257
Atlantis Evolution
  • Vanderer
    Ezek szerint tudod... :)
    5 disc, + 1 cserépdarab kell, amivel az öreglány fürdőjében ki tudod nyitni a labor ajtaját. Kiknek a discjei vannak nálad?
  • Vanderer
    Az ajtó kódot már tudod? Bár az elég egyszerű...
  • grebber
    Na most nemjöttem rá magamtól mit kéne már bolyongok elég régota van nálam 4 disc és megállt a tudomány nemtudom mit kell.
    Valamit magyaráznak hogy kéne a lift kombinácio de egyenlőre semmi több.
    Újból elmentem mindenkihez semmi új lehetőség.
  • grebber
    Nemszoltam.
  • grebber
    Na itt vagyok és előre nemtudok menni merre kéne hova mit ?
  • Vanderer
    Ez nehéz? Próbál az Atlantis II-t Annak a feladványat magyar végigjátszás nélkül az életben nem csináltam volna meg. Végigjátszással is volt pár amit nem értettem.
    Ehhez az alaább belinkelt angolt használtam asszem 2X.
    A többire magamtól jöttem rá. Na a vége elég húzós volt... :)
  • grebber
    Na túljutottam nem is volt nehéz.
  • grebber
    Ilyen gameket esküszöm nem szimpla embereknek csinálják hanem valamifajta kivűlasztotaknak.
    Most egy barlangba vagyok van egy viziszörny és nekem frankón csak kavicsaim vannak halvány lila gözöm nincs mit kéne csinálni.
  • grebber
    Kösz!! Készülj a további részekkel mert kellesz majd tuti :D
  • Vanderer
    OFFT!!
    Az egész képtárat érdemes étböngészni..
  • Vanderer
    Feltoltam a térképet IDE
    Direkt linkeltem, így ha valakit érdekel, kénytelen lesz klikkelni...
    Ne várjon a képtől sokat senki, az egész csak egy vázlat, de szerintem simán el lehet igazodni rajta,
    A pontoztott rész nincs teljesen felderítve, ott vannak még elágazások amelyeket nem volt idegem felderíteni. A "könnyebben" járható út van bejelölve.
    Ja egy vonal = egy klikk..
  • grebber
    Epekedve várom már!!
  • Vanderer
    Holnap megcsinálom a szkenneremet (akadozik a kis szemét, és érdekes képeket produkál), és tolok fel egy térképet.
    Azon tök egyszerűen látszik minden. :)
  • grebber
    Valszeg tudom miről is van szó :( no mindegy bojongok azt majd csak meglelem ezeket a dolgokat.
  • Vanderer
    oppá valami kimaradt. miután elindulsz a pályán 4X előre, és ott találsz egy elégazást jobbra. Menj megint 4X előre, majd ismét jobra. A patak partján az egyik sziklán talász egy görbe botot, az is kelleni fog... :)
  • Vanderer
    Aszonnya..
    Menj oda, ahol a kötelet találtad. Onnan vissza az elágazásig. Menj be az erdőbe az első elágazásig. itt 4felé ágazik az út. Fordulj jobbra, amerre egy nagy fa alatt kell átmenni. Az elágazás után 2X előre. Itt a hátad mögött talász még egy csigát, majd tovább a villám sújtotta fáig. Ott kell kombinálnod a nálad levő tárgyakat
  • grebber
    Ismét haladtam valamicskét előre de megtorpantam megint :(
    Ott vagyok ahol két őr elkapott egy csajt elküldtem őrőket a csajt szabadon engedtem ő hálája jeléül leköpött azt elszalad.
    Na mármost a szitu van nálam egy nyaklánc,egy kötél, egy piros csiga meg láttam ugrálni piros majmot.
    Na itt lövésem sincs mit kell csinálni pedig már körbejártam 20x mindent.
  • Vanderer
    THX!
  • CéZé
    Utólagos engedelmeddel.

MAGYARÍTÁS
  • Vanderer
    pauly
    Magyarítás elment.

Ha már itt tartunk, nincs valakinek ötlete hova lehetne a magyarítást feltölteni, hogy ne nekem keljen mindenkinek külön külön elküldözgetni?
    Modmmel kicsit macerás... :(
  • grebber
    Kösz!
    Még tuti lesz kérdésem :D
  • Vanderer
    Menj vissza a tóhoz, ahol kezdtél. Előre az elágazásig, ott jobbra a szoborig. A szobor melett talász egy növényt amin kukacok mászkálnak. Vedd fel a kukacokat. Vissza az elágazásig. Ezuttal balra, a piros madárig. Add neki a kukacokat, ezután elrepül. Ezután fel tudod venni a faágat amin eddig dekkolt.
    A faággak klikk a húsevő csádéra... :)
  • grebber
    Marha erdőbe vagyok most és összevissza bojongok.
    Eljutottam egy húsevő növényhez ami megesz.Gondolom valahogy elkéne terlni a figyelmét ,de semmit nem találtam amivel ellehetne.
  • grebber
    Majd este meló után megnézem ezeket a dolgokat.
    Remélem menni fog.Kösz!
  • Vanderer
    Ha nem boldogulsz, délután dobok egy térképet, azon minden látszik...
  • Vanderer
    Aszonnya, menj vissza az elejére!
    Egy klikk előre, majd balra, oszt go az út végéig. Ott találsz egy bazi kagylót. Menj be, ott találni fogysz egy fél bagolyálarcot. Vedd fel, kelleni fog.
    Utána vissza, majd tűz a hídig. A híd előtt megint balra, majd előre a második elágazásig. Ott jobra. Az út végén találsz egy botot, az kell majd a fémrúdhoz...
  • grebber
    Egy barlangban vagyok ahol előttem az utón mennek át rákok,pokok vagy miazistenek :D átmenni rajtuk nem lehet mert megtámadnak.
    Jobbra melettem van egy kiálló farúd azon egy vaskarika és rajta teped egy gyík ha "használatba veszem" a gyíkot lemászik.Csak a rúdat nemtudom mire kéne használni.
    Biztos valami tárgy kell még de nincs nálam csak az a hülye sisak.
  • Vanderer
    Ha gáz van írd le!
    Súgok...
  • grebber
    Nagyon jó ez a game igaz megtorpantam benne most kicsit de megprálom kideríteni mit is kéne.
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor én meg majd segítek - ha tudok - a kioperálásban :)
  • Vanderer
    A dobozra az van írva....
    Bár mág nem próbáltam.
    Most előlről kezdtem az atlantiszt és game közben kopácsolom a leírást, meg térképeket szerkesztek..
    Ha eezl végzek, nekiállok, azaz felrakom az egypt-et, és megpróbálom azt is.
  • Axon
    Hopp!
    Megvan neked a Egyipt III. The Fate of Ramszesz magyarul? :-)

Imykeeeee!!!!!!!!!! :-)))))

• Vanderer
    Végignyomtam!
  • Vanderer
    Szivesen.
    Ha valahol elakadsz, írj...
    Ha megoldom a végét, nekiállok előlről, és megpróbálok valami végigjátszás féleséget megalkotni...
    A másik game ami még tesztre vár, az az Egyipt III. The Fate of Ramszesz.
    Állítólag az is magyar. Legalábbis a dobozra az van írva..
  • IMYke2.0.0.0
    Köszi az infót!
    Köszi Vanderer!!!
  • grebber
    hm ez nagyon fura annak ellenére hogy kiirta nem lehet felülrini mert irásvédet vagy lehet hogy a lemez megtelt most nézem mégis felülirta :D
    Hogy mik vannak akkor a rákért irja ki a hibát?No mindegy nem téma :D
  • grebber
    Soha nem müködik ez sajnos de megvan mi volt a gáz.
    Atlantis.TTF csak ezt nem tudta felülrini a többit igen de én egyből a kihagyásra mentem nem az átugrásra.Azt továbbra sem értem miért nem tudja ezt ez egy fáklt felülirni.

A játékban lévő összes szöveg menü minden magyar ,tehát tökéletesen müködik.

Ezer köszönet Vanderer!
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor jelöld ki a TELJES játék könyvtárat és tedd írásvédetlenné! [Tulajdonságok, tudod...]
  • grebber
    ÁÁ ez nem akarom elhinni ilyen is csak velem eshet meg.
    Egyszerűen nem engedi felülirni a fájlokat mert löki a szarságait hogy irásvédett :(
  • Vanderer
    Egyenlőre léptem... Sok lesz a telefonszámla...
    Kb 8 előtt még visszanézek, addigra írjátok le heogy megy-e a cuccos.