Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hihetetlen mennyi kurva okos gyerek gyûjtõhelye lett ez az sg. Rosszabbak némelyek a kocsmai mindentudóknál is. Mindenki tudja mindennek és mindenkinek a hátterét,sõt,azt is,hogy az adott ember a tévében milyen személyiség. Mindenki ismer mindenkit,és divat lett a fikázás. 100 emberbõl 95 csak fikázgatni jön erre a fórumra. Gratulálok emberiség...
Persze mindenki utálja a megasztárt/x-faktort/való világot stb...de mindenki kurva napra kész belõle...utáljuk a médiát is,de tucatjával nyomkodjuk a celeb cikkek linkjeit...
Ha valaki nem ért egyet a mindentudókkal,akkor azok azonnal bizonygatni kezdik a tudásukat,az összeköttetéseiket,és szentül meggyõzõdve a saját igazukról,próbálják ráerõltetni a másikra is az igéjüket...
Néha nem tudom sírjak,vagy nevessek,de a legtöbb ember,aki azt gondolja magáról itt,hogy kurva intelligens mert a szókincse nagyobb,mint egy hajléktalannak,vagy éppen bemagolt magának egy érettségire/diplomára valót, azt hiszi magáról,hogy a lexikális tudásával SENKI nem vetekedhet,és néha már-már betegesen védi az igazát...
Bocs,akinek nem inge,nem veszi magára. 😉
Lehet éppen TE vagy az a bizonyos 5%. 😉
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
a szõke lányban mi a az antipatikus? kedves, jó elõadó, jó hangú, ÉLETVIDÁM. Remélem, õ nyeri (ha már ezek közül kell választani)
Kumiho #2179
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Szerintem a TV2 nem számolt vele, hogy ennyire közkedvelt lesz és mivel már megvan a gyõztes, muszáj valamit kitalálni, hogy legalább azt a látszatot keltség, hogy az emberek elfordulnak tõle, a zsûri is fikázza, hátha ez hatással van a nézõkre, a cikkek amik megjelenek mind lejáratás szagúak. Sokáig a TV2 jól megélt belõle, volt kirõl írni folyton, de most meg...mindent megtesznek ellene...és ez szomorú.
Lehet nem a legjobb énekes, s hogy sokszor hibázott, de még mindig inkább õ szimpatikusabb összességében, mint a román csaj vagy a roma csávó.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
nem csak az éneklés a lényeg
De én eddig azt hittem, hogy mega"sztár"sághoz több is kell ennél.
Kumiho #2179
Kumiho #2179
szánalmas, nem tévébe való, illetve a színvonalas mûsorrepertoárt elnézve, ez kell a népnek, szomorú. ezt mutatják a többi adásban is, ide is a sírás kell, a dráma rekviem egy álomért háttérzenével.
serpenyõvel az arcában küldeném vissza oda, ahol eldöntötte, hogy jelentkezik a megasztárba.
Kumiho #2179
Viszont annak örülök,hogy hasonlóképpen látod Melindát,mint én. Nem játszik rá egy fikarcnyit sem,õ ilyen elesett ember.
És igazad van,akármennyire is kedvelem,itt hangilag már nem lenne helye.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Õ tényleg ilyen ember, nincs önbizalma, pesszimista. Nem gondolom, hogy megjátssza ezt.
Viszont, azt annál inkább gondolom, hogy az egész mûsor meg van csinálva elõre, mármint olyan értelemben, hogy megvan, ki nyeri. Hétrõl-hétre õ kapja a legtöbb szavazatot, na ne már.... Mondjuk egyértelmû, hogy õ képviselõ az egyszerû, magyar, átlagos, elesett háziasszonyt, akit segíteni kell. Sokan szavaznak rá, de könyörgöm senki nem hallja, mennyire hamis?? Mert tényleg jobb hangja van az átlagnál, ez egyértelmû, de az utolsó négyben már messze neki van a leggyengébb hangja.
Kállay jól énekelt, kár, hogy õ is áldozata lett ennek. Komolyan mondom, ha Melinda megnyeri, az a tv2 szégyene lesz. Rájöhetnének már, hogy nem lesz belõle magyar Suzanne Boyle: egyrészt, mert nem Angliában vagyunk, másrészt meg , mert nem tud úgy énekelni.
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. De annyira le vagyok maradva, hogy valószínüleg örökké fogok élni.
#5278:
"az alapvetõen pesszimista és önbizalom hiányos magyar vele tud leginkább azonosulni."
Erre jut eszembe az a már sokak által elfelejtett fogalom, hogy magyar virtus😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
olyan képek vannak róla, hogy sztem holnap reggel elrabolom<#szeret>#szeret><#ijedt>#ijedt>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Kumiho #2179
A pasas meg még nála is antipatikusabb, önelégült vérjóska.
Ha már muszáj e három közül választani, akkor a Tolvaj Reni.
Kumiho #2179
ezért se esett ki két alkalommal 😊
Azért ejtették most ki Kállay-t, mert vetélytársa lett volna a Kökénynek, és ugye neki kell gyõzni, elõre el van döntve. Aki azt hiszi, hogy a nézõ dönt, az naiv. Itt a TV2 dönt, és úgy dönt a zsûri, ahogy meg van mondva nekik.
Én személy szerint nem szimpatizálok egyikükkel sem. A Kökény tiszta Gáspár Laci, meg Caramel...ugyanúgy "cigányosan" énekel (nem vagyok rasszista ezt jelezném), vagyis rezegteti a hangját folyamatosan, nem tudom hogy mondják ezt, de biztos mindenki észre vette. Ez nekem nem szimpatikus. Tudom az okosok mindig azt mondják, ha nem tetszik nem kell nézni, de attól még lehet véleménye az embernek.
nem, ez a leggyengébb Megasztár a Megasztár történetében😊
amikor még Pierrot is benne volt azok voltak a jó szériák
közben már a középdöntõkben olyanok estek ki, akik könnyen kenterbe verhetnék a mostani 3mast(pl. Sonia).
Mondjuk mindez abban az esetben érvényes, ha feltételezzük, hogy tényleg nézõi szavazás és nem produceri forgatókönyv alapján folyik a verseny.
Most már csak 3man maradtak... és tutira Kökény fog nyerni... egyszerûen hibátlan... vérprofi az ember.
Melinda és Reni? Hát... mindkettõ iszonyatosan bizonytalan (csak az egyik próbál úgy tenni színpadon, mintha nem az lenne) és hamiskásak is... nem tudom eddig hogy maradtak bent, voltak náluk sokkal jobbak is... de az fix, hogy az egész mezõny legjobbja Attila😊
Akkor már inkább vagy Kökény vagy Reni nyerje meg !
Mindkettönek nagyon jó hangja van fiatalok kettõ közük bárki nyerné meg megérdemli !
nem fog késõbb mûsorokban fellépni, haknizni, ökörködni minden retekben. lásd. az rtl befürdését a fejhangú mesélõ gyerekkel, a nevét már nem tudom. szóval ha a tévé kifizetõdõ celebet akarna csinálni, akkor renivel nyeretné meg a mûsort.
btw én is rosszul vagyok szíjtõl, mert egyszerûen - ahogy már mondtam - nem való a tévébe tehetség ide vagy oda.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.