257
Atlantis Evolution
  • LezLee
    Menj ki a kabinból, és próbálj felmenni a hajó tetejére. Akkor a kapitány mondja, hogy mindenkinek el kell hagyni a hajót. Na akkor menj vissza a kabinba, és vidd magaddal a nagy ládát is :)
  • bizkit
    A ládát felvettem, de amikor kiakarok menni azt mondja, hogy nem akarja ott hagyni a szobát! Van ott egy ablak is amit nem tudok becsukni! Azzal nem kell valamit csinálni?
  • rayman2003
    Ahonan kezdesz ved fel a ládát aztán menj ki
  • bizkit
    Tudja valaki, hogy a legelején a hajóban mit kell csinálni? :o)
  • LezLee
    Na én is elkezdtem a gamet. Rohadt jó, hangulatos, nagyon jók az átvezető animok. Csak most elakadtam picit. Tudja valaki, hogy a barlangban, ahol a pókok mennek egymás után ott mit kell csinálni? Akármerre megyek, mindig megtámadnak a pókok. Visszafele nem mehetek mert, akkor meg elfognak az őrök. A barlang közepén van egy földből kiálló bot, rajta egy gyíkkal. Na azt el tudom zavarni, de semmi több. Gondolom a bottal kéne valamit csinálni, de nem reagál semmire.
    HELP PLÍÍÍÍZ!!!!
  • LezLee
    A gép config-jával biztos nem lesz gond, mert nekem is szinte tök ugyanilyen a gépem, és a demoval semmi gond nem volt. Tehát gondolom akkor a fullal sem lehetne baj. Amúgy sem olyan nagy szerintem a játék gépigénye.
  • qqwww
    Nemtudom mi lehet az oka leszedtem, felraktam ,indításkor kicsit homokórázik, egy fekete képernyő,aztán minden viszzajön mintha mi semtörtént volna.Ha valakinek van ötlete segísen??
    Cel1700,512RAM,Geforce FX5200,DirectX 9c,XPprof.
    Köszi!
  • grebber
    Az milyen torrent? Nekem 50-60 kb/s-al jön napközben (este nem mehet a gépem)
  • Roll
    Engem is érdekel, a képek alapján nagyon tetszik.
  • tiroxine
    Én torrenten szedem, 2 nap alatt 20% , igaz, csak nappal töltök.
  • LezLee
    Dehogynem, engem. Most szedem, kb. 4 nap múlva leér a 4 cd :(((
  • grebber
    Engem érdekelt mint állat csak feltöltök.Majd kb 3 hét múlva le tom szedni.
  • rasch
    Mi van, senkit nem érdekel ez a jó játék!!?
  • LezLee
    Az ilyen kalandgamek esetén mindig pre-rendereltek a hátterek. Nem is kell nekünk 3D, csak a hangulatot tenné tönkre. Különben sem a grafika a lényeg az ilyen stílusú játékoknál.
  • gergou
    Azt meselje el valaki, hogy prerenderelt a grafik, vagy 3d s...
  • grebber
    Ti még csak a sima Atlantis Evolution-al nyomjátok nekem már megvan a 2 :)) LOL
    Én sem hiszem el.
  • LezLee
    4 cd-s játék szerintem sem lehet olyan rövid, max akkor tudta végignyomni, ha napi 30 órát nyomta8! :)))))
  • mixk
    szerintem is duma az egész már csak azért is mert kb4-5 napja töthetö a játék és azért annyira nem lehet rövid a játék
  • rasch
    A csővasúton mi a túrót kell figyelni?
  • Tatyla
    és azért nem olyan könnyü ez a game!
  • Tatyla
    hátha azt nézzük mikor jött ki warezra+letöltési idö+végigjátszás ez nekem is hihetetlen!
  • LezLee
    Most nézem, hogy Gareth 3 év alatt 44!!! hozzászólást termelt. Lehet egy darabig nem jön vissza :)))
    Én amúgy sem vagyok biztos benne, hogy végignyomta, semmi konkrétumot nem mondott, csak bejött dicsekedni :)
  • szotyimutyi
    Hi! Nem tudom, miért nem segít az, aki végigjátszotta. Nem dicsekedni kell vele, hanem segíteni.
    Gareth! Nekem csak egy disc van meg, hol találtad a másodikat?
  • Glpetyus
    Valaki tolhatna belőle 1-2 saját képet is :)
  • Glpetyus
    Elég szépek a lenti képek :)
  • grebber
    Akkor ha igazad beszélsz elismerésem mert ahogy láttam pár embernek nem könnyű.Te egy okos ember lehetsz.
  • LezLee
    Már végigtoltad???
    Akkor tényleg nem lehetett nehéz. Kb. hány óra a játékidő?
  • Gareth
    Na végigtoltam. A sztori remek és a karekterek is bejöttek. Sajnos nagyon rövid és nagyon könnyű :(
  • Gareth
    Ebbe semmi ideg- és agytépő fejtörő nem volt eddig... Jelenleg az isteneknél vagyok és éppen a diszkjeiket kéne összeszednem, de a négyből csak kettő van... tudom, hogy a negyediket később szerezhetem meg, így tulajdonképpen csak egyet kéne megtalálnom, de sehol se lelem... :( Valaki tart már itt?
  • Tatyla
    nem Myst attol könnyebb sokkal, de inkább idegesitö!
  • grebber
    Sajna nem vagy béna ezek a gamek a nehezek.
    Ilyenekhez kéne magyarositás nem az FPS-ekhez.
  • rasch
    Ideg és agytépő, már az elején elakadtam!! Lehet hogy béna vagyok ?
  • ronhaven
    Ez ilyen targyhasznalgatos, beszelgetos kaland, vagy olyan Myst fele ideg- es agytépö "logikai" feladvanyos kaland?
  • Tatyla
    Én most tettem fel,kipróbáltam de a gömbvasutas dolognál már egy kicsit besokaltam!
  • Drex
    Inkább FPS or TPS akciÓ autó, néha Strat, de mostanában már az sem..

Már a CS-ből is kiöregedtem (agyilag) :))))))
  • grebber
    Énsem tudok angolul de nekem ez nem hátrány.Mert addig szenvedek amig megoldást nem találok vagy magamtól vagy az emberek segítsége által végső esetben egy végigjátszással.
  • Drex
    hmmm...

majha tudok angolul (soselesz) akkor jáccom ilyen (nyugodt emberek kisgéppel)játékkal :)))

egyébként akinek bejön az ilyen stuff szedje le nyugodtan, mert rohadt szép graf, látványos movies. Szal szép szép, de hogy bótba nem mennék érte az tuti :))))

és most uninstall :)))
  • LezLee
    TvNetwork-ös kábelnet. Amúgy alaphelyzetben elég jó a sávszélem, kb. 330-350 KByte/s-al tudok letölteni, viszont ha elérem a 15 GB adatforgalmat, ez a szám lecsökken 15-18 KByte/s-ra. Azért elég drasztikus a sávszél csökkenés, és ezért fizetek havi 12.250 Ft-ot :(

Volt olyan hónap, hogy 10 nap alatt leszedtem 15 GB-nyi filmet és játékot, aztán meg 20 napig szívtam a fogamat :))
  • M.A.D.
    ...basszus! ha a cégemnél adatforgalmi korlátozás lenne...akkor.
    sajnos a heti 7-8 GB még így is megvan, pedig nagyon sok mindent nem is szedek le. de a rosta után is sok a dolog. :)
  • M.A.D.
    egy pII 400-ason? winnt4 128mb ram mellet??? :)))