Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrSpock
Az igazság azlett volna,ha egy 10tagú szakmai,zenész,meg satöbbi aki ért valamit e mûfajhoz dönt,vagy legalábbis mondjuk 10 pontos skálán,és a közönség jelentett volna valami plusz szavazatot.
Mert itt tényleg az volt,akinek nagyobb a tábora(pénzes) az nyer)
Igaz akkor bevétel nemlett volna ennyi,mert mivel kereskedelmi csatorna így ebbõl is jön a lové.Bocs,ha nemjól látom a dolgokat...most mennem kell melózni...

Go Jeff Go!!!!

KeKKSZike
Hát TE komolyan mondom, hogy nem vagy 100%!!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

[Walaki]D`Lair
Semmi hangja nincs...illetve olyan a hanjga mint a Tom Jones-nak...az olyan dalok fekszenek neki...de SEMMI más nem...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

St
Igen, Edmondnak valóban tovább kellett volna bent maradnia, mint Ibolyának.
KeKKSZike
Figyelj már... Nekem csak a saját szemeimnek kell hinnem, hiszen mindenki láthatta a saját két szemével a körülményt, a két tábor közötti jelentõs különbséget! 😉

KeKKSZike
És arra mit mondasz, hogy a zsûri is õt hozta ki gyõztesnek? Vagy mondjuk azt megmondanád, hogy az elején miért mindig Õ nyert? Õ neki kellett volna hamarabb kiesnie? 😊))) Jó vicc... És szerinted meg Edmondnak, annak a tehetségtelen/egysíkú pöcsnek meg biztosan tovább kellett volna bennmaradnia, mint Ibolyának, mi? 😛

St
Nem, sajnos tényleg nem a tehetségrõl szólt, mert ha arról szólt volna Ibolya nem jut a döntõbe. De a vége így is igazságos lett, mert magasan egy tehetségesebb (és rokonszenvesebb) résztvevõ nyerte.

És ha az zavar, hogy TVera "kövér", az kb. ugyanakkora IQ hiányra vall, mint akit az zavar, hogy Ibolya cigány...
Bucser
Te meg mindent elhiszel amit a TV2-n mondanak????? A Tapló címû mûsor információtartalma kezd hasonlítani a Mókuszéra a retek klubbon.... Minden szenzáció és utánna kell nézni... Ez az álbizonyítgatás annyira nem ér semit... Régen szerettem a sváby-t,de mostanában egyre gyökérebb....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

KeKKSZike
De figyelj már! Nem csak a tehetségen múlik ez az egész nem gondolod? A TV2-õn amiket láttál, de azt vetted ki? Hm? 😛

St
Õõõ, ezt a csóró/gazdag/gyermekotthon/nemvoltaklehetõségei, stb. témát el kellene már felejteni, ez itt egy egyszerû tehetségkutató mûsor volt, nem szociológiai tanulmány.
KeKKSZike
Tapolcán több feltöltõ kártyát nyomtak el + a STADIONBA a belépés egybe szavazatot is jelentettek! Nah? Erre mit lépsz? Ibolya tábora mit tudna ez ellen tenni? SEMMIT! ;(

KeKKSZike
Biztosan tehetõsebbek, mint a GYEREKOTTHONba! 😉 Nem gondolod? 😛

KeKKSZike
TVeránál egy egész STADIONT tömtek tele... A másik, hogy husztustalannak tartom, hogy Soma most kezdte el fikázni, az utolsó adásba! Miért pont most kellett Neki a kritikát mondani? Gusztustalan... Nem tartom igazságosnak a szombati döntõt, azért is, mert a szavazatok egy bizonyos 5percben úgy megugrottak, hogy nem igaz! Nem hiszem el, hogy így tudott változni a szavazatok aránya!!

Bucser
Azt mibõl vágtad, hogy milliomosok???? Azt ne mond, hogy láttad az öltönyét😄DDDDDDD

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

KeKKSZike
Biztosak vagytok ti abban, hogy a jobbik nyert? TV2-õn az Aktív ezzel foglalkozott! És hát láttam a két tábor közötti hatalmas ellentétet! Az egyik lelátón, milliomosok, mindegyik kezébe mobil telefon, a másik táborba viszont csóró, szegény/tehetetlen emberek! Ezen nem gondolkoztatok el? 😮

KeKKSZike
Figyelj... Én is nagyon örülök, hogy itt akik voltak tényleg tudtak énekelni! A magyar POP ipar felét ki kellene baxni és betenni õket! 😉

Shan
Nekem személy szerint kurvára elegem van a magyar "kozsónövendék" pop"sztárok"ból. Itt az ideje, hogy valaki már tudjon is énekelni. Éppen ezért volt számomra mindegy, hogy melyikõjük nyert. Habár 1 kicsit jobban örülök a Verának.

Akinek meg nem tetszik ez az egész, az menjen, aztán halgasson ámokfutókat.
ricsi1
lehet,hogy jobb is ha nem nyer,mer nem kell minden TV2-es szaron ottlennie

Blasta
Kurva mindegy ki nyeri meg ezt, úgyis az összesnek lesz lemeze, max nem a TV2 fogja szponzorálni, hanem tökmás kiadók...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

ricsi1
ja,meg láttad volna városunk újságait..(tapolca)

pityogo2
sztem Vera jobb volt, mint Ibolya, és most itt ezt nézték, nem pedig azt, hogy ki mekkora egyéniség... sztem annyi a lényeg, hogy neked jobbant etszett Ibolya.
Nekem pl elejn Ibolya tetszett, viszont utána már Vera jobb volt.
egy kis dolog még:
Ibolya elég sokat fejlõdött hetenként ez nem vitás.Ha pl Very is ennyit fejlõdöt volna, már rég Oscár díjával büszkélkedhetne az otthoni vitrénében.

Ide mit kéne írni?

KeKKSZike
Az biztos! 😊

The Garrett
jó függöny lesz belõle az biztos 😄
viccet félretéve
#582 ezesetben nemszóltam 😛 azthittem ez is ilyen popsztáros mûsor volt. Na mind1 kellemeset csalódtam 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

KeKKSZike
Mondjátok, hogy nem számít, hogy ki nyert... Akkor miért nem állt meg a mûsor mikor még 10-en voltak, ha úgyse a gyõzelem a fontos!
Ibolya szerintem sokkal nagyobb egyéniség volt, nagyon csibész ha szabad így fogalmazni! Majd nézzétek meg Vera klippjeit, remélem, hogy az egyik ruhadarabát majd vmelyik koncertjén nektek odadobja! 😉

Bucser
Nem ebben a mûsorban Tehetséges énekeseket kerestek.....

The Garrett
DE ebben a mûsorban popsztárokat kerestek nem?

The Garrett
Sajnos aztmondom inkább lesz belõle követendõ példa a "mai fiatlaságnak" mint verából...
Meg Természetesen nem csak az a korosztály fogja sztárolni a gyõztest, de a "rajongótábor" 60-65% át biztos hogy a 12-18 éves korosztály fogja alkotni. + 1 "gyerekbõl" nagyobb bevételük is lesz ugye... megveszik az ujságot amibe bennevan, posztereket, cd-t kazettákat sampont hajlakkot mindent amivele reklámoznak majd. 1 "Felnõtt" pedig amellett hogy szivesen hallgatja a zenéjét nem (biztos) hogy el fog járni a koncertekre és stb stb stb.
Persze lehet én látom furcsán a dolgokaT :Ö

Dzsini
Tom Jones jóhangú walesi bányászember volt... arrafele az õ fajtája 12 egy tucat 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nem a kedvencem nyert, de azért öröm volt látni a boldogságot a csaj szemeiben.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Bucser
Valamiért a vége nem ment el😊) Szal Kõmûves volt a lelkem és nagyon TEHETSÉGEs és felfedezték😊) de nem azért fedezték fel, mert rossz körülmények között élt, hanem mert tehetséges volt....

Bucser
Így Igaz!!!!

Joe Cocker-t sem a Konzervatóriumból szalasztották, hanem Kõmûves volt a lelkem....

St
Szerintem sztárokat nem csak 10-12 éves gyerekeknek "gyártanak". Mitöbb van még "élet" a pop mûfajon és a bravon kívül is... Vagy szerinted pl. Pavarotti nem "sztár"?

És ha már követendõ mintáról beszélünk: Ibolya ugyaúgy nem lehet "követendõ", hiszen a primitív viselkedésével és beszédstílusával, kicsapongó életstílusával nem hiszem, hogy modellértékû lehet egy 10-12 éves gyerek számára.
St
Ez nem árvaházi sztori, hanem tehetségkutató mûsor. Nehogymár valaki azért legyen megasztár, mert "nem volt lehetõsége képeztetni magát"... Sok tehetséges ember vérzett el, ha tényleg tehetség alapján megy, Ibolyának az elsõ 5 között kellett volna kiesni. Mellesleg megjegyzem TVeráék is szegény körülmények között laknak...

Szerintem ilyen mûsoroknak a tehetségrõl kellene szólni és a képességekrõl, nem a családi háttérrõl, meg a sajnáltatásról.
Bucser
Nem is az volt a kérdés, hogy miért😊)) Az volt a kérdés, hogy megtölti e😊

The Garrett
Az edda csak azért tölt meg stadionokat mert nagyonrégen még jók voltak... 😛 de errõl inkább ne kezdjünk vitázni.

Bucser
Ezt kinek az üzijére írtad?

Bucser
Azért szerintem ez egy sokkal komolyabb mûsor volt mint az All4 love keresõ meg Üstökös mûsor.... Az egy Crap volt amit ott csináltak.... Itt minden mûsorban Zenét hallhattunk....

Bucser
Még jó, hogy a kiesettek nem úgy gondolkodnak mint te😊

Akkor õk most depressziósak lennének, hogy "Úristen miért nem én??"...
Ez csak egy verseny volt.. Ha ügyesek nem tûnnek el a sülélyesztõben... Itt mindenféleképpen nyertest kellett hirdetni és szerintem ha nemzetközi porondon nemzetközi hrességekkel csinálnak egy ugyanolyan mûsort ott sem lesz egyik nem nyertesbõl sem kisebb sztár... Mondjuk U2 meg Sting meg Madonna meg Bioncée Knowles meg Alicia Keys kerü egy mûsorba egyikük nyewr.. de nem lesz egyik kiesõ sem kisebb sztár.......

NÉzd emg ,hogy mi van a reality show gyõztesekkel? mind ellaposodtak, jah és nézd emg hogy mi lett a csapatokkal, melyeket felfedezett a tv, all 4 love, meg suigar and spice, miond eltûnt egy nóta után

Bucser
És ha megnézted mondjuk bármelyik nagy Soul és Jazz énekest (Aretha Franklin pölö) Nem egy nádszálkisasszony.... És a Vera alapvetõen Jazz-t énekel, és szerintem Pieró hozzáállása a zenéhez garantálja, hogy nem egy "Üstökös" vagy "SHy Guy" albumot fognak kiadni....

Utálom a mûanyag barbie sztárokat.. magyarországon szerintem 2-3 igazi sztár/zenekar van aki képes egydül akár stadionokat megtölteni a zenéjével. Ákos, LGT, Edda

KeKKSZike
De az elsõ az mégis elsõ! Világbajnoknál is az aranyérmest mondják, nem a második helyezettet! 😛

Bucser
Ennek a játéknak / showak mindenki gyõztese aki részt vett a döntõkben.. Ahogy edmond is mondta, már kapott egy lemezszerzõdést....

KeKKSZike
És szerinted Ibolya hol/hogy tudta volna képezni a hangját? Neki nem volt lehetõsége és milliomos apukája (aki gyûjtse neki a szavazatokat is!). Verának volt lehetõsége így persze, hogy képeztette a hangját! De Ibolya? Majd nagyon jó lesz egy "gusztustalan" kövér nõt bámulni... Félre NE értsetek, mert Vera tényleg gyönyörûen énekel és amikor elõször hallottam a Hamu és gyémánttal, akkor majdnem sírva is fakadtam! De azért nem hiszem, hogy Õ lenne a megasztár, úgy ahogyan SVerára is rámondtuk, hogy NEM megasztár alkat! Errõl ennyit...

Szabina
Szerintem az hogy valaki sztár, nem jelenti azt, hogy "90-60-90-nek" kell lennie. A Gyõzike együttesében "Romantikos" csaj is nagyon lefogyott, pedig õ sokkal kövérebb volt Veránál, szerintem ez a legkevesebb.

Kekkszike, igaz, hogy Ibolya nem tanult énekelni, és ha képeznék a hangját, akkor sokkal jobb is lehetne, de én úgy gondolom, hogy ne az alapján tartsuk valakit tehetségesnek, hogy mit nem tud, hanem hogy amiért küzdött (pl, képeztette a hangját, amit ne úgy képzelj el, hogy a világ legegyszerûbb dolga)elére a céljait.
Szerintem ennek a versenynek Ibolya is a gyõztese, mert lehet, hogy a végén nem õ gyõzõtt, de nagyon sokan szeretik, és biztos fogsz még róla hallani: ugyanúgy lesz lemeze mint Verának!

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

The Garrett
Abban egyet kell hogy értsek, hogy Verát nemtudnám 1 klippben elképzelni, hogy táncol meg ilyenek. jó hangja van az 1 dolog,de a sztárság ennél sokkal "több": 1 Sztár valahol ideál, követendõ példa lesz a sok 10-12 éves kislánynak kisfiúnak, aki minden hónapban a BRAVO címlapján fogja viszontlátni verát... Nemtudom hogy az a korosztály is azt fogja-e nézni hogy, húúú milyen szépen énekelt.. hanem sokkal inkább azt hogy nézdmáhogynézki, 😛

Ennek ellenére mielõtt megköveztek énis neki drukkoltam. 😊miután Lezli kiesett 😄

KeKKSZike
Mert szerinted nem fontos a külsõ? Én nem azt mondom, hogy egy olyan csaj legyen a nyertes, akinek csak az alakja a jó, de nem tud énekelni! De azért Ibolya is nagyon szépen énekel, sõõt! Vegyük azt figyelembe, hogy Ibolya magától tanult, nem járt zeneiskolába! Tudod te, hogy mit lehetett volna abból a csajból még kihozni? És azért a képernyõs is SOKKAL jobban mutat!

PLackó
LOL 😄DDD

shaba23
Te is olyan vagy, mint a magyar zeneipar nagyjai...
Szabina
Biztos megkondizzák kicsit, de szerintem a hangja a lényeg.

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

b-type
hát ja, mindig a külsõségek..
sztem most ez még igy van, de változni fog.
nekem elég a hangja.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type