257
Atlantis Evolution
-
#137 No, Axon üzijét fogadd meg!
Ha nem megy, akkor majd írom priviben a mailcímem.
Total Commander - alul parancssor -
#136 Bemész a könyvtárba és kiadod a következő parancsot:
dir > filenev.txt
A filenev.txt tartalmát egyszerűen bemásolod ide a fórumba. -
Vanderer #135 Megvan a teljes könyvtár és file lista.
280K körül van.
Ha tolsz egy emil címet, elküldhetem
Ja Where Is it? -el csináltam. -
#134 Amúgy a Total Commander le tudja menteni. De a parancsot már elfelejtettem :(
-
#133 Nekem a telepített játék könyvtárszerkezete kellene csak. -
#132 5 perc és rakom be a képet ide!!!!! -
Vanderer #131 Nincs valami ötleted, hogy hogyan lehewtne a játék könyvtár és fájlszerkezetéet egy fájlba lementeni?
Esetleg ha küldök egy Whereisit adatbállományt az jó lenne neked?
Csak azért, mert az összes CD-t külön-külön könytárba csomagolta ki ez a nyomorult game, oszt van vagy 50 könyvtár. (de lehet hogy 100) oszt annyi kép a világon nincs amennyit le kellene lopnom. -
#130 Én vagyok az az illető, akit Axon említett.
Ha tudnál nekem készíteni egy képet a telepített játék [Atlantis Evolution] könyvtáráról, akkor el tudnánk indulni együtt, a ki-okumulálásban.
Sajna, nekem nincs meg a játék.
Ilyenre gondolok, kezdésként:
Utána megmondanám, hogy melyik könyvtárba vagy fájlba nézz bele...
// A kép csak illusztráció, és direkt kisebbített méretű. Ha lehet, Tőled nem ilyet kérnék :) // -
#129 Kértem segítséget ezügyben hozzáértőtől. Remélem sikerül neki megtalálnia, hogy melyik állományok tartalmazzák a feliratokat. -
Vanderer #128 Jó lenne tudni melyek azok az állományok ahol a magyar felirat van.
Kb egy orája nézegetem a gamet, de nem találom hol van.
Ha valaki megmondja hol vannak a magyar állományok, megpróbálhatom feltolni őket valahova.
Játékállás:
Kizargattam az öreglányt a házból, megvan a kaics is, de az erekje elől az őrt nem tudom elzargatni!!! -
#127 Az tényleg jó lenne, mert nekem sajnos angol verzióm van és nagyon élvezhetetlen. -
Vanderer #126 Most próbáltam rákeresni a magyarítások között, de nem találtam.
Jó lenne tudni melyik fájlok tartalmazzák a magyarítást. -
Vanderer #125 Igen. Dobozos magyar...
A magyqarítást asszem le lehet tölteni a http://www.magyaritasok.hu/-ról, vagy valamejik oldalról a linkek között.
Amúgy melyikek a nyelvi fájlok? -
#124 Magyar verzió van meg neked??
Mertha igen megtennéd hogy felteszed valahova a nylevi fájlt/fájlokat? -
Vanderer #123 Nem tudom aktuális e még a problámád, de a megoldást leírom.
Fogod a botot, (napló) és a jobb szélső őr mögött előveszed az inventoriból. Kilekkelsz az őr felé. Ekkor szépen odamész az őr mőgé.
(Ha nem így csinálod riadóztatni fog.)
Ha ott vagy, újból előveszed, majd klikk az őrre. Utána végignézed a videó betétet, ahol jól fejbe fog az őr vágódni..
Utány (GYORSAN!! mert jönnek as őrök) vissza oda ahonnan jöttél. A középső, és a bal oldali őr is a tetthelyre fog sietni. Ekkor a bal oldalon, szépen ki lehet sliszolni a kapun. -
Vanderer #122 Na végre tudok írni a fórumra....
Akkor a kérdés:
Hogyan lehet megszerezni a kristályt a hajóba a game végén??
Mit kell csinálni a melszoborral, a kék madárral, meg a napórával??
Hogyan lehet rávenni az öreglányt, hogy kimenjen a házból, és megtalálja a kristályt??? -
Vanderer #121 Én igen, és csúnyán el is akadtam a végén.... -
#120 Van itt olyan ember aki megvette a gamet? -
rapsag1 #119 Sziasztok! Elakadtam a játékban annál a résznél amikor az istenek palotájába kéne eljutnom, de hiába van egy fahusángom nem tudom leütni az őrt, másfelé pedig nem tudok menni. Ha segítene valaki azt megköszönném :) -
#118 Sziasztok! Keresem az Atlantis játék legelső részét 97-ből ha valaki tud segíteni kérlek szóljatok! -
mate000 #117 magyarra gondoltam -
#116 #114 -
mate000 #115 Nem tud adni vki egy végigjátszást ehez???? -
#114 itt
-
csoki4 #113 Sziasztok! Nem tudom valaki csinálta e már azt a részt amikor egy fénysugarakból álló rácson belül, középen állsz és nem lehet sehova menni. Csak egy tábla van előttem amin 3*3 csillag van,ezeknek a színeit lehet kék,sárga ill. feketére állítani. Mi a helyes kombináció? Esetleg ha valaki tud hozzá egy leírást azt is megköszönném. -
vizike #112
Sziasztok! Na az a csővasut nekem is gondot okozott, de ahogy itt írva van tényleg mielőtt bekanyarodna már nyomni kell a nyilat és akkor jó. Olyan az egész mint egy labirintus játék. Nehezen de túl jutottam rajta. Én most a rákokkal nem bírok a barlangba.....! Tudom mit, hol de mivel? Ha kimegyek a barlangból mindjárt elkapnak az őrök, nem találom a fadarabot amit itt írtatok. Lehet hogy visszakéne menni egy mentéssel? Akkor van időm keresgélni? -
#111 Csővasútnál azóta se jutok tovább. Folyton kanyarodik az a mocsok genyó, émmeg tiszta ideg vagyok:( -
#110 na már mindegy végig vittem :) -
harddiskfailure #109 Ha tudod irányítani a kocsit, akkor semmi gáz. Én csak nyomtam a nyilakat ezerrel, és simán végigmentem. Ahol kanyarodni akar, ott nyomjad te is ezerrel tovább egyenesen, nem szabad neki bekanyarodni. Még a kereszteződés előtt nyomjad a billentyűt! -
#108 Légyszi segítsen valaki mert elakadtam! ott mikor már megvan 4 cd-ém és a szobor szemét kell megkeresni meg van mér kék kristályom is de gőzöm nincs hogy hogyan tovább !! -
#107 Elkezdtem a játékot, de a csővasutas résznél nem tudom mi kell tenni.
Sisak megvan, tudom irányítani a kocsit, de ahol egyenesen tovább kéne haladni, hogy elkerüljem a kremát, ott mindig kanyarodik. Valami tipp? -
#106 Használd a sisakot azon a gépen a sarokban ;] (ha esetleg még mindig aktuális lenne a kérdés) -
hammond #105 Hali!
Mikor a tengerről felkap az űrhajó ott mi az ábra? Egy lámpással lehet közlekedni, mindenféle képek lógnak a falon, meg van egy másik helység ahol találni valami sisakot... És? -
Qwertino #104 jézusom ! de rég irtak ide én meg csak most akarom letölteni a gamét -
#103 Hi!
Egy kis HELP kéne. Azon a pályán vagyok ahol beszéltem egy fószerral és utánna valami sugárnyalábok vettek körül, előttem egy kocka van benne csillagokkal, a csillagok színét lehet sárgára meg kékre változtatni. Na ott mit kell csinálni? mert már tegnap óta ott döglődöm... -
#102 A falu közepén a kútnál nézz az egyik istenszobor "háta mögé"! :)))
Találni fogsz valami érdekeset :) -
Mikee88 #101 Kössz! Sikerült nagy nehezen, mert csomót kerestem azt a szar botot és véletlen megtaláltam azt a fél cuccot amit később be kellett illeszteni :))) Na mind1. Most alálkoztam Mirandával és bent vagyok a városban. Mindenki fél tőlem meg ilyenek. Most mit kell csinálni?? Már dumáltam mindenkivel, felszedtem valami pajzs alakú izét, de nem tom mire jó. -
#100 Menj ki a barlangból, és siess, mert különben elkapnak. Valamelyik út mellett találnod kell egy botot. Utána uzsgyi vissza a barlangba... :))) -
Mikee88 #99 Én is a balangban akadtam el. A gyíkot le tudom lökni a botról, de a pókoktól nem tudok menni sehova. Mindig felzabálnak. Lécci segítsetek! -
#98 köszi! megpróbálom! ha nem sikerül akkor holnap írok! lécci kukkants majd ide!