6021
Ki lesz a legjobb?
-
#1694 Az az. köszi szépen! -
#1693 Mit vársz öregem? Nem sajtószóvívőt kerestek:))
Az egy másik csatorna, az a címe Riporter kerestetik. Keresd az R betű alatt:))) -
Vlala #1692 Pezsgőt bontottam a végén. Ez egy olyan műsor, amelyik happy enddel végződik, mindenki boldog, hogy végre vége, megszabadultunk a 1792-es átoktól. Igaz, összesen nem láttam egy fél óraát a Mega2-ből, de szombat éjjel - fél egykor - rendeltem egy üveg pezsgőt az "értelmiségi összejövetelen", és megittuk ketten... :-) -
#1691 tudod mit? szarság az is. nem vagyok igénytelen.
ás Caramel helyett inkább LGT-t hallgatok
vmiért szerintem az jobb -
#1690 hú, láttom már megint vallási hevülettel állok szemben
megint nem az ész diadalmaskodott
nem baj, nem sajnálom tőletek, élvezzétek
de tudjátok az a demokrácia, hogy más is elmondhatja, hoghy neki spec nem tetszett, és ezért nem kell megkövezni, vagy gyúlölni
vagy netán Caramell vmelyik rokonod? akkor mire ez a nagy érzelmi kitörés
Caramel ázsiója esik, mert én azt mondtam rá: vernyákol?
nekem ez az. ha szerinted énekelt, és neked ez tetszik hát élvezd
mondom, nem sajnálom tőled (tőletek) -
#1689 Mégis reagálsz rá, minek? Lépjünk már tovább ezen, vagy nőjjünk ki belőle. -
#1688 pl Peter Greeneway-t -
#1687 Hol élsz te? :D Ezzel normálisan beszélni se lehetne szerintem, nemhogy kultúráltan. :DD Úgyhogy az első mondatod igaz :)) -
#1686 Igazad van teljes mértékben, de nem éri meg lealacsonyodni az ő szintjére :DD -
#1685 Összekaptál az asszonnyal, vagy rosszul mennek a dolgok otthon?? Akkor nézd a Való Világot, meg a Fear Factort, meg az egyéb Retekklubos szarságot, az való neked. -
Exxon Valdeez #1684 Szerintem a The Verve-től a Bittersweet Symphony szöveg nélküli változata, ha létezik ilyen. Vagy lehet, hogy csak megremixelték. -
#1683 Sziasztok!
Nem tudjátok mi a annak a zenének a címe ami még az elődöntőkben szólt, akkor amikor az derült ki, hogy ki az aki marad és ki az aki kiesik? -
#1682 stílusát tekintve annyira nem áll közel hozzám, mégis nagyon örülök, hogy Caramel nyert. nem hittem volna ebben (sőt, komoly pénzekben mertem volna fogadni, hogy P.T. nyer, de hál`Istennek rosszul gondoltam).
az én meglátásom szerint Caramel mellett Eszternek kellett volna állnia, de mindegy, jó ember nyert, így nem sajnálom (Eszter meg úgyis fog zenélni, nem is baj, ha nem lesz belőle tömegkultusz). -
Aspyrin #1681 Örülök a tegnapi végeredménynek. Igaz, nem ő volt a favoritom, de ettől független eszméletlen jó hanggal áldotta meg az ég. Amit a Jégszívben kiadott magából attól folymatosan lúdbőröztem, utojára Oláh Ibolya előadásánál tapasztaltam ilyet. Le a kalappal a Tamás előtt is, iszonyat profin kezelte a 12000-es tömeget. Úgy gondolom, ha pár évvel tapsztaltabban, érettebben jelentkezett volna erre a játékra biztos befutó lett volna.
A fórumozoknak pedig külön köszönet, hogy a tavalyi szintet túl tudták lépni és a faji megkülönböztetés/rasszizmust mellőzték. -
#1680 Nem kell az ilyenekkel foglalkozni sem neked, sem neki. Kulturáltan meg lehet beszélni. -
#1679 De mit osztja már az észt egy olyan, aki a fél év alatt, 10 percet látott a műsorból?! :O Inkább őt kéne leosztanod, nem engem! :P -
#1678 miért kell ezt csinálni? nyugodjál már meg -
#1677 De egy kis f*x vagy te... Neked biztosan szebb hangod van! Egy olyan minek pofázik, aki egy műsorból 10 percet látott? Honnan tudod te, hogy Caramel vagy akárki más hogyan énekel! Caramel olyan gyönyörűen énekel, hogy többet meghatódtak rajta... Húúúúzz el te a pics*ba innen! -
#1676 Hm mostmár csak arra vagyok kíváncsi hogy te honnan veszed hogy tinik juttatták tovább. Benne van a pakliban, de ezt hogy mered te állítani? Ne legyél szánalmas... -
#1675 Hát igen, Caramel valoban megérdemelte :) Olyan kiegyensúlyozott és fantasztikus teljesítményt nyújtott, hogy meg is nyerte :) -
#1674 szijjjja:))))
szerintemis:)
-
#1673 Én is nagyon örülök, hogy Caramel nyert, megérdemelte a győzelmet! -
flashX #1672 Ez már régen politika.. -
#1671 honnan lehetne letölteni Megasztár 2 videókat? -
G_ArchAngel #1670 Én egy kocsmában láttam a végét. és szerintem itt egy nyertes volt: a TV2, hihetetlen technikát bevásároltak a BS-be...
Rohadt sokat nyerhettek a szavazatokon, k*rva jól csinálták - grat TV2! -
#1669 hogy legyen miért kötekedni:DDD
másrészt meg minden fölösleges frátzispuffogtatás nélkül: szerintem a többiek a végén bennmaradtak közül is "nyertek", tökmindegy hogy ki lett a legelge, attól a közönség kedvence marad a placsó meg a torres meg a többiek. -
Exxon Valdeez #1668 Miért tesztek névelőt a tulajdonnevek elé?
Hogy ne legyek off, gáz, hogy Magyarországon nincsen egy nemcigány énekes/nő aki megnyerhette volna ezt.
-
#1667 vanisten!!!
a palcsó is megérdemelte volna, de a Caramel jobb. pedig biztos voltam benne hogy a PT nyer... -
M2 #1666 Kicsit én is csodálkoztam, volt pár közönségkedvenc alkat, asszonynak is a Palcsó jött be, mert 'olyan aranyos'. -
#1665 írom vazze, csak válasz nincs! MSN! -
M2 #1664 Hú, ez már nagyon off, folytassuk inkább máshol... -
#1663 Amúgy az elsőt totál kihagytam, erre most kiváncsi voltam, győzhet-e a tényleg legjobb. És csodák csodájára győzött!!! -
#1662 Dehogynem, Most lett vége a 125-ös Warmupnak Kínában, Talma továbbra is jól nyomja, 6-tól futam!!!! -
#1661 Néztél volna Real meccset, 83,90-ik percben Ronaldo goljaival 2-0-ra nyert!! Persze nem tudom, Ronaldonak milyen hangja van egy megasztárhoz, azisigaz! :DD -
M2 #1660 Én!?
Te mit keresel itt!?
Megasztár! (nincs valami jó kis motorverseny???) -
M2 #1659 Örülök Caramel győzelmének, számomra az elejétől kimagaslott a mezőnyből.
Persze én is szívesebben néztem volna szombat esténként valami gyilkolászós akció filmet, sok-sok vérrel és mindent megúszó, mindenkit kinyíró főhős-példaképpel, de hát csak ilyen fostalicska jutott zárójelkettővel... -
#1658 Mit keresel itt ilyenkor??? :DDD -
M2 #1657 Add meg nekünk MIKE az irányt, mutass utat, mit nézzünk!? -
#1656 volt szerencsem a vegebol latni 10 percet, hat azt a vernyakolast! Es ez az ev hangja? Max fostalicska zarojelkettonel -
#1655 szerintem fostaliscska volt az egesz musor, Trillastul mindenestul, megerdemelte aki nezte, soha jobb musort ne nezzen, a nyertes hangjarol meg jobb nem beszelni