Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabina
Jól mutatnak egymás mellett!

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Szabina

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Breki33
priv
Szabina
Tilla tényleg szörnyen idétlenül vezeti a mûsort, Zita meg minden második mondatába belezavarodik.

Al Bundy23
na komám látszik hogy atomparaszt vagy már bocsi....pff

IBANEZ UV777 Rulez

Kata
Hova?

[/cserf][/fülünyúl]

Breki33
a megasztárba? P

nem szokásom linkelni
de rektam be már a bábu vagyból P
Kata
Honnan tudhatjuk, amíg nem linkelsz be ide magadról egy fotót? 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Breki33
Edmond mint jópasi? P
Hú lehet, hogy én mégse vagyok az? PPP

A hangja tényleg betölti a teret
Kata
Semmi különös, csak zavarta a zongora. 😊)

[/cserf][/fülünyúl]

Taranov
A Szabó Leslie az, aki a selejtezõben a két perc címû saját dalát adta elõ?
És mi volt a baklövése?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kata
lásd #31

[/cserf][/fülünyúl]

Taranov
Hát én nem azt néztem, de a jól énekelt, táncolt meg marha jó az a szám 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Robbie Williamsnek meg óriási múltja van, szóval õ egyfajta kivétel.

Kata
Igen, õ az! Amúgy pasinak sem uccsó... 😉

[/cserf][/fülünyúl]

Taranov
Vesszenek a rokkerek!!!

Taranov
MElyik volt a késdobáló, aki az If I only knew-t adta elõ? Az volt az Edmond nem?
Na az a nyerõ!

Al Bundy23
hát ennyi erövel akár a gákvölgyi is vezethetné a csudasztárt vagy mi a kukim az a retek müsor 😊na az show ember 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Kata
Edmondnak drukkolok, nagyon klassz bariton hangja van, és a magas szólamokat is profin kiénekli. Emellett sajátos orgánuma van, ami nekem speciel tetszik.
Örülök, hogy Szabó Leslie-t benntartotta a közönség a baklövése után is, tudják, látták már, hogy többre képes. A zsûri azonnal kipakolta volna, de a közönség bízik benne. Szerintem biztosan összeszedi magát a következõ megmérettetésre, mert az õ profizmusa ezt nem hagyhatja annyiban. Viszont a gitáros csaj, Vera, elég gyengén muzsikál. Az általa képviselt elcseppentõs stílus sem jön be annyira szerintem, max. egy tábortûz mellett ücsörögve éjjel. Neki sajnos nem jósolok nagy jövõt a megaszár(c)-ban.

[/cserf][/fülünyúl]

mikike
én meg a Tóth Verának szurkolok

egyébként a mûsor jó

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

KM
Bocs, ez a Zitusra ment!

Lteebee
Abból a zsûribõl két ember tud énekelni: a Soma, meg a united-es gyerek.
A Presszernek nem kell tudni, mert az õ zenéje az õ hangjára épül és úgy jó, ahogy van.
A pierrot(szándékosan kisbetûvel) énektudásával álom lett volna még az elõdöntõ is.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
Valószínûleg nem így látnád, ha hallottad volna a Somát, amint jazzt énekel.

Nekem a zsûribõl csak azzal a zenekritikussal kapcsolatban vannak kételyeim.

KM
Ja-ja! Kicsit nevetséges a csaj!

Laalee
soma nekem is nagy kedvencem 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Laalee
véleményem szerint tilla egy idétlen pancser szerepét veszi fel, de még mindig jobb mint a bucikánk 😄

egy showmannak ilyesfélének kell lennie. pl ott a párja, a Zitus, szerencsétlen a betanult mûvigyorán és az elõre felírt kédésein kívül nem csinál semmit, dög unalmas mint mûsorvezetõ.

Sir Quno Jedi
Már a cím is kritikán aluli színvonalat képvisel, de hogy pl. egy soma (szándékos kisbetû) ott ülhet a zsûriben, az már inkább szomorú, mint nevetséges !

Kicsit talán sajnálnám a srácokat/csajokat, hogy így megalázzák és kihasználják õket, de õk választották ezt, talán ebbõl is tanulnak majd !

A Tila féle, gyerünk-gyerünk telefonálni (160+ÁFA-ért) engem valahogy a BB-re emlékeztet, nem tudom ki, hogy van vele !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Szabina
Egy elõnye talán van ennek a versenynek; megalapozza a nyertes hírnevét, nem csak a semmibõl elõbbukkant sztárocska lesz.

Dzsini
1 albumig biztos - (bár ezt én szerintem majdnem minden döntõsre el lehet mondani, sok a kiadó...) - plusz jónéhány fellépés erre-arra... 2-3 év talán a legtöbb, ha nem tud igazán "nagyot" mutatni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Szabina
Kíváncsi leszek, hogy meddig lesz "megasztár" az a bizonyos nyertes...

Dzsini
ez egy show-mûsor elsõsorban. másodsorban pedig tehetségkutatás, és annak se rossz, mert az elsõ rugást (lemezszerzõdés pl.) könnyebben megszerzi a próbálkozóknak, mint a "valódi" tehetségkutatók... biztosabb egy kiadó számára, ha úgy reklámozhat valakit, hogy "A Megasztár Döntõse", minthogy a "XVI. Gipsz Jakab Tehetségkutató döntõse"...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Voltan
Szerintem eleve hülyék azok, akik az ilyen vetélkedõ-show- tehetségkutatókon indulnak. Évente többször vannak tehetségkutató fesztiválok (amiket nem közvetit a TV), és ott aztán a bluestól kezdve a punkon át a black metal-ig mindent meg lehet találni. Ráadásul még a zsûri is ért hozzá. Ugyanezt mondjuk a megasztárról nem lehet elmondani igazán.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Dzsini
hát, például észt haverom miattuk tudta, hogy mi is az a magyarország...

Voltan
A Crossborns, mint világszerte ismert banda? Na neee!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Szabina
Szerintem akik bejutottak a döntõbe többnyire tehetségesek. Nekem csak az nem tetszik, hogy nem nyerteseket, hanem veszteseket csinálnak belõlük. Nem azt publikálják, hogy ki a legjobb, hanem mindig a legrosszabbakat emelik ki.

Dzsini
a fõtémára visszatérve riszpekt azoknak akik ki mertek állni, csak hallani szoktam mert kint szüleim nézik, de elég színvonalasnak tûnik nagyrészt (fõleg ha megtanulnának angolul, mert a kiejtésük.. jjaaajjjjj)

Dzsini
2 a millióból akik világszínvonal...
nálunk is van 1-2 együttes akik világszerte ismertek, csak nem éppen teljesen popszakmában... (crossborns, hs7, oi va voi, ghymes (najó õk nem teljesen magyarok), és akkor a jazz részlegrõl még nem esett szó)
mindenesetre majd lesz nálunk is, aztán ha "csak" ennyi, és a legismertebb pop-részlegben nem, akkor na bumm

Lteebee
Szerintem te már korán reggel módosítottad a tudatodat.

Laalee
de ez max 10-15 ember világviszonylatban...

Lteebee
Azért más országokban vannak jól éneklõ "pop"-elõadók, akik mögött akármég a hangszerelés is igényes.

Nem a germán meg az olasz mocsokból kell kiindulni!

Mondjuk egy Dido, vagy egy Robbie Williams esetében beszélhetünk énektudásról, hangszereltségrõl annak ellenére hogy õk tényleg popzenét adnak el(õ).

Dzsini
csakacipõ meg a pánt.... (bocsánat)

Laalee
ilyen sosem fog megtörténni, a popzenének nem énektudás kell hanem eladható külsõ (nagy csöcs kerek segg) 😄

amig a zsûri tagjai arról papolnak hogy de kéne egy ilyen hang és közben a feketevonatos cigánygyereket istápolja nem fog változni semmi.

Lteebee
Végre, ha csak rövid ideig is, lehet a tévében hallani énekelni tudó embereket is!

És akkor emberek mindenféle apróságokat fikáznak.

A Tilla kell, hogy az átlagmagyar is nézze és kész.

Gondolkodtatok már azon, mi lenne a magyar popzenével, ha a kb. 50-60 elõdöntõsre cserélnénk a fresh és hasonló csapatok tagjait?

St
Azért elég jól beszél, hülye emberek nem tudják ilyen jól nyomni a sódert.
ki is esett ;>

Sztár csináló, összefosom magam... Múltkor valami rocker volt benne, dehogy az is mit keres ilyen gennyben ?

Szabina
Szerintetek ki a legesélyesebb megasztár jelölt? Nekem Schmidt Vera, és Nagy Edmond tetszett a legjobban!