245
Ez sem rossz..
-
#165 Áttolták a megjelenést 2008-ra. Talán első negyedév, de még azt is változtathatják. Csak azt nem értem mit tökölnek vele ennyi ideig, mivel az orosz verzió már egy éve megjelent. -
#164 Officersről van vmi info? -
Dexantreal #163 Aha, hát igen... beszaggatott, mikor a térképen arrébb mentem... sztem kisebb felbontásban tökéletes lesz... sztem.... aztán, h a géjm mit szól erre, az majd kiderül, akkor. -
#162 Nos demoból kettő jelent meg és az elsőnek volt olyan egetverő a gépigénye. A 2. demot már optimalizálták és ha nálad megy, akkor valószínűleg a full is menni fog, bár sokat jelent, hogy mekkora térképen zajlik majd a csata és mennyi egység lesz rajta. -
Dexantreal #161 Aha, nekem mégis fut az 512 MB és Radeon 9600n a demo.... de full valszeg nem fog.
Viszont vhogy nem is jön be annyira mégse, miután kipróbáltam a demot.
De thanks a pontos gépigényt. -
#160 Az első két rész gépigénye minimális volt. A haveromnál még PI 200 Mhz 32 MB RAM-al is eldöcögött az első rész.
A 3. rész gépigénye viszont jóval nagyobb. Itt a hivatalos ismertető (nem fogsz neki örülni):
* Minimal configuration: Nvidia 6600 / Radeon 9800, 1 Gb RAM
* Recommended configuration: Nvidia 7800 / Radeon X1600 or better, 2Gb RAM
* Operating systems: XP or Vista.
A demo nálam még AMD3800+ / Raedon X1600 /1 GB RAM-on is szaggatott egy picit, de azóta rengeteget optimalizáltak rajta. Mondjuk nekem is új gépem van azóta és már nem szaggat a demo :-) -
Dexantreal #159 Ok, thanks. -
#158 Sudden Strike 1 és 2 teljesen 2 dimenziós volt szóval mai szemmel nézve nem volt nagy gépigényük. 2-nek egy kicsit nagyobb volt de még azzal is a 433 MHz-es PII-esemmel toltam szóval most biztos elmennének :) -
Dexantreal #157 Sudden Strike 3 atom nagy!!!!
De be is írtam a topikba, de gépigéyn feltétlenül érdekel... megnéztem, nem láttam... mondjuk annyit mondj pls, hogy első kettőé mekkora volt?
Akkörüli lesz, vagy növelődni fog? -
Dexantreal #156 Ok, nem ismerem.
De gépigénye mekkora? -
#155 Huhh... nem ismered a Sudden Strike-ot, minden 2 vh-s rts ősét?
Nézz be a Resource War topikba. Ott kismillió képet linkeltem be a játékból. Érdemes visszalapozni párszáz oldalt a képek miatt. A Sud3-nak is van topikja oda is raktam be képeket, amit a demóbol készítettem. -
bgabor #154 Nagyon pontatlanul használják a játékokban ezt az M24-est.
Mintha ez egy nagy mennyiségben rendelkezésre álló amerikai nehéztank lett volna.
Az igazság az, hogy csak 1945 Februárjában került hadrendbe a cucc, mindössze három hónappal a háború vége előtt. Tehát nem sok vizet zavart. -
Dexantreal #153 Aha és mi az a Sudden Strike 3? :S
Mikor jelenik meg, gépigénye mi? :S
Csak, mert mosmá sajnos nem atom a gépem, de régen se volt jó.... példa rá, Heroes of Might and Magic V alap géjme ment simán 1024es felbontásban, a Tirbes of the East, a legújabb meg a legkisebb 640 szer akárhányas felbontásba... hihetetlen milyen rohamosan változik minden.
Van 512 MB RAmom, Radeon 9600-m, a többit nemtom, nem értek én ehhez, de ezekből bőven kitudom hámozni, hogy a mai géjmekhez nem nagyon elég. -
#152 Nos ha novemberben jönne, akkoz az tényleg kánaán lenne, mivel a Sudden Strike 3 is novemberben jelenik meg. Azt sem tudnám melyiket toljam. Elvileg az officers-et a sudden strike trónfosztójának szánták, ami sikerült is volna neki, ha időben megjelenik, mint az oroszoknál. Addig tököltek, hogy közben megérkezett a sud3, aminek már megvannak a biztos kiadási dátumai. -
Dexantreal #151 Remélem idén lesz! -
#150 Én össze-vissza nézelődöm és ha rábukkanok valami infora, akkor beszúrom az adott játék topikjába, ha még nem tette volna meg valaki. -
#149 ejjj amúgy ti honnan szoktatok infókat szerezni a megjelenésekkel kapcsolatban? úgy értem van valami konkrétan erre szakosodott oldal vagy össze vissza? -
#148 Legutóbb novemberről volt szó...
... de azt nem mondták, hogy melyik évben :-( -
#147 angol verzió megjelenéséről valami friss info van? -
#146 Többnyire tényleg SdKfz222 vezették az ellentámadásokat, de általában 1-2 PzIV-es tank is kolbászol mögöttük. Érdekesség, hogy a SdKfz222-ket nehezebb kilőni mint a tankokat. Gondolom a nagy sebességük miatt. -
RedRiot #145 Lehet valahogy tolatni a harckocsikkal? Allergiás vagyok rá, mikor elkezdik a véknyan páncélozott seggüket mutogatni az ellenségnek... -
#144 a firefyt az angolok használták 76mm-es ágyúja van és asszem kicsit vastagabb anyagból csinálták mint a sima shörmit ;) -
RedRiot #143 A szövetségesek között vannak britek is, ha jól láttam, legalábbis volt néhány arc köztük barna egyenruhában mélytányér formájú sisakban. :) A Firefly pedig a Sherman briteknél rendszeresített változata. Talán az angolok a saját páncéltörő ágyújukat fabrikálták rá vagy vmi ilyesmi. Mivel a játékos elvileg az amerikaiakat irányítja rendben van hogy nem kap Fireflyt. M24-est viszont igen, amit viszont a partramászás után több hónappal rendszeresítettek. De ez nálam még elfogadható pontatlanság.
A kis farmot a két erődítmény között elfoglaltam, és a gyalogosokkal sikerült bemenni a házakba. A következő német ellentámadás le is rombolta az épületeket. A kavarodásban úgy láttam mintha néhány SdKfz222 csinálta volna. Remélem nem, 20mm-es ágyúkkal szép teljesítmény lenne szétlőni bármilyen házat... -
#142 A legelején nem gond a nagy veszteség, mert mindig kapsz újabb partraszálló egységeket, ha meghal egy teljes szakaszod. Ha viszont már elfoglaltad az első fő stratégiai pontot és kér utánpótlást, akkor azokra az egységekre már jobban kell vigyázni, mivel azokat már nem lehet pótolni és csak akkor egészül ki újabb egységekkel az utánpótlási lista, ha elfoglalsz újabb stratégiai pontokat.
Egy észrevétel. A gépi szövetségesednek egy csomó Firefly tankja van, míg nekünk egyet sem lehet kérni csak sima alap shermant. -
RedRiot #141 Úgy tűnik hétvégére meg van a házifeladat. Az elején a nagy robbanások között nehéz eligazodni. Az első raktárat és a kisebbet tőle jobbra sikerült elfoglalni. De baromi nagy veszteségeim voltak, és fegyvereket sem sikerült zsákmányolni. A gyalogosaim hullanak mint a legyek.
Mindenesetre nagyon tetszik a game. Az egységek szépen kidolgozottak, élethűek. Örökös rigolyám, mikor bizonyos játékokban "late war" küldikben szürke német járművek bukkannak fel, holott '43 elejétől sötétsárga volt a hivatalos szín. Na ez itten rendben van.
A térkép irgalmatlan nagy, RTSben még nem láttam ekkorát. (Bár ritkán játszok RTSekkel az is igaz. :)
"Nekem megvan az orosz teljes verzió, de nem szeretek vele játszani, mert a ciril betűs maszlagból semmit sem értek."
Áááááá, a halál! Megvan a gáma, mégsem tud játszani vele az ember!
-
#140 Nevetséges, hogy 1 évvel az orosz megjelenés után adják ki angolul.
Nekem megvan az orosz teljes verzió, de nem szeretek vele játszani, mert a ciril betűs maszlagból semmit sem értek. -
#139 Pontosan ugyanez volt az én problémám is. Demoban partraszállás!? Idióta ötlet, de a topikban egyedül én panaszkodtam ezért, mást nem zavart eddig.
Pausold le a játékot és nézelődj kedvedre. Remekül ki lehet nagyítani az egységeket. Élvezem, ahogy a katonák betöltik és elsütik az ágyúkat. A gyalogságnál jól meg lehet figyelni a fegyverzetet.
A legelején érdemes elfoglalni egy légvédelmi ágyút, azzal hamar le lehet tarolni az ellenséget, talán a leghatásosabb fegyver a játékban.
Ha megvan a piros füsttel jelzett stratégiai pont, akkor már kérhetsz utánpótlást. Rákattintasz bárhová a játéktéren, ahol nincs egység és az alsó sorban megjelennek a kérhető egységek. Az első fő stratégiai pont elfoglalása után érdemes jobbra menni és elfoglalni a kis stratégiai pontot, mert ott zsákmányolhatsz 4 db rakétavetőt, amivel aztán sikeresen felveheted a harcot az egyre fokozódó német ellentámadásokkal. Érdemes besegítened a gépi szövetségesednek is, mert nélküled nem tudja majd elfoglalni a 2. fő stratégiai pontot és azzal is neked kellene kinlódnod. Ha besegítesz neki, akkor a 2. post után már nem megy tovább, hanem védi a várost, amire szükség is lesz, mivel rengeteg német egység fogja még azt támadni és azzal sem kell majd törődnöd. Lesz neked feladatod így is bőven. -
RedRiot #138 Na, kipróbáltam a demót. Ez akár még jó játék is lehet, de párszor még neki kell futnom.
Demó mission-nek a partramászás? Kicsit meredek! Asse' tudom hogy kell játszani, semmi tutorial, csak szájjá partra banyek! Vicces fiúk ezek az oroszok... :) -
RedRiot #137 Köszi a kimerítő választ , már töltöm a demót. A képek alapján meg amit leírtál nem tűnik rossznak. A Combat Mission nálam is etalon, csak rendkívül időigényes játék, jó lenne vmi könnyedebb, de mégsem gagyi stratégia.
Európai megjelenés kiadó weboldala szerint 2008 első negyedéve :(
Officers -
#136 - Épületekbe nem próbáltam bemenni, valahogy a demoban nem volt rá szükség, kipróbálni meg elfelejtettem
- talán eddig ez a legrealisztikusabb 2. vh-s rts amit készítettek (most nem számolva a Combat Mission sorozattal)
Fegyverek hatótávolsága nagyon jó nem 2 méterről lövik egymást, páncélozottság is reálisnak tűnik, életerő csík van az egységek felett, de rájuk kattintva kiadja az adataikat ahol eltérő páncélvastagsági és tűzerő sebesség értékek vannak
- egységgyártás szerencsére nincs, utánpótlást lehet kérni amely a legközelebbi startégiai pontra érkezik meg, ezen kívől lehet ejtőernyősöket és különféle légi támogatást kérni, na meg nehéztüzérséget kérni egy adott területre
- mint említettem itt nagy távolságok vannak így nem lesz 30 méteren belül öldöklő tankcsata 100 páncélossal, a demóban nem is fogsz találkozni királytigrissel, a teljes verzióban viszont már a 2. pályán támad az AI királytigrisekkel és sima tigrissel is, de csak 2-3 darab van a támadó ékben a sereg gerincét a Pz IV-esek adják
Ha visszanézel a topikban akkor láthatod a beszúrt képeimet a tigrisekről -
RedRiot #135 Még nem próbáltam a demót, lenne pár kérdésem:
-gyalogsággal be lehet menni épületekbe?
-mennyire realisztikus? úgy mint a fegyvereke hatótávolsága, a járművek páncélozottsága? (körben változó páncélvastagság, érzékeny pontok vagy pontrendszer - életerő csík)
-van-e benne egységgyártás? (aztán ötven királytigris megküzd 20 Pershinggel. persze egy 30 méteres körön belül) -
#134 azt jó, jaja :D -
stuka85 #133 Mért egy csajt tapogatni sötétben az jóó nem? -
#132 háát oroszul nem lenne valami nagy élmény játszani vele :(
az olyan lenne mintha a sötétben tapogatóznék :( -
#131 Emule: http://www.emule.org/
Tudtommal még csak orosz verzió van. Sajnos drasztikusan csökken a játékélmény a ciril betűk miatt (persze csak annak aki nem érti).
Ezt a játékot tekintem a Sudden Strike trónfosztójának, így nem szeretném rombolni az élményt, ezért megvárom az angol verziót.
Azért néha nem bírok magammal és nyomulok vele egy-egy félórát, bár inkább az egységeket nézegetem, hangokat hallgatom és gyönyörködök a tökéletes kidolgozásban, légiharcokban, mozdulatsorokban (ágyúk betöltése, elsütése, stb.) és nem annyira a győzelemre és a kitűzött feladatokra figyelek. -
#130 valki tud adni valami linket honan lehetne leszedni?
meg hogy van-e már belőle angol vagy még mindíg csak ruszki? -
MikroID #129 Oké, akkor ránézek a témára és köszönöm! :) -
#128 Erről az oldalról csak a klienst kell letölteni. Ezt installálod, majd elindítod. A keres gombra kattintva beírod, hogy Officers és a találatok között megkeresed az Officers telepítőjét. Amikor én húztam le, csak egyetlen példányban volt fent a hálózaton. Aztán ezt letöltöd. Ha mázlid van, akkor 3-4 nap alatt lejön. -
MikroID #127 Ez valami eszméletlen lassú oldal! Mindig ilyen? -
#126 Én az emule hálózatáról húztam le:
http://www.emule.com/
Itt találod meg a klienst.