Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert akik mondták Õk igen.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Nekem nem szimpi. Kis csitri benyomását kelti
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
Mission Impossible 2010: PRO Class
Abban teljesen igazad van, hogy az sem egészséges, hogy olyan irányba megy most a megasztárban a zsûrizés, hogy mindenki finomkodik, aztán ha valaki végre kimondja hogy sz*r volt akkor az emberek meghökkennek. Lehet, hogy valahol meg kellene már találni azt a bizonyos arany középutat.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ha én válogathatnám a tagokat, akkor zenészeken kívûl elismert énektanárokat is ültetnék a helyükre, akik segítenének kicsit technikásabban énekelni.
Engem ez a zsûri nem különösebben zavar, régebben azokon buktam ki, akik csak külsõre kerestek "énekeseket" a hang nem igazán számított. Akkoriban születtek hazánkban is az elõre legyártott "trendi" kis együttesek, akik amilyen gyorsan jöttek, olyan gyorsan el is tüntek, mert önmagában néhány kiscsajt, meg szépfiút egy lemezborítón nem lehetett eladni.
Én is tanulok énekelni. Néha, ha a tanáromnak rossz napja van (de egyébként is) olyanokat vág a fejemhez, hogy akár meg is sértõdhetnék, de nem teszem, mert tudom hogy jót akar, és ha az embert néha nem kritizálják meg úgy istengazából, akkor tényleg nem tér észhez. Mindazonáltal tudom, hogy mások elött nem "sértegetne", mert ez tanár és diák között egy bizalmas viszony, és nem élne vissza vele. Na de nem akarok eltérni a témától...
Lehet, hogy pasi lélekkel ezt nem veszi fel annyira az ember, nekem ezzel a beszólásával simán elvette volna az önbizalmamat.
"A zsûri tagjai:
A beérkezõ pályázatokat igazi profik válogatják majd. Ezt a komoly feladatot ismert és elismert mûvészek és médiaszemélyiségek végzik majd. Olyan zenészek, akik maguk is élõ zenét játszanak és olyan médiaszemélyiségek, akiknek mérvadó a véleményük:
- Abaházi Csaba: a Danubius Rádió népszerû mûsorvezetõje, maga is zenész, az egykori Sing-Sing együttes énekese.
- Lukács László: dalszövegíró, zeneszerzõ, a Tankcsapda együttes vezetõje, egyben énekese és basszusgitárosa.
- Uj Péter: az Index internetes hírportál szerkesztõ újságírója, a Wan2 zenei és kulturális magazin alapító szerkesztõje.
- Varga Zsuzsa: a Vénusz együttes egykori énekese, jelenleg szólókarrierjét építi, és az újságírás sem áll távol tõle.
- Olivér: a VIVA mûsorvezetõje (MegaWatt)
- Rókusfalvy Pál: a Stúdium Dixieland Band alapítója, hangszere a posan. Országosan ismertté a Danubius Rádió és a Magyar Televízió mûsorvezetõjeként vált."
Rókusfalvy találta ki, ezért benne van, Pierrot a zenei producere ennek, szóval ezért van benne.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Attól függetlenül tény, hogy ez a mostani zsûri eléggé gáz. Hogy a Soma mit keres ott, azt épp ésszel fel nem foghatom.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Csak gondolj bele, a zeneileg kimûvelt emberek izlése, és az um. megasztárok megférnek egymásw mellett?
vajon Sting-nek hány B. Spears lemeze lehet?
...
nem kell/lehet a sztárságot a valódi tehetségbõl eredeztetni sztem.
van aki úgy lett sztár, hogy tehetséges, an aki meg úgy hogy szexi....és slussz, mert zenei kifejezésnek, és eszköznek híjján van a 'megasztár'
Hobo a legtöbb 'sztárcsillagotüstököst' elküldené a rákba 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Soma-Péló helybõl kiesett. És Pierrotnál is rezeg a léc.
Viszont akiket te felsoroltál az tényleg ésszerû lenne innen nézve, csak a TVcsatorna részérõl már nem. Mert ugye mennyivel menõbb dolog Péló Barnát konferálni, hiszen õ nagy sztár/nak tartja magát/.
Ezzel szemben D.Nagy Lajost a VV-n és Gyõzikén edzõdött nyárspolgárok többsége még csak nem is ismeri...
Sry ha értelmetlen voltam
Ja láttam egy bejátszást amin péló barátunkat fotózták vmi magazinnak. Jól ki lett sminkelve és vonaglott mint egy vízisikló. Férfitársadalom megcsúfolása volt komolyan mondom...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
1 Presser
2 Ákos
3 D.Nagy Lajos
4 Benkõ László az Omegából
5 Szigeti Ferenc Karthago
Hirtelen pár név, akik zeneileg, életmûvileg hitelesek arra, hogy tanácsot adjanak, kritizáljanak.
Ez a barna gyerek egy friss nyikhaj pár slágerrel a háta mögött, Soma egy agyament barom, aki a hülyeségével prózában mint beszélgetõpartner futott be, Pierot régen szar számokkal aratott anno, settenkedõ meg ugye más szemszögbõl nézi az egészet, nem is zenész. Az egésszel az a bajom, hogy olyat várnak el kezdõktõl az elõadásaik során, amit maguk sem képesek produkálni a színpadon. Ez nagyon éles kontraszt, ezáltal számomra hiteltelen.
1. Gankszta Zoliii
2. Nagy Feró
3. Sebeõk János
4. Balázs Pál
5. Bíró Ica
<#idiota>#idiota>
Namost. Mi erre a válasz? Pénteken a tv2 aktív, vagy melyik esti mûsorában megasztár blokk, ahol mutatják, hogyan születnek a dalkiválasztások, és ahol P. közli, illetve hazudja, hogy az elõadónak vétójoga van a dalhoz. Anyád! szal szép is, jó is, de megy itt is a jó magyar szarkavarás, és egy két paraszt érvényesülése.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Hallottátok a Tóth Vera húgát Guns 'n' Rosest énekelni? Valami eképesztõen rossz, szabadon ugrált az oktávok között, a szám elejére tette a végét stb. Erre a tisztelt zsûri megdícsérte, hogy milyen jó a hangja. PÁFF. Igen, kétségkívül a Tóth családon keresett a TV2 a legtöbbet az elsõ megasz@rban, de ennyire nem kellene verni a nagydobot.
A másik:
Figyeljétek meg Tillát és Zörög Zitát (vagy kit...) az elején, amikor a zsûrit mutatják be.
Soma, elõadómûvész és jazzénekes, Presser meg simán az LGT tagja? Arról persze megfeledkeznek, hogy Gábor már akkor letett valamit az asztalra, mint zeneszerzõ, énekes, stb., amiklor Somát még csak New York körbepisilésérõl ismertük! <#mf3>#mf3>
Eddig se csiptem ezt a fazont,de ezutan ritka nagy kocsognek tartom a stilusa miatt.
Amugy meg sose kuldem sms-t ilyen tv-s hulyesegekre mer szerintem ott kamuznak vele ahol akarnak,de hatha ebben nincs igazam es megis szamitott 😊
A Pélót én akkor sem szeretem, mert el van szállva magától, és rengeteg nála szerényebb és tehetségesebb énekes él magyaraországon. Nagyon fontos egy elõadónál a személyes image, akármenyire is úgy gondolod jól énekel, ez is fontos, és ha egy tahó, akkor nem fogják szeretni az emberek. És föleg ne kritizáljon másokat, mert abból az szûrhetõ le, hogy õ többre tartja saját magát, vagy csak féltékeny a másik tehetségére és így fejezi ki ezt. Mondja el a véleményét, és ha már egyszer õ van régebben a szakmában adjon tanácsot. Vegyen példát mondjuk Pierrot-ról, szerintem õ az a zsûriben aki a legkorrekteb ilyen szempontból.
És igen! Volt aki végigolvasta a véleményedet, és még válaszolt is rá😊))
Azt is figyelembe kell venni, hogy az elõzõ széria végén az akkori szereplõk már nagyon rutinosak voltak. A fél év alatt (mivel folyamatosan énektanárral képezttették õket) a hangjuk is kicsiszolódott, és rengeteget fejlõdött. Az új csapat pedig élete elsõ nagy élõ adásában lépett fel, hisz elsõ alkalommal hallja õket a sok ezer ember. Érthetõ, hogy izgulnak, remeg a hangjuk. Véleményem szerint a zsûrinek ezt is tolerálni kellene, és nem ott folytatni, ahol legutóbb abbahagyták, hanem velük is elõrõl kezdeni, és biztatni õket fõleg így az elején. Ezért érzem én is kicsit túlzásnak Pély Barna "értékelését". Érzésem szerint nem kellett volna mindjárt az elején elvennie szerencsétlen fiú önbizalmát (mert ha nekem ilyet mondtak volna, akkor biztos nem lenne lelki erõm tovább folytatni.) Megmondhatta volna neki négyszemközt is, nem ország-világ elõtt lehúzni. Ráadásul ha egy fiú elpityeredik a fél világ elött, akkor ott már nagyon mélyen érinthette a dolog.
Bennem Pély Barna elsõ blikkre nem tett jó benyomást, mégis jó, és képzett zenésznek tartom. Ezek a beszólásai szerintem a "jó hírnevének" sem tesznek jót, mert sokan hajlamosak ítélkezni. Persze vannak akiknek alapból nem jön be a zenéje, de van és (ezek után) lesz olyan, aki elõítéletbõl ha meghallja a rádióban valamelyik számát rögtön azt mondja majd, hogy az a "köcsög Pély". Nekem bejönnek a dalai, és ezután is szívesen meghallgatom....ennyi a véleményem a témáról.
Remélem azért lesz aki végigolvassa <#smile>#smile>
Elmondhatja a véleméynét, csak nem így, ez nem ide való, még jó, hogy nem mindjárt az anyját kezdte szidni a srácnak. Senkinek nem lehet így odamondani, ha azt mondja, hogy jó-jó, de azért hallgasd vissza magad, mert a kiejtésed nem valami tökletes, nagyon érezhetõ volt, hogy sosem tanultál törökül. Ez egy viszonylag kültúrált szöveg let volna. A srác is csak udvariaskodott vele, hogy elmondta a véleményét meg ilyenek, de azért a közönség fújolására elbõgte magát, tehán azért pityeredett el, mert jól esett neki az, hogy a Péló ocsmányságai és mocskos pofája ellenére is mellette állnak és éreztették vele, hogy jó volt haver csak így tovább, és a végén is bebizonyosodott, hogy az emberek még szeretnék többet is hallani ezt a "viccet".
A pasi akire monta az eggyáltalán nem sértõdött meg hanem igazat adott neki.
Most ha egyszer neki pocsék volt minek mondja a szokásos szöveget, hogy "jó jó, de azért még sokat kell tanulnod"
A rosszakra mindig ezt mondják csak nem ezekkel a szavakkal hanem elkezdenek teljesen másról beszélni (fõleg soma az 1. megasztárba).
Mondjuk lehet mégha nemis teccet neki mondhatta volna, hogy ez nem annyira teccet és, hogy még éretlen vagy a sztársághoz vagy ilyenek.
Habár emlékezz vissza a válogatásra.
Mennyi béna volt. Sokakon még elis aludtak : DDD.
Meg az elsõ két szó után leállították õket.
Most ez a hapi lehet, hogy jobb volt azoknál, de hát akkor is.
Ha ilyen szemszögbõl nézzük a dolgot akkor mondja csak ki nyugodtan a véleméyét hiszen ezé fizetik.
Még jó, hogy nem adok a szavára, olyannak akinek már énekelnie sem kell önmagában egy vicc. Láttátok szerencsétlen milyen szép kis szakállkát kanyarított magának filctollal?<#crazya>#crazya>
Elmesélek egy történetet: egyik ismerõsöm moziban volt jegyszedõ, jött a Péló a kis Ribancsával, és adja a jegyét, mondván hogy hova szól. a srác megmondja, majd hozzáteszi, h bárhova leülhetnek mert magy a pangás rengeteg hely van. Erre a Péló, asszongya õt nem érdekli, õ oda fog ülni ahova a jegye szól és még, hogy vezesse is õket oda. A Kis töktarisznya még ilyenekkel villogtatja a nõjének, h õ mekkora egy fontos ember. Na ezek után én úgy elküldtem volna valahova, wazzeg én jegyszedõ vagyok nem idegenvezetõ felkiáltással, a fontos muterjába, hát kinek képzeli ez magát, ugyanolyan büdöset rak le maga után mint én, ha nem büdösebbet.
Rátérve a végeredményre, nem tudom itt írta valaki vagy máshol, hogy a Kósa Ivett fogja megnyerni, még az elõdöntõk után, de érdekelne most mit gondol az illetõ. Nem akarok kötöszködni vele, mert én nagyon sajnáltam, és becsülni kellett volna benne legalább azt, hogy betegen kiállt énekelni, ennek ellére még rosz sem volt, az meg egyenesen elképesztett, hogy pont a Pflummal (egészségemre!!) szemben esett ki, aki a zuhany alatt tanult énekelni, ráadásul olyan csúúúnya. Ezek után már csak az vigasztal, h õ volt az egyik aki a legkevesebb szavazatot kapta a nézõktõl, és ez így lesz következõ alkalommal ugyancsak, amikor is már keményebb ellenfél mellet fog ott álni, hogy eldöntsék kettejük közül ki megy.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA