Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ugy legyen 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
De amit fontosnak tartok, Vikidál nem hazudtolta meg magát, illetve azt az egyenességet amit feltételezek róla...felkerült a hülye kérdés: -ki fogja megnyerni?
mire Õ: -erre nem is akarok válaszolni...
😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
sztem ezt poenból dobtad, és ezért filóztam is hogy lereagáljam, de azért félreérthetõ..erre 1 humornál is figyelni kellene.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Mert szerinted hogy viselkedik?Jól?Olyan beképzelt lett hogy....Tehát ne mond hogy BUNKÓK vagyunk..
Egyébként meg nem tudom hol nõtt fel, de nem is érdekel, azt hiszem ezt magátol is tudnia kéne. Az elfogadás más dolog, véleményem attol még lehet valakirõl, még ha az kritizálo is.
Viszont nem kéne messzemenõ következtetéseket levonnod néhány hozzászolásbol, ezzen gondolozz el és nézz magadba 😊 A baj csak az hogy te szivtad fel magad Ibolyán, mert bántottam, és máris ellenségeskedtél...
20 év fölött min jár az ember esze? Pl nem nézz ilyen szar musorokat 😊
Mások véleményének elfogadása nem nagyon megy neked, gyakorold még, te irtad:"Szerintem irigy bunkók vagytok mind!" csupán csak azért mert másoknak nem tetszik az ami neked...

gondolom már elmultál 20, azért kérded, lol
egyébként nem mindegy? 😊
Vajon Ibolya mindig a külsejével lesz elfoglalva
Egyébként a musor jo meg az ötlet, csak kár hogy nem veszik észre hogy ez nem értuk van hanem a nézettségi mutatokért, szoval remélem nagyon nem élik bele magukat a hirtelen jött csillogásba....
És nem poénnak szántam az aláirást 😊
a mackótesvér! 😊 😊