Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
Perdöntõ bizonyíték...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Hellhammer
Részlet a NIC szaboleslie.hu domain keresésének domain-igénylõ listájából:

Domain: szaboleslie.hu
Domain-használó: Private person
Domain-használó: Szabo Laszlo
hun-id: 1000295149
admin-kontakt: 2000241825
tech-kontakt: 2000241825
zone-kontakt: 3000101003
Névszerver: marvin.adi.priv.hu<146.110.65.10>
Regisztálva: 2004-02-01 01:00:14
Módosítva: 2004-02-01 01:00:14
Regisztrátor: 1970323001

Tehát 2004. februárjában lett regisztrálva a domain. Szerinted ha a megasztár elõtt is annyira ismert és keresett elõadó lett volna, akkor nem kellett volna elõbb regisztrálnia? Nem kell bedõlni mindennek amit látsz/hallasz/olvasol

Szabina

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Satchfan
Legalább normális dalokat hallgathattunk a tvben is 😊)

Megcáfolom önmagam, ill. a madárcsicsergést... Elõre nem lehet leírva, hogy "kicsit hamiskás volt a második refrén eleje" 😊)

www.satriani.com

fifi
Ez igaz!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Szabina
Vannak pillanatok amikor én is így érzek, ugyanakkor jó lehetõségnek tartom, hogy aki bekerült, az már a lemeze kiadáas elõtt bizonyíthat.

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

fifi
Jó, igazad van! Különben nekem tökmind1 hogy melyik idióta nyer! Úgyis röhej az egész...

Szabina
Szerintem nem kell összeesküvés elméleteket gyártani, és mindek fizetnék le a zsûritagokat, amikor nem õk döntenek, hanem a nézõk??

fifi
Oké de ha nem futott be/nem akkora közismert sztár/ akkor miért gondolja, hogy neki több zseton jár?
Nekem emberileg is ellenszenves volt különben!

Satchfan
Épp ez az, hogy nem futott be, mert a szponzor eltünt.
Tévedés ne essék, nem akarok itt Leslie-Fanclubbot csinálni, csak leírtam a véleményem 😊
A lóvét + szerintem mindegyik megasztáros énekes feljebb tolná, csak ugye a tv2-nek is kell egy kis $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

www.satriani.com

fifi
Oké, de ha õ ilyen nagy guru, akkor minek veszi el a teret az amatõröktõl? Hiszen ezek szerint már befutott!

fifi
Igen ezt én is olvastam! Hogy õ már mennyit mindent letett xy zeneker szövegírójaként az asztalra, és nem fog a "pórnép" gázsiáért fellépni...

Satchfan
Tegyük hozzá, hogy Leslie már jó rég óta nyomja az ipart. Én szerettem, mert õ tényleg egy igazi zenész. Bár a hangja tényleg nem volt a legjobb (a mezõnyben).

Több infó róla

www.satriani.com

Hellhammer
Hát ez az. Azt írtam. De tudod ha valaki ott dolgozik, akkor annak vannak infói a dologról... (pl. a Legyen ön is millionmosban Vágó jelezte, hogy ki a "szimpatikus" neki, és úgy nyomták a kérdéseket...)

Amúgy Szabó Leslie volt nekem a legellenszenvesebb. Mikor mentek a résztvevõk haknizni különbözõ bárokba, nem akart menni, mert hogy neki több lóvé kell a fellépésért (az nem igazán mondott neki semmit, hogy olyan szerzõdést írt alá, hogy nem õ mondja meg, hogy mi van, hanem a mûsor készítõi). Kicsit hamar besztárosodott a srác, és el volt szállva magától, de helyrerakták...

fifi
Gondolod/ha igaz esetleg/, majd pont ott fogják nagydobra verni. hogy ée van zsírotva az egész...

fifi
Nem azt mondtam, hogy egen kaptak lóvét tutira! Azt mondtam, hogy nem elképzelhetetlen, hogy NEKEM egy kicsit bunda szagó az egész! Hülye pletykákra én sem adok!

Hellhammer
Nekem tesóm dolgozik a mûsorban. Voltam pár felvételen, meg az öltözõkben meg erre-arra. Szóval nemtom mi lehet az igaz, de én arrafelé semmi ilyesmit nem hallottam.
Mondjuk lehet, hogy nem terjesztik házon belül az ilyet, mert még az erdményt sem szabad tudni az ott dolgozóknak sem (azaz csak suttogva nagyon körültekintõen beszélhetnek róla).

Satchfan
Egyébként én is bízom benne, hogy ez hülyeség, ugyanis a mai mûsorokat látva a Megasztár bõven a legértelmesebb mûsor. Kár, hogy nem a legjobb fog nyerni.. (Bár mindannyian nagyon jók voltak)

www.satriani.com

Satchfan
STOP! Egy szóval sem mondtam, hogy lefizetik õket, hogy mit mondjanak.
A csiripelés forrása:
Nemrég volt United koncert a városban, ahová járok tanulni. Koncert után egy haverom barátnõjének a barátnõje (a sor csak ekkora, de tény, hogy erõs lehetõség van torzulásokra) beszélgetett Pély Barnával. Állítólag õ mondta. A kiscsajjal is csak a média miatt van együtt (ha még együtt vannak egyáltalán). Egy pár csaj megvolt neki aznap este

www.satriani.com

Hellhammer
És az milyen, hogy valamelyik nagytudású pletykalap címoldalon hozta azt, hogy Oláh Ibolyának már 2 gyereke elment, és nem lehet többé terhes.
Egy szó sem igaz belõle, és úgy ki is akadt rajta, hogy ott akarta hagyni az egész megasztárt a francba.

Nemtom ha ennyire a szájára venne mindenki, minden mozdulatomat figyelnék, és nagyobbnál nagyobb hülyeségeket írnának rólam, akkor sztem én sem válogatnám meg mindig a szavaimat. Pláne úgy, ha egyik pillanatról a másikra szakad a nyakamba ez az egész...

Bucser
Na ennél a hozzáállásnál egyet utálok jobban.... hányingerem van az alaptalan pletykálkodástól....

Ez tudod milyen??? Mint amikor az összes (magyar) gazdagra és miliárdosra két ujjal mutogatnak, hogy privatizációból és olajszõkítésbõl szerezte a pénzét.... Ez általánosítás és az álolánsból következtetsz egy konkrétumra.... Írj egy forrást és pon. És levegõben villamoson terjedõ pletykákat ne vegyél készpénznek mert akkor Paks felrobban.....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hellhammer
fifi:
Mondanál pár nevet, kitõl kapot pénzt, mire, és hogy mikor?

Tehát, ha én azt mondom, hogy tudom, hogy a polgármesterünk elfogadott azért pénzt, hogy az alpolgármesternek új lakást intézzen a városi vagyonkezelõ kht, akkkor az egybõl igaz is lesz (közben fingom sincs a dologról)?

Hellhammer
fifi: Voltam pár tehetségkutatón nézõként is, és indulóként is 😊 Tudom, hogy nem csak ebbõl áll a magyar zenei élet, de a többségnél igaz az, hogy ha valamit nem lát, akkor az nincs. És én még nem hallottam, hogy rádióban pl. Aebsence-t nyomtak volna...

Satchfan: ezt tényleg csak kismadár mondhatta 😊 Nincs szó ilyesmirõl. Megtömött boríték meg satöbbi? Vicc. Pláne ha figyelembe veszed, hogy milyen öntörvényû emberek ülnek a zsûriben. Persze ilyen dolgok nyilván 4szemközt történnek a producer és az illetõ között, de semmi ilyenrõl nem hallottam.

Pl. amikor Dér Henrietta kiesett még jó 1 órával utána is hitetlenkedtek a zsûritagok, hogy mi történt és nem 1-2 ember hívta õket fel, hogy mi van(?) már amit kivettem abból, hogy õk mit mondtak a telóba. Meg pl. Barna legutóbb Gáspár Laci elõadása után úgy ment ki a szünetben, hogy "azt a kurva, ilyen nincs, hogy ekkora hangja legyen". Szóval nem a zsûrit kell fikázni az eredményért hanem az iq 0 nézõket...

fifi
Pressernél sokkal nagyobb emberek belementek már ilyenekbe, pontosan azért, mert ha kiderül, lehet azt mondani, hogy kamu, pletyka stb...De a zseton marad.
most nem a Presserre gondolok konkrétan, inkább arra az undorító Somára.

Szabina
Szerintem ezt félreértetted, mert nem az számít, hogy valaki roma vagy sem, csak egyszerûen néhányunknak nem tetszik Ibolya stílusa, és az hogy szabályosan elõnyt jelent neki az, hogy árva és mûveletlen a képzett zenészekkel, (és saját megitélésem szerint) tehetségesebbekkel szemben.

Bucser
Nem biztos, hogy a Pressernek szüksége lenne ilyenféle hitelrontásra... ezt is egy havernak a haverjának az ismerõse mondta??? Mert ha ilyen hírekre meg infokra vagyok kíváncsi inkább olvasom a blikk.hu-t vagy veszek egy Blikket vagy Mai napot

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

St
hja
fifi
Lehet hogy nagyo név de a pénzzel jól megtömött papírzacskó még nagyobb...

St
Szerintem Presser Pici nagyobb név a szakmában annál mintsem elmondassanak vele egy elõre betanult véleményt.
Satchfan
A kisimadarak azt csiripelték nekem, hogy a "zsûri" elõre megadott "véleményt" formál a produkciókról. Egyébként mindhármójuk király volt,kár, hoyg Laci kiesett.Most már akkor Verának kellene nyernie..

www.satriani.com

fifi
A magyar zenei élet nem ezen a szinten áll! Menj már el egy normális tehetségkutatóra, olyan zenekarok vannnak, hogy még. Csak ezt nyomja a média, de ha vki ezekbõl választ kedvencet magának az hülye.
Cigózásról annyit, hogy lehetne õ pakisztáni is a gáz az, hogy olyan tufa bunkó gyökér, hogy hihetetlen! Ettõl függetlenül nem véletlen hogy a cigót hozzák ki nyetesnek, ezt már régebben kifejtettük...

b-type
ez egész jó, csak egy kicsit túl elnézõ vélemény...már már bólintanék, de belõllem sokkal több indulatot váltanak ki pl. a ker.telv. butítása, vagy egy ilyen mûsorban a csalás lehetõsége.
sztem nem lehengerlõ Ibolya személyisége, hanem álságos, ez a fajta sugárzott nemtörödömség 1általán nem valódi, igy látom, tovább nem is boncolgatnám mert innen nem érdekel...Gáspár Laci hozzáállása volt a legfrankóbb sztem,
sok sületlenséget is énekeltettek vele, és mindenhez maximálissan odaállt.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Hellhammer
Amúgy nem értem mit fikáztok itt egyfolytában. Személy szerint a 12 döntõs közül (sõt még az elõdöntõsök közül is) bármelyikük elõadását szívesebben meghallgatnám, mint a manapság sztárgyárosok (Kozsó, Biró Cica, mittoménkik) által futtatott "sztárok" akármelyikét. Mivel magam is zenész lennék (bár teljesen eltérõ stílusban), nagyon sajnálom, hogy ilyen szinten van a hazai zenei élet. Nem a tehetség számít, hanem a pénz... (pl. nem véletlenül ad ki egy nagyon ütõs banda itthon felvett albumot szlovák kiadónál)

Ezen a téren "kedvenceim" a reality show lemezek, most is kiesett egy szõke cicababa, erre mit hallok egyik reggeli "hírmûsorban": asszem Kozsó lemezt ad ki a drágának, hogy ne legyen olyan szomorú. No comment...

Cigányozás: ezt sem értem. Általában szidja mindenki a cigókat, hogy milyen ingyenélõk, mûveletlenek és erkölcsileg 0 emberek (én is szoktam néha) erre jön 2 cigány versenyzõ akik azért letesznek valamit az asztalra, és nem hogy elismernék a teljesítményüket, hanem egybõl jönnek az emberek mindenféle összeesküvés-elméletekkel. Ha van rajta sapka akkor azért, ha nincs akkor azért...

Amúgy azt én is hibának tartom, hogy nem szakmai zsûri dönt, hanem nézõk sms-ei, ami elõrevetíti a csalás lehetõségét, és negatív lehet az esetleges nyertesnek ez. De hát ilyen a kereskedelmi TV. Az a véleményük (hozzáállásuk), hogy ha a nézõnek döntési lehetõséget adnak a kezébe, akkor attól lesz nézettebb egy mûsor.

Személy szerint legutóbb nem Gáspár Lacit ejtettem volna ki, hanem Oláh Ibolyát, mert látszik, hogy tényleg ért a zenéhez, szereti a zenét és még énekelni is tud. Tóth Veronikának kétségkívül nagy hangja van, de a szinpadi mozgása nem túl fényes, nem tölti be. Bizonyos stílusoknál ez elõny, de nagyon lekorlátozza a lehetõségeit. Ibolyának pedig tényleg lehengerlõ személyisége van, mûveletlensége ellenére (bár Evelyn szvsz ezen a téren jobb volt).

Uff...

Shan
Ez így van!!!! Ebbõl is látszik, melyik az a réteg (intelligencia), aki smsezget orbaszájba.
Hellhammer
Székelyhídi Balázs: lenyomta volna Somát a picsába... Már az elõdöntõk környékén 2 hétig csak arra készült, hogy hogyan fog beszólni neki, és érte a meglepetés... 😊

Bucser
Nem tudom nekem a Dér Henrietta tinglitangli stílusa soha sem jött be😊 de az Ibolyáé sem😊 Én a Leslie-t sajnáltam, hogy kiesett, és a Gáspár Lacit. Valamint a Mujahid Zolit sem tettem volna ki olyan korán. Edmond nagyon egyetlen stílusban énekelt. Kíváncsi lettem volna viszont, hogy a Székelyhídi Balázs mit mûvelt volna a döntõkben😊

Nézõpont kérdése. Szerintem magasan a legjobb Ibolya + Mujahid Zoli (elnézést ha rosszul írtam le a nevét), ellenben Schmidt Barbarának már réges-rég mennie kellett volna. Edmondot én is az élmezõnybe soroltam volna szembe Kandech Evelynnel, akinek egy minden dala egy katasztrófával ért fel. De sztem mellõzni kellene a rasszizmust ebbõl a topicból ,azt hiszem ez a hozzászóló intelligenciáját kérdõjelezi meg. Várom a jövõheti finist :-)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Szabina
Én már elõre gondoltam ezt, hogy Ibolya nyeri meg, nem mondom, hogy nem tud énekelni, de nála sokkal jobbak is kiestek már. Jó példa volt erre a tegnapi adás, amikor a már kiesettek is énekelntek. Hát, összehasonlíthatatlanul jobb Dér Henrietta, Scmitt Barbara, S. Vera, Edmond...

St
tegnap érdekes volt nézni a kiesetteket, hatalmas tehetségek és egyéniségek véreztek el az elején, a kis takarítónõnek már az elején ki kellett volna pottyanni...
fifi
Jaja. Megjósoltuk mi ezt már, csak annyira hülyének nézik az embereket, hogy úgy gondolják nem feltûnõ. Tud énekelni a csaj, de 2-3 adással jogosan kieshetett volna már.

Mike at home
utalom ezt a musort

huzzak mint a retestesztat

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

na hello, már biztos a cigó(Ibolya) nyer

a.carkey
Mégis csak jobb volt a Ki mit tud, meg a Táncdalfesztivál. Nem balfasz sms-ek döntöttek, hanem legalább a témához egy kicsit is értõ vagy legalábbis nem elfogult zsüri.

😞

Éljenek a cigó, sárgafogú, bugris, antisztárok! (Ibolya)

A medve nem játék.

Dzsini
St az aktív ellendrukker 😄

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

St
Hát ez nem jó, Ibolya lesz az év hangja... Ez kis hazánk hozzáértõ publikumának véleménye...
b-type
hát ha máshogy nem támogattam, mert nem,...lemezvásárlással fogom.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Szabina
Jaj, de sajnálom, hogy kiesett a Laci!

ricsi1
az a nagy mittomén melyik zsúri,aki legszélül ül:aztmondja"nemzetvédelmi okokbõl az Ibolyát nem rakja be"...akkor a LAci nem cigány?!

ricsi1
jövõhéten felmegyek,azt szúrkolok TVerának!(a húga is ott lesz)

b-type
fene egye meg....hajrá Gáspár Laci.