Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
Bartók Eszter tetszik(nem csak a hangja:) szal neki szorítók

V9ykn8_TZL0

Davidus
:D

V9ykn8_TZL0

I.C.ram
Undorító ez az egész. Szerencsétlenek odamennek, ránézésre az élettõl is kaptak eleget, erre még ez a pár majom is ott alázza õket, ahol tudja. Kiröhögik õket, "szellemes" kis megjegyzéseket tesznek rájuk stb. Ocsmány banda.
CalebJoe
Mindgyárt bejön Jet Li is.
Bandew
Vagy kapnak zsét, hogy beégessék magukat...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CalebJoe
Ilyen síkok nem lehetnek nem érzik, hogy nincs tehetségük az énekléshez. Kiállnak egy ország elõtt és hülyét csinálnak magukból.

betonon hasalok:D:D:D:D:D
Szabina
nagyon jókat nevetek!

Míg szánkon a szó már tovatûnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Davidus
betonon hasalok:D

V9ykn8_TZL0

DBoy
végre ma újból nevethetek egy jót :)

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

Davidus
Mindenki a Presser Gáborral jön hogy hú neki aztán van helye a zsûriben. Közben õ az aki egy értelmes mondatot nem tud kinyögni mikor rákerül a sor.

V9ykn8_TZL0

szerintem igazán ezért nézni a megasztárt, amúgy nagyon unalmas (hétrõl-hétre ugyanazok 10*2 perc nettó produkcióval, amit meg lehet nézni a tv2 homepage-én, így nem kell a bruttó 2,5 órát végignézni, reklámokkal)

viszont a selejtezõk királyok, anno letöltögettem más országok hasonló mûsorainak ezen részeit (singapore idol, australian idol, malaysian idol, american idol) - az egyik amerikai srác, aki nagyon sz*r volt még lemezszerzõdést is kpaott és a billboard lista 34. helyén debütált. õ élõ klasszikus azóta (william hung, ha valaki nem ismerné:) ami állat volt, a holland idol gagyi énekesei egy feyenoord-ajax bajnoki focimeccs szünetében léptek fel és adták elõ 8-an a we will rock you-t a queen-tõl. királyság volt
Szabina
Igen, én is várom már :) Ma hazafelé a kocsiban hallgattam a rádiót, ahol bejátszottak egy részletet a megasztárból. Pont egy iszonyú hamis férfi hangot. Úgy rámtört a röhögés, hogy hazáig alig bírtam abbahagyni :))

Míg szánkon a szó már tovatûnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Már nagyon kíváncsi vagyok, ezeket a selejtezõket bírom a legjobban, a sok zavarodottól majd besz@rok.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Az a baj, hogy megelõztél. Pressert elismerem, tényleg õ az, aki talán leginkább pakolt arra a bizonyos asztalra. De mellette ott van a Settenkedõ, aki egy eléggé széles körökben mozgó szabadúszó kritikus-újságíró-rádiós mûsorvezetõ-újság szerkesztõ. Csak ennyi mindennel foglalkozik. Aztán ott van Soma és Barnabás. Mindketten képzett zenészek és jazzel (is) foglalkoznak. Pierrot-ról pedig szeritnem sem beszélhetünk.

Szabina
Ma lesz Megasztár 20.20-kor!

lol. egy huszonegynéhány éve újságíró nem tett le semmit az asztalra? egy pár aranylemezes elõadó, producer nem tett le semmit az asztalra? ez lol.
Rafaelo
a pici

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

Ki az?

Rafaelo

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

Davidus
ok bye

V9ykn8_TZL0

Rafaelo
de van fingom róla egy nagy 0-át semmit lópikulát lóaszart semminél is kevesebbet neked legyen kusse

Davidus
szerintem fingod nincs mit tettek la az asztalra szal kussé

V9ykn8_TZL0

Davidus
ha nem tetszik nem nézed

V9ykn8_TZL0

Rafaelo
most õszintén a zsûriben 1 ember van aki lerakott valamit az asztalra
életében a többi egy 0-cska és odaülnek és kinevetik a balekokat
aztán meg kiadják a saját kibaszott lemezüket ami még szarabb mint az
anyácskás bigéé

Rafaelo
anyácskától mét?????????????

Kori
már megint

miiiiiiiiiiiiiiééééééééééééééééért

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Voltan
Htx! Az eleje a legjobb!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Szabina
Jövõ hét szerdán, asszem 20.20-kor. :)

Voltan
Mikor kezdõdik a cucc?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Johnyy
átkapcsolsz.... de "eeefejejtettem" vávává pancser......

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Szabina
Az elsõ adásokat én is várom, jókat lehet röhögni a bánaságokon
A beköltösõz rész szerintem is csak idõhúzás, elég idegesítõ volt, amikor a mûsorkezdés elsõ órájában csak azt mutaogatták, hogy ki mit csinált reggelente stb.stb..

Szabina
Köszönöm szépen a jókívánságokat!

a megasztár-típusú valóságshow-knak mindig is a szerencsétlenkedések a legnézettebb adásai - arról már csak a tv2 tehetett, hogy az elõzõnél pont ezt tették idétlen idõpontra. most tanultak ebbõl legalább.

Ez a "beköltöztetem a 8 befutót egy házba, aztán filmezem mit csinálnak" koncepció nekem nagyon nem gyere be.

az idõkitöltés csak, hiszen a szavazás miatt azt a két órát ki kell tölteni valamivel, más mûsort nem tehetnek be a 2 rész közé, mert akkor szabélytalan lenne a szavazásra való felhívásokat ismertetni.
ZsZso
Ja, szerintem is az eleje tök jó, aztán amikor már csak 10 van, vagy mennyi, asszem akkor hagyom abba ... onnantól már nem annyira mulatságos :). Meg ez a kényszerérzet mért van benne a mûsorban, hogy valóságsót kell csinálni, azt nem tudom. Ez a "beköltöztetem a 8 befutót egy házba, aztán filmezem mit csinálnak" koncepció nekem nagyon nem gyere be. Emléxem, amikor Soma odament egy ürgéhez, vagy csajhoz aztán elmesélte neki a világ rendjét ... nagy szavakat mondott, de mind közhely volt. S akkó a rendezõ vagy ki a csuda gondolom hátradõlt a székében, és ezt gondolta : "na megvolt a filózófikus jelenet, Somát bemutattuk mint a magyar Arisztotelészt ... jó mûsor lesz ez !". Én pedig úgy döntöttem, hogy nekem ennyi elég volt, és felhagytam a mûsornézéssel.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Johnyy
EGyébként én egyrészt azért is várom mert az nagyon tökjó amikor az eleén bénáznak és a zsûri leoltja õket
Szerda ugye?

Johnyy
Boldog szülinapot :DDD ;D

VinylToy
Jövõ héten kezdõdik a második felvonás...

Egyébként boldog szülinapot Szabina!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

és még mondja valaki, hogy a reality mûfajt nem érdemes nézni:)
Szabina
Ez egyértelmû, de szerintem továbbra is népszerû marad. Én szinte egyátalán nem nézek tévét, de a megasztárt szívesen végigkövettem.

MrSpock
Úgylátszik a nemzeti himnuszunk megoldhatatlan feladat elé állítja elõadóinkat!:-)
Lehet egy iskolai gyerekkórussal kellene elénekeltetni legközelebb.

Go Jeff Go!!!!

Hellhammer
Júliustól kezdik az érdemi munkát, ha jól tudom...

HPt
már megy is a selejtezõ, nem? amúgy én nagy fan-ja voltam a mûsornak, néhány mûsor egészen megfogott a színvonalával

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

St
és indul a második széria õsszel. üzletileg nagy siker lehetett.

kezd nevetséges lenni a TV2, egy müsor bejött neki nézettségileg, és már a 26ik bõrt húzza le róla

Szabina
Megy egy összefoglaló a megasztárokról, Soma is énekelt!!

Gfreiter
Up :)

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

PREMIERE1
Megasztár ide, Megasztár oda, Tóth Vera nagyon gáz volt elsõ nem igazán "Megasztár"-os fellépésén, a Magyarország-Kanada hokimeccsen. (A kanadai himnusz éneklõ csaj ugyan még borzalmasabb volt, de ez nem mentség.)

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"

Musicalt énekelhet Oláh Ibolya

Információink szerint a szolnoki színház felkérte a tiszadobi lányt, hogy szerepeljen a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról címû rockoperában. A Megasztár készítõi szerint Oláh Ibolyát elárasztották a megkeresések, konkrét ajánlatot azonban még nem kapott. A darabot jövõ áprilisban mutatják be, ám Ibolyát még több mint egy évig a TV2-höz köti szerzõdése.

Nem kizárt, hogy hamarosan színházban is fellép a Megasztár második helyezettje, Oláh Ibolya. Információink szerint a szolnoki színház rendezõje, Szikora János felkérte a tiszadobi lányt, hogy szerepeljen a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról címû rockoperában. A rendezõ a Velvetnek egyelõre nem kívánt nyilatkozni, a színház mûvészeti titkára pedig kérdésünkre nem erõsítette meg, de nem is cáfolta értesülésünket. A szerep kapcsán Oláh Ibolyát is megpróbáltuk felhívni, ám az énekesnõ csütörtökön egész nap elérhetetlennek bizonyult.

"Nincs szó semmilyen konkrét színpadi ajánlatról" - cáfolta információnkat a Megasztár sajtóreferense, Szondy Réka, aki elmondta: Ibolya a mûsor óta valóban rengeteg felkérést kapott. Véleménye szerint azonban a tehetségkutató verseny második helyezettje egyelõre nem fog tudni közremûködni olyan produkciókban, amelyek nem a TV2-höz kötõdnek. "A megasztárosok közül senkit sem korlátozunk semmiben, így Ibolyát sem, de rengeteg fellépés várat még magára, ezért nem hiszem, hogy másra is jutna ideje. Október közepéig szinte az összes hétvégéjük le van foglalva, és szerintem Ibolyának nehéz lenne a színpadi próbákat összeegyeztetni a TV2-s kötelezettségeivel" - nyilatkozta lapunknak Szondy Réka, hozzátéve, hogy Ibolya számára jelenleg énekesnõi pályafutása a legfontosabb és minden más ezután jön. "Tényleg szívesen kipróbálná magát egy musicalben, de most elsõsorban a lemez a fontos" - mondta a Megasztár sajtóreferense.

Oláh Ibolyának egyelõre még lemezszerzõdése sincs, de Szondy Réka szerint csak azért, mert nem akarták elkapkodni a dolgokat. "Ez nem egy egyhetes dolog, ezért nincs még szerzõdése. Az ezzel kapcsolatos tárgyalások az április harmadikai döntõ után kezdõdtek meg" - mondta. Ugyanígy a lemezkiadást sem szeretnék elsietni: Ibolya csak nyáron vonul stúdióba. "Ahhoz, hogy egy jó minõségû lemezt csinálhasson, idõ kell. Mivel saját számok lesznek hallhatóak rajta, ezek megírása is idõbe telik, úgyhogy ez egy hosszú folyamat" - mondta a sajtóreferens. A lemez állítólag õszre várható.

Ibolya addig is számos fellépésen vesz részt, legközelebb az A38-on lesz hallható, ugyanis a Megasztárok szombaton élõ koncertet adnak a hajón. Nyáron a tervek szerint a legnagyobb fesztiválokon fog fellépni, szó esett már arról, hogy a Volt fesztiválon is színpadra lép, június 5-én pedig Sting elõtt énekel Tóth Veronikával együtt.