6021
Ki lesz a legjobb?
-
#2015 Én azt a Járási Lászlót továbbjuttattam volna, de sajna voltak nála sokkal jobbak is. -
#2014 a múltkor továbbjutott 2+1 jó volt szerintem. -
Mojlepque #2013 de nem az, de nekem igaziból van ilyen rokonom.
De MG a lényeg!:)
Na akkor ki melyik énekest szereti? -
#2012 Az én állítólagos ikertestvéremről nem is lelkesedve, akiről úgy hírlik, hogy hajléktalan :-D -
Mojlepque #2011 Nekem meg állítólag apai ágról van egy nénikém, de még eddig soha nem láttam, meg anyámnak a száz rokonai közül csak 2-t ismerek, pedig van vagy 250:)
Amúgy valaki fel fogja tenni a netre a műsorokat? -
#2010 Ja, azt hittem valami negatív pletyka. -
#2009 Nekem van, és 0 éves korom óta ismerem. -
G_ArchAngel #2008 én 29 éves vagyok, és nem ismerem a nővérem...
lehet, hogy nincs is? :))) -
#2007 Azért nem kell túlzásokba esni :-) -
#2006 Azt, hogy 17 évesen ismerte meg a nővérét. -
Mojlepque #2005 jaa, az is jó hangú... -
#2004 Rúzsa Magdolna -
#2003 szerintem is fantaszikus a csaj, igazi őstehetség :)
-
Mojlepque #2002 Mármint melyik ember az?:D -
#2001 kis önvizsgálat: juj, de önző és irigy ez a csodálat. Ha megkapnám a hangját, megölném érte :( -
#2000 NA. Fél hétig voltam kómában, mióta azt a csajszit láttam a tvben ac/dc-t énekelni. Az hagyján, hogy jobb, mint az eredeti, de ez... csodálatos. Nem tudom kifejezni szavakban, azt hiszem szerelmes lettem, megyek szülni... Kirakom a falra Axl Rose és Mercury mellé. -
Mojlepque #1999 Hát lehet igazad van, de hát inkább lasú, mély, és Jazzes hangja van -
#1998 a rock-tól nem hiszem, hogy félnie kell ^^ -
Mojlepque #1997 Akkor jó. Szerintem legalább az első 3 közé bekerül.Bár lehet hogy a rock, vagy a nyögve-nyelős számok kategóriánál elvágódik, mert tipikus Jazz-es, Blues-os hangja van -
#1996 nekem is tetszett -
Mojlepque #1995 sztem jól öltözködik. -
#1994 a válogatón is hasonlóban volt... -
#1993 Azért mondd csak el, mit írnak róla? -
#1992 Enegem nem érdekel a sztárok magánélete. Felőlem azt csinálnak, amit akarnak. Egy a lényeg: TUDJANAK ÉNEKELNI!!! -
#1991 Inkább azt, mint ezeket a szennylapokat! :-) -
G_ArchAngel #1990 Ilyen nagy irodalmi, tudományos és társadalmi jelleggel bíró magazinokat mlg nincs bátorságom olvasni.
Sajnos én lesüllyedtem a National Geographic, GEO, Explorer szintjére...:) -
#1989 Na, a bulvárlapok már kezdik ízekre bontani a Megasztár 3 döntőbe jutottainak magánéletét. Olvastátok a Bestben mit írnak Szabó Eszterről? -
nimfas #1988 nem ő öltözködik.... gyanítom öltöztették. :-) -
#1987 csak nem kéne olyan idiótán öltözködni...
de majd kinövi. -
Mojlepque #1986 milyen rohadt jó hangja van Szabó Eszternek ebből a 3-as szériából.Meg szép is -
#1985 -
#1984 koszos kis Körösben...
[szintén békés megyei] -
#1983 egy régi jóhaverom, úgyhogy majd ha lehet szavazni a neten hogy ki jusson be a kiesőkközül akkor járásira mindenki szálljon rá D: -
#1982 Mindig füzzön valami élmény ehhez a városhoz! De jó, szeretek itt élni! -
#1981 ízlések és pofonok...,ezen nem veszünk össze legalább:))) -
G_ArchAngel #1980 ott fogtam életem első két nyamvadt keszegét 10 évesen, vmi koszos kis patakban, mikor a SZOT üdülőben nyaraltunk:) -
#1979 Ja, és gyulai lány került be, és én is gyulai vagyok :-) -
G_ArchAngel #1978 nekem nem jött át...:)))
inkább Eszter jöhetne át... vagy átmehetek én is?:P -
#1977 nagyon jól döntött most a zsűri szerintem! kár, hogy az a 2 különdíjas nem juthat be... ők nagyon jók, ráadásul a srác, nagyon csini:DD -
#1976 Hihetetlen erős volt a mezőny! És a 2 legjobb került be! Meg a TV-n keresztül is átjött az az energia, amit ők árasztanak!