Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
amúgy nekem a Timi tetszett(de csak mer nagyon szép!), meg a Caramel is jó szerintem, meg a Boogie😊
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Tényleg, zsûri minek? Manipulátornak? Mindenkirõl elmondják, szavazzunk-e rájuk, vagy sem?
Mintha a nagy sztárok 99%-a nem egy ramaty szeplõsbõrû rondasághalmaz lenne. 😊 Semmivel sem volt rosszabb, mint akárki más.
Ráadásul lehet bárki bármilyen szép, egy megvilágított stúdió, és a kamera elcsúfítja, ha nincs rajta legalább egy réteg alapozó.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Magyarországon az ilyen már valakinek számít? Úgy értem, jövõre már ott fog ülni a Tóth Vera a Zsûriben, vagy mi? A komoly zenei múlt már nem is számít? Nagyon sok ember ír dalszövegeket, amit elõ is tud adni, mégsem ülnek ott. Még a barátnõm is ezzel foglalkozik, mégsem ül a zsûriben. A Pély ha megnyert egy ilyet akkor jó, helyen volt jó idõben. Ilyen emberbõl 12 egy tucat. Olyan viszont akinek komolyan van háttere és fel tud mutatni vmit, pl. Presser teszem azt, na az olyannak van jogalapja ott ülni.
Hangsúlyozhatnám azt is amit éppen te mondtál, "anno pár éve", ezen van a legnagyobb hangsúly. Mikor volt? 4 éve? talán 5?
Volt az RTL-nek kb 3-4 éve egy mûsora, amiben egy popcsapatot csináltak, azt hiszem az volt a nevük All4Love, akkor õk is ülhetnének a zsûriben. Mert, hogy mondtad? Õk megynyertek egy ilyen versenyt, anno pár éve, csak akkor nem megasztár volt a címe. Asszem akkor nekik is van jogalapjuk, hogy itélkezzenek.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
lol. szegény lány egy tonna smink volt. elég volt megnézni, hogy nézett ki a meghallgatáson.
mitvárunk egy oan emertõl aki leócsárol egy oan elõadást ami az õ szintyénél magasabb kategória.....
hehe😊 az 'oan ember' megnyert egy ilyen versenyt, anno pár éve, csak akkor nem megasztár volt a címe. asszem van jogalapja, hogy ítélkezzen.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Pontosan <#vigyor0>#vigyor0>
A Bartók Eszti tetszett ma.
De hát ettõl érdekes a dolog, hogy nem mindenkinek ugyanaz a kedvence
<#wink>#wink>
Tóth Gabriella idétlen, túl sok....
Hajrá Pál Tamás & Bálint Ádám!
Nekem a két Tamás meg Caramel jött be ma a legjobban.
V9ykn8_TZL0
hehe, te meg elég akaratgyenge lehetsz, hogy mégis nézed. sebaj.
A Pflum Orsiban van valami ami nekem nem szimpi, de attól még az utolsó elõadása nagyon tetszett. Csak az nem tetszik, hogy mindig ki akarja magyarázni magát. A Leventével kapcsolatban nekem is azt volt az érzésem, hogy egy szürke egér, bár senkit sem akarok megbántani aki épp neki drukkol, de nincs benne semmi egyéni, bár ez egy elég szubjektív vélemény, mégis így érzem.
A Torres Dani most valahogy nekem semmi extra. Jó hangú srác, meg szimpi ahogy nyomja, meg ahogy belead mindent, de akkor is olyan "fénytelen" (most valahogy nem találok rá jó szót).
Amúgy én is azt mondom van hozzá érzéke, csak nekem már sok belõlük. Költõien szólva, a tejivók országában a tejeskávét a túl sok kávé megkeseríti, pláne ha különösen nagy tekintetek fordítanak a kávémennyiségre😊
Cigányok közt is vannak olyanok akiket nem fogsz látni segéllyért sorbanállni, annál inkább valamely nagyzenekarban, zenemûvészetit végezve, de nem is annyira ez a lényeg, hanem hogy vannak az un. muzsikus cigányok, akik tudják a zenét, és odafigyelnek rá, generációkon át, ezt a cigányságot nem annyira ismerik az átlagemberek, csak cigányként kezelik, sajnos én sem vagyok teljesen tisztában hogy hogyan vannak igazán, és elnézést ha van itt vki aki tudja, és mégis én magyarázok...de a lényeg, hogy ezt hiba etnikai kérdésként felemlegetni sztem.
Mégha esetleg azért is kerül be, akkor sincs semmi, hisz oda való lenne bármilyen hovatartozással.
Nagyon jól énekel, zenél, nem õ a kedvencem, de az kapásból lejön, hogy tudja csinálni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Boogie is egyértelmû favorit Palcsó Tomi is jó, látom ebben egyetértünk, de merglepõ, hogy senki nem említette Torres Danit. A Gabinak annyi agya sincs mint egy csirkének, a Plum hála égnek kiesett, bevallom Levente egy szürke egér nekem, sem jó, sem rossz, de a végén neki drukkoltam, és egyértelmû zsûri szavazat jött ki, a végeredményre amúgy lehetett számítani a múltkori után. Pál Tamás meg kieshetne a hétvégén, nagyon hamis a zimbes-zombis srác. Ja majdnem kihagytam Caramell-t, de õ olyan kis jelentéktelen. Nem mondom, hogy rossz, de már korábban kifejtettem mi a véleményem errõl, már annyira erõltetett ez az etnikum kérdés, hogy még a csapból is roma gyerekek folynak, úgyhogy vele kapcsolatban elhatároztam, nem mondok véleényt, számomra olyan mintha nem is létezne. Ha véletlenül megnyerné, nekem akkor is a 2. helyezett lenne az elsõ.
Az én Zsûrilistám, majdnem a jelenlegi, lecserélnék két embert, egyiket nem feltétlenül:
Pierrot
Sipos F. Tamás
Soma, vagy Pataki Attila esetleg Ákos
Presser
Bakács
Nem tudom, most mi bajotok a Pierrot-val, talán jobb lenne Kozsó vagy mi?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Mission Impossible 2010: PRO Class
Mission Impossible 2010: PRO Class
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
- " Hogy érint ez téged Orsi?"
pfff...erre valszeg készülni kell, hogy helybõl ekkorát kérdezzen.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
ban?
Nem bízom a tömegértékelésben, és most a zsûri véleményezése is hamisan csengett nekem.
A figura aki pedig a kinézetért felelõs 'stylist' wow, na az egy dilettáns szvsz.
Soxor nagyon szegényes az egész, a mégis fellelhetõ értékekért érdemes nézni, de hiába mutatja magát ez az érték, ha az emberek szeme másra reagál, mivel zeneileg alacsonyszinvonallal van ált. kiszolgálva.
Meg sztem a legtöbb ember nem is érti a zenét, kereken kimondva.
Pont így látom én is.
Bálint,Pál,Palcsó,ma a fiúk jobbak voltak.
Bartók Eszter nekem sem jött ma be,valahogy nemigazán jó a hangja.Persze lehet vitatkozni,de ha a hang alapján ítélünk akkor nem õ a befutó.
Go Jeff Go!!!!
A Bartók Eszterért meg nem tudom mit vannak úgy oda, egy nulla, remélem õt küldik ma haza.
Boogie is nagyon jól énekelt, én szeretem ezt a hangzást amit produkált.
Bartók Esztert nagyon szeretem, hogy Somát idézzem "tiszta napocska ez a lány" csak az a baj, hogy õ a saját dalaiban jó, most egy kicst erõtlen volt.
Tóth Gabi persze, hogy csitri, hisz 16 éves!! De attól még nagyon nagy hangja van, és fiatal kora ellenére iszonyú technikásan énekel. Általában arról aki már elért valamit mindig olyanokat terjesztenek, hogy elszállt, meg nagyképû stb., de én az ilyenkere sosem hallgatok, és vele szemben figyelembe kell veni, hogy még nagyon fiatal, ebben a korban még -valljuk be- elég idétlenek tudnak lenni a lányok.
A Boogie nagyon nagyot mutatott, mégha ténylegesen volt benne hullámzás, de kezdem azt érezni, hogy nincs rá fül.
Az a srác (Boogie), szvsz egy klasszis, nem kell hogy mindenkinek tetszen, de én pont az ilyen tipusú elõadásmódért, átélésért (ami itt azért ingadozott), ....és....nem tom egyszerûen ez az volt, aminek az ilyet hallani szeretem.