Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SP-t mindenki szidja pedig neki is van sok díja 😄
szóval ez olyan,hogy na most egyik évben a vkinek adjunk díjat h ezzel is reflektorfénybe tudjon kerülni (bunda az egész)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
és azt is leírtam, hogy erre van igény, ezt szeretik nézni az emberek, ez kell a népnek, sajnálom. de még mindig elõbb nézem meg a megasztár 5-öt, mint egy percet is a valóvillábul. Én azt is elfogadom, hogy valakinek az tetszik, csak közben sajnálom, hogy erre van igény elsõ sorban, a jó mûsorokat anno és most is meg késõ estére rakták/rakják. lásd pl heti hetes.
Kumiho #2179
Melinda.. Az az igazsag, a TV2 felfutatta, de mivel kiderult, hogy alkalmatlan egy ilyen kaliberu feladatra, a vegere levettek rola a kezuket.. Ennyi tortent...
Az a gond,hogy te is az a típusú ember vagy,aki azt hiszi,hogy az õ véleménye az abszolút helyes mindenben,mindenhol. El kellene fogadni,hogy különbözünk egymástól,és nem feltétlenül az a norma,amit Te gondolsz. Lehet,hogy az sem amit én,de én nem is próbálom másnak hinteni az igét.
Egyszerûen csak az zavar,hogy folyamatosan mocskolódás,fikázás közepette tudja csak kinyilvánítani a nagy magyar átlag a negatív véleményét. Pedig mindezt meg lehet oldani úgy is,hogy ne sértsük meg embertársainkat.
De gondolom neked errõl is más a véleményed. Mindegy,részemrõl a téma lezárva. Kedveltem Giorgio-t és Melindát is. Nem bánom,hogy kiesett,mert hangilag õ volt itt a leg gyengébb. De ettõl még senkinek nem áll jogában a porba taposni õt...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Ma már ott is a köcsög vonalat erõltetik, mert, hogy "az a jövõ"...
Angliai ismerõsömmel beszéltem telefonon nemrég, õ is mondta, hogy borzalmas lett az X Factor, és pont azt vették el tõle, amitõl jó volt..
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Le kellett volna töltenem máshonnan, és úgy megnézni.
Kumiho #2179
ezek nem zenészek, könyörgöm.
bartók eszterrõl meg már alant leírtam a véleményemet, és tökéletesen körülírtam a hangját, annak jellemzõit.
Kumiho #2179
2006 - Fonogram-díj - Az év hazai felfedezettje (jelölés)
2008 - VIVA Comet - Legjobb videoklip (Stáb-Élünk, ahogy bárki) (jelölés)
2009 - Fonogram-díj - Az év hazai dala (Szívemet adnám) (jelölés)
2009 - Glamour Women of the Year - Az év énekesnõje (jelölés)
2009 - VIVA Comet - Legjobb nõi elõadó (jelölés)
2009 - BRAVO OTTO - A legjobb magyar nõi elõadó (jelölés)
2009 - BRAVO OTTO - Cool Tv Különdíj (díjazott)
2010 - Glamour Women of the Year - Az év énekesnõje (jelölés)
2010 - BRAVO OTTO - Az év magyar nõi elõadója (díjazott)
2010 - BRAVO OTTO - Az év magyar videoklipje (Mi a szívemen, a számon) (jelölés)
bartók eszter?
ezután nézd meg gyorsan reninek a tnapi elsõ produkcióját,ami határozottan nem volt hamis XDD alig...😄DDD
Kumiho #2179
tóth gabesz? Ne viccelj.. Dér Heni? Ne röhögtess.
Nyilván Rúzsa Magdit SENKI nem fogja túlszárnyalni, de még csak utol, nyomába se érni..
Már eleve az elsõ megasztár után se gondoltam, hogy jelentkezhet még ekkora tehetség, aki aztán tényleg az összes addigi gyõztest mérföldekkel lekörözi..
Kumiho #2179
nagyon egyetértek, hogy neki sem volt-van keresnivalója a döntõben..
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Kumiho #2179
Savanyú, életunt, ez a "nem akarok nyerni" viselkedése kiûzi a nézõt a világból, SZÁNALMAS, és kész. Szerintem. Igen, nem tévébe való, senki nem kíváncsi a savanyú képére, illetve vannak páran, akik mégis. Én boldog arcokat szeretek látni, mégha az olyan "mûpicsa" is, mint pl a Reni.
Legalább benne van élet.
Ki való a tévébe.
Szerintem egy megasztárban sose kerül majd felfedezésre egy új Sting, Bono vagy Anthony Kiedis... És ha már a "mûpicsákból" kell választani...
Akiket felsoroltál, meg pont ezek miatt nem nézem a két fõ szennycsatornát, meg amúgy se, egy igényes mûsort, vagy filmet nem találok rajta.
Dehát az embereknek ez kell, a dráma, a sajnálkozás, a rekviem egy állomért háttérzenével, ez megy a híradóban, a fókuszban, és társaiban. Ezért se nézek tévét, mert szánalmas, és miért élvezik az emberek, ha állandóan a fájdalmat, siránkozást nézik a tévében, besavanyodnak, kárognak, sajnálkoznak, és elfásulttá válnak.
Kumiho #2179
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Én csak azt emeltem ki, hogy konkrétan megragadta a fülem, hogy nem ért semmihez, ebbõl sok mindenre lehet sejteni. Nem azt mondtam, hogy analfabéta, csak a könnyebb oldalán próbál szert tenni egy vagyonra, nem dolgozni, hanem énekelni. De ha tehetséges, akkor tegye persze, de a legtöbb roma zenész...ez a mulatós és társaik...hát a tehetség ott nem nagyon van meg.
Én sejtem milyen munka van mögötte, csak azt furcsa látni, hogy egy valakit fikáznak, a másik kettõt meg magasztalják ugyanabban a dologban. Ettõl még véleményt lehet mondani, nem leszek ettõl még megmondó ember.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Arra vagyok kiváncsi, hogy mi lett volna, ha esetleg megnyeri Szíj az egészet? Sztem májsztró ott helyben leszopja magát
De figyeljétek meg mi lesz a versenyzõkkel 1 év múlva...Akkor derül ki igazán ki is a Megasztár, nem most...
Végig manipulálhatták,csak ez itt ma ordított...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Elég csak itt körülnézni a topicban...
22%-ról megnyerni..ja álmomban..Gratula a tv2nek jól megszivatják az embereket!!Nincs elég gáspár laci,caramel..kell még 1..!!!!!!!!!!EZ AZ!!!!!!!!!!!!
de az nem lehet,hogy a nézõk többsége már ugy gondolta h " hopp vezet a melinda és eddig mindig bent maradt akkor nem küldök sms-t , mert ugyis bentmarad megint " :S