Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Reniben azt szeretem már a verseny eleje óta, hogy mindig önmagát adja, soha nem színészkedik, mindig õszinte. Mondjuk, ez Attilára is igaz.
Énektudás szempontjából talán Attila jobban énekel egy picikét, de Reni sokoldalúbb. Attila mindig szinte ugyanabban a stílusban nyomja. Ami engem nem zavar, csak így jobban be van korlátolva ami a rajongóit illeti. Mert nem mindenki szereti ezt a stílust, hiába énekel jól.
Egy szó, mint száz, mindegy, ki nyer. Én örülni fogok. .-)
Ha igen,akkor nézzél egy boldog celebet,mit akadsz el ennél a szerencsétlen nõnél?
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Ne legyetek már szánalmasak...már kiesett,legalább innentõl ne mocskoljátok.
Mint az 5 évesek bazzeg...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ezt hogy lehet másképp értelmezni?😮
szerintem ha vkit megdicsérnek és nem egyszer az ne vágjon már olyan képet, mintha éppen megakarná magát ölni, mert ez unszimpatikus és idegesítõ és ezért kapta a szavazatait
Egymás sértegetése olyan gyerekes dolog , a sértegetõk nem tudnának egy kicsit kultúráltabban fogalmazni ?!
#5509 Asszem neked vannak szövegértelmezési problémáid, ugyanis én egy szóval nem mondtam, h itt volt a kiesése. Annyit írtam, h szerencsétlen már kiesett, örülhetnek az õt utálók (bár nemtom mire fel, mit ártott nekik), de ez nem elég, továbbra is ocsmány módon a gyengeségeit szajkózzátok meg mutogatjátok. Szánalmasak vagytok, te is, meg az összes fasztarisznya, aki hasonlóan viselkedik.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
mivel ez nem a kiesése volt -,-
Nekem semmi bajom Melinda kinézetével, sõt, még azzal sem, ahogyan viselkedett - bár néha kicsit idegesítõ volt, hogy semmi öröm nem látszott rajta-de nem volt olyan jó, mint a többiek. Már az utolsó 4-5-ben is túlzás volt, hogy bejutott. A többiek sokkal jobban énekeltek nál. ( és akkor a mozgását még nem is néztem)
Legjobban annak örülnék, ha Attila nyerné, mert nagyon jól énekel.
Kumiho #2179

Qwerty4
én inkább leszek büszke a román Tolvai Renátára, mint a magyar Barbira, és társaikra, akik szégyennel töltik el a zeneipart. sok minden szar ebben az országban, sok etnikai probléma van, de a leges legutolsó az, h ilyen énekeseket mondhatunk magunkénak, mint Kökény, vagy Reni(származásuktól függõen).
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Kumiho #2179
tetováltassá má egy turulmadarat a homlokodra nagymagyarország indexszel..
ez a hozzászólásod abszolút nem idevaló, de lejáratni magad, arra jó volt..
totálgáz vagy
Kumiho #2179
"Szakértõk kutatták Debrecenben, mi a balesetek oka
Debrecen - A legtöbb közúti balesetet megyénkben külföldi – elsõsorban román – gépjármûvek okozzák, hangzott el szerdán a Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelõzési Bizottság elnökségi ülésén. (A baleseti ok kutatásban egy ideje a bizottság együttmûködik a Debreceni Egyetemmel.)"
Én azokkal értek egyet , akik a Tolvait nagyképû , képmutató , Román pi....nak tartják . Mivel jó néhányszor tett olyan megjegyzést magára vonatkozóan , ahol önmagát istenittete . Az nem baj ha valaki tisztában van az értékeivel , de Reni már túlprodokálja magát . De hát ez jellemzõ leginkább a Román mentalitásra . Sok baj van velük ! Sokkal különbnek tartják magukat , tölünk Magyaroknál . Mégis idejönnek ,vergõdnek és könnyûszerrel megkapják a magyar állampolgárságot , mi meg csak tûrjük . Kb két hete 28külföldi állampolgárbol , 21román kapta meg a magyar állampolgárságot . Ezt a linket ajánlom mindenki figyelmében http://www.haon.hu/lakohelyem/debrecen/cikk/szakertok-kutattak-debrecenben--mi-a-balesetek-oka/cn/news-20101124-08170754 Mellesleg minden országra más-más mentalitás jellemzõ . Elég probléma van ebben az országban nélkülük is , nem hiányoznak õk ide . A Rúzsa Magdi sem magyar születésû , de legalább ahonnan õ jött , ott ismerik az alázatot , és igy könnyedén betudott illeszkedni . Az Yvette jobban megérdemelte volna , hogy ideáig eljusson ameddig a Reni eljutott . A Kállay-Sanders meg párhónapja érkezett magyarországra , és már megis kapta a magyar állampolgárságot . Mi magyarok ha amerikai állampolgárok szeretnénk lenni , nekünk 5évig kinti bejelentett lakhellyel , munkával és egyébb hivatalos papirokkal kell rendelkezzünk ahhoz , hogy esélyünk ismétlem esélyünk legyen megkapni az amerikai állampolgárságot . Szóval , hogy is van ez ?!
Melinda véleményem szerint egy nagyszerû énekesnõ , akinek még meg kell tanulnia , hogyan lehet család mellett nagy karriret befutni , ami nem egyszerû! A világsztárok között is kevesen vannak , akiknek nem ment rá a családjuk a karrierjükre, illetve forditva .
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Glory, Glory Man. United!