Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szlovák csajszi igenjó

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Soma kicsit mélyen dekoltált ma <#wow1><#finom>

nagyon jó a srác<#eljen>

tessék nézni máris kezdõdik <#ejnye1>

Szabina
Brigitta is ügyes szerintem, õ nekem is meglepetés volt. Mivel jazz bõgõs azt gondoltam róla, hogy "háttérember" közben meg tök tutin énekelt! <#eljen>

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Szabina
A 'Caramel' nagyon jó volt! Õszintén szólva nem néztem volna ki belõle, hogy ilyen dalt tud írni, nagyon megható volt a produkciója! <#eljen>

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Davidus
<#worship>Karamell<#worship> tuti továbbjutó. A másik kettõ helyre van 5 nagyon jó hang. Remélem Mad Max felesége továbbjut😉

V9ykn8_TZL0

Bucser
Szerintem a Borbély Brigitta és a Karamell a befutó... ez az én laikus véleményem.. egyedül annál a 2-nél borzongott a hátam és a legelsõ csaj lesz a vigaszágas...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Waterhorse
ez most nem megy a csajnak, nálam elsõ 2 a nyerõ😊

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Szabina
Szerintem mindkét csaj jó volt 😊

Davidus
Többiek is nagyon jók voltak.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Kis falat csaj lebüntetett! Bármi lesz neki tovább kell jutni😉

V9ykn8_TZL0

LOL...épp ma filozofált angoltanár hogy multkor elszolta magát barnabás...a lényeg hogy már megvannak a dalok meg a stílus is csak 1 idiótát keresnek aki majd elénekli...

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Johnyy
télek! mingyán

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

up

Bucser
Jó arc a SörRobi, csak sajnos elrontotta a Joe Cocker számot....😞 Nem lett volna szabad ennyire kiabálnia vele....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bartók Eszter és a Ronan Keatinget éneklõ sanzonos gyerek. A vigaszágra a csaj jutott a Balázs Fecó számmal
Johnyy
kinyert????? nemlátam a végét 😞😞😞😞

Szabina
Bartók Eszter nekem is szimpi: szerintem egy színfolt az egész csaj 😊
Nekem Rozina is tetszett, viszont az a csaj aki vígaszágas lett szerintem orrhangú 😊

Davidus
sapkás csávó kilõve😉

V9ykn8_TZL0

Sör Robi 😊
Nekem bejött a faszi, jó arc lehet.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Davidus
Továbbjutóim😉

Bartók Eszter
sapkás csávó
aki most volt Rozina

Sör Robi még beleszólhat😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
A srác elég gyenge volt aki utoljára énekelt.

V9ykn8_TZL0

Davidus
A göndör kiscsajt legszivesebben lelöktem volna a színpadról😛 Bartók Eszter tetszik eddig a legjobban de õt már kiníztem a válogatáson szal elõnnyel indult😛

V9ykn8_TZL0

Szabina
Egyetértek: ebben a csapatban háromnál több tehetséges énekes volt, akik ha más elosztásba kerülnek, tobább juthattak volna.

Johnyy
ASzidtem hogy a fekete boszi csaj is bekerül de az a lényegb hogy most nem tom a nevét az a hejes vöröses csaj is bekerült!!!!

Szabina
Ö nekem is tetszett, csak a végén kicsit elcsúszott.
Szerintem jól döntöttek, ez a két csaj nagyon ügyes + az a fiatal srác is nagyon jópofa volt, jó kedvem lett attól ahogy énekelt <#smile>

b-type
nekem is tetszett, és én sem értem a zsûrit. 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Davidus
Elõzõ brigád sehol nem volt a mostanihoz képest. Jobban is el lehetett volna osztani az embereket.

V9ykn8_TZL0

b-type
ebbõl a felhozatalból többet kellett volna tovább engedni...
van pár tippem, de gondolom többeknek..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Davidus
Azért durva hogy kik estek ki...

V9ykn8_TZL0

Davidus
Tippem sincs hogy kik jutnak tovább.

V9ykn8_TZL0

I.C.ram
Hát nemtom. Nekem elég fülsértõ volt, mikor nagyon magasan énekelt... Nekem nagyon nem tetszett.
Szarul?! Hát nekem futkározott a hideg a hátamon, annyira gyönyörûen énekelt. A zsûrit se értem.

Ez nem is volt jó, de amikor a prodáksönt megelõzõ rövidfilmben próbáltak, az tetszett. Kicsit olyan Portisheades volt. Ezért érdekel.

I.C.ram
lol mekkora fasz volt ez a csaj... Olyan szarult énekelt szvsz, hogy csak na.... és még neki állt feljebb... hülye picsa.
Johnyy
Nemtom,de sztem ha egy pipit bátrabb lett volna rohadt jól meg tudta volna csinállni...

Ez a Szilágyi Kata milyen együttesben jáccik? (Aki Anoukot énekelt.)

I.C.ram
De jól nézett ki nagyon 😊
Johnyy
le is oltották érte!!!!

ez a fehér ruhás csajszi nagyon gyengus volt...

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Davidus
Meg a gitáros koma. A neveket nem sikerült megjegyeznem😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
Nekem a 18 éves csávó meg a színes hajú csaj tetszett a legjobban.

V9ykn8_TZL0

Szabina
Nézitek? Nagyon erõs a mezõny! <#eljen>

hehe! Helyettes tanár volt a megasztárba!!! 😄

KOMOLY!

Bucser
Ezzel, hogy a legjbb volt vitatkoznék.... Nagyon kevés hangot használt és a szöveg butácska volt... Jól indult, de ahogy hallgattam engem sem érdekelt már a dal vége mert az elsõ 3 sorból tudni lehetett volna... Zeneszerzõként lehet tehetséges, de szerintem elõadóként nem annyira... De õ legalább pozitívan állt hozzá😊

Az utolsó csajszi nem tudom hogyan került tovább a meghallgatásokon..... Ilyen repedtfazék hangot.... Így én is éneklek a fürdõszobában... Meg a csaj aki Mariah Carrie-t énekelt... na ht az sem volt százas....

Waterhorse
Épp ellenkezõleg<#bee1>

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

fifi
pontosan..
Nekem pl az utolsó csaj olyan unszinpatikus volt a vonaglásával/viselkedésével...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

LittleL
ennek örülök, hogy nem a külsõ alapján szortírozzák a
játékosokat....

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Elaludtam a végét!
Mennyi lett az eredmény? :-)

Somának biztos rossz napja volt, semmi sem tetszett neki...