Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
irigy vagyok Ibolyára, meg Gáspárra, bevallom neked õszintén

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
ne kérj bocsánatot, cigány a nevuk és kész... évszázadok ota igy hivjuk õket, nehogy már most minden évben más legyen a megszolitásuk...pfff

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

NEm csak sok tehetséges kiesett, ezek meg bent maradtak

torrente
Nekem a néger hangja nem tetszik. A magasat szépen énekli, de ha magasból vissza kell térni mélyebb hangokra, na, azzal már nem tud megbírkózni.
Szerintem Iboéya, Vera és Laci a legjobbak. Múltkor elõször hallottam a Novák Péter-Oláh Ibolya duótól azt a számot és nagyon megtetszett. Tetszett a koreográia, az ének.
Szerintem irigy bunkók vagytok mind!

sajna, mint az összes villás, bbs könyv

Szabina
Akkor is "bestseller" lesz!

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

fifi
Szívembõl szóltál! pont ilyesmit akartam most ide beírni, de megelõztél.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

St
Szerintem az aktív szókincse nem lehet több 300-400 szónál, kizárt, hogy könyvet tudjon írni
de ez is megint ilyen szalmaszál sztárság lesz, mind pl az all for love, meg a sugar and spice,a zok is így lettek "felfedezve"

Szabina
Szerintem azért nyomják, mert ha Ibolya megnyeri, akkor világgá lehet kiáltani, hogy Magyarországon bárkibõl lehet bármi, hiszen itt ez az állami gondozott kislány, akibõl megasztár lett. Ha megnyeri talán még könyv is készül az életébõl (lehet, hogy saját kezüleg írja meg) de lehet, hogy még önéletrajzi filmet is forgatnak. Itt most nem a tehetség számít, hanem hogy a mûsor után kibõl mennyi hasznot lehet még behajtani.

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Roma, bocs nem cigány😄

Aki bentmaradt eddig, az mind vhogy kisebségi, ezt elõre meg lehetett mondani. Van egy tonna-donna, volt egy néger csaj, egy cigány férfi/aki mellesleg gyõzike unokatesója/ és egy cigány árva nõ.

St
Oláh az klasszikus roma név... De a baj nem az, hogy roma, vagy nem roma (sztem ez a kérdés értelmesebb körökben fel sem merül), hanem az, hogy az emberek egy olyan elõadóra szavaznak aki annyira tahó, hogy képtelen 2 mondatot kulturáltan, körömpiszkálás, trágárság, stb. nélkül elmondani. Sorra esnek ki a tehetségesebbnél tehetségesebb jelöltek (Dér Henrietta, Mudzsahid Zoli, Nagy Edmond, stb.) és bent marad egy néhány hangon, rekedten énekelõ, mûveletlen, unintelligens pics@, akit ráadásul a "mûértõ" zsûri is istenít.
Ja ezenfelül a tv2 nyer a sok smsen....

fifi
...cigó. és akkor érthetõ a a gazdag feka mecénás is aki nyomatja õt. El tudnám képzelni hogy maga a zsüri is meg a rendezõk is meg vannak pénzelve. De 100% hogy le van játszva elõre az egész, és ha õ nyer mekkora királyság az nekik...azután mégannyira sem lehet majd lecigányozni senkit mert már sztár is van köztük! érdekes

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
az Oláh az nem paraszt, hanem.....

Voltan
Ez még érettségi idején készült, azóta már túl vagyok egy plasztikai mûtéten.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

a.carkey
Le van osztva az egész. A cigó csajnak kell nyernie! Pedig NEM sztár alkat. Sárga fogak, rossz hang, hamis éneklés, rossz számválasztási képességek, kibaszott nagy bunkó jellem (mint a VV-ben a "sztárok"), de a rajongótábora a zsûribõl megvan, bár kozsónak is van, Uhrin "Kispatak" Benedeknek szintén. De mivel már az elsõ adás óta rebesgették, hogy gazdag - cigó? - "rajongója" van, aki küldi az sms-t, "szponzorálja", így nyernie kell. 😞

Halgassátok meg a "teca" címû KFT számot! 😊 Az ugyan Zsanettrõl szól, de akárkire ráillik.

A medve nem játék.

Tikal
Pedig Ibolya paraszt, még a neve is Oláh

De most komolyan nehogy már a körömpiszkálás szimpatikus legyen....

St
Ibolya mindent alulmúlt, múltkor a "fingom sincs" beszólása után, most körme alól a koszt szedegette miközben nyilatkozott 😄

Sajnos a többség van olyan kretén, hogy ez a viselkedés legyen a szimpatikus.
Szabina
Mégis ez kell a népnek, Ibikénél még sosem rezgett a léc, szerintem Õ nyeri meg, pedig még Evelyne is jobb volt nála.

Instict
jah

b-type
ehh..abba kellett volna hagyni ezt a mûsort már az elõzõ adásnál, rendhagyó módon, azt kész, most minek ez a rákság még..? minek kell veszteseket meg gyõzteseket csinálni?

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Tikal
ibolya hamis, nem tudom miért maradt bennt.... bár nem oskat láttam a musort de ugy emlékszem voltak jobb hangok is...

a.carkey
Szar ez a mûsor, mert le van osztva elõre, de azért nyomják a mûsort keményen.

A medve nem játék.

Tikal
ja, az ibolya az a köcsög 😊

Tikal
hogy ki nyilt a csipája egy némelyiknek... a fekete haju beszél, közben meg a körmeit piszkálja meg nézegeti és oda se néz a kérdezõre, uhh, ez milyen viselkedés? az elején meg se mertek mukkani most meg már Attilácskáznak....

b-type
sztem meg Gáspár Laci, és nem azért mert gyenge volt-korántsem...hanem azért mert ez a mûfaj nem fekszik a népnek.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a.carkey
Szvsz a Vera fog kiesni vagy az Evelyn. Akit már a múltkor is akartak.

A medve nem játék.

a.carkey
Ibolya a többihez viszonyítva elég gyengus volt. És nem elõször! Azonkívül nem "sztár alkat". Sárga foga, borzasztó hamisan tud énekelni, kiejtése katasztrófális. Kinek a nõje Õ? Miért is futtatják? Pontosabban mire fel?

A medve nem játék.

Davidus
Én mindig annak drukkolok aki szerintem a legjobb volt szal most Géspár Lacinak😊

V9ykn8_TZL0

Szabina
Egyetértek, én most a T. Verának drukkolok, hatalmas a hangterjedelme, erõs a hangja, szvsz nagyon tehetséges.

b-type
ez igy van, irgalmatlan jó volt...néha már túlzásnak érzem, és 1folytába keresem hogy mi van. Presszer-rel tudok 1etérteni hogy Tapolcáról- New York ( magyaro.-ról ekkora jó énekesek...hihetetlen), nesze neked jelenlegi pop 'sztárok' lehet sasolni hogy mi is van.

Davidus
Elég fullos volt ez a második kör

V9ykn8_TZL0

Szabina
Biztos lehetsz benne, hogy nem esik ki.

Sajnos
De kiváncsi leszek, hogyha netén a Gáspárt, vagy a Tverát szavazzák ki, akkor is felteszi e a kis tábláját a Péli..
Szabina

Szerintem is nagyon kilóg a sorból, de úgy is õ nyeri meg...

St
attól félek iboja eccer megfullad a nagy gargalizálástól a színpadon
St
😄
Ibolya bocs, nem ugrott be a neve.
Remélem a jolánka kiesik végre, ebbõl a 4-bõl már nagyon kilóg...
b-type
Evelyne... 😄D nagy laza volt, bár a vége felé már kicsit...csak kicsit laposodott. de tetszett 😊

Szabina
Szerintem a többiek sokkal jobbak voltak mint Ibolya, de ez csak az én véleményem.

Davidus
Sokkal közelebb mint a mai Magyar sztárocskák.
Gondolom az életben nincs akkora füled mint a logódon😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
Nem ok nélkül...

V9ykn8_TZL0

b-type
fényezik Ibolyát..

Szabina
Evelyne, és Gáspár Laci jók voltak

b-type
ott, sztem.
ezek az arcok effektek nélkül énekelnek...és nem gyengén. ez ok.

Voltan
Heh. Különben is, milyen sztárok? Hol vannak ezek attól???

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Szabina
Nézzétek a megasztárt!
Rock zene lesz!