Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mester és Tanítványai
Jack Jack

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

am melyik eggyüttesben is játszott mester ?
mesternek ilyen jó a hangja? 😄
am a dal vmiért alapból nem volt jó, nekem nem jön be ez
Afe
Úgy látom, Mester magából akar világsztárt kreálni. Plusz már ezek is felvételrõl tolják a betétdalokat, mint at xfaktorosok.

kastil
Remélem kemény kritikákat kap 😄

kastil
Nem nem valami szép, hanem gecironda, ettõl függetlenül leszarom, hogy tudomisén hány hétig néztem, meg hogy hol fog ezek után szerepelni. Nem azt mondtam, hogy vágassa le a fejét, takarodjon haza.

Szerintem az egyetlen gondotok az, hogy nem a ti kényes ízlésetek szerint fogalmaztam. Szerencsére ezt pont leszarom

kastil
Pedig az a generáció akinek énekelnie "kellene" elõbb vesz lemezt. Persze csak ha élni is akar belõle

Cabell
Komolyan gondolják ezt, hogy valamelyik folyamatosan 51, a másik folyamatosan 49%?!

Ezek is hülyének nézik azért az embereket...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Lacee86
Azért, mert az milyen "vélemény", h beírod, h xy de geci ronda... <#wow3> Parasztság felsõ foka. Valóban nem vmi szép, de ez nem ide tartozik, ilyen módon kinyilvánítva meg végképp nem. :/

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Én is Kökény stílusát kedvelem inkább, de az nem piacképes annyira. Az énekhangja nagyságrendekkel jobb.
kastil
Pedig számomra sokkal jobb azt a stílust hallgatni amit Kökény hoz vissza a mûsorban, mint a sok divatszart, ami még az eredeti elõadótól is szar, ráadásul napi 10x nyomnak le. Nekem nem kell még1 vinnyogó ribanc

A zsûribe meg szerintem csak a borostás Pici bácsi való szakmailag, a többi mehet a ...
kastil
Túl nagy 😞

#5554: Írtam egy tényszerû véleményt. Erre te leidiótázol. Puszit vártál?

Ja és évente kb 2x fogyasztok alkoholt 😊

LordVenom
Nem kért meg,de úgy érzem szüksége van rám,igen. 😉

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

piacképes
Egyébként a tehetsége alapján Kökény Attila sokkal jobban megérdemli, hogy megnyerje, de õ nem annyira paicképes, mint a csaj, mert kevésbé populáris mûfajban tolja.
Harly18
Ugyan nem nézem a mûsort, csak hallom a másik szobából, de most énekel a drága Caramell, ugyanolyan stílusban, mint a Kökény. S ez mind elmondható a Gáspár Lászlóról is...ugyanúgy...na nekem ez nem szimpatikus.

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Lacee86
Elméletileg felnõtt ember létedre rendkívül értelmes vagy. Menjél vedelni, péntek este van, az ilyenek meg máshoz úgysem értenek.

Megkért, hogy védd? Szerinted szüksége van rád?😉

#5537 Mi a bajod a nagy seggekkel? :|

Ez a médiarabszolgaság, lehúznak 10 bõrt egy kutyáról.
LordVenom
Nem csak szépeket,de kiakaszt,hogy csak ocsmány módon tudnak itt az emberek negatív véleményt nyilvánítani.
Persze nem miattad pöccenek be erre,csak te itt már a sokadik vagy,aki azt a szerencsétlent ócsárolta.

Rúzsa Magdi = megasztár

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Harly18
Vicces mikor elõbb mondták, hogy mindjárt kiderül ki lesz a gyõztes...ja, 23:45-ig tart a mûsor...

kastil
oké, el is kotródhatsz anyádba, ty

kastil
Ki a faszomat érdekel baszod? egy kibaszott megjegyzés volt, rusnya, iszonyat módon undorító, ettõl függetlenül nekem tetszett ahogy énekelt. amúgy meg bocsi, nem tudtam, hogy csak szépeket lehet róluk mondani

fantomképnek azt raknad oda akit akarnak XD
am mind1 reni nyerjen

a high way to hell-t fogják énekelni? 😄 magdi anyus azelõtt is azt énekelte am nem? XD
Adom is, hétközben az utcán láttam egy hajléktalant, apróban volt 100 ftom, azt nekiadtam.
LordVenom
Adnád,vagy adod is? 😊

Igen pénzcsinálás, nem írhatják ki, hogy 80-2,, mert akkor basznának szavazni. Én a hajléktalanoknak adnám inkább azt a 300 Ftot, mint egy mocsok kereskedelmi TV nek.
Lacee86
Te meg milyen geci idióta vagy!

LordVenom
De sok itt a szép gyerek...
Az ilyen elõemberek miatt terjedt el az a koncepció,hogy a tévében csak "dísz emberek" mutogatása a nyerõ...természetesség meg nulla.

Király Viktor ijesztõen szarul kezdett,de aztán saját magát meghazudtolva egész hallgathatóan adta elõ a számot. 😊

Harly18
A legelején 49-51 volt, ez is csak azért van, hogy a sok láma szavazzon, hogy "jajj de szoros az állás". 50-50 elég furcsa lenne, azért 49-51...

Az hülye aki szavaz erre a manipulált szemétségre, tényleg sajnálom a nézõket, hogy semmit nem ér a szavazatuk, mert el van döntve elõre. Azt hittem 80-20 lesz az arány Attila javára, erre bazzeg 51-49. Röhej.
Afe
Ja , most látszik a kontraszt, hogy õ volt a leggyengébb hang az összes lány között.

kastil
hagyják már ezt a 2%-os játékot lol. miafaszez

kastil
én is rettenetesen!!

Lakatos Yvett viszont gecijó! szép arc! nagy segg 😞

jajj hát nem szégyelled magad?😮
még annál is rondább😄DDD

Ezt a Király Viktort meg hogy utálom... fujj:S

kastil
fujj de geci ronda ez a Szíj Melinda

kastil
azt nem lehet jól

pokerface kéne 😄 kivi lennék most hogy adná elõ...
limperatore
milyen szép felesége van kökénynek 😄😄😄: szép cigány :ASD:S golót

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

kökény is elõadta ezt már...
am csak 1 számot adnak elõ abból amit már lenyomtak vagy többet?
Lacee86
Így van, most ezt adta elõ.

héééé ezt a reni már énekelte nem ? vagy döntõben mindig énekelnek már elõadott számokat?
tavaly is jöttek, nemtudom elõtte is meghívták-e õket de sztem ez már hagyománnyá vált...
hajrá Reni!!!!!!444444
limperatore
max a bikicsunájos, de a többi az nagyon gáz 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Dynamic
Nem értem erre mi szükség volt? Castingnál elvigyorog rajtuk az ember, de ide már nem kéne.
azért durva látni,hogy mr. bikicsunáj már "megnyrte" a megát 😄
azt ott énekel a többiekkel mikor már egy befutott sztár xD am nõtt haja 😮
Nagyon durva ! De azért látszik,hogy nem élõ !
OMG... ez már a gáznál is gázabb😄

kastil
Elsõ kép Kökény. Reni énekelt elõször ezért változott. Remélem Attila fogja nyerni. Bár leszarom 😄