257
Atlantis Evolution
-
rasch #57 Milyen neted van? -
#56 Megdumáltál. Csak az a bökkenő, hogy leghamarabb csak jövő hónapban tudom lekapni, mert elértem az adatforgalmi korlátomat, és eléggé megcsappant a sávszélem :( -
rasch #55 Megéri leszedni, mert nagyon izgalmas a dolog! -
rasch #54 Nincs még meg? Baromi jó grafika minimum gépigény. Sajnos a feladatokat még nem vágom igazán, de jobb mint az Aura fate of the ages. A menüje nem a legprofibb de el lehet igazodni benne! -
#53 Te már a fullal nyomod? És csak most szólsz? :)))
Azonnal élménybeszámolót kérünk a játékról. Milyen a grafika, sok fejtörő van-e benne, és azok nehezek-e. Mennyi az NPC stb.? -
rasch #52 Az űrhajó fedélzetén mi a túrót kell csinálni már az elején ? -
#51 Hát akkor próbáld ki melóhelyen! :))) -
rasch #50 halihó! Próbálta már valaki a gamét? -
M.A.D. #49 Nálam leért, de az otthoni vinyómon nincs /pill. ennyi hely. :) :(
-
#48 Hát a Dark Fall 2 vel is ez volt alig 5-en akit érdekelt a game.
Majd nekiesek azt leszem.Csak máshoz kell sajna a sávszél a feltöltésre. -
#47 Én egyelőre csak a demót szedtem le. Hát elég rövidke volt, kb. 5 perc alatt végignyomtam. A grafika az hihetetlen szép, viszont mivel belső nézetes kaland, ezért attól félek, hogy túl nehezek a fejtörők, ezért lenne jó, ha rajtunk kívül mást is érdekelne, és esetleg le is kapná azt a 4 cd-t. Én sajnos már nem tudom ebben a hónapban leszedni, mert már elértem az adatforgalmi korlátot, és jelentősen lecsökkent a sávszélességem. -
#46 Még nem szedte le senki sem?Ennyire nem érdekel benneteket?Mondjuk az igaz hogy engem érdekel de még mindig nem szedtem le de megtudom magyarázni :) -
#45 Jaja, aki már kipróbálta, az mondhatna egy élménybeszámolót, mert ennyi cd-t nem fogok látatlanban leszedni. -
#44 2004-10-20 Atlantis Evolution (c) Dreamcatcher *NFOFIX* ELEGANCE 223x15 MB
Na majd valaki nyomassa az infokat hogy nehezek-e benne a feladványok. -
#43 Képek -
#42 Jaja remélem nem lesznek nehezek a feladványok. -
#41 Akkor ezek szerint már 18-ika körül lehet fent lesz warezon :)))
Szeretettel várom, elég jónak tűnik a trailer alapján. -
#40 Atlantis Evolution GOLD!!!!!
A kalandtörténetre épülő játék Európában október 25-én jelenik majd meg, míg Amerikában valamivel (kb. 1 héttel) előbb.
-
#39 Weboldal
-
#38 Képek
Volt két játék ami megszeretette velem azóta ezt a kategoriát.Várom ezerrel. -
antijedi #37 de kár hogy már nem érdekel :P -
#36 ÁÁÁÁ már nem is annyira érdekel a game point and click tipúsú lesz :( -
#35 Ez az új trailer is azt tükrözi hogy ez sem lesz egy szar game.Már alig várom hogy tolhassam vele -
#34 Új Trailer! -
#33 Atlantis Evolution: örvényben
Sogun, 09:52 - Játék: Kaland
(Gamers Hell) Vajon túlvilági szörnyek háromszög alakú tüskéi nyúlnak ki a víz alól? Áhh, csalódottan tapasztaltam, hogy azok a fura kitüremkedések csak cápauszonyok! Ettől függetlenül a képeknek mágikus hangulata van. Engem mágnesként vonz ez a kalandjáték. Atlantiszt nem sokan látták közülünk virágkorában, így szinte bármit el lehet mesélni a gonosz, kristályimádó birodalomról. 1904-ben Curtis Quick, ifjú kalandozó és fotós éppen hazafelé hajózik, mikor különös örvény Atlantisz városáig röpíti. Itt főhősünk segít atlantisz fejlett technikát alkalmazó népének, hogy elűzzék a gonosz isteneket. A játéknak hangulatos, apróka trélerje is van.
Fejlesztő: The Adventure Company
Megjelenés: ősszel
kép1
kép2
kép3
Info: Hardwired -
#32 Majd E3 után pár héttel honappal.
De remélem hamarabb mint gondolnánk. -
#31 Dátumról lehet tudni már valamit? Én úgy emléxem, mintha mostanában kellene megjelennie. -
#30 Ezt is cipelik E3-ra. -
#29 Ezzel az alkarral símán elmenne Popeye-nek is :))))
Meg a kézfeje is elég idétlen :) LOL
Kíváncsi lennék, vajon kiről mintázták :)))))) -
#28 Tiszta Tom Cruise karikatúra :) -
#27 Wow nagyon lolul néz ki a manus benne :D Tetszik :D -
#26 forrás forrás forrás forrás forrás -
#25 1904-et írunk. Curtis Quick éppen utazik vissza New Yorkba, amikor hirtelen elkapja egy örvény, ami egyenesen az elveszett város, azaz Atlantis közepébe repíti őt. Így lett vándor a csúcstechnika és az elavult hit világában. Curtis izgalmas kalandjának célja, hogy segítsen az atlantisi népnek megbuktatni a hatalmas "Atlantian" Isteneket. -
#24 Ha nem tologatják el ebben a hónapban kéne megjelennie!!!
MÁR VÁROM! -
#23 Hamarosan jönnie kell majd ennek is!
-
Április 14-re datálják a megjelenést! -
#21 Áprilisban jelenik meg azt olvastam róla. -
#20 Én már leirtam lentebb hogyha tényleg a trailer a játékban lévő valoságot mutatja nagy jövö elöttáll ez a game!
És a trailerben a viz teljesen valoságos. -
#19 Az igen! Szerintem hihetetlen gyönyörű a víz. Ilyet még játékban nem láttam -