt,azt is,hogy az adott ember a tévében milyen személyiség. Mindenki ismer mindenkit,és divat lett a fikázás. 100 emberbõl 95 csak fikázgatni jön erre a fórumra. Gratulálok emberiség...

Persze mindenki utálja a megasztárt/x-faktort/való világot stb...de mindenki kurva napra kész belõle...utáljuk a médiát is,de tucatjával nyomkodjuk a celeb cikkek linkjeit...

Ha valaki nem ért egyet a mindentudókkal,akkor azok azonnal bizonygatni kezdik a tudásukat,az összeköttetéseiket,és szentül meggyõzõdve a saját igazukról,próbálják ráerõltetni a másikra is az igéjüket...

Néha nem tudom sírjak,vagy nevessek,de a legtöbb ember,aki azt gondolja magáról itt,hogy kurva intelligens mert a szókincse nagyobb,mint egy hajléktalannak,vagy éppen bemagolt magának egy érettségire/diplomára valót, azt hiszi magáról,hogy a lexikális tudásával SENKI nem vetekedhet,és néha már-már betegesen védi az igazát...

Bocs,akinek nem inge,nem veszi magára. 😉
Lehet éppen TE vagy az a bizonyos 5%. 😉

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

lentebb olvastam, hogy nem cak, vagy nem az ÉNEKLÉS a lényeg.. egy zenei mûsorban, ahol énekesek versenyeznek, mi? Ha nem az éneklés, az énektudás,elsõsorban, majd az elõadásmód,a kisugárzás stb...a K. Norbertnek sincs mint énekesnek sok keresnivlója az x-faktorban,ez tény,de õ legalább nem sajnáltatja magát, hogy jaj, milyen rossz nekem, hogy megismert egy ország...
És még hogy nem rafinált... ugye hogy tudatos kis lubár a Melcsi!Én a szakmában dolgozom évek óta, ismerem a dörgést,mi hogyan megy.. sajnos
böröczk
szimpatikus? <#wilting> mint egy élõhalott ygakorlatilag.
a szõke lányban mi a az antipatikus? kedves, jó elõadó, jó hangú, ÉLETVIDÁM. Remélem, õ nyeri (ha már ezek közül kell választani)

Kumiho #2179

M@TriX
Akkor azért nem csak a nézõk szemét bántja....

Dühös a Megasztár zsûrije Szíj Melinda miatt

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Harly18
Olvastátok mit írnak a Melindáról mostanában? Hogy beteg, kezelésre van szüksége, mert bolond, meg tudatosan kitervelte ezt a "szerencsétlen vagyok" imidzst, hogy nyerjen...

Szerintem a TV2 nem számolt vele, hogy ennyire közkedvelt lesz és mivel már megvan a gyõztes, muszáj valamit kitalálni, hogy legalább azt a látszatot keltség, hogy az emberek elfordulnak tõle, a zsûri is fikázza, hátha ez hatással van a nézõkre, a cikkek amik megjelenek mind lejáratás szagúak. Sokáig a TV2 jól megélt belõle, volt kirõl írni folyton, de most meg...mindent megtesznek ellene...és ez szomorú.

Lehet nem a legjobb énekes, s hogy sokszor hibázott, de még mindig inkább õ szimpatikusabb összességében, mint a román csaj vagy a roma csávó.

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Lacee86
Hát de ez énekverseny, könyörgöm. Itt az énektudás a beugró, utána jöhet az, h ki hogyan adja elõ. Akkor menjen színpadra minden fahangú, aki mókás a színpadon...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

többet ér mint Kökény Attila, lehet, hogy nagyon jó hangja van, de unalmas ahogy elõadja a számokat, Norbi pedig ennek a fordítottja és jobban lehet élvezni
nem csak az éneklés a lényeg
Lacee86
Miben is? Bohóckodásban? <#fejvakaras> Ugye csak viccel, aki azt éneklésnek nevezi, amit produkál a gyerek...

az tehetségkutató és Norbi tehetséges 😊
Lacee86
Ott van az X-Faktroban az a Norbi gyerek. Szted annak több keresnivalója van egy énekversenyen, mint a Melindának? :/

böröczk
Van hangja valakinek, oké.
De én eddig azt hittem, hogy mega"sztár"sághoz több is kell ennél.

Kumiho #2179

Lacee86
Én nem tartom magam egy igénytelen embernek (most ízlésileg mondom, h minden szart bevesz a gyomrom), de õ sztem simán hallgatható. Nem mondom, h az év hangja, de tehetséges. Erre mondják, h ízlések és pofonok, el kell fogadni, h vkinek tetszik, neked meg nem... Na és, van ilyen. :/

böröczk
ebben igazad van, nem kizárt, hogy valakinek tetszik, csak egyszerûen nem értem, hogy lehet erre igény, és sose fogom megérteni, inkább felháborítónak és elszomorítónak tartom, hogy ez megy, csupán ennyi.

Kumiho #2179

Lacee86
De nem értem a háborgásod, mondd h milyen zenét/filmet stb.-t szeretsz, én meg rávágom, h mi a francot lehet abban szeretni? :/ Nem kell szeretni, de az ilyen vélemények inkább csak a fórumozót minõsítik, már ne haragudj.

böröczk
én nem tudok énekelni

Kumiho #2179

Lacee86
Drága, neked is megvolt a lehetõséged, h jelentkezz. Savanyú a szõlõ? :/

böröczk
mit lehet abban a savanyú pofában kedvelni? annyi idõs lennék, elszégyellném magam, hogy van bennünk a nemen kívül más közös is.
szánalmas, nem tévébe való, illetve a színvonalas mûsorrepertoárt elnézve, ez kell a népnek, szomorú. ezt mutatják a többi adásban is, ide is a sírás kell, a dráma rekviem egy álomért háttérzenével.
serpenyõvel az arcában küldeném vissza oda, ahol eldöntötte, hogy jelentkezik a megasztárba.

Kumiho #2179

LordVenom
Sokadszorra is mondom: Susan Boyle nem nyerte meg az angol vetélkedõt. 😉

Viszont annak örülök,hogy hasonlóképpen látod Melindát,mint én. Nem játszik rá egy fikarcnyit sem,õ ilyen elesett ember.

És igazad van,akármennyire is kedvelem,itt hangilag már nem lenne helye.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

evereal
Szerintem Melindában semmi rafináltság nincs.
Õ tényleg ilyen ember, nincs önbizalma, pesszimista. Nem gondolom, hogy megjátssza ezt.
Viszont, azt annál inkább gondolom, hogy az egész mûsor meg van csinálva elõre, mármint olyan értelemben, hogy megvan, ki nyeri. Hétrõl-hétre õ kapja a legtöbb szavazatot, na ne már.... Mondjuk egyértelmû, hogy õ képviselõ az egyszerû, magyar, átlagos, elesett háziasszonyt, akit segíteni kell. Sokan szavaznak rá, de könyörgöm senki nem hallja, mennyire hamis?? Mert tényleg jobb hangja van az átlagnál, ez egyértelmû, de az utolsó négyben már messze neki van a leggyengébb hangja.
Kállay jól énekelt, kár, hogy õ is áldozata lett ennek. Komolyan mondom, ha Melinda megnyeri, az a tv2 szégyene lesz. Rájöhetnének már, hogy nem lesz belõle magyar Suzanne Boyle: egyrészt, mert nem Angliában vagyunk, másrészt meg , mert nem tud úgy énekelni.

Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. De annyira le vagyok maradva, hogy valószínüleg örökké fogok élni.

Jajaja! Meg a Maghõmérõ énekese, akik elég régóta és elég sokat játszanak ott... néztem is anno, hogy hmmm de ismerõs ez a faszi... hát persze, voltunk már pár koncertjén😄 Ráadásul az Óbudai Egyetemre (BMF) járt, szóval még 1 ok, hogy kedveljük😄 Kár, hogy kiesett az fix.

#5278:
"az alapvetõen pesszimista és önbizalom hiányos magyar vele tud leginkább azonosulni."
Erre jut eszembe az a már sokak által elfelejtett fogalom, hogy magyar virtus😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

megvan, ez biztos,de a többiben is.. és talán sokkal jobban.
ZilogR
szerintem Szíj Melindában megvan az X-faktor

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Tyler1
.hu

olyan képek vannak róla, hogy sztem holnap reggel elrabolom<#szeret><#ijedt>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

weisz fanni
sõt az a dal is nagyon jó volt..
Tyler1
naplóban volt az a csaj aki Rúzsa Magdival "jel-énekelt", fúú nagyon fullos, és aranyos lány 😊

nekem az a véleményem,hogy ez a Melinda aszzonyság olyan szinten rafinált, hogy azt mi földi halandók el sem tudjuk képzelni.. tudatosan arra hajaz,hogy õ milyen szegény, mennyire kivan, mennyire nem akarja ezt,meg,hogy neki milyen gondjai vannak stb. és a sok hülye meg beveszi.. én már régen kib...tam volna a megasztárból,olyan "szarvas-hibákat" vétett, amit még egy ócska lakodalmas zenész sem vét.. nem igaz, hogy ma Magyarországon ennyi botfülû ember van!Ez egy tehetségkutató és nem egy szimpátia mûsor tudtommal, és ha már a szimpátiánál tartunk,miért szimpatikus egy folyton nyavalygó,bõgõ,rusnya vén k..va?? Bármelyik versenyzõnek sokkal több szerethetõ tulajdonsága van!
ja.
Lacee86
Giorgio volt a legjobb, egyre jobban úgy érzem. De hát ez van. :/

böröczk
és azonkívül rohadt jó hangja van a csávónak, Moriszonzban õ a karaoki vezetõ egyébként. : D Találkoztunk még Megasztár elsõ napján a nagyijával tök véletlenül egy cébéában : D

Kumiho #2179

böröczk
világ szégyene lenne, ha az öreglány nyerné. azt a savanyú, ostoba, idióta nõszemélyt, már rég ki kellett volna paterolni, az alacsony színvonalú mûsor ellenére is.
A pasas meg még nála is antipatikusabb, önelégült vérjóska.
Ha már muszáj e három közül választani, akkor a Tolvaj Reni.

Kumiho #2179

ja az van amit a tv2 akar! már megvan a gyõztes is ez egyértelmü és azért van az h az utolsó kettõbõl a zsûri dönt! nekik megvan hagyva h X- emberkét (kökényt) megkell hagyni , õ nem eshet ki...
ezért se esett ki két alkalommal 😊
Harly18
Én nem értem ezen az Andráson mit ettek annyira. Csak vinnyog, mint a legtöbb színes bõrû énekes, amikor meg énekel, akkor tök gyenge, erõtlen. Hogy mit szerettek rajta ennyire...a sok tinip*csát kellene megkérdezni talán, akik ilyen SP-kért meg hasonlókért is úgy odavannak.

Harly18
Melinda második lesz, és a Kökény nyeri meg. Annyira emlegetik, hogy õ a magyar Susan Boyle, aki ugye kint második, akkor itt is második lesz.

Azért ejtették most ki Kállay-t, mert vetélytársa lett volna a Kökénynek, és ugye neki kell gyõzni, elõre el van döntve. Aki azt hiszi, hogy a nézõ dönt, az naiv. Itt a TV2 dönt, és úgy dönt a zsûri, ahogy meg van mondva nekik.

Én személy szerint nem szimpatizálok egyikükkel sem. A Kökény tiszta Gáspár Laci, meg Caramel...ugyanúgy "cigányosan" énekel (nem vagyok rasszista ezt jelezném), vagyis rezegteti a hangját folyamatosan, nem tudom hogy mondják ezt, de biztos mindenki észre vette. Ez nekem nem szimpatikus. Tudom az okosok mindig azt mondják, ha nem tetszik nem kell nézni, de attól még lehet véleménye az embernek.

"leggyengébb mezõny ez, a Megák történetében"
nem, ez a leggyengébb Megasztár a Megasztár történetében😊
amikor még Pierrot is benne volt azok voltak a jó szériák
Lacee86
Jah, õ nekem is tetszett, meg a Bolyki is jól nyomta, bár õ igazából már profi.

Tyler1
leggyengébb mezõny ez, a Megák történetében.
közben már a középdöntõkben olyanok estek ki, akik könnyen kenterbe verhetnék a mostani 3mast(pl. Sonia).

Lacee86
Elmész ám a Gusztosoddal a hímnemû halál nemi szervébe! <#idiota>

szerintem Kökény vs Giorgio kellett volna legyen a döntõ, harmadik helyen pedig Gusztos Bence<#idiota><#idiota>
susan boyle se nyerte meg a szériát baszki :S mit nem értetek ebben? 😄 akkor miért kéne szijnek megnyernie? 😮
Lacee86
Én a mindenféle egyéb dolgai mellett tehetségesnek tartom, de valóban nem õ a legjobb. Mondjuk azt nehéz megmondani, h ki, de talán a Giorgio érdemelte volna meg leginkább az 1. helyet.

Dynamic
önbizalomhiányból fakadó megnyilvánulásokról beszéljünk = önbizalomhiányból fakadó megnyilvánulásokról NE IS beszéljünk
Dynamic
Sajnos ez eddigiek alapján borítékolható Szíj Melinda gyõzelme. Mondom, sajnos, mert egyáltalán nem olyan jó képességû elõadó, hogy indokolt legyen a hetek óta tartó folyamatos elsõ helyezése. Rengeteget hibázik, nincs ritmusérzéke, a magas hangoknál irritáló vénasszonyos hangja van, a látványos önbizalomhiányból fakadó megnyilvánulásokról beszéljünk. Ha megfigyelitek soha nem volt a negyed óránként mutogatott tabellán, ahol az utolsó 3,4,5,6... helyezettet mutatták meg, vagyis toronymagasan a legtöbb szavazatot kapja hetek óta, a nyilvánvaló gyengébb elõadások ellenére is. Gyanítom szociális okokból, mert az alapvetõen pesszimista és önbizalom hiányos magyar vele tud leginkább azonosulni. Miért lenne ezek után máshogy? Hiába fogja ezek után is Kökény a csillagokat leénekelni az égrõl, ha egyszer továbbra is szimpátia, és nem tudás alapján döntenek.
Mondjuk mindez abban az esetben érvényes, ha feltételezzük, hogy tényleg nézõi szavazás és nem produceri forgatókönyv alapján folyik a verseny.
Egyébként Melindával az a baj, hogy kicseszettül igénytelen... érdekes valahogy a stylistok meg tudják csinálni, hogy nõnek nézzen ki... ha minden nap adna magára, rögtön nagyobb lenne az önbizalma, pozitívabb lenne a visszajelzés és nem kéne megjátszani, hogy neki milyen kurvaszar élete van...

Tegnap csak félig néztem... de örülök, hogy András is kiesett végre...
Most már csak 3man maradtak... és tutira Kökény fog nyerni... egyszerûen hibátlan... vérprofi az ember.
Melinda és Reni? Hát... mindkettõ iszonyatosan bizonytalan (csak az egyik próbál úgy tenni színpadon, mintha nem az lenne) és hamiskásak is... nem tudom eddig hogy maradtak bent, voltak náluk sokkal jobbak is... de az fix, hogy az egész mezõny legjobbja Attila😊

Afe
Tegnap nem néztem, de ezeket olvasva úgy látom itt is hiábavaló a jó szereplés, mert lavinaként mossa le a "szavazzunk a szánalmas-csóró-nyomorékra" effekt. Az, hogy messze nem õ a legjobb énekes a mezõnyben, már teljesen nem érdekli az emberek többségét. Bravó.

wesker24
Szerintem se való már ide Szij azt tény hogy remek hangja van de nem nyerheti meg a Megasztár 5-öt !

Akkor már inkább vagy Kökény vagy Reni nyerje meg !

Mindkettönek nagyon jó hangja van fiatalok kettõ közük bárki nyerné meg megérdemli !
Szolnokboy1
az a gond a teóriáddal, hogy a tv2-nek abszolút nem érné meg szíjjel megnyeretni a mûsort, mert késõbb nem tudják majd futtatni, mivel közel sem celeb kategória. (nem is passzol a médiába, nem is kellene ott lennie)
nem fog késõbb mûsorokban fellépni, haknizni, ökörködni minden retekben. lásd. az rtl befürdését a fejhangú mesélõ gyerekkel, a nevét már nem tudom. szóval ha a tévé kifizetõdõ celebet akarna csinálni, akkor renivel nyeretné meg a mûsort.

btw én is rosszul vagyok szíjtõl, mert egyszerûen - ahogy már mondtam - nem való a tévébe tehetség ide vagy oda.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Lacee86
Én a Reninek szurkolok, bár nagy vszínûséggel a Melinda nyeri majd.