6021
Ki lesz a legjobb?
-
#1815 Ez a anagydarab fejpántos volt nagyon durva. -
Aspyrin #1814 Aki utánna jött még jobb -
#1813 jah -
#1812 na a gitáros szőke faszi nagyon jó volt... -
#1811 Ez a gitáros csávó viszont nagyon jó. -
#1810 na ezaz!
én kérek elnézést... -
#1809 ez a rotsomák majdnem jobb mint az elefánt dal
asszondja be vagyok rekedve... -
Aspyrin #1808 És ha az ilyennek megmondod a szemébe az igazat nagy ívben lepereg róla, sőt, még le is hülyéz.
Katasztrófa kik között élünk. -
#1807 na a következő is kárpitos... -
#1806 Onlííííjúhuhhúúúú -
#1805 a kárpitos csávó, aki Jimmyt énekel, nem gyenge!!! -
#1804 Ez a kárpítos mindenkit bealáz XD -
#1803 áááá
kárpitos helyében elásnám magam... -
#1802 na most azért egyre jobban látom, hogy mekkora birkák között élünk!
mára ugye 2 azaz kettő széria után egészen pontosan tudja mindenki mik az elvárások, mit kell teljesíteni, mi az égő stb...
ezzelszemben megint olyan idióták vannak, hogy komolyan mondom én szégyelem magamat itthon a díványon a nevükben is...
szégyen! -
#1801 bezony! -
#1800 Miért jó az egyeseknek,hogy ország-világ előtt csinálnak hülyét magukból?! -
#1799 kombinált ám az ürge rendesen
azt mondja "találkozunk még" mekkora oltás :)))))))))))) -
#1798 ázzz :DDDDDDDDDDDDDD -
#1797 A kántor az üt!! gyááááááááááá -
#1796 Igazából itt nem kitűnő énekeseket keresnek nem olyanokat akiknek kialakult stílusuk van hanem olyat akik keresik magukat és alakíthatóak a média szemét felé hogy minél nagyobb médiakurvák legyenek:) -
Aspyrin #1795 Nevetőizmokat tessék ellazítani estére! :) -
#1794 Ebben van valami. Tavaly én is jelentkeztem a második szériába, de nem kaptam visszajelzést. -
#1793 Lassan kezdődhet újra a sárdobálózás is, mind egymásra, mind a műsorra
El is kezdeném ezzel a neo-jimmy utánzattal. Egy dolog, hogy az előzőbe jelentkezhetett, mert nem tudhatták mennyire szörnyű, de már ebben is kételkedem. Most viszont újra? Komolyan mondom nem kell sokat agyalni, hogy kitaláljuk, már ez is csak a marketingről szól. Be is harangozzák előre, hogy más külsővel ugyan, de megint itt van, mintegy közönségcsalogatónak. A meggyőződésemet plusz még alátámasztandó, hogy két valódi tehetség, személyes ismeretségemből, már tavasszal jelentkezett a műsorra és természetesen nem kaptak visszajelzést. Aztán megvigasztaltam őket, mert tényleg tudnak, és saját erejükből is vinni fogják valamire, ellenben a megában kitennék magukat az utálozó-lejárató közönségnek és élestollú médiának, emellett már itt is érződik az a valóság-show szerű műsztárság.
Hát ennyit akartam, aztán most lehet ezen csámcsogni -
#1792 és az önkritika nem jelent nekik semmit? -
#1791 Nme is azért írtam. -
#1790 Becsülöm bennük, egy szóval sem mondtam hogy nem. -
#1789 Azért az becsülendő bennük, hogy ki mernek állni egy 5 fős zsüri elé. Tudod, milyen nehéz Acapellában énekelni? -
#1788 Az imént nézte valaki a naplót?Szerintem tibi rgész sokat fejlődött az első fellépése óta.:) -
#1787 Most adtak le ugye 2-3 rettenetes példát előzetesekben.Képzeljétek magatokat a srác helyébe aki meglátja magát a székből.::).Én biztos nem mernék utcára menni kb- 6 hónapig. -
#1786 pöm-pöram-pöram , pöm-pöram-pöram-yeaaaah -
#1785 Jövő héten kezdődik a Megasztár, megint lehet jókat nevetgélni -
Aspyrin #1784 A legfrisebb megasztár selejtezőből egy tehetség. -
#1783 -
#1782 eeeöööööüüüüüü, ez meredek... -
#1781 Aki még nem látta volna:
Nézzétek
Uccsó a legjobb, de az elsőben is látok tehetséget -
Phat Smoker #1780 egyetértek! a selejtezőkbeli selejteken lehet a legnagyobbakat borulni! -
#1779 az egész megasztárban csak a válogatás a jó van egy pár idióta ottan :D -
#1778 Köszönöm szépen! -
#1777 jah én is ehez hasonlokat kivanok -