Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
honnan volt a tipp?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

télleg kiesett😞

fifi
Alapjában véve semmilyen sms szavazósdi nem érdekel, de annak örülnék ha a Veronika nyerne, mert megérdemelné.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
Sztem Edmond OUT!
Jól nyomta, de úgy értem õ megy ki..

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Dzsini
van egy tippem 😊 milyen gyors a 20000-t szavazó gép? 😉

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

VinylToy
Ibibibibibibi 😊)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Szabina
A szavazás alapján valaki már nagyon elhúzott.

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

St
igaz!
Dzsini
szeretik õk, ha azt mondják nekik, hogy szeretik...

St
munkásosztály nem szereti ezt a mûfajt

LAGZI LAJCSI ESTET IS A MEGASZTÁROKNAK!!
Szabina

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

VinylToy
Fásy mulatóba a Megasztárokat! 😊))))))

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Mint az összes többi mûfaj undergroundabb stílusábba tartozó elõadók lemezeinek...

Dzsini
kiváncsi lennék milyen lenne a fogadtatása egy rendesen megreklámozott Indie albumnak nálunk...

Szabina

Szabina
Annak ellenére hogy S. Verának nagyon nagy a szavazóbázisa, valószínüleg nem õ nyeri meg a versenyt, abban viszont egyetértek Veled, Õ is megérdemelne egy lemezszerzõdést.

Davidus
Ez a mûsor most errõl szól.

V9ykn8_TZL0

Hehe😊
Asszem a vita végét majd holnap nézem meg itt inkább. 😊
St
szerintem lehetne ZÁMBÓ JIMMY EMLÉKMÛSOR IS!! IGEN!!
A sztár szerintem az, akit a TV felkap.

Mert iszonyú sok zene van, amit TV-ben nem látsz, és mégis sokkal jobbak, mint amilyen népszerûek.
VinylToy
Miért van szükség sztárokra, szeretjük a zenéjüket, semmivel se többek, mint mi, miért aggatunk rájuk ilyen jelzõket?

Davidus
Nálam SVera lóg ki egyedül de nem a hangja hanem az egyénisége miatt.

V9ykn8_TZL0

Dzsini
csomó kiesettnek van már szerzõdése, és gyakorlatilag mindegyikük megérdemli a saját stílusában

Én a "tüctüct" is szeretem😊 Kicsit elferdítve az értelmét😉
Egy jókis global underground (Digweed, Seaman, Howells!!)ugyanúgy bejön, mint svera.
Davidus
Ebben egyetértünk😊 Természetesen nekem is tetszik a Vera hangja de nem állna jól neki a "szárság". Bár az idézõjelet akár le is lehetne hagymi mert a mai magyar "szárokkal" szemben bennük van annyi kraft hogy igazi sztárok legyenek.

V9ykn8_TZL0

Meg is lesz az hidd el. Ez a mûsor már csak arról szól, hogy ki nyeri meg.
Ettõl még a mujizoli meg a no doubt utánzó csaj is fog lemezt készíteni.
St
sztár lehetne... de nem a tömegek sztárja, hanem egy IQ-sabb, intelligensebb réteg sztárja, aki kedveli az emocionális zenét.

a suttyó tömegnek tüctüc kell
Davidus
KOZSO

V9ykn8_TZL0

VinylToy
Akkor nincs értelme a mûsornak, szerintem ennek a hat embernek, sõt talán már a kiesettek közül is egy párnak lemezszerzõdést kellene ajánlani, mindenki megérdemli!

Davidus
Ki ítélt a külsõségek alapjén? Engem SVera egyénisége altat nem a külseje. Dagadt sztár meg volt már magyarországon is.

V9ykn8_TZL0

Nekem pl svera elsõ gitáros számai tetszettek a legjobban. Ott önmaga volt, és nagyon jól csinálta.
De hogy a megasztárságot kinézem e belõle... nemtom.
Szabina
Arra, akire a legtöbben szavaznak, egyértelmû.

Dzsini
nem mindegy? úgyis azon a ~20ezer emberkén múlik aki sms-t küld...

plusz onnantól, hogy ha jól rémlik 15ezer példány az aranylemez... mit vársz?

St
oláh bolyka repedtfazék gargalizálása az igazi hungarikum, ez kell a tömegeknek (megasztár lesz, simán)
VinylToy
Emberek milyen hangra, mire van a magyar közönségnek szüksége?

Szabina
Egyetértek, a magyar közizléshez (sajnos) nem áll közel a stílusa.

Így van.
Ugyanígy Edmund hangja is max a Las Vegasi stílusú (Tom Jones), amerikai énekesnek lenne jó, de ha ilyen számokat énekel gyomorhangon, mint amiket eddig, az nagyon nem gut...
VinylToy
Akkor ezzel az erõvel Tvera dagadt a Megasztársághoz?! Hééé...nem errõl van itt szó, miért a külsõség alapján ítélünk?

Davidus
tudod te hogy mirõl beszélek😊

V9ykn8_TZL0

St
van aki nem azért hallgat egy elõadót, hogy tomboljon.
Davidus
Erröl jut eszembe... Edmond se egy olyan arc aki Magyarországon sztár lehetne. Neki tényleg Las Vegas való😊

V9ykn8_TZL0

VinylToy
"Várj míg felkel majd a nap!" --> Ibi, Edi, Lacika adja elõ a közönség nekiáll õrjöngeni?

St
szerintem meg a munkásosztály szimbólikus alakja nem való a képernyõre...😊)

jók a nyilatkozatai:
"hát ezt jól elcsesztem..."
"ja, ja, ja..."
Davidus
Aki ha énekel tombol a közönség nem pedig alszik 😛

V9ykn8_TZL0

Dzsini
nem aluljáró... egy jó Indie énekes lenne, csak nálunk nem ismerik ezt a stílust, és ez a mûsor nem neki szól...

VinylToy
Definiálnád az itt jelenlévõknek a Megasztár fogalmát? 😊

Davidus
Szerintem meg SVerát már rég ki kellett volna szavazni. A mûsor címe Megasztár nem pedig Aluljáró énekes 😛

V9ykn8_TZL0

VinylToy
Edmond ugyanezt játsza, és a Soma meg állandóan azzal jön hogy az Svera nyomja ugyanazon a hangon végig az összes dalt...pfff 😞

Szabina
Hát ez az, jazz dalokhoz lehet, hogy illene a hangja Ibolykának, de egy sima prózai Demjén számnál engem annyira zavar, hogy beletolja a torkába hogy minél rekedtebb legyen.

Dzsini
stabil 20.000 szavazó 😊