Atlantis Evolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Rákattintasz a FÓRUM fülre ami bejön oldal jobb felsõ sarok a neved alatt lesznek beállitások és ott lesz olyan hogy privát üzenetek.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Oké, akkor küldd el ide:
A a webcím-vadász programok miatt van így.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

De hol tudom megnézni a priv üziket???
Emilt nem kaptam a regizett címemre!!

www.kep.tar.hu/sandor-p20 Itt soksok képet találtok a vízhűtésemről.. :) Asrok 939Dual Sata2; A64 3000+ /3800 :); 1G Gael ram; Leadtek 6600 GT; 120G + 200G Samsung HDD; + kacatok

IMYke2.0.0.0
Ezt az egészet tömörítsd be RAR-ba és küldd el nekem a mailcímemre, amit küldtem priviben - ez a magyarítása ugyanis a játéknak.
Ezzel az egész anyaggal egyszerûen felül kell írni az angol változat fájljait és magyar lesz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hogyan tudom megnézni a priviket? <#fejvakaras>
nem ismerem ezt a fórum motort.<#szomoru1>

www.kep.tar.hu/sandor-p20 Itt soksok képet találtok a vízhűtésemről.. :) Asrok 939Dual Sata2; A64 3000+ /3800 :); 1G Gael ram; Leadtek 6600 GT; 120G + 200G Samsung HDD; + kacatok

grebber
ÁÁ ne huzzad tovább az idegeim mert mingyá bakattanok azt felvágom az ereimet<#idiota>
Kérlek térden álva esedezem küldd el!!<#finom>

Valami ilynek kellenének??? <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

1 1 Narrateur Gyönyörû éjszaka volt 1904 júniusában. New Yorkba tartottam vissza a Patagóniában készített képeimmel. A gõzös, Lemúria, egy elnyûtt rozsdás teknõ, valahol a Bahamáktól északra szelte a vizet. A fedélzeten feküdtem és csak a csillagokat bámultam.
2 1 Matelot Mr. Hewitt, vihar közeledik, és a kapitány üzeni, hogy menjen le a kabinjába.
2 2 HERO Inkább szeretnék a fedélzeten maradni és élvezni a mûsort.
2 3 Matelot A kapitány parancsa, uram. Veszélyes szélrohamok lehetnek.
3 1 Narrateur A felszerelésemet biztonságba kellett helyeznem. Nem akartam, hogy bármi történjék azokkal a képekkel.
4 1 Narrateur A lencsék tisztítása vitán felül állt.
5 1 Narrateur Semmi szükség nem volt arra, hogy magammal hurcoljam utazóládámat,

grebber
Én privibe már adtam cimet!

egy dial.txt állományt találtam az ...\Atlantis Evolution\cd0\datas\loc\text\hon könyvtárban...
Az egész ..\hon könyvtán 440K

Tartalma a következõ:
Atlantis.TTF
default.txt
Dial.txt
Errors.txt
font.txt
i_cdchange.txt
i_credit.txt
i_debut.txt
i_langue.txt
i_option.txt
i_outil.txt
i_princ.txt
i_save.txt
logos.txt
Objects.txt

Tudtok adni egy címet ahova elküldhetem?
Márha ezek az állományok kellenek.... 😊

grebber
Én nem vagyok magyaríto ezért halvány lila gözöm nincs mi mi hogyan de van egy mennü mappa ha azt elküldi nekem az övét akkor az én menüm magyar lesz?
Vagy ez nem ilyen egyszerû?

IMYke2.0.0.0
Nekem is küldheted 😊
Írok privit.

grebber
Küldtem privit akkor elküldenéd ezeket a fájlokat amiket irtam?

grebber
Egyedül a cd0 mappában volt ez a txt amibe szövegek van.
cd1-2-3-4 ben nincs txt ami tartalmazna szöveget.

Csak ogg,bik,jpeg,jp6,spw fájlok vannak a txtken kivül.

Gyûlölöm a DOS parancssort.
Nem lenne egyszerûbb a wereisit file?
Ugyanúgy tudnál matatni benne, mintha a gépeden lenne a game

IMYke2.0.0.0
A játék nélkül nem tudok sajna segíteni. Marad grebber.
De, ha mondjuk valaki egy LANT3 kapcsolattal rendelkezik, megoszthatná velem az Atlantis-t 😊)))

Axon
Túl egyszerû lenne, ha tényleg csak egy 150 k-s file-ban lennének a párbeszédek.
De ettõl még olyan jó lenne, ha ilyen egyszerû lenne :-)

IMYke2.0.0.0
Értem, akkor marad az összes CD áttekintése.
Vélhetõleg, a dialógusok a "dial.txt"-ben vannak.

grebber
Egy üres save mappa és egy atlantis4.cfg fájl!

IMYke2.0.0.0
Nézz bele a g:\Games\Atlantis Evolution\datas könyvtárba!

grebber

IMYke2.0.0.0
No, Axon üzijét fogadd meg!
Ha nem megy, akkor majd írom priviben a mailcímem.

Total Commander - alul parancssor

Axon
Bemész a könyvtárba és kiadod a következõ parancsot:

dir > filenev.txt

A filenev.txt tartalmát egyszerûen bemásolod ide a fórumba.

Megvan a teljes könyvtár és file lista.
280K körül van.
Ha tolsz egy emil címet, elküldhetem
Ja Where Is it? -el csináltam.

IMYke2.0.0.0
Amúgy a Total Commander le tudja menteni. De a parancsot már elfelejtettem 😞

IMYke2.0.0.0
Nekem a telepített játék könyvtárszerkezete kellene csak.

grebber
5 perc és rakom be a képet ide!!!!!

Nincs valami ötleted, hogy hogyan lehewtne a játék könyvtár és fájlszerkezetéet egy fájlba lementeni?
Esetleg ha küldök egy Whereisit adatbállományt az jó lenne neked?
Csak azért, mert az összes CD-t külön-külön könytárba csomagolta ki ez a nyomorult game, oszt van vagy 50 könyvtár. (de lehet hogy 100) oszt annyi kép a világon nincs amennyit le kellene lopnom.

IMYke2.0.0.0
Én vagyok az az illetõ, akit Axon említett.
Ha tudnál nekem készíteni egy képet a telepített játék könyvtáráról, akkor el tudnánk indulni együtt, a ki-okumulálásban.
Sajna, nekem nincs meg a játék.

Ilyenre gondolok, kezdésként:

Utána megmondanám, hogy melyik könyvtárba vagy fájlba nézz bele...

// A kép csak illusztráció, és direkt kisebbített méretû. Ha lehet, Tõled nem ilyet kérnék 😊 //

Axon
Kértem segítséget ezügyben hozzáértõtõl. Remélem sikerül neki megtalálnia, hogy melyik állományok tartalmazzák a feliratokat.

Jó lenne tudni melyek azok az állományok ahol a magyar felirat van.
Kb egy orája nézegetem a gamet, de nem találom hol van.
Ha valaki megmondja hol vannak a magyar állományok, megpróbálhatom feltolni õket valahova.

Játékállás:
Kizargattam az öreglányt a házból, megvan a kaics is, de az erekje elõl az õrt nem tudom elzargatni!!! <#duhos2>

Axon
Az tényleg jó lenne, mert nekem sajnos angol verzióm van és nagyon élvezhetetlen.

Most próbáltam rákeresni a magyarítások között, de nem találtam.<#szomoru1>
Jó lenne tudni melyik fájlok tartalmazzák a magyarítást.

Igen. Dobozos magyar...<#bee1>
A magyqarítást asszem le lehet tölteni a http://www.magyaritasok.hu/-ról, vagy valamejik oldalról a linkek között.
Amúgy melyikek a nyelvi fájlok?

grebber
Magyar verzió van meg neked??
Mertha igen megtennéd hogy felteszed valahova a nylevi fájlt/fájlokat?

Nem tudom aktuális e még a problámád, de a megoldást leírom.<#email>

Fogod a botot, (napló) és a jobb szélsõ õr mögött elõveszed az inventoriból. Kilekkelsz az õr felé. Ekkor szépen odamész az õr mõgé.
(Ha nem így csinálod riadóztatni fog.)
Ha ott vagy, újból elõveszed, majd klikk az õrre. Utána végignézed a videó betétet, ahol jól fejbe fog az õr vágódni..<#ravasz1>
Utány (GYORSAN!! mert jönnek as õrök) vissza oda ahonnan jöttél. A középsõ, és a bal oldali õr is a tetthelyre fog sietni. Ekkor a bal oldalon, szépen ki lehet sliszolni a kapun. <#nyes><#nyes>

Na végre tudok írni a fórumra....<#wave>

Akkor a kérdés:
Hogyan lehet megszerezni a kristályt a hajóba a game végén?? <#conf>
Mit kell csinálni a melszoborral, a kék madárral, meg a napórával??<#conf>
Hogyan lehet rávenni az öreglányt, hogy kimenjen a házból, és megtalálja a kristályt??? <#conf>

Én igen, és csúnyán el is akadtam a végén.... <#duhos2><#duhos2>

grebber
Van itt olyan ember aki megvette a gamet?

Sziasztok! Elakadtam a játékban annál a résznél amikor az istenek palotájába kéne eljutnom, de hiába van egy fahusángom nem tudom leütni az õrt, másfelé pedig nem tudok menni. Ha segítene valaki azt megköszönném 😊
Tűzliliom
Sziasztok! Keresem az Atlantis játék legelsõ részét 97-bõl ha valaki tud segíteni kérlek szóljatok!

magyarra gondoltam

Adri

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Nem tud adni vki egy végigjátszást ehez????

Adri

Sziasztok! Nem tudom valaki csinálta e már azt a részt amikor egy fénysugarakból álló rácson belül, középen állsz és nem lehet sehova menni. Csak egy tábla van elõttem amin 3*3 csillag van,ezeknek a színeit lehet kék,sárga ill. feketére állítani. Mi a helyes kombináció? Esetleg ha valaki tud hozzá egy leírást azt is megköszönném.

Sziasztok! Na az a csõvasut nekem is gondot okozott, de ahogy itt írva van tényleg mielõtt bekanyarodna már nyomni kell a nyilat és akkor jó. Olyan az egész mint egy labirintus játék. Nehezen de túl jutottam rajta. Én most a rákokkal nem bírok a barlangba.....! Tudom mit, hol de mivel? Ha kimegyek a barlangból mindjárt elkapnak az õrök, nem találom a fadarabot amit itt írtatok. Lehet hogy visszakéne menni egy mentéssel? Akkor van idõm keresgélni?
Apus
Csõvasútnál azóta se jutok tovább. Folyton kanyarodik az a mocsok genyó, émmeg tiszta ideg vagyok😞

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Adri
na már mindegy végig vittem 😊

Ha tudod irányítani a kocsit, akkor semmi gáz. Én csak nyomtam a nyilakat ezerrel, és simán végigmentem. Ahol kanyarodni akar, ott nyomjad te is ezerrel tovább egyenesen, nem szabad neki bekanyarodni. Még a keresztezõdés elõtt nyomjad a billentyût!

Adri
Légyszi segítsen valaki mert elakadtam! ott mikor már megvan 4 cd-ém és a szobor szemét kell megkeresni meg van mér kék kristályom is de gõzöm nincs hogy hogyan tovább !! <#nemtudom><#help>