Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
Próbáltam írni valamit de közben rájöttem hogy tényleg így van. A felkerülsz az internetre beszólás akkor is túlzás😛

V9ykn8_TZL0

Szabina
Grat! Tiéd az ezredik <#taps>

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Szabina
Hát... Bálint Ádámnak nagyon jó a hangja, és vannak sztár allürjei is: jó a megjelenése, és a mozgása. Ráadásul imádom Tarkant, meg az arab zenét, valahogy nagyon vonzódom a keleti kultúrához. Csak az a baj, hogy az arabok/törökök, így Tarkan is a hajlításokat csípõbõl nyomják, attól van olyan hangulata egy keleti hangzású dalnak, hogy azt csak õk tudják úgy csinálni, és ezt más -nem arab- nem tudja utánozni. S bár nekem is tetszett Ádám a hangja miatt, én is úgy gondolom, hogy nem volt jó választás, és szerintem a Pély is azért húzta le, mert egy sokkal szerencsésebb választás esetén sokkal jobb is lehett volna. Szerintem.

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Davidus
hoppá! ték?😄

V9ykn8_TZL0

Szabina
Jó volt a Dani, én bírom a stílusát. Jó volt latinosnak is meg így is 😊

A Pély mekkora egy állat, asszongyja a csákónak, hogy "felkerülsz az internetre, mint egy vicc". <#nyes><#vigyor>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Davidus
Ezek nem tiszták! Szerintem Bálint Ádám volt a legjobb😛

V9ykn8_TZL0

b-type
Na Torres Danin meglepõdtél? 😊
Jó fej ez a srác, jól odatette ezt a nótát, pedig sztem jobb lenne a latinos cuccoknál maradnia, de nekem a szürivel ellentétben nagy véleményem van a hangjáról. Fõleg a rekedtes mélyek tetszenek.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Nekem is tetszett, annak ellenére, hogy régen sokat hallgattam ezt a nótát, és azért ez ténylegessen más volt elõadásban.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Szabina
Nézi valaki a Megasztárt?
Szerintem a Tóth Gabi elég jó volt, a Torres Danit, meg Bartók Esztit várom 😊

Davidus
talán a 2 Tamás

V9ykn8_TZL0

b-type
wowa Palcsó Tamás!!!
😄DDD
hát nekem lejött ez a nóta. 😊
nagy 'herehiány' szám, de nagyon jó volt. 😊

Van rajta Támogatta a TV2 matrica?

Szabina
Találtam egy cikket Bartók Krisztiánról, tudjátok aki még az elõzõ szériában volt vigaszágas, megjelent a CD-je. Belehallgattam a demoba, egész jó. ITT A CIKK

Waterhorse
Tudom, hogy nem tõlem kérdezed, de én inkább azt mondanám jó zeneszerzõ😊

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Davidus
Szerinted Presser jó énekes?😛

V9ykn8_TZL0

fifi
Azért selejtezõn talán igen, de ilyenkor már nem mondhatja azt, hogy béna vagy csúnyán énekelsz húzzál haza k*cs*g!!! Mondja mert mondania kell.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bucser
Minden popsztár bábú amíg nem válogathat a kiadók között hanem örül, hogy kap egyett...

De szerintem nincs olyan mértékû a jók és rosszak közti eltérés.. PL volt aki véleményem szerint nem a döntõbe való volt...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Waterhorse
Részben egyetértek vele, hogy a Karamell is jó volt, de amíg vannak/voltak nála jobbak is addig nem teljesen díjazom a továbbjutását. Aki nekem nagyon tetszett, az a szõke csávó volt aki Back II Black-et énekelt. Errõl csak annyit, hogy való igaz a sablonszöveg, de itt teljesen igaz volt, mert magával sodort a srác, ezelõtt még nem hallottam az eredeti dalt, de rögtön letöltöttem, meghallgattam egy párszor és klasszisokkal jobb volt a szõke gyerek elõadása.

Visszatérve a Karamellre most, hogy már döntõs egyértelmû, hogy ki fog esni, valahol a legutolsó 5 között lesz, ha mégsem így lenne akkor tényleg megvan a véleményem.

Pierrot egyértelmû, hogy ilyeneket mond, hiszen õ is producer, ezzel gondolom a biztos kiesõket akarja megnyugtatni, vagy lehet, hogy õ maga nézi ki magának az egyes embereket, akikben lát vmit. Annak talán még jobb is aki elõbb kiesik mert nem fogják átalakítani és ha megkeresi egy kiadó, talán még megtarthatja a saját stílusát is, nem lesz egy popsztárbábú akit úgy csinálnak meg, mint a marionettet.

Bucser
A Gáspár Lacival semmi bajom nincsen (Bírom a hangját) és a Karamell is nagyon jól énekelt szerintem. Nem kell ebbõl etnikai kérdést csinálni. Õk szerintem tényleg jók voltak. A tóth vera már más kérdés.. róla már akkor filmet csináltak mikor még csak selejtezõk voltak... Másokat meg lencsevégre sem kaptákk.. (gondolod, hogy mindenkit megunterjúvoltak mielõtt bement volna a zsûrihez?? IMO esélytelen... Nekem a Thriller az egyik kedvencem és szerintem erõtlen volt az eredetihez képest (és próbának is gyenge mert totál hallatszódott, hogy szét van bagózva a hangja...) Az meg a másik dolog, hogy az egyik Rocketr csajt amikor szép számot énekelt azzal vádolták, hogy nem magát adta. Az Interjúban a Tóth Gabi elmondta, hgy imáédja a bömbölõ zenét a rockot és a punkot.. erre elõáll a nyálpop koronázatlan királyának egyik számával és erre meg azért dícsérik, higy milyen egyediséget vitt a dalba (meg mi mindent elmondtak még nem is néztem a zsûrizést)

Egyébként annyira látszik, hogy Pl.: a Soma is sablondumákat mond... ("annyi a tûz benned és ez úgy kijön belõled a dalon keresztül" , vagy a pasiknak: "egyszerûen zabálni való vagy aranyom és hiába csinálod rosszulk magaddal rángattál.." meg ettõl tudok hanyattesni.: "Igazi Dög vagy kijött belõled az állat😄"

Szal a Bakács a legjobb... Pierrot is mindig ezt mondja.: "Ha kicsit képzted magad akkor sokra viheted még" vagy " Várhatod az ilyen produkció után a producerek hívsait szrintem , még ha nem is jutsz tovább.."

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

fifi
Lehet bejuttatása ezzel kapcsolatos, de azért tény és való hogy jól énekelt a csaj. Én a nõvérét is utálom mint a sz*** , számomra ez a kiscsaj is visszataszító, tehát egyáltalán nem izgat, de jól nyomta. Ettõl függetlenül 99% hogy nem fogják/merik/ vele megnyeretni, mert abból forradalmo lenne.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Fefe
"Na hát a Tóth Vera hugát is csak reklámfogásból juttaták tovább" teljesen egyetértek

Waterhorse
pl a Pélónál kismillió jobb énekest lehet találni piciny hazánkban, de nem is kell ide énekes csak vki aki ért a zenéhez vagy jó füle van mint pl a Bakács. De mondom amíg a mûsortól teljesen független dolgokat tartanak szem elõtt addíg édes mindegy kit ültetnek oda, csak lehessen zsinórom mozgatni.

Johnyy
szerintem a zsûritagoknál is volt 100 x jobb énekes, najó Presszert kivéve

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Waterhorse
A Torres Dani teljesen rendben volt.
Na hát a Tóth Vera hugát is csak reklámfogásból juttaták tovább<#mf3>
És állítom az elõzõ adásból a roma gyereket meg politikai okoból<#boxer>
Ezért került be Gyõzike földije is az elõzõ megasztárban. Persze nem tehetik meg, hogy nyilvánosan kapásból kidobják az ilyeneket, mert akkor jön az illetékes személyektõl a háborgás. Csak azt nem tudom a természetes europid magyar emberért, aki esetleg tehetségesebb, ki szólal föl amikor egy ilyen miatt nem juthat tovább, mert elveszi a lehetõséget.

Bucser
Ja mint ahogy a Schmidt vera is szinte csak Lírát énekelt végig meg balladát azért is basztatták eleget😊 Pedig neki még normális hangja is volt😄

b-type
részemrõl nem, a Torres srácról süt a belsõ bármi (bár a csillagdalban se nem jól énekelt, se nem jól mozgott)
jól elcseszheti a média, mert csajos srác.
viszont ha nem, akkor jóság lesz, és neki ezt kell csinálnia.
a Los Lobos-nál tempókkal volt jobb az a gitár, amelyik a vezérmotívumot viszi, itt meg is zavarta Torres-t egyszer komolyan (kiállás-belépés)
a rikoltás a végén nem jött le, de oké volt az elõadása. 😊
kiváncsi vagyok mi lesz a következõ dal amivel kiáll, mert azért ez (a skatulyázás)hátrány is. 😊

Bucser
A gáz az, hogy a Los Lobos elõadását meg sem közelítette ez az egyik a másik pedig, hogy Az egy 30 valahány éves nõt a 2. vagy 3. fordulóban azért ejtettek ki, mert "A latinosra nincs szüksége a magyaroknak és teljesen idegen a világunktól" miért ez nem az???? Pedig az a nõ messze jobban énekelt mint a Torres Dani... Én a Torres Dani helyett a Pál Tamás juttattam volna egyenes ágon tovább.... Torresrõl meg döntsenek a nézõk...

Fefe
Tényleg jó énekelt a srác és én is remélem,hogy sokáig eljut.

Johnyy
JAJA! én még néha azt is meghalgatom amit a selejtezõn énekelt!!! remélem sokáig eljut!!! ien kel a magyar népek, valami latinos!!
Mulatósból meg popból mag rappból már van elég...

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Szabina
Nekem a Torres Dániel elõadása nagyon tetszett örülök hogy tovább jutott.

tökéletesen egyetértettem a zsûrivel most elõször

Davidus
Két csávó meg egy csaj jut tovább. A neveket nemtom megjegyezni😛

V9ykn8_TZL0

csajszi arcra tiszta Gallusz Niki (legalábbis szájra <#eplus2>)

Davidus
a zsûri hibája hogy csontig benyaltak neki mert a divatfikázóknak most lesz mibe kapaszkodni😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
ne nyugodj meg mert ez azt jelenti hogy botfüled van😄

V9ykn8_TZL0

Bucser
Akkor nem csak nekem nem tetszett😄 megnyugodtam😊

Davidus
nekem is nagyon tetszett

V9ykn8_TZL0

Davidus
de gitárral nagyon jó😉

V9ykn8_TZL0

Davidus
kíváncsi vagyok mit produkál majd ha elveszik tõle a gitárját

V9ykn8_TZL0

Davidus
hát ez büntetett

V9ykn8_TZL0

Solid Snake GH
Jujj, ez a csaj hol tanult angolul? Mert a LEGENDA (Micheal Jackson - Thriller) eléneklése sajna nem igen sikerült neki (bár lehet, hogy ez a piercingje miatt volt <#eplus2>).

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

b-type
nagyon-nagyon jó volt, a srác fel kell hogy menjen innen, ez egy jó dalválasztás volt, de a srácban van valami jobb is sztem.
egyébként sztem visszafogta a lendületet a másik gitár.

gitáros gyerek nagyon ott van<#eljen>

srác egész jó de.. nem az igazi

hátö én pont rá nem, kicsit deja vu a csaj

Szabina
Szerintem is nagyon jók, és a Tóth Vera húgára vagyok kíváncsi 😊

Szabina
<#mf1>

nemtom mét húzták így le<#shakehead>