6021
Ki lesz a legjobb?
-
#5581 Jaj, ne haragudj. -
#5580 Tudsz te kulturált lenni,ha akarsz. :))) -
#5579 Ez jónak ígérkezik... -
#5578 Meleg, ha kérhetem -
#5577 Mester jól énekel. Hogy buzi, az egy dolog... -
#5576 Legalább van önkritikád. :) -
#5575 Sajnos ilyen primitív tahó paraszt vagyok -
#5574 Meg lehet fogalmazni egy ember negatív tulajdonságát kevésbé bántó,és megalázó módon is,főleg,ha konkrétan erről a tulajdonságáról nem is ő tehet. ;)
Mesterhez képest szerintem nem volt rossz ez a produkció. Nyálasabbra számítottam... :) -
#5573 mester és tanítványai, amiből számomra csak valami krisnás szám maradt meg:) -
xxxpaulxxx #5572 Egyébként nem bírom a Mester és Tanítványai számokat (bár annyira nem is ismerem, de amiket hallottam, azok eléggé nyálak voltak)
De a JackJack az valóban jó... ez is olyasmi volt:) -
xxxpaulxxx #5571 Mester és Tanítványai
Jack Jack -
Dean Winchester #5570 am melyik eggyüttesben is játszott mester ? -
Dean Winchester #5569 mesternek ilyen jó a hangja? :D
am a dal vmiért alapból nem volt jó, nekem nem jön be ez -
#5568 Úgy látom, Mester magából akar világsztárt kreálni. Plusz már ezek is felvételről tolják a betétdalokat, mint at xfaktorosok. -
#5567 Remélem kemény kritikákat kap :D -
#5566 Nem nem valami szép, hanem gecironda, ettől függetlenül leszarom, hogy tudomisén hány hétig néztem, meg hogy hol fog ezek után szerepelni. Nem azt mondtam, hogy vágassa le a fejét, takarodjon haza.
Szerintem az egyetlen gondotok az, hogy nem a ti kényes ízlésetek szerint fogalmaztam. Szerencsére ezt pont leszarom -
#5565 Pedig az a generáció akinek énekelnie "kellene" előbb vesz lemezt. Persze csak ha élni is akar belőle -
#5564 Komolyan gondolják ezt, hogy valamelyik folyamatosan 51, a másik folyamatosan 49%?!
Ezek is hülyének nézik azért az embereket... -
#5563 Azért, mert az milyen "vélemény", h beírod, h xy de geci ronda... Parasztság felső foka. Valóban nem vmi szép, de ez nem ide tartozik, ilyen módon kinyilvánítva meg végképp nem. :/ -
ZZ88 #5562 Én is Kökény stílusát kedvelem inkább, de az nem piacképes annyira. Az énekhangja nagyságrendekkel jobb. -
#5561 Pedig számomra sokkal jobb azt a stílust hallgatni amit Kökény hoz vissza a műsorban, mint a sok divatszart, ami még az eredeti előadótól is szar, ráadásul napi 10x nyomnak le. Nekem nem kell még1 vinnyogó ribanc -
ZZ88 #5560 A zsűribe meg szerintem csak a borostás Pici bácsi való szakmailag, a többi mehet a ... -
#5559 Túl nagy :(
#5554: Írtam egy tényszerű véleményt. Erre te leidiótázol. Puszit vártál?
Ja és évente kb 2x fogyasztok alkoholt :) -
#5558 Nem kért meg,de úgy érzem szüksége van rám,igen. ;) -
ZZ88 #5557 piacképes -
ZZ88 #5556 Egyébként a tehetsége alapján Kökény Attila sokkal jobban megérdemli, hogy megnyerje, de ő nem annyira paicképes, mint a csaj, mert kevésbé populáris műfajban tolja. -
#5555 Ugyan nem nézem a műsort, csak hallom a másik szobából, de most énekel a drága Caramell, ugyanolyan stílusban, mint a Kökény. S ez mind elmondható a Gáspár Lászlóról is...ugyanúgy...na nekem ez nem szimpatikus. -
#5554 Elméletileg felnőtt ember létedre rendkívül értelmes vagy. Menjél vedelni, péntek este van, az ilyenek meg máshoz úgysem értenek. -
xxxpaulxxx #5553 Megkért, hogy védd? Szerinted szüksége van rád?;)
#5537 Mi a bajod a nagy seggekkel? :| -
ZZ88 #5552 Ez a médiarabszolgaság, lehúznak 10 bőrt egy kutyáról. -
#5551 Nem csak szépeket,de kiakaszt,hogy csak ocsmány módon tudnak itt az emberek negatív véleményt nyilvánítani.
Persze nem miattad pöccenek be erre,csak te itt már a sokadik vagy,aki azt a szerencsétlent ócsárolta.
Rúzsa Magdi = megasztár -
#5550 Vicces mikor előbb mondták, hogy mindjárt kiderül ki lesz a győztes...ja, 23:45-ig tart a műsor... -
#5549 oké, el is kotródhatsz anyádba, ty -
#5548 Ki a faszomat érdekel baszod? egy kibaszott megjegyzés volt, rusnya, iszonyat módon undorító, ettől függetlenül nekem tetszett ahogy énekelt. amúgy meg bocsi, nem tudtam, hogy csak szépeket lehet róluk mondani -
Dean Winchester #5547 fantomképnek azt raknad oda akit akarnak XD
am mind1 reni nyerjen
a high way to hell-t fogják énekelni? :D magdi anyus azelőtt is azt énekelte am nem? XD -
ZZ88 #5546 Adom is, hétközben az utcán láttam egy hajléktalant, apróban volt 100 ftom, azt nekiadtam. -
#5545 Adnád,vagy adod is? :) -
ZZ88 #5544 Igen pénzcsinálás, nem írhatják ki, hogy 80-2,, mert akkor basznának szavazni. Én a hajléktalanoknak adnám inkább azt a 300 Ftot, mint egy mocsok kereskedelmi TV nek. -
#5543 Te meg milyen geci idióta vagy! -
#5542 De sok itt a szép gyerek...
Az ilyen előemberek miatt terjedt el az a koncepció,hogy a tévében csak "dísz emberek" mutogatása a nyerő...természetesség meg nulla.
Király Viktor ijesztően szarul kezdett,de aztán saját magát meghazudtolva egész hallgathatóan adta elő a számot. :)