257
Atlantis Evolution
-
#97 Menj ki a kabinból, és próbálj felmenni a hajó tetejére. Akkor a kapitány mondja, hogy mindenkinek el kell hagyni a hajót. Na akkor menj vissza a kabinba, és vidd magaddal a nagy ládát is :) -
#96 A ládát felvettem, de amikor kiakarok menni azt mondja, hogy nem akarja ott hagyni a szobát! Van ott egy ablak is amit nem tudok becsukni! Azzal nem kell valamit csinálni? -
rayman2003 #95 Ahonan kezdesz ved fel a ládát aztán menj ki -
#94 Tudja valaki, hogy a legelején a hajóban mit kell csinálni? :o) -
#93 Na én is elkezdtem a gamet. Rohadt jó, hangulatos, nagyon jók az átvezető animok. Csak most elakadtam picit. Tudja valaki, hogy a barlangban, ahol a pókok mennek egymás után ott mit kell csinálni? Akármerre megyek, mindig megtámadnak a pókok. Visszafele nem mehetek mert, akkor meg elfognak az őrök. A barlang közepén van egy földből kiálló bot, rajta egy gyíkkal. Na azt el tudom zavarni, de semmi több. Gondolom a bottal kéne valamit csinálni, de nem reagál semmire.
HELP PLÍÍÍÍZ!!!! -
#92 A gép config-jával biztos nem lesz gond, mert nekem is szinte tök ugyanilyen a gépem, és a demoval semmi gond nem volt. Tehát gondolom akkor a fullal sem lehetne baj. Amúgy sem olyan nagy szerintem a játék gépigénye. -
qqwww #91 Nemtudom mi lehet az oka leszedtem, felraktam ,indításkor kicsit homokórázik, egy fekete képernyő,aztán minden viszzajön mintha mi semtörtént volna.Ha valakinek van ötlete segísen??
Cel1700,512RAM,Geforce FX5200,DirectX 9c,XPprof.
Köszi! -
#90 Az milyen torrent? Nekem 50-60 kb/s-al jön napközben (este nem mehet a gépem) -
Roll #89 Engem is érdekel, a képek alapján nagyon tetszik. -
tiroxine #88 Én torrenten szedem, 2 nap alatt 20% , igaz, csak nappal töltök. -
#87 Dehogynem, engem. Most szedem, kb. 4 nap múlva leér a 4 cd :((( -
#86 Engem érdekelt mint állat csak feltöltök.Majd kb 3 hét múlva le tom szedni. -
rasch #85 Mi van, senkit nem érdekel ez a jó játék!!? -
#84 Az ilyen kalandgamek esetén mindig pre-rendereltek a hátterek. Nem is kell nekünk 3D, csak a hangulatot tenné tönkre. Különben sem a grafika a lényeg az ilyen stílusú játékoknál. -
#83 Azt meselje el valaki, hogy prerenderelt a grafik, vagy 3d s... -
#82 Ti még csak a sima Atlantis Evolution-al nyomjátok nekem már megvan a 2 :)) LOL
Én sem hiszem el. -
#81 4 cd-s játék szerintem sem lehet olyan rövid, max akkor tudta végignyomni, ha napi 30 órát nyomta8! :))))) -
mixk #80 szerintem is duma az egész már csak azért is mert kb4-5 napja töthetö a játék és azért annyira nem lehet rövid a játék -
rasch #79 A csővasúton mi a túrót kell figyelni? -
#78 és azért nem olyan könnyü ez a game! -
#77 hátha azt nézzük mikor jött ki warezra+letöltési idö+végigjátszás ez nekem is hihetetlen! -
#76 Most nézem, hogy Gareth 3 év alatt 44!!! hozzászólást termelt. Lehet egy darabig nem jön vissza :)))
Én amúgy sem vagyok biztos benne, hogy végignyomta, semmi konkrétumot nem mondott, csak bejött dicsekedni :) -
#75 Hi! Nem tudom, miért nem segít az, aki végigjátszotta. Nem dicsekedni kell vele, hanem segíteni.
Gareth! Nekem csak egy disc van meg, hol találtad a másodikat? -
#74 Valaki tolhatna belőle 1-2 saját képet is :) -
#73 Elég szépek a lenti képek :) -
#72 Akkor ha igazad beszélsz elismerésem mert ahogy láttam pár embernek nem könnyű.Te egy okos ember lehetsz. -
#71 Már végigtoltad???
Akkor tényleg nem lehetett nehéz. Kb. hány óra a játékidő? -
Gareth #70 Na végigtoltam. A sztori remek és a karekterek is bejöttek. Sajnos nagyon rövid és nagyon könnyű :( -
Gareth #69 Ebbe semmi ideg- és agytépő fejtörő nem volt eddig... Jelenleg az isteneknél vagyok és éppen a diszkjeiket kéne összeszednem, de a négyből csak kettő van... tudom, hogy a negyediket később szerezhetem meg, így tulajdonképpen csak egyet kéne megtalálnom, de sehol se lelem... :( Valaki tart már itt? -
#68 nem Myst attol könnyebb sokkal, de inkább idegesitö! -
#67 Sajna nem vagy béna ezek a gamek a nehezek.
Ilyenekhez kéne magyarositás nem az FPS-ekhez. -
rasch #66 Ideg és agytépő, már az elején elakadtam!! Lehet hogy béna vagyok ? -
ronhaven #65 Ez ilyen targyhasznalgatos, beszelgetos kaland, vagy olyan Myst fele ideg- es agytépö "logikai" feladvanyos kaland? -
#64 Én most tettem fel,kipróbáltam de a gömbvasutas dolognál már egy kicsit besokaltam! -
Drex #63 Inkább FPS or TPS akciÓ autó, néha Strat, de mostanában már az sem..
Már a CS-ből is kiöregedtem (agyilag) :)))))) -
#62 Énsem tudok angolul de nekem ez nem hátrány.Mert addig szenvedek amig megoldást nem találok vagy magamtól vagy az emberek segítsége által végső esetben egy végigjátszással. -
Drex #61 hmmm...
majha tudok angolul (soselesz) akkor jáccom ilyen (nyugodt emberek kisgéppel)játékkal :)))
egyébként akinek bejön az ilyen stuff szedje le nyugodtan, mert rohadt szép graf, látványos movies. Szal szép szép, de hogy bótba nem mennék érte az tuti :))))
és most uninstall :))) -
#60 TvNetwork-ös kábelnet. Amúgy alaphelyzetben elég jó a sávszélem, kb. 330-350 KByte/s-al tudok letölteni, viszont ha elérem a 15 GB adatforgalmat, ez a szám lecsökken 15-18 KByte/s-ra. Azért elég drasztikus a sávszél csökkenés, és ezért fizetek havi 12.250 Ft-ot :(
Volt olyan hónap, hogy 10 nap alatt leszedtem 15 GB-nyi filmet és játékot, aztán meg 20 napig szívtam a fogamat :)) -
M.A.D. #59 ...basszus! ha a cégemnél adatforgalmi korlátozás lenne...akkor.
sajnos a heti 7-8 GB még így is megvan, pedig nagyon sok mindent nem is szedek le. de a rosta után is sok a dolog. :) -
M.A.D. #58 egy pII 400-ason? winnt4 128mb ram mellet??? :)))