245
Ez sem rossz..
  • MikroID
    Igen sajnos, közben én is megtaláltam. Egy kicsit para, hogy azért nem adták még ki, mert eddig nem volt nyugati kiadója és nem mellesleg az is érdekes, hogy az angol nyelvű verziót április végén adták volna ki! De remélem neked van igazad, hogy a multi miatt csúsztatták el!
  • Serpa
    3. negyedévben érkezik

valszeg azért halasztották el, mert raknak bele multit, amit eredetileg a kiegészítőhöz igértek.
  • MikroID
    Még egy kérdés, nyomom a demót és még mindig nem jöttem rá, hogy van-e benne "free cam", ami halálra idegesít, mert alig látok! A TOW-ban van, egy gomb nyomvatartásával arra megy a kamera, amerre csak akarom!
  • MikroID
    Én egyébként is vártam már 2 éve, ezért is bosszant, hogy februát végén irták, hogy aranylemezen van, azóta meg sehol semmi!
    Egyébként honnan lehet hozzájutni az orosz verzióhoz? Torrent?
  • Hecker007
    nagyon jó játék, most hogy láttam a képeket mégjobban várom :D:D
  • Axon
    A 3. egység egy sima teherautó, de lehet, hogy ezen van a lőszer és az előző az csak sima szervíz autó.
    A 4. egység egy elsősegély autó, ami már zöld és irányíthatjuk és gyógyítja a gyalogos egységeinket, de ilyen volt a demoban is:

• Axon
    Szerelő autó (vagy esetleg municiós autó).
    És itt jön a másik bizonytalanságom. Az egységeknek ugyanis van adott mennyiségű lőszerük, de ez a harcok alatt nem fogy hiába is lőnek bármennyit, márpedig utánpótlás autó is van:

• Axon
    A meglepetés!
    Az egyik egy üzemanyag töltő autó!
    Ez azért érdekes mert bár az egységekre kattintva kijelzi a jármű üzemanyag szintjét, de az nekem sem a demoban, sem az eddigi játék alatt nem fogyott. Töltő autó viszont van!

• Axon
    Most jön a lényeg.
    Elfoglaltam és kaptam 4 járművet:

• Axon
    Irány a zászló:

• Axon
    Az utolsó katonát is semlegesítem:

• Axon
  • Axon
    Betámadtam az első stratégiai pontot:

• Axon
  • Axon
    A két német tank éppen megleckézteti az idióta másfelé tüzelő shermant:

• Axon
    Közben a 2. király is beérte a tigrist:

• Axon
    A tigris egy elnéptelenített lövészárok szakasznál:

• Axon
    Jön egy tigris is:

• Axon
    A védvonalaknál már erősen amortizálódik:

• Axon
    A csataterek királynője:

• Axon
    Feltünik a király is:

• Axon
    Már özönlenek is a németek.
    PzIVG és PzIVH gyalogos kísérettel:

• Axon
    A város elfoglalása után kapcsolódunk be. Vissza kell verni a német ellentámadást. A képen csak a zöld egységeket irányíthatjuk, a sárgákat a gép irányítja. Gyors egységbeásás:

• Axon
    A német védők hősiesen harcolnak:

• Axon
    Romok:

• Axon
    Támadnak:

• Axon
    Megindulnak a város felé:

• Axon
    Pálya eleji intro első képei:

• Axon
    Végre választható a kampány második pályája:

• Axon
    Gyönyörűséges ciril nyitóképernyő:

• Axon
    A fraps tényleg csodákat tett és sikerült vele képeket lopnom.
    Adagolom is sorban.
  • Axon
    Leszedtem. Majd kipróbálom, hátha tud segíteni.
  • Serpa
    képlopó, ami videt is tud rögzíteni.
  • Axon
    A játék 1 cd-s és nem találkoztam eddig korabeli videokkal.
    A küldetések előtt vannak átvezető animációk, amik a játék motorjával készültek. A 2. pálya előtt kimondottan jó kis részlet volt, ahogy a szövetségesek behatolnak egy városba, de ott igen csak kemény ellenállásba ütköznek.

Mi az a fraps?
  • Serpa
    1CD a játék??!
    korabeli videó van benne?

frapsot probáltad?
  • Axon
    Már én is nagyon várom az angol kiadást, mivel ez a ciril betűs maszmók a képernyőn jelentősen csökkenti a játékélményt.
  • Hecker007
    amiket leírtál azok alapján nekem tetszik a játék, a demót is elég nehezen tudtam kiakasztani, kiváncsian várom ennek az angol kiadását :)
  • Axon
    Sikerült legyőznöm az első német állásokat kisebb veszteségek árán, közben a gép által irányított hatalmas szövetséges sereg tele Firefly tankokkal (nekem egy ilyen sincs csak 2 db alap sherman) szintén bevette az első német stratégiai pontot (ez még nem a főbázis), majd ahelyett, hogy tovább dübörgött volna mint én, elkezdte beásni magát. Ő már tudott valamit. Közben az utánpótlástól rendeltem még néhány egységet, köztük gyalogságot is.
    Az utánpótlásom elé ledobott egy rakás német deszantost, akik megsemmisítették az összes egységet. A két fősereg pedig (a gép által irányított és az enyém) kapott egy jó kis ellentámadást, egy rakás Pz IVG személyében. A gépi sereg jól beásott tankjaival vissza tudta verni az ellentámadást, de én nagy "bölcsen" megindultam a következő startégiai pont felé, így menet közben kaptam az áldást. Mielőtt az utolsó egységemet is rommá lőtték volna - szégyenemben - gyorsan kikapcsoltam az egészet. Szerencsére van mentésem ahonnan folytathatom, miután kihevertem a megalázó vereséget :-)
    Nem tudom ki mit szűr le ebből. A gépi inteligencia elég jónak tünik, talán túl jónak is. Az emberi inteligencia (ezesetben az enyém) viszont egy amőba szintjén volt. Ennek tükrében nem lehet teljes képet kapni. Az is igaz, hogy ha már valaki jól kiismerte a gépet, akkor már biztos, hogy lazán győzni tud és nem is tűnik olyan remeknek a gépi AI.
  • Axon
    Sajnos nincs...
  • Hecker007
    az angol nyelvü kiadásról semmi hír még?