Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézzétek ezt meg, nemrég indult. Sok Megasztár videó + a Megasztár nyerteseinek összes zenéje és dalszövegek. Jelenleg ~500 Megasztár videó és 300 dalszöveg a http://megasztarok.com/ oldalon.
nincs pici ellentmondás a kettõ között??? 😄
tehát ha teljesen nõ lesz akkor lefekszik férfiakkal de nem meleg???? XDDDD LOL
😄DDDDDD<#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Tv2 meg gondolta, hogy neki vigyázzba fognak állni a külföldi sztárvendégek...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
néha bekiabálta h hey ya😊<#levele>#levele>
"Tessék, ezt mondtuk mi annak idején, teccettek volna a Motörheadet meghívni, akkor nem lettek volna sztárallûrök meg idegeskedés. A Bors infói szerint ugyanis a rapper olyan gyökér volt a színfalak mögött, mint amilyennek tippeltük jóelõre, ki sem ment a próbára, a produkció nem oda állt, ahová kellett volna neki, és két nótát sem akart playbackelni, bár szerzõdése erre kötelezte. A mûsor élõ bejelentkezése is veszélyben forgott a hiszti miatt, szóval nem a világsztárnak titulált csávó volt a stáb kedvence aznap este. A legjobb poén persze az, hogy amikor Flo Rida kiküldte az egyik sameszát színpadbejárásra, a lelkes közönség azt hitte, az õ maga, és lelkesedni kezdett, de nagyon. Mivel a sztárember lemondta minden interjúját, közte azt, amit Hajdú Péter bulvármûsorában is adott volna, a Tv2 jogi lépéseket is fontolgat, ajaj."
http://comment.blog.hu/2012/05/27/flo_rida_megszivatta_a_megasztarosokat?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_05_27&utm_campaign=index
Magyarországon
és az hol van?
ööö Afrika?
<#nevetes1>#nevetes1>
hogy a MesterTomi mondja, hogy nagy dolog ha õk felállnak, erre valaki beszólt, hogy fõleg ha te még fel tudsz???? vagy micsoda volt? 😊
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
a tv2 biztos sokáig gyûjtögetett.. 😄
Egyébként szerintem a teljes mezõny gyenge volt, értelme sincs már ezeknek a mûsoroknak (azon kívül, hogy pénzt csinál a csatornának), fossák ki a "tehetségeket", akikbõl már így is "túlnépesedés" van, és pár hónap múlva teljesen eltûnnek a süllyesztõben. Ha valakiben igazi tehetség van, és tényleg jó, az nem ilyen mûsorokban szerzi meg a hírnevet...
A másik két nõszeméllyel együtt.
A többire nem tudok reagálni, nincs mit.
Véleményt nyilvánítottam, ahogy itt mások is, nem voltam offenzív szerintem senkivel szemben, Te viszont rendkívül agresszívan reagáltál most is.
Mintha direkt keresnéd a támadható felületeket, hogy unalomból-e, vagy szimplán eldöntötted, hogy mennyire antipatikus vagyok Neked, azt nem tudom.
Hagyjuk már ezt a 13 éves kislány dumát, annyira ócska.
Kumiho #2179
"Te sem vagy rá kötelezve, hogy elolvasd, vagy lereagáld, amit írok, pláne nem abban a sajátos stílusban, amit látszólag, rengetegen kedvelnek itt a fórumon."
Ez pedig pontosan igaz rád is, kicsit sem érdekel kinek hogy nyalsz alá, de másoknak ne kelljen. Ha ennyire nem tetszik mások véleménye hunyjál szemet, ne fórumozzál.
Mondjuk nem is értem a kitörésedet, úgy csinálsz mintha itt akárki is védené Talánt, de egyedül csak te próbálsz érvényt szerezni saját FJB rajongásodnak. A fenti idézet értelmében nem kérek kommentálást(fõleg amíg érdemi mondanivaló nincs mögötte), köszönöm!
amikor meg magasat próbál "énekelni", az meg vmi borzalom
arról nem is beszélve, hogy nincs benne semmi erõ
ez a ratyi szöveg, hogy SZTÁRALKAT😄
egy homár a gyerek szerintem ezt a 15 éves kislányokon kívül bárki látja =)
és egyébként is fölöslegesnek érzem bármit is bizonygatni Neked, mivel borzasztó hidegen hagy a véleményed, vagy bármi, amit írsz, mert rettentõ érdektelen,
és Te sem vagy rá kötelezve, hogy elolvasd, vagy lereagáld, amit írok, pláne nem abban a sajátos stílusban, amit látszólag, rengetegen kedvelnek itt a fórumon.
Annyit tudok, hogy akiket én az ismerõsi körömbõl kérdeztem, egyöntetûen Balázs mellett tették le a voksukat, és mindannyian egyet értettek abban, hogy
Attila maximum egy vágóhídi malacnak menne el hanganyagát tekintve,
és ahogy Falusi Mariann mellett Bereczki is megjegyezte, vagy tán Mester Tamás, hogy Balázs egy ZENÉSZ,
megfelelõ zenei kvalifikációval több területen is, és a zsûri körében a savanyú arckifejezések, valamint a szarkasztikus hangnem Attilánál ennek ellenkezõjét bizonyította.
A Megasztárt mindig is manipulálták, manipulálni is fogják, és õszintén remélem, hogy mindennek ellenére az ideit Szakos Andi nyeri.
Aki pedig világszínvonalas tehetségkutatót szeretne nézni, az ne itthoni mûsorok között keresgéljen.
És kedves Tyler, leírhatod még akárhányszor is ide, mekkora egy tehetségtelen fráter ez a Balázs, senkit nem fog érdekelni, illetve biztosan szívfájdalmadra rengetegen ellenkezõképp gondolják ezt.
Bocsánat a wall of text-ért.
Kumiho #2179
és ki is nézem a rendezõkbõl, hogy megcsinálják
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Mariann beszólásáról nem is beszélve. Ezért még repül a jövõ évi zsûribõl.
Értékelésnél is megmondták, hogy a vágóhídi malac hamis volt, minta bûn. Egy ócska karaoki színvonal, amit produkál már adásról adásra.
Mostanra már 100%-ig bebizonyosodott, hogy Attila valakinek a csókosa ott.
Hogy egy ismerõsömtõl idézzek:
"Mi csak a Balazs miatt neztuk de elore tudtuk h o fog kiesni, pedig az az Attila ugy sivit mint vagohidon a diszno, es total meleg sztem, szal a csajok is hiaba ragadnak ra - de nem baj mert 2ev mulva mar senki se fog emlekezni ra, csak a Mester Tamas nyalhatja tovabb a segget 😄"
Kumiho #2179