Atlantis Evolution

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha valakinek kell, itt a végig játszás

http://www.adventuregames.hu/cikkek/atlantis_4__evolution_%5Bvegigjatszas%5D

Helló!
Lehet, hogy hülye vagyok de nem jutok tovább ennél a rohadt "korongos" résznél! Help!
A két kis csajtól megszereztem a korongokat, de Cosmoét nem találom a konzol kinyitása után. Sõt aztán átöltözés után a másik 2db sincs a csajoknál a konzolban!
????????????????
Végigjátszást ha tud valaki akkor ide légyszi: [email protected]
Köszönöm!
Sziasztok nekem az elsõ cdje kéne az Atlantis Evolutionnak
mert csak 99%ig lehet letölteni torrentrõl,esetleg akinek
megvan a Rapidsharera feltehetné,köszi elöre is.
Köszönöm, hogy feltettétek a magyarítást. 😉 Ha esetleg valakinek megvan az Atlantis 3 magyarítása, azt is szívesen fogadom. 😄

segits! hogyan lehet a magyaritást feltelepiteni?
Üdv, nálam valamiért nem jelenik meg az egérkurzor és sehova sem tudok kattintani. Másnál ezek szerint megy? (WinXP SP2, C2DE6600, 2 GB RAM, 8800GTS)

Sziasztok
Nekem is kellene a game, de mindenhol csak 99,9%ig tölthetö.
Ha valakinek meg van a game teljesbe vagy ok az elsõ lemeze is,
vagy eredetibe megvan de már nem játszik vele, kérem irjon a
[email protected] címre mert minden megoldás érdekel!

A Byte legyen veletek!
Hello!

Nekem is rossz az 1-es cd.
Tudna valaki segíteni?
Nekem is part01 és 02 kellene.

Elõre is 1000 hála.
Bocsi, megtaláltam lentebb a magyarítást hozzá, köszi annak aki feltette!
Légyszi, magyar fájlokat küldje el nekem valaki, olvastam lentebb hogy felül lehet írni vele az angolt.
[email protected]
Köszi elõre is!!!
nightsucker
Hi.

Rosszul töltöttem le az 1. cd-t és az a kérdésem, hogy nem tudtok-e egy olyan oldalt ahonnan le tudnám szedni.

Elõre is kösz.

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

© CéZé
2006. márc. 16. 16:10 | privát | galéria | válasz erre | #199
Utólagos engedelmeddel.

MAGYARÍTÁS

Tudom, h ez egy éve volt, de nekem most lett rá szükségem😊
Nagyon szépen köszönöm!!!!😊
Fent vagyok az istenek palotájában? Viszem a vállamon a zsákot, dobálom a csavarokat, mégsem tudom merre tovább.Valaki tudna segíteni?

Fülüke
igen tudom, csak hogy a part1 és part2 fájl rossz, hibás és az miatt nem akarja kicsomagolni. Ha neked megvan, e-mailon nem tudnád csatolt fájlként elküdeni? Ha nem gond. Tudom hogy kb 20 megásak egyewnként, de a vipmailban fellehet akkkorát is csatolni, meg gondolom a g mailban is.

De k*rvajó géped van istenem....

grebber
Ezeket kikell csomagolni winrarral és megkapod az image fájlt amit majd bekell mountolni a Daemon tools nevû progiba.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Mi a gond a parto fájlokkal?

Fülüke
HELÓSZTOK! HA VALAKINEK MÉG MEGVAN EZ A JÁTÉK AZ SZÓLJON MÁR. HA MEGVAN NEKED AKKOR NÉZD MÁR MEG, HOGY A TELEPÍTÕJE PART-OKBÓL ÁLL E. PL: part01, part02, stb... MERT HA ABBÓL ÁLL AKKOR SZÓLJÁL MÁR. LÉGYSZI, NAGYON FONTOS.

Fülüke
HELÓSZTOK! HA VALAKINEK MÉG MEGVAN EZ A JÁTÉK AZ SZÓLJON MÁR. HA MEGVAN NEKED AKKOR NÉZD MÁR MEG, HOGY A TELEPÍTÕJE PART-OKBÓL ÁLL E. PL: part01, part02, stb... MERT HA ABBÓL ÁLL AKKOR SZÓLJÁL MÁR. LÉGYSZI, NAGYON FONTOS.

Hali! Valaki tudna nekem segíteni Egypt III. végigjátszás ügyben???<#circling>

Köszi szépen Vanderer, már tuljutottam ezen a részen. 2 hétig dekkoltam ott. Most máshol vagyok elakadva. Fent vagyok az istenek palotájában? Viszem a vállamon a zsákot, dobálom a csavarokat, mégsem tudom merre tovább.

Remélem még idõben válaszolk, jó ideje nem jártam erre...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kavics az épületbõl kidob a falon keresztül, az épület mellett álló õr bemeg középre, ekor az õr helyén spuri tovább. A következõ két épület között, irány a szemben levõ fal, ahol a földön megtalálod a botot...

www.kep.tar.hu/sandor-p20 Itt soksok képet találtok a vízhűtésemről.. :) Asrok 939Dual Sata2; A64 3000+ /3800 :); 1G Gael ram; Leadtek 6600 GT; 120G + 200G Samsung HDD; + kacatok

Nem jár már erre senki sem aki tudna nekem segíteni???

Sziasztok, kellene nekem egy kis segítség. Ott tartok, amikor le kellene ütnöm az egyik õrt, hogy a el tudjak jutni a kapuig. Egy szobortól indulok, ahol fel tudok venni egy csomó követ. De botot sehol sem találok. Az egyik ' épületbe" be is tudok menni ahonnét kitudok dobni követ. Gondolom igy kellene elterelnem a figyelmet, de hol a bot?????

Adri
ha jól emlékszem eldobod a követ jön a gyík és akkor a fal mellett továbbmész .....nem kell átuszni!

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Sziasztok! Nemrég került a kezembe a játék és nagyon tetszik, ám elakadtam. Megtaláltam a fát, ki is nyitottam az ajtót, a kötéllel elmozdítottam a kõfedelet. Már a barlangban is voltam ,felvettem a köveket,de az a dög megesz, ha bemegyek a vízbe. A kõfedél felnyitása után megpróbáltam újra levenni a kötelet, hátha lehet újra használni, de semmit nem enged. Talán nem vettem fel valamit? Kérem segítsen valaki! Elõre is köszönöm. Cezi.
Nemtom hogy segít-e?, De sztem ezt hagytad ki.
Az elõtérben, menj be a bal oldali ajtón, ahol a fiatal Enna búslakodik az ágyon. Az ajtóval szemben (vagy mellette?) kattints a tekercstartón az egyik tekercsre, ami leesik a földre, majd még1 katt és kigurul az elõtérbe. Ezután az öreglányt csald ki az elõtérbe, és kattincs ajtó melletti akármire, hogy az öreglány észrevegye a tekercset. Ezután már hajlandó kimenni...

www.kep.tar.hu/sandor-p20 Itt soksok képet találtok a vízhűtésemről.. :) Asrok 939Dual Sata2; A64 3000+ /3800 :); 1G Gael ram; Leadtek 6600 GT; 120G + 200G Samsung HDD; + kacatok

Helló!

Pls, vki mondja már meg nekem hogy a játék végénél, mikor már csak valami szellem vagyok és egy kristályt kellene megtalálnom amit Enna rejtett el, azt írja a végigjátszás hogy a földrõl felszedett kövekkel irányítsam a költõnek a szobrához. Az erkályre még ki is megy, ha a kövekkel a szabdba kattintok, de onnan már sehova. Ha a másik oldalon kattintok hogy menjen ki, akkor meg azt mondja hogy nem fog vaktába rohangálni. Vki segítsen.

AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2

Még mindíg esedékez az a végigjátszás?
Vagy megoldottad??

angol nyelvû leírás itt: http://www.gameboomers.com/Walkthroughs/Awalkthroughs.html
Sziasztok, az a kérésem lenne, hogy ha valaki tud végigjátszást a játékhoz, akkor küldje el e-mailben [email protected] !elõre is kösz
grebber
Megkelett szervezni a találkát én Sama és Kama között.

Végigtoltam!!!!!!!!
Köszi a segítséget és a magyarítást!!!!!!!

Mi hiányzott, avagy mit nem csináltál meg hogy felvedd a ruhát?

grebber
No pánik 😄 bejutottam laborba.

Aszonnya ezt a végigjátszából másoltam ki, amit kopácsoltam...
Zanat keresése:

Beszélj Cosmoval, majd indulj a korongok után.
Az elsõt Sama lakosztályából lehet lenyúlni, a másodikat pedig Kama fürdõszobájából.
A harmadik Cosmo lakosztályában a konzol mögött található. A konzolt az egyik könyvespolcon az egyik könyv használatával lehet elõhívni. Mielõtt a többi korong nyomába indulnál, beszélj Ennaval a budoárjában, és próbálj bejutni Sama hálószobájába. Ezután vedd fel a cselédruhát, és Sama hálószobájából hozd el a negyedik korongot, amit a háló ajtajával szemben a tükör mögött megbúvó konzol tárolójában találsz. Az ötödik korong Enna hálószobájában, az ágy melletti szoborban levõ konzol tárolójában található. Ezután vissza Sama lakosztályhoz, ahol a fürdõben találsz egy cserépdarabot. (lehet hogy az elsõ látogatáskor is ott volt.) A cserépdarabbal irány Enna budoárja. Enna mögött a cserépdarabot helyezd a törött vázába a helyére, majd használt a váza tetejébõl kibillenõ konzolt. Innen irány Zanat laboratóriuma.

grebber
Ágyú hatástalanitva de nemjutottam elõlrébb á láma fasz vagyok én ehhez 😞
Nincs meg az 5. disc pedig már mindehol néztem ahol csak lehetett.
Van egy ruha egy kis beállo résznél de irja hogy Cosmoként kell még elintézni pár dolgot.

grebber
Ja azt a kék kristályt odaadta.

Az arany színû cserép az a teleport kód része, amivel az ágyúhoz juthatsz el.
Ha jól emlékszem, a labor elõtt ki kell kapcsolni az ágyút, de ez nem bitos, ezt a variációt nem próbáltam.
Az öreglánytól megkaptad az ágyú kulcsát?

Aszonnya...
Sama, és Kamatól tudsz 2-2 discet lenyúlni. 2 kint van az asztalokon, egy a nyafka fésülködõ tükre mögötti terminálban, a másik terminált a holdas búrájú leányzó hálójában levõ szoborban találod, akárcsak a cserepet, ami az öreglány mögötti amfórába kell.

grebber
Cosmo,Sama,Kama,4 . nemtom honnan van 😄 az 5. fingom nincs hol lehet.
Cserépdarab nem az kell majd amin aranyszinnel van az a két jel?

Aszonnya, az ágyút kikapcsoltad már?
A kód részeit
a két kertben találod, ahova csak a teleporttal juthasz csak el, meg a tanácsterem elõtt levõ fán, a lépcsõvel szemben. Ha jól emlékszem, a bal felsõ, a jobb középsõ, bal alsó, jobb alsó, teleport közepe a sorrend

Ezek szerint tudod... 😊
5 disc, + 1 cserépdarab kell, amivel az öreglány fürdõjében ki tudod nyitni a labor ajtaját. Kiknek a discjei vannak nálad?

Az ajtó kódot már tudod? <#nyes>Bár az elég egyszerû... <#awink>

grebber
Na most nemjöttem rá magamtól mit kéne már bolyongok elég régota van nálam 4 disc és megállt a tudomány nemtudom mit kell.
Valamit magyaráznak hogy kéne a lift kombinácio de egyenlõre semmi több.
Újból elmentem mindenkihez semmi új lehetõség.

grebber
Nemszoltam.

grebber
Na itt vagyok és elõre nemtudok menni merre kéne hova mit ?

Ez nehéz? Próbál az Atlantis II-t Annak a feladványat magyar végigjátszás nélkül az életben nem csináltam volna meg. Végigjátszással is volt pár amit nem értettem.
Ehhez az alaább belinkelt angolt használtam asszem 2X.
A többire magamtól jöttem rá. Na a vége elég húzós volt... 😊

grebber
Na túljutottam nem is volt nehéz.

grebber
Ilyen gameket esküszöm nem szimpla embereknek csinálják hanem valamifajta kivûlasztotaknak.
Most egy barlangba vagyok van egy viziszörny és nekem frankón csak kavicsaim vannak halvány lila gözöm nincs mit kéne csinálni.

grebber
Kösz!! Készülj a további részekkel mert kellesz majd tuti 😄

OFFT!!
Az egész képtárat érdemes étböngészni..<#vigyor><#bee1>

Oldal 1 / 6Következő →